23. januára 2008 23:07:23 CET
Prominte,
Nechtěla jsem vůbec zasahovat do toho, ce se tady stalo, ale je pravda, že Sombsu znám a to na rozdíl od vás OSOBNĚ a sedíme tu spolu, a přemýšlíme nad tím, kdo z vás, je s odpuštěním větší tupec. Je mi jasný, že si myslíte, že jsem Sombsa, je mi to fuk- stejně vám to napíšu.
Ono totiž pořád vám všem nedochází, že to, že má někdo několik nicků a klidně si mě připočítejte, protože píšu z jejího počítače, ještě neznamená, že jich má 111, to tedy jste mě rozesmál a nakonec- i kdyby, je to jen jeho věc.
A že už o tom mluvím, tak že si neprověříte ty adresy, které vám tady nechala,když jste tak drzí, že jí letzete do soukromého počítače? Není to trestný čin? Ona k němu může pustit kohokoli a vy nemáte právo soudit, jestli to byla ona, nebo někdo jinej, kdo z jejího počítače cokoli psal.
VY máte jen důkaz v podobě její IP a ona zase všechny IP a samozřejmě, a to ji lituji, že je tu každý den policie a ona, na rozdíl od vás, co máte potřebu ji jen urážet a nemáte ani kousek odvahy jí třeba jen zavolat, vy raději mlčte.
A to samé vy, Pane administrátore, jste stejně chytlavý na věci, které vám kdo řekne a kvůli tomu, že tohle je v podstatě veřejný počítač, jí děláte dusno
Vysvětlete mi, proč jí tolik lidí volá, že s ní sympatizují, že se postavila například, Paní Priedhorské, alias Nelyss, která sem raději poslední dny nechodí ,protože právě její adresa figuruje v seznamu policie . A Paní Karteřiny Hořejší, která jako Paní Kateřina vykrádá ostatním dominám stránky?
A jestli vám to ještě nestačí, Blanka byla ochotna to nechat být, ale že jí kompletně rozbourali počítač a všechny účty, výhrůžné telefonáty a lezení někomu do e-mailu, což je soukromá věc a v neposlední řadě objednávání si věcí z internetu, na její bankovní účet, to už je trochu dost, nemyslíte?
Nikoho se nezastávám, protože nikdo neni svatej, ale tohle zašlo příliš daleko a já vám mohu odpřísáhnout, že pokud tu kampan nezastavíte, proti ní, tak se policie podívá i na další IP adresy a nicky ,protože tohlle to už by nevydržel ani kůň.
Zkontrolujte si všechny dámy, které ted´zrovna od zveřejnění ip adres a jmen mlčí a pokud mi nevěříte, tak jste opravdu hloupý a udělali jste z jedné úplně normální a neříkám, že je bez chyby, ženský něco, co nemá obdoby,
Trpí tím celá její rodina, protože je tady policie každý den a štóurá se v jejích osobních věcěch
Ty dámy to opravdu dohnaly tak daleko a to pouze ze závisti, že zanedlouho poznají to samé, co Blanky rodina nyní,
Tolik asi aby jse věděl, CO všechno, dokáže závist a zloba způsobená v podstatě ničím a ještě k těm nickům- nenapadlo vás náhodou, že je jejím jménem mohl založit kdokoli?
Vy by jste měl být nestranný a to nejste-nechal jste se od nich pouze přesvědčit tím, že je psáno z jedné IP- zeptejte se na webgardenu a třeba také na top listu, kde mají zaznamenáno, kdo všechno žádal o změnu jejích údajů a víte co, já vám to tu umístím at všichni vědí, že ubližujete někomu, kdo sice není nevinný, co se týče nicků, ale jinak neudělala NIC, co by někoho mohlo vést k takový nenávisti, až na to že se ocitla na nejakym přiblblym žebříčku nahoře a tolik hlasů, si sama poslat nemohla, ani kdyby mela 800nicků a seděla tu přes noc denně.
Sbohem
Vrátím se ještě s důkazy a jí už dejte pokoj, zašli jste příliš daleko, všichni a to nemluvím o té dámě, co tu tráví každej den od rána do večera a dělá z vás blbce,ale neznámou holku označíte za hloupou a stupidní? Nemáte na to, aby jste si ověřili její údaje? No vidíte a my víme,že seriozně nejedná a ví to i policie, co dokáže ze svého počíteče. Nevíte nic, jen špiníte a urážíte- poslužte si.
čím myslíte:?
Nemá to cenu, kéž by tohle někdo udělal vám.Pak my a hlavně já, se budeme smát víc.
P.S. Ještě dnes to tam by lo, zkuste se podívat na stránky Paní Kateřiny a Madam Vevery a posudte sami, není .to krádež?
Ale to je vedlejší a proti tomu, co jste schopni vyprodukovat o Blance, je to prkotina.
Lady Sirael