29. novembra 2007 19:15:21 CET
myslim, ze ano
je to mozne, ja sam som uz mal milenky dominantnejsieho charakteru ale ex vaznu lasku som dominantne ladenu zenu v sexualno duchovnej oblasti nemal, len submisivne ladene zeny, vanilky a switch... aj ked mali dominantne a ambiciozne povahy ci pracovno spolocenske vlastnosti , neboli dominantne v sexualite :o) sam som dominantne ladeny muz bez stipky submisivity a dalo sa....
.. mam aj kamaratky , ktore su dominantne ladene a mam ich poniektore uz roky a skvele, az na bezne realne chyby, ktore su v kazdom vztahu a priatelstvach si rozumieme...
mozte si brat do 3 jky napr podla orientacie bi subika/subinku/switch... Mozte sa obcas menit vy a bude to len medzi vami... a aj tak, ak ste dominantne typy sexualne aj povahovo , nemalo by vam to ublizit... lebo povahy a charaktery aj dominantnych parov su dost rozielne a protikladne na to aby to nebola nuda..
ostatne zalezi na tej tolerancii, vyspelosti, skusenostiach a laske :o) ale to uz povedala aj Liina.. a ma pravdu
je to vztah, priatelstvo, laska a sexualita v jednom baliku a je to o vas dvoch ako budete v bdsm vztahu ventilovat potrebu submisivneho naprotajsku... a potrebu ovladat, riadit, mad prevahu a spravne najst sposob ako sa doplnat a nezahubit lasku a sexualitu vo vas...