Forums » Nekategorizováno

O stránke www.domina.sk

• 5 posts
    5. januára 2010 14:08:11 CET
    cauko, uz by sa malo opravdu nieco urobit s adminami, ked si vsimnes, zacinaju si tu robit prezentacie profi dominy a zarabaju na tom, ze domina.sk je znama ..a co z toho ma tento portal? ..ked si vsimam posledne roky, tak len zivori. Nech tu profi dominy maju svoje prezentacie, ale nech si za ne aj zaplati. Neda sa nejak inicializovat stretko s majitelom a trosku to opravdu rozbehnut, nech ma tahle stranka konecne zasa svoju uroven?
    • 2 posts
    22. novembra 2009 11:54:47 CET
    Ked si ich davala zaroven s partnerom tak si ich asi nepridala pretoze som ziadne tvoje fotky nevyhadzovala. Skus to este raz prosim.
  • 16. novembra 2009 11:06:46 CET
    Ahoj,chcem sa opýtať Nenufer,prečo mi doposiaľ neboli schválené žiadne fotá,lebo mi je to veľmi divné,dávala som fotky spoločne s partnerom a jemu sa zobrazili a mne nie,neprešli schválením,boli rovnaké či už veľkosťou alebo obsahom,skúšala som vkadať aj také čo boli stiahnuté z netu,svoje osobné a stále nič....nerozumiem tomu.
    • 2 posts
    4. augusta 2009 21:01:00 CEST
    bola som mimo, uz ich mate zobrazene
  • 23. júla 2009 7:55:40 CEST
    kolko trva preverovanie foto v albumoch? vlozil som tam fotky pred tyzdnom a stale nic...V com je problem?
  • 22. júla 2009 23:55:07 CEST
    2-3 dni by boli uplne fajn, kazdopadne `kamaratka` ich tam ma vyse tyzdna a ja by som sa nimi aj potesil keby sa zobrazovali
    • 2 posts
    11. júla 2009 22:03:34 CEST
    tie co maju zaujem sa tu prezentuju ale nie kazda ma zaujem
    • 2 posts
    29. júna 2009 18:49:31 CEST
    No napada ma jedina moznost ako aspon trochu obmedzit naklikavacov - co kazde hlasovanie spoplatnit? :-) Len by ma celkom zaujimalo kolko ludi by potom bolo ochotnych za tychto podmienok hlasovat
  • 29. júna 2009 17:43:38 CEST
    Ty nevis, co take muze znamenat slovo "docasne"?
  • 24. júna 2009 1:18:45 CEST
    nie je to uz trochu trapne, ze hlasovanie o rebricku domin bolo pozastavene docasne a trva to uz vyse rok a pol. tak to zruste a neponukajte to v produktoch, alebo uz spustite. ja hodne cestujem a pre mna to bola vyborna napoveda co ktora krajina ponuka. trva to fakt dlho a posobi to smiesne az neschopne.
  • 3. apríla 2009 23:14:19 CEST
    no to neni bohvieco :) dufam ze si admin najde cas a vymysli daco, urcite sa da dajst nieco aj na webe len ja neviem pre aky system presne hladat
    • 2 posts
    3. apríla 2009 8:26:38 CEST
    Co ja viem tak pri registracii musis tuto potvrdit linkom zo zadaneho mailu, to je jedina ochrana o ktorej viem.
  • 1. apríla 2009 22:45:05 CEST
    Neda sa nieco spravit so SPAM postou, ktora sa objavuje coraz castejsie ? Ako to je pri registracii ? - objavuje sa nejaky retazec na opisanie, ktory by tomu mohol aspon trocha zabranit ? Viem ze existuju botnety ktore to velmi lahko obchadzaju ale za pokus by to stalo, alebo aj moznost po registracii zaktivovat odosielanie sprav, jednoducho aby nestacila len registracia, trosku to tym nestastnikom skomplikovat. Alebo, ma este napadlo, ked niekto registruje takeho botneta, a potom posiela spravy, ziskava list uzivatelov asi priamo z search enginu domina.sk. Mozno by sa aj s tym daco dalo vymysliet ..
  • 25. februára 2009 22:13:38 CET
    Myslim že jedna zo zasadnych veci by mal byť v najbližšom čase BAN, proste ak sa objavi na dany nick vela stažnosti a niako konštruktivne neprispieva k diskuziam, neprimerane otravuje treba to prešetriť a vyraziť. Toto je jedna z mála stranok ktore funguje tak s na nu dajme pozor.
    • 2 posts
    19. februára 2009 0:15:06 CET
    Diky.
    • 2 posts
    18. februára 2009 23:57:21 CET
    Zvycajne sa k tomu dostanem do 2-3 dni, obcas aj castejsie.
  • 18. februára 2009 22:51:26 CET
    Dotaz jak dlouho trvá schválit fotky v galerii ?, prvni byly ještě v ten den a na druhou galerku čekám takže nevým jestli má cenu dávat další ? mám to skusit až za týden, za mněsíc ?, jen se ptám.. . .
  • 3. februára 2009 19:24:06 CET
    Ja len otazocku: preco tu nefunguje nieco take ako moderatory fora, mazanie prispevkov pripadne bany?
  • 29. januára 2009 20:07:38 CET
    Srdecne Vas vsetkych zdravim !

Ospravedlnujem sa vsetkym , moje forum KAVIAR sa vo fore vyskytuje viac krat.Dovod nieje taky ako si kazdy hned mysli, nedal som ho tam viac krat naschal , ide o to ,ze ked niekto spravi nove forum a bezprostredne za tym stlaci tlacitko obnovit vo svojom browseri tak sa forum prida znova a znova a znova, kolko krat zmacknete obnovit tolko krat tam bude , tak isto to funguje aj ked uzivatel prida prispevok do fora . Mam ib Opera , tak mozno to plati iba na nej . Ak som niekoho vytocil do nepritomnosti , ospravedlnujem sa .
    • 7 posts
    29. januára 2009 8:09:17 CET
    V poslednej dobe sa tu roztrhlo vrece s internetovými honičmi,ktorí degradujú všetky zmysluplné debaty.Skúste prosím nejako zakročiť a trebárs mazať ich nevhodné príspevky,prípadne,po upozornení odstaviť ich IP adresu.Ďakujem.
    • 9 posts
    21. januára 2009 18:37:43 CET
    Bol by som vďačný,a určite nielen ja keby okrem zoznamu priateľov bol aj link na to kto má v zozname priateľov mňa. Ďakujem.
  • 20. januára 2009 23:48:57 CET
    už mi to říkalo víc lidí, samotnýmu mi to taky vadí: nešlo by do toho kódu, co se odešle prohlížeči v případě, že není platné session id (logedin), přidat link na home page? Formulář pro přihlášení by byl jistě ještě lepší, ale tohle by mohlo jako dočasné řešení stačit a jeho pracnost neodhaduju na víc než deset minut.
    • 7 posts
    20. januára 2009 15:00:37 CET
    bol som vypočutý.
    • 7 posts
    19. januára 2009 16:47:30 CET
    Prosím o promtnejšie schvalovanie fotiek do albumov,už zase čakám možno aj týždeň.Dík.P.S.Dobrá konštruktívna pripomienka:27.12.2008 @ 15:22
    • 2 posts
    28. decembra 2008 18:43:46 CET
    to je otazka na noveho majitela, musime mu nechat trosku casu kym sa s dominou zzije :-) Inak verifikacia bude v najblizsej dobe odstranena.