Forums » Nekategorizováno

kontesa-pomocnica-asistentka

• 18. novembra 2007 13:27:15 CET
    ahojte zaujimal by ma vas nazor ci ste sa niekedy uz stretli s pojmom kontesa alebo pomocnica Dominy/Dominanta aj v realnom zivote?.. najde sa na tomto Fore niekto taky kto ma s tym aj realne skusenosti?
  • 20. novembra 2007 14:47:56 CET
    Málokedy tú čítam niečo rozumné, ale teba musím pochváliť, tak výstižne definovať vzťah Domina - komtesa by som nezvládla ani sama. Ja komtesku mám a veľmi často dostávam od subíkov otázky typu " čo je to komtesa, akú má úlohu" a pod. Preto ma prekvapuje, že sa našiel subík, ktorý vie o úlohe komtesy tak veľa.
  • 20. novembra 2007 12:40:15 CET
    ahojky... no s tvojim nazorom uplne suhlasim, stotoznujem sa s nim... no stretol si sa uz s tym aj v realnom zivote...poznas nejaku takuto kontesu??
  • 19. novembra 2007 19:51:06 CET
    To byla, alespoň podle mne, zdařilá definice.
    Je to přesně tak. Komteska subí Domině, ale je dominantní vůči otrokovi.
    Z materiálů porůznu rozptýleného po webu je patrné, že komtesky si vydržují převážně Dámy, kterým vyhovuje udžet si od otroka větší odstup. Komteska pak otroka uvádí na scénu před příchodem Dominy, připraví ho a asistuje Domině během lekce. Bývá to ona, kdo se stará o otrokovo vyvrcholení, je-li mu povoleno.
    Vztah komteska - Domina přímo v akci bych si dovolil přirovnat ke vztahu operatéra a sekundáře při chirurgickém zákroku.
    Tak bych to viděl já, leč chápu, že žádné termíny není možné definovat způsobem, se kterým by souhlasili všichni. Ale jako pracovní definice by tohle mohlo obstát.
  • 19. novembra 2007 18:36:15 CET
    a mas s tym skusenosti vdaka tomu ze si bol u nejakej platenej Dominky alebo nie?
  • 19. novembra 2007 18:34:40 CET
    ahojcek dik za spravicku..a moze byt komtesou aj zena ktora je voci Domine submisivna (teda plni jej prikazy) ale voci subikovi, ktoreho ma Domina je dominantna? alebo potom to uz nie je komtesa? a kto je to potom? existuje v d/s slovniku vyraz pre takuto zenu?
  • 19. novembra 2007 8:45:52 CET
    ...a moze byt sekretarka muz? nie, nemoze...to potom nie je sekretarka, ale sekretar...pomnovanie ine, funkcia ta ista
  • 18. novembra 2007 23:44:46 CET
    a moze byt komtesa aj muz????
  • 18. novembra 2007 21:32:35 CET
    no...skor som sa stretla s "komtesou"

ano, je to dominantna dama, ktora je pomocnicou a ucnicou Dominy. zvacsa sa s komtesou da stretnut v profesionalne platenych sluzbach...
  • 18. novembra 2007 17:47:39 CET
    ahoj ano mam stym skusenost je to pomocnica dominy.