Forums » Nekategorizováno

O stránke www.domina.sk

• 2 posts
    27. februára 2008 19:58:59 CET
    staci mi poslat cez ss to meno ale s tebou ja nemam zaujem komunikovat inak ako tadeto a telefon ti na seba nedam ani nahodou. Ten davam len svojim priatelom alebo obchodnym partnerom ale nie kazdemu co stretnem na nete.

Zatial si tu nakecala kopu ptakovin a tato bola najlahsie overitelna. Keby si konecne drzala zobak a zabudla ze tato stranka existuje nemuselo k tomu dojst. Nevidim ale dovod preco nie si schopna povedat meno cloveka alebo by stacil aj nick ktory ti udajne poskytuje Alkatraz zadarmo. Povedala by som, ale ze to je vsetkym jasne. Nevies ho povedat lebo ziaden taky clovek nie je.
    Co len dokazuje ze uz od zaciatku kecas, rovnako ako ked si za IP adresy utocnikov na svoje stranky vydavala IP adresy ich stranok. Alebo nebodaj uz mas nejake lepsie IP adresy?
    • 2 posts
    27. februára 2008 17:55:51 CET
    Byl bych velmi nerad, kdyby došlo z mého psaní Sombse-Švarcové k nějakému nepochopení.

Vážím si žen a většinou si vážím i žen, které poskytují transparentně sebe v oblasti sexuálních služeb (míněno obecně - jakýchkoli, tedy včetně profi-domin). Ty, které tyto služby poskytují opravdu profesionáílně mají můj respekt, neboť vyplňují prázné místo v životech lidí, kteří z nějakého důvodu nemohou, nebo nejsou schopni naléz partnerský vztah ve kterém by se naplňovaly i jejich sexuální potřeby.

Co mi vadí jsou různé amatérky, které často ignorují i elementární zdravotní zásady. Vadí mi, když se v poslední době vynořují různé stárnoucí tetky z vidlákova, které si myslí, že když si navléknou rybářské boty na podpatku a koženkovou podprdu a ověší si zeď v obýváku řetězy od krav, tak že jsou z nich dominy a můžou si tím lehce přividělávat na důchod.

• 2 posts
    27. februára 2008 17:44:40 CET
    Nenufer zvolila zjišťování v Alkatrazu, já zvolím jinou cestu:

Pokud opravdu pravidelně využíváš jejich prostory k poskytování svých služeb, ukáže se to velmi rychle kontrolou jejich příjmových dokladů, pravidelný pronájem Tobě se totiž v jejich účetnictví buď musí jednoznačně ukázat i s příslušnými údaji plátce (= Tebe), nebo ne a pak buď lžeš, nebo oni nepřiznávají své příjmy řádně...

Tak jako tak, Tě tam budou v příštích dnech určitě milovat chtěla jsi to tu stále řešit skrze různé státní orgány, tak to budeš tak mít...

Gratuluji, dosáhla si konečně svého
    • 2 posts
    27. februára 2008 17:36:30 CET
    "Ano , mučírna, ve které jsem focena je mučírnou, ve které poskytuji lekce a tobě do toho ale vůbec nic není, milánku"

hele Švarcová,

to nám jako chceš fakt nabulíkovat, že si své klienty vodíš na lekce do gay-klubu???

Že Ti ho půjčili (pronajmuli) jednou na focení, tomu bych ještě věřil, ale že si tam dávaš pravidelné schůzky s klienty, to jako myslíš vážně?

Své poznámky k Tvé invaliditě a třeba k Tvým jizvám po zřejmém sebepoškozování beru velmi vážně, neboť někdo, kdo se snaží pracovat v oblasti kvalitních sexuálních služeb by měl mít určitou profesionální úroveň a tu podle mne prostě nemáš ani nikdy mít nebudeš a tím můžeš být svým potencionálním klientům nebezpečná.

Svým vztekáním se zde nijak nevyvracíš co jsem na Tvou adresu napsal spíš naopak.

Žebříček je mi ukradený, kolem toho se stále točíš jen Ty, jako by na něm záleželo... Pro většinu lidí zde je to -podle mne- jen zábava, kdybych se někdy chtěl zajímat o nějakou profi-dominu (což dělat reálně asi nebudu), tak bych si ji paradoxně na současné špičce onoho žebříčku stejně mezi několika prvními nevybral, ale to je věc vkusu. Přijde mi však velmi nepravděpodobné, že by tu bylo tolik lidí bez vkusu, aby jsi se dostala tam, kam jsi se dostala...

