25. decembra 2007 11:35:13 CET
Krásné prožití Vánočních svátků, všechno nejlepší, zdraví a především štěstí v nastávajícím roce 2008, ať se Vám všem daří naplnit Váš D/s život k obrazu Vašemu i Vašeho partnera, respektive partnerky, přeje Kazouh
6. januára 2008 22:38:07 CET
Aha, takze moj prispevok do tohoto fora priniesol nenavist. A ktora konkretne veta? :)
5. januára 2008 16:05:47 CET
šťastný nový rok Vám všetkým, vela priaelov do nového roku, pracovné úspechy a tak...
no, a ja by som mal jedno prianie, neviem, či tu nájdem takú ochotnú osobu, ide len o to, či by sa našla nejaká baba, ktorá by si dala tolko námahy a spravila pre mna nahrávku nadávok na moju osobu, vysvetlím cez SS, príp. cez mail. Dakujem.
5. januára 2008 12:06:37 CET
Nepoznam Ta ale preco sa kazde forum do ktoreho prispejes meni na miestnost plnu nenavisti s podrypovania?
ak sa sem chodis nastvat a zzdvihnut ego tak sa ukajaj v jedom tvojom fore a nie vsade, aj ked chapem ze tam ti uz nik nechodi.
keby si kazdy koho opustila priatelka zalozil miestnost na fore tak hadaj co sa stane
M sem chodime za kamosmi nie citat niekoho vylevy
3. januára 2008 11:13:45 CET
A ty co o nej vies? Napis do PM. Nic si z toho nerob, si len dalsia nestastna obet jej filantropie :o)
3. januára 2008 7:29:23 CET
hlavne že o tebe vieme viac
30. decembra 2007 16:59:04 CET
Všetkým Vám prajem šťastný Nový rok.
27. decembra 2007 17:06:10 CET
oo aky si ty poet to odkedy?
ale nie pekne to je aj ja Vam vsetkym prajem krasny novy rok a po tejto basni asi nic dodavat netreba
26. decembra 2007 14:33:18 CET
Pod stromom sa putá blištia,
biče len tak vzhuchom svištia.
Nový rok sa nám už blíži,
subčiatko sa k DOM-u plýži.
Krásny BDSM rok a veľa hrátok!
25. decembra 2007 22:51:43 CET
veľa zdravia,šťastia v Novom roku a nech si každý užije to,čo ho láka k obojstrannej spokojnosti.
P.S.Som rád,že stretko v BB vyšlo a prajem veľa výdrže všetkým,aj ďalším organizátorom.Trpezlivosť aj pár rán trsteničkou prináša!!!!!