12. januára 2011 15:18:27 CET
funkcia kto videl moj profil je opat funkcna, zial stare data su fuc takze uvidite len kto sa pozeral od dnes
12. januára 2011 10:31:42 CET
no uz sa bliska na lepsie casy, v blizkej buducnosti sa zacne programovan nova stranka dominy, ktora by mala byt stabilnejsia a rychlejsia a tiez tam pribudnu nejake veci co su na modernych weboch samozrejmostou.
Co sa tyka spoplatnenia aj to bude zavedene vale s tym ze sucasne funkcie ktore moze kazdy pouzivatel vyuzivat budu v podstate zadarmo (bude sa platit bodmi za zmysluplne prispevky) a pribudnu premium funkcie ktore budu spoplatnene velmi nizkymi cenami tak aby to nebol problem objednat si nikomu. Z tychto penazi bude potom platena rezia servra a aj programovanie vylepseni. Len treba byt trpezlivy nakolko si v sucastnosti nemozeme dovolit zaplatit programatora ktory nad tym bude sediet cele dni.
12. januára 2011 8:53:08 CET
Nie som odborníčka na IT technologie,ani neviem čo to obnáša či už časovo,alebo finančne spravovať takýto systém ale myslím si,že je za tým kopec práce ktorú ako čítam príspevky si veľa ľudí nevie doceniť. Keby som bola na adminovom mieste rozmýšlala by som nad možnosťou niektoré služby /napr.kto videl môj profil,urýchlené schválenie fotiek prípadne vloženie videa/ spoplatniť. Veď dnes sa za všetko platí,tak prečo nie aj za takéto služby? Možno týmto príspevkom nahnevám niektorých užívateľov /ktorí chcú mať všetko kvalitne , rýchlo a hlavne zadarmo/:)ale žijeme v spoločnosti v ktorej každá hodina času sa meria euráčikmi. Prajem adminovi veľa úspechov v tejto podľa mňa náročnej práci.
11. januára 2011 16:25:59 CET
problem s overovanim fotiek ani tak nieje v case ako v tom ze sucasny system nevypisuje ze su nejake fotky na schvalenie. A tak o tom ani neviem, sam sa na to pozeram tak 2x tyzdenne, ale pokial potrebujete urychlene schvalit fotky staci mi napisat PM som tu pomerne casto tak nieje problem.
co sa tyka haprovania je to tym ze system je pretazeny, ale pracuje sa na vylepseni, tak poprosim o chvilku strpenia.
10. januára 2011 23:05:11 CET
Ten ten ta ta pise nemam cas nemam cas uz neschvalujem makam,ja makam kazdy den 15-16hod nedelu menej ale keby mal schvalovat foto tak tu som aj o 24hodine,,,ale ako uz mam napisane od 1nej damy nemozem lebo sa to tu robieva cez kod stranky
10. januára 2011 22:58:29 CET
Stranka slape oka,ale preco musim viac krat sa prihlasit dam to iste meno heslo a furt,, ist not walid username and/or password, ato aj 4x a potom kaslem uz nato ,,pozeram haprujeto nejak 2-3x tie iste mena
6. januára 2011 18:08:42 CET
No a ze se nezminite, ze potrebujete pomoct ;)
5. januára 2011 10:08:28 CET
Ciastocne mas pravdu, je problem aj s neoptimalizovanym a zastaralym kodom, zial bohu, je tazke zohnat programatora, a nakolko domina nieje komercny server na ktorom sa zaraba tak zohnat programatora podla nasich financnych moznosti je vlastne nemozne. Ale zial je to aj zalohov databaz ktore sa v noci nestihnu poriadne zazalohovat a zaloha este dobieha pocas dna. A co sa tyka konkretne PM databaza s PM ma skoro 1GB je to uplne najvacsia vec tu na servri preto som ziadal o ich premazanie.
4. januára 2011 23:03:44 CET
preco mi nefunguje kolonka.....Kto videl moj profil...???........a v poslednom case sa Domina ukrutne pomali načitava.....no desné nieco.....
4. januára 2011 22:13:04 CET
ojoj.. ale sa to tu rozbehlo zrazu. ocividne tomu zasadne pomohlo premazanie Horsaninho archivu :DD
4. januára 2011 17:52:33 CET
Nejak nevim, co si mam presne predstavit pod zalohou databazi, dozvidam-li se, ze zpusobuje latenci serveru.
Nicmene nemyslim si, ze by snizeni poctu zaznamu v tabulce archivu PM mohlo mit nejaky zasadni vliv na odezvu aplikace. Nemyslim si to proto, ze pm jiste nebudou (narozdil od fora ci alb) nejak brutalne vyuzivany UC. Problem by mohl vzniknou, kdyby serverova cast ajaxu kontrolujiciho neprectene zpravy pristupovala ke stejne tabulce. V takovem pripade by ale mel podle meho nazoru vsechno vyresit index nad sloupcem s priznakem prectena/neprectena.
Jsem si celkem jisty, ze za lenosti aplikace jsou prave spatne nevrzene db objekty - chybejici indexy a nadbytecne, mnohdy neoptimalizovane dotazy. Rozhodne bych nepodeziral zelezo, z informaci Nenufer my vyplynulo, ze to na zadnem krumplu nebezi.
Asi by nebyl takovy problem alespon nejzasadnejsi kostlivce uklidit, jakkoli si dovedu predstavit, ze se do tech kodu nikomu zas tak moc hrabat nechce.
4. januára 2011 11:15:16 CET
Archiv premazaný :-D . Možno by pomohlo rozoslanie sprav, kde by si vyzval uzivateľov o premazanie ss.
31. decembra 2010 17:45:14 CET
Pomalost servra je sposobena, zalohou databaz. Preto by pomohlo pokial by si uzivatelia vycistili archivy sprav ktore nepotrebuju.
31. decembra 2010 12:34:24 CET
nj, vidim.. uz aj zoznam posledne prezerajucich moj profil mam prazdny. vyzera to tak, ze sa vam to tu pomaly zacina rozpadat
28. decembra 2010 21:24:44 CET
problem je v tomto servri, je nutne to cele preprogramovat, ale zial niesu ludia a ti co su nemaju cas :-(
28. decembra 2010 20:31:11 CET
aj vam ide v poslednych dnoch domina tak ukrutne pomaly ci je problem niekde u mojho isp?
29. novembra 2010 21:03:12 CET
Mozete tie poziadavky smerovat na mna, pokusim sa ich v co najkratsom case vyriesit
29. novembra 2010 16:20:18 CET
Ja uz na dominu.sk od toho co sa nam rozbehli zrazy v Prahe nemam cas a ani chut. Takze vsetky navrhy a napady rieste s niekym inym prosim :-)
A snazte sa so mnou kontaktovat cez mail, nyx alebo Facebook. Ako sa poznam dorazim sem zase tak za dva, tri mesiace.
16. októbra 2010 22:52:28 CEST
chcel by som sa opytat preco nie su preverene fotky este z jula? je oktober
1. októbra 2010 16:27:27 CEST
prerabame zlepsujeme stranku domina.sk,,a co takto preverit nejake to foto vela dam chce ukazat svetu svoju zensku krasu a nist sa neda pozriet
20. augusta 2010 11:38:52 CEST
Anglicka verzia stranky,forum zo dna 16.8. to hovori samo za seba.