1. apríla 2009 21:11:31 CEST
Astept la picioarele mele sclavi umili care stiu sa slujeasca o Stapana.
6. apríla 2009 10:00:52 CEST
iubita si draga mea Wanda
eu niciodata nu am zis ca afara umbla cainii cu sclavi in coada si fiecare isi face viata cum poate ... dar mi se pare patetic sa ceri bani de cartela unui sclav sau persoana pe care probabil nici nu o cunoaste
daca asa vede ea ca face dominare .... bafta nene dar sa nu spuneti dupa aia ca de ce sunteti criticate
si nici nu am spus ca afara este usor dar este mult mai bine daca ai cap bineinteles si de ce sa ma umflu prea tare si prieteni care te ajuta dar cel mai important este cum gandesti tu ca persoana pentru ca prietenii iti pot oferi un loc unde sa stai dar nu gandesc ei pentru tine si nu se ocupa ei de sclavi pentru tine
astea fiind spuse ma retrag pentru ca presimt ca o sa se simta lumea jignita pentru ce am scris aici ... dar asa e romanu !!! el o face el e cu gura mare :)))))!!
6. apríla 2009 7:33:29 CEST
Nu dan! Renya e cat se poate de reala. E una din stapanele care a fost plecata in Spania pentru o viata mai buna dar realitatea i-a demonstrat ca nici 'afara' nu umbla, asa cum spune Roberta, cainii cu sclavi in coada.
Si eu cat am fost in Franta ceea ce era scris pe website in franceza nu a fost scris de mine. Asta nu e un etalon in a aprecia o domina. Problema e alta. De ce a plecat ea din Spania.
4. apríla 2009 23:51:28 CEST
se pare ca .... nu avem decat un idiot care se da fata sau mai rau o fata care nu stie cum sa isi incarce si ea cartela de .. cosmote :)))
2. apríla 2009 13:53:45 CEST
Renya Reny: ok
Renya Reny: dute si o cartela acum de cosmote
Renya Reny: ca sa fii sigura ca vrei sa fii sclavul meu
2. apríla 2009 0:05:20 CEST
great!!!may i ?..got any chance?..if you please, let me know Lady!