Pro mne nejsi paní Švarcová, pro mne jsi jen Švarcová = obyčejné pometlo, které se pokouší vydělávat si na obživu sexuálními službami a chováš se tak, že nemám důvod přistupovat Tobě jinak, než jak bych přistupoval k jakékoliv jiné šlapce, víš děvenko...
    • 2 posts
    27. februára 2008 17:33:40 CET
    Tak teda s kym to mas dohodnute? Ked si si taka ista ze mam nespravne informacie.
    • 2 posts
    27. februára 2008 17:16:27 CET
    Tak som sa dokopala k zisteniu si ako je to s Madam Sombsou a jej vztahom k tomuto zariadeniu. Pravdu povediac ma az tak moc neprekvapil fakt ze provozny o nej nic nevie a ze na sukromne akcie sa dane priestory poziciavaju malokedy a nikdy zadarmo. Takze vazena damo, ked klamete tak aspon tak aby sa to nedalo dokazat.
  • 27. februára 2008 15:04:40 CET
    Hele člověče Švarcová,

pouč nás laskavě za co bysme vlastně měli jít k tomu soudu (???), kterým tu kde komu vyhrožuješ...

Nahoď babčo nějakej paragraf, ať máme o čem trochu diskutovat.

Vážně chceš např. mne hnát k soudu, že si z Tebe dělám prču v diskusi na netu? To myslíš vážně?

Podívej staruško, svoboda slova spočívá i v tom napsat názor a ten kdo se dobrovolně na netu presentuje způsobem jakým to děláš Ty, musí očekávat, že bude jeho presentace komentována a tedy i komentována negativně.

Pokud by něco mělo zajímat orgány činné v trestním řízení, tak to nebude pár vulgarismů na netu, ale třeba pochybnost o tom, jakým způsobem podnikáš v oblasti poskytování sexálních služeb.

Jak víme, jsi (dle Tvých vlastních dřívějších prohlášení) invalidní důchodkyně. Předpokládám, že příjmy z poskytovaných "lekcí" nějak (nicméně řádně) vykazuješ příslušnému finančnímu úřadu. Ale kdyby jsi si chtěla dát fakt rande u soudu, tak bys měla počítat s tím, že se tyto věci dostanou na přetřes a že se budou zkoumat velmi podrobně.

Trochu k Tvému prohlášení o fotografiích, Tvá presentace nafocená v gay-klubíku mi fakt jako taková žíly netrhá, nicméně v kontextu s Tvým tvrzením že "své lekce poskytuje(š) v zařízené mučírně v Praze" lze tuto presentaci chápat jako klamavou reklamu a uvádění potencionálního zákazníka v omyl a to už mi vadí.

Takže, čistě teoretický scénář:

Člověk se mrkne zde do žebříčku hodnocení, řekne si, že budeš skvělá když jsi na prvém místě, mrkne na Tvé stránky, tam uvidí Tvé fotky z gay-klubu a očekává, že Tebou deklarovaná zařízená mučírna je toto identické místo, ozve se Ti a požádá Tě o lekci... A co potom? Invalidní důchodkyně Švarcová si jej pozve někam úplně jinam, submisivní jedinec je samozřejmě nastaven myšlenkově tak, že nechce dominu Švarcovou naštvat, tak možná bude zaskočen, že není v mučírně, ale třeba u paní Švarcové doma nebo u nějaké její kámošky a co pak? Jaké budou skutečné služby takovéto dominy??? Obávám se, že velmi amatérské... U člověka který je v invalidním důchodu aniž známe blíže na základě jakého onemocnění získal onu invaliditu se můžeme obávat ledasčehos: co když trpíš třeba epileptickými záchvaty? Někoho svážeš, nasadíš mu roubík a odpotácíš se někam do bezvědomí... nebo můžeš být těžký kardiak nebo diabetik, ono invalidní důchody se nedávají jen tak kvůli něčemu nepodstatnému... Takže ty se snažíš poskytovat sexuální služby v oboru, který je velmi specifický a kam patří i např. omezování hybnosti klienta a přitom můžeš být jen na základě svého onemocnění tomu klientovi nebezpečná aniž on něco takového tuší. A to mne z hlediska potencionální společnské nebezpečnosti Tvého konání už hodně vadí a zajímá - nenechává lhostejným.

Shrnu-li to: z mého pohledu uvádíš potencionální zákazníky v omyl jednoznačně klamavou reklamou, neboť skutečnou mučírnu ve které bys poskytovala své služby na svém webu nepresentuješ a tedy již od primárního kontaktu nejednáš transparentně. Mám pochybnosti o tom, že vedeš jakékoliv účetnictví z oblasti kterou si vyděláváš (nebo se snažíš vydělávat) a v neposlední řadě uvádíš své klienty v nebezpečí neboť není jasné na základě jakého onemocnění jsi v invalidním důchodu.

