Forums » Nekategorizováno

O stránke www.domina.sk

• 23. januára 2008 23:07:23 CET
    Prominte,

Nechtěla jsem vůbec zasahovat do toho, ce se tady stalo, ale je pravda, že Sombsu znám a to na rozdíl od vás OSOBNĚ a sedíme tu spolu, a přemýšlíme nad tím, kdo z vás, je s odpuštěním větší tupec. Je mi jasný, že si myslíte, že jsem Sombsa, je mi to fuk- stejně vám to napíšu.

Ono totiž pořád vám všem nedochází, že to, že má někdo několik nicků a klidně si mě připočítejte, protože píšu z jejího počítače, ještě neznamená, že jich má 111, to tedy jste mě rozesmál a nakonec- i kdyby, je to jen jeho věc.

A že už o tom mluvím, tak že si neprověříte ty adresy, které vám tady nechala,když jste tak drzí, že jí letzete do soukromého počítače? Není to trestný čin? Ona k němu může pustit kohokoli a vy nemáte právo soudit, jestli to byla ona, nebo někdo jinej, kdo z jejího počítače cokoli psal.

VY máte jen důkaz v podobě její IP a ona zase všechny IP a samozřejmě, a to ji lituji, že je tu každý den policie a ona, na rozdíl od vás, co máte potřebu ji jen urážet a nemáte ani kousek odvahy jí třeba jen zavolat, vy raději mlčte.
    A to samé vy, Pane administrátore, jste stejně chytlavý na věci, které vám kdo řekne a kvůli tomu, že tohle je v podstatě veřejný počítač, jí děláte dusno

Vysvětlete mi, proč jí tolik lidí volá, že s ní sympatizují, že se postavila například, Paní Priedhorské, alias Nelyss, která sem raději poslední dny nechodí ,protože právě její adresa figuruje v seznamu policie . A Paní Karteřiny Hořejší, která jako Paní Kateřina vykrádá ostatním dominám stránky?

A jestli vám to ještě nestačí, Blanka byla ochotna to nechat být, ale že jí kompletně rozbourali počítač a všechny účty, výhrůžné telefonáty a lezení někomu do e-mailu, což je soukromá věc a v neposlední řadě objednávání si věcí z internetu, na její bankovní účet, to už je trochu dost, nemyslíte?

Nikoho se nezastávám, protože nikdo neni svatej, ale tohle zašlo příliš daleko a já vám mohu odpřísáhnout, že pokud tu kampan nezastavíte, proti ní, tak se policie podívá i na další IP adresy a nicky ,protože tohlle to už by nevydržel ani kůň.

Zkontrolujte si všechny dámy, které ted´zrovna od zveřejnění ip adres a jmen mlčí a pokud mi nevěříte, tak jste opravdu hloupý a udělali jste z jedné úplně normální a neříkám, že je bez chyby, ženský něco, co nemá obdoby,

Trpí tím celá její rodina, protože je tady policie každý den a štóurá se v jejích osobních věcěch

Ty dámy to opravdu dohnaly tak daleko a to pouze ze závisti, že zanedlouho poznají to samé, co Blanky rodina nyní,

Tolik asi aby jse věděl, CO všechno, dokáže závist a zloba způsobená v podstatě ničím a ještě k těm nickům- nenapadlo vás náhodou, že je jejím jménem mohl založit kdokoli?

Vy by jste měl být nestranný a to nejste-nechal jste se od nich pouze přesvědčit tím, že je psáno z jedné IP- zeptejte se na webgardenu a třeba také na top listu, kde mají zaznamenáno, kdo všechno žádal o změnu jejích údajů a víte co, já vám to tu umístím at všichni vědí, že ubližujete někomu, kdo sice není nevinný, co se týče nicků, ale jinak neudělala NIC, co by někoho mohlo vést k takový nenávisti, až na to že se ocitla na nejakym přiblblym žebříčku nahoře a tolik hlasů, si sama poslat nemohla, ani kdyby mela 800nicků a seděla tu přes noc denně.

Sbohem
    Vrátím se ještě s důkazy a jí už dejte pokoj, zašli jste příliš daleko, všichni a to nemluvím o té dámě, co tu tráví každej den od rána do večera a dělá z vás blbce,ale neznámou holku označíte za hloupou a stupidní? Nemáte na to, aby jste si ověřili její údaje? No vidíte a my víme,že seriozně nejedná a ví to i policie, co dokáže ze svého počíteče. Nevíte nic, jen špiníte a urážíte- poslužte si.

