15. februára 2011 7:56:06 CET
vrelá vďaka. Určite nie je jediný, ale určite je najvulgárnejší. A zjavne sem chodí iba provokovať. Je mi jasné že za chvíľu tu bude pod iným nickom. Nech sem chodí ak chce. Ale aspoň vidí že nejaké pravidlá dodržiavať musí. Ešte raz vďaka
15. februára 2011 0:40:58 CET
Leon a je skutocne Scorpio ten jediny kto to tu kazi? Samozrejme ze ho budem mazat pokial bude vulgarny alebo bude voci niekomu osobny, ale tak ako za to budem mazat jeho tak aj kazdeho ineho.
14. februára 2011 23:38:37 CET
nie ja nie som admin:-)) Ale uz som dva krat odsroboval dekel na PC tak hram mudreho:-)))))
14. februára 2011 23:17:23 CET
nie ja nie som admin:-)) Ale uz som dva krat odsroboval dekel na PC tak hram mudreho:-)))))
14. februára 2011 22:02:46 CET
Nick je pre ludi ...:-))) pre pc je identifikator IP a ak by si aj blokol nick co samozrejme ide staci zmenit jedno pismeno a regnes sa zas... a mazat muprispevky? a kto by tu kvoli nemu cely den sedel a daval bacha ci tu nieco nenapise...Admin je tiez len clovek:-)) a chce aj spat
14. februára 2011 21:52:31 CET
nedá sa zablokovať nick? alebo mazať všetky jeho príspevky? Pourážal tu už dosť ľudí.
14. februára 2011 21:19:39 CET
Leon
.... pri pravidelnej zmene IP to ide len tazko odstavit ho...Ale co uz aspon je niekedy sa na com pobavit:-))
14. februára 2011 21:14:05 CET
ahoj. Oceňujem všetky zmeny k lepšiemu ktoré sa na tejto, už dosť historickej stránke robia. Neviem ale pochopiť prečo nechávate už niekoľko mesiacov zasierať tento server výrokmi Scorpia. To fakt tu neexistuje nejaký kódex slušného správania a nie je nikto kto by ho z tadiaľto vyhodil?
9. februára 2011 15:18:20 CET
Takze este raz, pocet prihlasenych je spravny, nakolko este stale sa pracuje na migracii (ostatnych web stranok co bezali na tom istom servri) az po dokonceni celej migracie sa bude pracovat na nastaveni expiracie prihlasenia, expiracia bude nastavena na 2 hodiny.
Preco je teda tolko uzivatelov online? Lebo vacsina ludi stale nepouziva tlacitko LOGOUT a len vypne prehliadac ale pre server ostavaju stale online
8. februára 2011 20:23:22 CET
Ak som to spravne pochopil po technickej stranke to je spravne cislo, ale vela stych prihlasenych ludi nemusi byt pri PC nakolko ich neodhlsuje po dhsej dobe necinnosti.
8. februára 2011 20:16:40 CET
aktualne mi ukazuje ONLINE : 2185 to je správne číslo? alebo zase vypisuje blbosti?
8. februára 2011 19:02:20 CET
Tak jsem zjistil, ze mi prihlaseni vydrzi pres dvanact hodin necinnosti. To mi prijde jako mozna trochu nadhodnocenej timeout. Skoro bych si troufnul tvrdit, ze je server nastavenej, aby session nenechal expirovat vubec.
Zpocatku jsem byl take prekvapen narustem online uzivatelu. Takhle to je jasny.
6. februára 2011 12:38:48 CET
to je dosledok toho ze vacsina uzivatelov sa spolieha na bezpecnostne odhlasenie ako bolo na byvalom servri a neodhlasuje sa
5. februára 2011 21:58:04 CET
By ma zaujímalo,čím to je, že vždy bývalo online tak cca sto ľudí a teraz pár dní že 1882 ... ale že jaký nárast návštevnosti ... nechápem ...v čom je háčik?
5. februára 2011 17:03:12 CET
to zalezi od konkretneho providera.
vo vacsine pripadov sleduju len prenos dat a navstivene stranky (ale malo kto to tam studuje je to skor koli tomu aby pripadne organy cinne v trestnom konani mohli zistit kto z ich IP bol v tom case na konkretnej stranke) malo ktory provider Ta bude sledovat len pre svoju zabavu, vezmi si ze ked Ty denne navstivis 20 stranok, a pri pocte uzivatelou co tam maju je to halda prehliadania :-) a uz urcite nebudu scanovat co si kde napisal a podobne pokial to nemaju nariadene od opravnenych
2. februára 2011 23:47:21 CET
Manualne tusim odhlasovat nejde tiez
31. januára 2011 11:51:59 CET
Mozno ste si vsimli ze stranka uz bezpecnostne neodhlasuje tak casto, cize pokial v praci odchadzate na dlhsie od PC a bojite sa ze by vam tam mohol chodit pozerat sef, tak sa radsej odhlaste manualne.
V pripade ze by ste nasli nejake chyby kontaktujte ma cez sukromne spravy
30. januára 2011 19:46:00 CET
Dnes poobede bola stranka www.domina.sk migrovana na iny vykonnejsi server. Pocas tejto migracie vam mohli zmiznut niektore prispevky alebo spravy. Je nam to luto ale za tento maly vypadok budete odskodneni zvysenim rychlosti stranok. Dakujeme vam za pochopenie.
22. januára 2011 9:27:58 CET
Neviem najst forum pravidelne stretnutia kam zmyzlo ?
22. januára 2011 7:34:41 CET
Bol to len napad a musim si priznat, ze trosku nedomysleny... Ja len chcem, aby sa na forach zachovala urcita moralka.
21. januára 2011 16:04:39 CET
teraz sa musi pracovat hlavne na novej verzii, zaimplementovat nieco take do sucasneho kodu by bol problem, ale ani v buducnosti sa s tym nerata ale chcem tu vytvorit team moderatorov ktory budu za to zodpovedni, lenze to naozaj bude az neskor zatial sa musi urobit verzia ktora bude len plne nahradzovat sucasne funkcie a potom sa bude rozsirovat
21. januára 2011 15:59:48 CET
Viem, ze mas vela prace :) Ale bol by velky problem, keby si kazdy zakladatel SVOJHO fora vedel mazat prispevky inych uzivatelov? Urazlive a pod...
A znepristupnit uzivatelov do fora, ktorych si zakladatel vyberie.
Myslim, ze by si mal vediet na co narazam... Nic v zlom, cenim si tvoju snahu, ale mal by si to jednoduchsie a aj na inych forach to tak vacsinou funguje.