Jo a abych nezapomenul, hele Švarcová, co ty pravidelné jizvy po řezných zraněních kolem žil na Tvé levé ruce? Náhodička - prošla jsi výplní skleněných dveří, že ??? To byla jen demonstračka? Děláš tohle častěji?

Tak, asi tak děvče, když se chceš presentovat na veřejnosti, tak musíš počítat s tím, že se k Tobě může chtít vyslovovat kde kdo, tedy i třeba já.

No a pokud jde o můj čas, který Ti zde na netu věnuji - co kdyby to byl z mé strany profesionální zájem? Když jsi prohlížela několikrát můj profil, možná, že jsi přehlédla oborovou skupinu do které patří má profesní příslušnost. Zamysli se nad tím.
  • 27. februára 2008 15:03:22 CET
    ved to je veľmi jednoduché,stačí dávať hlasy tým,čo sú pod ňou a je to.Aj tak si hlasy poväčšine dáva sama,už nestíha lietať z kaviarne do kaviarne xixi.
    • 2 posts
    27. februára 2008 14:56:21 CET
    napad so sundanim s piedestalu je fajn o to sa uz pokusil Sidvicious z anglickej casti ked si dal podvezkovy pas a spravil si nick Madam Sidvicious. Ludia ktorych ta honba za vrcholom rebricku uz stve mu davali hlasy a ked si dovolil Madam prekonat spustila sa nova vlna urazok.

Emino
    Ja sice mam fakticku moc to spravit ale nebolo by to slusne lebo nie som adminom tychto stranok a tak ta prosba musi byt adresovana na shotguna a admina, nie na mna.
  • 27. februára 2008 14:27:12 CET
    keď sa chce hrať,hrajme sa/ved BDSM je hra/,ako rýchlo ju dokážeme dať dolu s ňou vysnívaného piedestálu v rebríčku domín.Ja do toho idem,pridajte sa.
  • 27. februára 2008 14:16:59 CET
    samozřejmě se to dá ignorovat, ale když ono to stejně pouhým ignorováním nejde vypnout oni někde Švarcové nenamontvali nějaký knoflík, rádio vypneš, TV vypneš, ale Švarcová nejde ani vythnout ze zásuvky, ta bude psát ten svůj seriál i když ji budou všichni ignorovat, ona je ta baba hrozně splachovací...

Takže nasírat ji, je alespoň trochu legrace, protrože zachvíli se zas přihlísí jako doktor Kalina, nebo jiný dr. XY, nebo kámoška Davidová či jméno nějaké jiné nešťastnice, která vůbec netuší co BSE produkuje na netu a začne nás poučovat, nebo hrozit soudem...
    • 5 posts
    27. februára 2008 12:13:44 CET
    Prepáčte,som tu nový,celá debata vyzerá dosť nezmyselne,ale mám jeden postreh:Tá madam,čo sa tu o nej píše je evidentne závislá na svojom postavení v Rebríčku domín.Takže ľudkovia,čo ju"berú"nech jej posielajú hlasy a ktorým sa nepáči,posielajte hlasy všetkým ostatným a za týžden bude dolu.To jej možno otvorí oči.
    • 5 posts
    27. februára 2008 10:09:21 CET
    Daj si tu robotu, najdi tie prispevky v MySql a zmaz prosim. Sak ona moze pisat hocikde z kaviarne tieto dlhe vylevy...
    • 5 posts
    27. februára 2008 10:04:26 CET
    Moja svokra cakatelka pece super buchty a preto sa mi tiez paci co uz :o)
    • 5 posts
    27. februára 2008 9:44:41 CET
    Opakuji to znova .....ignorujte je, ignorujte je, ignorujte je!!!! ..Nech už je to prestane bavit a prestanú tu vyplakavať, že sa ubližuje nejaké "skvelé" madam. Nech vyplakávajú na jej stránkach. .... Už je mi z toho na grcanie, že sa tu stale omiela niečo, čo nestojí ani za zlamanou grešli.
  • 27. februára 2008 9:41:48 CET
    mno nemyslim ze by ma raz presiel smiech...kludne sa ti vysmejem aj do oci a to pre mna za mna aj priamo pred velavazenou porotou na sude...a ver tomu ze ta sa bude smiat so mnou a to na tebe...
  • 27. februára 2008 9:30:52 CET
    Sľúbila si,že budeš ticho.Domina,ktorá nedodrží sľub je vážne akurát veľké ......
  • 27. februára 2008 9:09:04 CET
    Zapchajte si nosy.
  • 27. februára 2008 8:40:22 CET
    mno, moja svokra je skoro dochodkina a nejak si dovolim tvrdit ze vypada lepsie ako madam BSE...a ked toto povie chlap o svojej svokre tak asi to za nieco hovori
  • 27. februára 2008 0:30:21 CET
    Už si si kúpila ten bicykel?Doporučujem veľa našlapaných km,nech Ti vyfučia z hlavy problémy,ktorými sa snažíš obťažovať všetkých ľudí dobrej vôle a oni na Teba aj tak kašlú a vôbec ich nezaujímaš.Daj už pokoj,prosím.
  • 27. februára 2008 0:25:30 CET
    http://madamsombsa.webgarden.cz/image/6636095