čím myslíte:?
    Nemá to cenu, kéž by tohle někdo udělal vám.Pak my a hlavně já, se budeme smát víc.

P.S. Ještě dnes to tam by lo, zkuste se podívat na stránky Paní Kateřiny a Madam Vevery a posudte sami, není .to krádež?
    Ale to je vedlejší a proti tomu, co jste schopni vyprodukovat o Blance, je to prkotina.

Lady Sirael
  • 23. januára 2008 22:20:54 CET
    ono pri tom cisle by som zacal uvazovat o urcitom obmedzovani slobody slova, lebo to co tu predviedla nieje sloboda slova ale urcite vygrcavanie sa na server a jeho uzivatelov, ono potom sa nieje dovod cudovat sa subikom ze sa stazuju ze vsetky dominy co odpisuju su profi.
  • 23. januára 2008 22:10:34 CET
    no ja som osobne hadal tak cca 20-30 tych 111 je aj na moj vkus strasne vela
  • 23. januára 2008 21:15:42 CET
    myslim ze to netreba dalsie komentare...hovori to za vsetko...skoda dalsich slov
    • 2 posts
    23. januára 2008 20:49:16 CET
    no tak pozrel som sa na tie ip MadamSombsa ako ste mi radili a som zostal prekvapeny ... to co mi vybehlo som vazne necakal ...

takze mali ste pravdu a ja nie ... kto by chcel poslem mu zoznam zipkom totizto tych nickov je az 111 zaujimave cislo vsak ?

vase komentare ?
    • 2 posts
    22. januára 2008 22:50:57 CET
    Promin,nechtěla jsem se do toho míchat, ale aby vam to bylo jasné, ja opravdu at už mi věříte, nebo ne, nic z počítače mazat nemusím, i když je pravda, že i z něj se hlasovalo, ale o to nejde. Ti ,co mi vlastně ukradli weby a maily a s klidem si prohliželi mou soukromou korespondenci a asi tam chodili dost dlouho,protože věděli ,co všechno v mailech mam a kdo mi piše a co. A taky to došlo tak daleko, že mi dnes volali a vyhrožovali, že mají kopie mých mailu.-což je mi jedno, protože je to vesměs z nějakých stránek kde jsem zaregistrovaná, ale třeba tam mam poštu, kterou mi posílali subici a je to ´dost blby, když já se zavážu, že jejich údeje nezneužiju a pak mi je někdo vykrade,

Já totiž do ted´nechapu, proč to vlastně dělají, ale po tom telefonátu a zjištění těch jejich adres už vím,kdo to je a vyřeším si to. At jsem jaká jsem a promin, ty me soudit nemužeš, protože mě neznáš, ale ani jeden z těch ĺidi mě nezná, jen z chatu, což je myslím trochu málo,nemyslíš? Na to, aby ti smazali weby, probrali poštu a někdo si dokonce objednal na me doménu, když já svou dávno mám i když ji zatim nepoužívánm a najednou mi přišla faktura na další. A to vůbec není všechno.
    Nechci to už rozebírat, ale narušovat soukromí si nedám,to promin.
    ¨Tobě by se to taky vubec nelibilo, kdyby ses nemohl ze své adresy přihlásit, kam potřebuješ, Já se dodnes nemohu prihlásit na seznam.

Vís, možná jsem to vzala moc zostra, ale tohle už trvá více, jak půl roku a ruply mi nervy.

To forum byla blbost, ale všechno to byla pravda.
    Já neútočím nikdy na nikoho, kdo neútočí ne mě.
    Neříkám, že jsem tu byla jen s tímhle nickem, mam ještě jeden, ale nejsem sama, stačí se rozhlédnout a uvidíš, že nejvíc se ozývaly právě ty nové nicky a bylo vidět, že tady mají docela dobrý přehled, To je k zamyšlení, ne?
    Kolik proti mě poštvali lidí, o tom nemluvím, ale na druhou stranu je mnohem vice těch, se kterými se dá rozumně mluvit a o všem a je to v pohodě a stojí při mě.