http://www.alcatraz.cz/?id=f18

--------------------------------------

http://madamsombsa.webgarden.cz/image/6636421

http://www.alcatraz.cz/?id=f13

-------------------------------------

Od kdy taková "skvělá domina", která sama o sobě píše:

"Madam Sombsa pochází z města, které leží nedaleko Prahy (kdysi M.S. tvrdívala, že je to Mládá Boleslav - pozn. Althoase), a své lekce poskytuje v zařízené mučírně v Praze."

si na pořizování svých prezentačních fotek musí odskočit do gay-klubíku, když přece služby poskytuje ve své jistě skvěle "zařízené mučírně v Praze"?

Nebo, že by žádná mučírna v Praze nikdy milá babčo nebyla?

Nevodíš náhodou své potencionální zákazníky dost za nos? Ono - parafrázuje lidové rčení: baba která lže, možná i krade...
  • 27. februára 2008 0:02:44 CET
    Ahoj Sombso :o)

tak jsem si otestoval, jak dlouho vydržíš nezareagovat na můj "hanopis" na Tvé fotky něčím velmi podobným, po Tvých včerejší dvou návštěvách v mém profilu a následně na našem webu to byla jen otázka času, kdy přijdeš s odvetou v identickém duchu díky, že jsi mne nezklamala, tahle hra mne začíná bavit, příště Ti zas navnadím nějaký špek, jen se snaž být trochu originálnější, chtělo by to babčo trochu víc invence, jinak to začne být nuda...

Hlavně když všude arumentuješ tím věkem, to už je profláknuté, jak se každý Tvůj mulťák snaží být starší než ostatní, věk milá ohavná staruško není žádná zásluha a pokud už na něm tak bazíruješ, tak se už konečně přesuň někam, kde se scházejí lidé Tvé obstarožní věkové katerorie a nepleť se mezi mladší, kteří Ti kvůli Tvému věku nehodlají vzdávat žádnou úctu, protože tím co produkuješ jen dokazuješ, že jsi ta prožitá léta k ničemu užitečnému stejně nevyužila jen jsi je evidentně promarnila...

Tak Tě milá Sombso ještě jednou zdravím a těším se na nějakou Tvou plamneou obhajobu nějakým mulťákem, který si za tím účelem pár minut před tím než začneš psát zase založíš...

Althoas (Ari)
  • 26. februára 2008 16:00:01 CET
    tu nejde o to co mi je kamarat alebo nie ci sa vie hajit alebo nie...

o kto si ty ze sudis niekoho podla veku? ci cim starsi tym mudrejsi? tak tym dojmom na mna neposobis...

a o co ide? o to ze cela tato tema tu väcsine lezie jednoducho uz len na nervy. ale bohuzial sa vzdy najde nejaka truba ako ty co to odznova rozpipla. ak teda cely ten Sombsa harem manejaky problem nech to riesi s tymi ktorych sa to tyka a neroztahuje to medzi ludi ktorych to vobe c nezaujima...pochopene???
  • 26. februára 2008 15:32:53 CET
    v prvej rade - s tebou som celkom iste nehovoril a v druhéj rade, nehaj moju slovenčinu aká je, nie som rozený slovák, som poliak, máš s tým problém???

A mimo to.... neviem síce koľko ti je, ale dozaista nie si starší ako ja,takže mi tu netáraj hlúposti a staraj sa sám o seba. Aľebo sa tvoj kamarát nevie bránit sám?
  • 26. februára 2008 15:14:52 CET
    mno....podla tvojho slovnika sudim ze si asi na tej rovni ake slova pouzivas...tvoja lamana slovencina naznacuje len dalsi pokus obhajoby BSE...zalez do dierky a nevystrkuj uska...