Nechtěla jsem sem psát, ale chtěla bych, aby jste na mě zapoměli, aby z toho byla reklama, to me v první chvíli vůbec nenapadlo, jen jsem už byla naštvaná , jak mě pořád napadají a kopírují atd,

To je vše,
    A myslím si, že tolik urážek od subíků jsem si nezasloužila, je vidět, jak jsou zaujatí, protože kdyby mě znali, tak se tohle nestane

Sombsa
  • 22. januára 2008 22:12:16 CET
    Ahoj, viem ze si zastancom absolutnej slobody slova, ale neviem ci by nebolo lepsie vyblokovat IP MadamSombsa nakolko to co tu pise skor poskodzuje server ono uz par dni sa mne osobne sem ani moc nechce chodit lebo vsetko co sa tu pise sa tyka len jej. A celkovo mam dojem ze posledne dni sa na slovenskych forach sa prestalo prispievat.
    • 6 posts
    21. januára 2008 9:40:43 CET
    Ale jasné, vždy sa nájdu ľudia, čo budú na nete robiť niečo, čo sa neočakáva. To sú tiežhackeri. Ide však o to, že v prípade toho hlasovania urobeného tak ako je teraz, môže byť hackerom a ovplyvňovať hlasovanie každý blb. Keď bude stránka ukladať aspoň napríklad jednoducho do tých cookies, o ktorých existencii tuší každý desiaty bežný užívateľ, nebude to tak častá a okatá vec že pribudne niekomu za hodinu 300 hlasov. Už len 150 lebo dotyčný bude musieť po každom hlasovaní zmazať cookies :o)
    Samozrejme že sa to dá spraviť aj tak, že každý registrovaný užívateľ čo zahlasuje, tak sa mu čas hlasovania uloží niekde v databáze profilu. To je elegantnejšie, ale pracnejšie pretože treba doplniť položku databázy.
    Vzhľadom na to že väčšina normálnych ľudí čo tak sledujem má rebríček uprdele, tak myslím že tie cookies ktoré boli práve na tento účel vytvorené úplne postačia. Mal som to napísať ale v SSke radšej, lebo teraz je už vlastne tento spôsob prezradený. Ale koho bude baviť za každým hlasovaním vymazávať si cookies, tak je ozaj rebríčkom zanietený magor.
  • 19. januára 2008 12:06:12 CET
    Výsledky hlasování ukládat do cookies z životností 24 hodin.
    Sorry, to hlasování mi je dost ukradené, ale předpokládám, že nebudu jediný, kdo si v případě potřeby umí smazat cookies.
    To all: zkuste se vždycky nejdřív kouknout po webu, jak se problémy, ke kterým se chcete vyjádřit, obyčejně řešívají, v čem vlastně bývá jádro nedostatku a tak. Když najdete něco zajímavého, o čem si myslíte, že to Shotguna nenapadlo, napište mu to sem. Rady typu banuj ip adresy, ukládej do cookies, nejsou k ničemu.
  • 19. januára 2008 11:59:55 CET
    ...je nesmysl, z několika důvodů. Jak z pohledu web programátora tak z pohledu hackera. Je to prostě na nic.
  • 18. januára 2008 22:56:18 CET
    Ludom co utocia z inych nickov dat ban ip adresy.hotovo.
    • 2 posts
    18. januára 2008 13:21:00 CET
    Vyhodit von IP adresy utocnikov :-) nejak som si ista ze nove nicky v tej debate budu mat tu istu adresu :-)))
    • 2 posts
    18. januára 2008 12:54:14 CET
    mate pravdu je to stym rebrickom vazne nahnute...

vymenil som si par SSiek s MadamSombsa a je to normalna slusna osoba netusim co proti nej kto ma...

a od prveho to zmenime aby sa dalo hlasovat len raz za den oki ?

co sa tyka tych utokov tak netusim ako to efektyvne zastavit alebo zmazat forum nepomoze spravy si ktokolvek dalsie a zmazat ucty tiez nie si kedykolvek vytvoria nove ... ak ma niekto napad ako to skutocne efektyvne regulovat sem snim ...
  • 17. januára 2008 22:38:20 CET
    dufam, ze uz si O.K.
  • 17. januára 2008 22:10:28 CET
    naco su dobre tie body?:D
  • 17. januára 2008 22:03:43 CET
    myslim ze ked je taka sikovna ako vsetci jej zastanci tvrdite tak si mohla byt dosledkov vedoma...ona sama s tym zacala a musi pocitat s tym ze to forum nebude plne chvalospevov na nu...
  • 17. januára 2008 21:33:37 CET
    Prosím vás, můžete nějak zastavit tu nehoráznou a ponižující kampaň proti Madam Sombse? Vždyť ti lidé ji neznají a takhle někoho napadat a veřejně pranýřovat je tak sprosté, že jsem znechucen! Nejde mi přímo o tu paní, ale o to, jak dokáží být lidé zlí. Vždyť se provinila jen tím, že jí subíci dávají hlasy nic víc. A co se děje kolem toho žebříčku, to je opravdu k zamyšlení, nemyslíte? Já jsem tu teď dlouho nebyl, ale musím přiznat, že sice nejsem subík, ale switch a jednou za čas k ní zajdu na canning. A vůbec se mi nezdá,že cokoli, až na to, co napsal ten jeden člověk, co za ní byl,by byla pravda. Nikdo z nich ji přeci nezná osobně a ona si to myslím nezaslouží. Asi nebylo rozumné toto fórum zakládat ,ale stalo se a podívejte se, v co se to zvrhlo. Dnes jsem čistě náhodou u ní byl na lekci a ona je z toho opravdu tak znechucená, že na to ani nehodlá reagovat. Byl jsem dnes i na jejích stránkách a je pravda, že jí tam anonymové chodí psát takové hlouposti, že se divím,že to nesmaže všechno a nechá se takhle ponižovat. Myslím,že spousta lidí, co ji zná by mi dala za pravdu. Oravdu ji nechci nijak bránit, ale myslím si, že třaková vůbec není, co tam o ní píší. Já k ní chodím více,jak rok, a nikdy jsem s ní neměl žádný, byt´sebemenší problém. Vždy se chovala velmi slušně a nenamyšleně, prostě naprosto normální ženská, která dělá to, co umí a dělá to velmi dobře, pokud mohu soudit dle sebe. Pomožte jí ,prosím nějak, vždyť je to hamba pro celé stránky. Ona zveřejnila,co jí někdo anonymní neustále píše a vyhrožuje jí a najednou je tu spousta nových nicků, a sráží jí na kolena. Podívejte se na to fórum, je to hamba!
    Děkuji, Krákora
  • 16. januára 2008 20:15:37 CET
    naprosto souhlasím,že tady není něco v pořádku! Podívejte se na to,prosím vás.Vždyt´jsou všichni otrávení, jak tady všichni napadají dominu,která jen už neví, jak se bránit proti útokům, jak se píše ve foru toho KovbojeKarrlose
  • 16. januára 2008 18:46:37 CET
    Naprosto s tebou souhlasím,vždyt je to do očí bijící,jak tady "někdo tráví celé dny a připisuje si bódy každou hodinu! A pak,když ji někdo předběhne,dokáže vyprodukovat až 300 hlasů během hodiny!!! Ostatní nemají šanci. To nemá nic jiného na práci?
    A pak tady napadají tak hnusným způsobem ženu,která sem skoro nechodí! Co je to za spravedlnost???

Martina
  • 16. januára 2008 18:30:05 CET
    Ono by to chcelo prerobit to hlasovanie tak, aby kazdy mohol za jeden den dat len jeden hlas. Potom by to hlasovanie bolo ovela objektivnejsie, a horlivci by nemali sancu dat niekomu 300 hlasov. Staci ked sa bude odkladat zaznam o hlasovani npr. do cookies so zivotnostou 24hodin, to by nemalo byt zlozite naprogramovat.
    • 2 posts
    9. decembra 2007 0:00:43 CET
    tu zmenu co si chcel v archyve sprav mas spravenu enjoy
    • 2 posts
    9. decembra 2007 0:00:06 CET
    ospravedlnujem sa vsetkym ktory hlasuju v anketach za oneskorenie vysledkov ale v piatok som sa vratil z nemocnice ...
  • 7. decembra 2007 7:59:50 CET
    navigace vlevo, oddíl osobné > moj profil > Editovať Základné Informácie > staré heslo, nové heslo, nové heslo znovu > uložit
    Hledals málo nebo blbě
  • 6. decembra 2007 19:17:51 CET
    ahoj.. prosim ta da sa tu zmenit heslo ? nemozem to najst...
  • 3. decembra 2007 0:21:06 CET
    Shotgunovi jsem problém popisoval, takže už jen malé info pro ostatní.
    Ve výpisu zpráv vyměněných mezi vámi a někým jiným nejsou zobrazeny názvy (předměty) zpráv. Takže když rozdělíte informaci mezi ta dvě pole (předmět a text), z výpisu už se nedá složit dohromady. Prosím všechny, aby si to uvědomovali a zařídili se podle toho.
    Vďaka vám :)