Forums » Nekategorizováno

O stránke www.domina.sk

• 7. marca 2008 19:18:22 CET
  • 7. marca 2008 12:51:48 CET
    připojuji se k návrhu, ale pak by bylo třeba oddělit počítání příspěvků od foto alba, nebo si nováček našvihá jedno album fotografií a může jít zakládat fórum... možná by k omezení mělo patřit ještě stáří existence profilu...
  • 7. marca 2008 11:24:53 CET
    Navrhujem,aby nové fórum mohol založiť pisatel,ktorý má povedzme aspoň 50 príspevkov.Stáva sa,že pisateľ si neprečíta fóra už založené,ale zo svojej pohodlnosti založí "nové"a s touto témou,prípadne podobnou,je ich založených už zopár.Je to na úkor kvality konverzácie.
  • 5. marca 2008 23:59:45 CET
    Asi je gay...
    • 2 posts
    3. marca 2008 17:58:59 CET
    To je takové hodně podivné, když majitel neví co se děje (= kdo mu podniká) v jeho podniku
    • 2 posts
    3. marca 2008 17:35:15 CET
    Tak sa Madam Sombse predsa len musim osptravedlnit. Skutocne ma pristup do priestorov Alkatrazu aj ked to je bez suhlasu majitela.
  • 3. marca 2008 10:54:31 CET
    Co tak (aspon na skusku) jednoducho stopnut Rebricek domin? Nemyslim si, ze by to zavazne ovplyvnilo navstevnost stranky. Je chore, ak sa tolko for zaobera len zabo-mysimi vojnami okolo rebricka. Je toho plne aj anglicke forum...

Navrhujem, ak sa niekto vrati k tejto teme, nech dostane BAN na nejaku dobu...

Verim, ze je vela inych tem, o ktorych sa tu da diskutovat.
  • 3. marca 2008 1:31:50 CET
    dikce dikce dikce
  • 2. marca 2008 22:06:50 CET
    Hele, podíval ses někdy do zrdcadla?
    Já jen že ta ženská na to kolik jí je vypadá skvěle, ale ty seš zaujatej.
    A vsadím se, že ji zase napadneš, že to píše ona.
    Nepíše, a hlasy jsem jí posílal jak jen to šlo,a kdyby MWCH pokračovala, budu je posílat znova a nejsem sám.
    Děláte tady akorát pěknou ostudu stránkám,a divím se, že vás ještě nikdo nezastavil. Na samotnou ženskou se to vykřikuje,co? Burani
  • 2. marca 2008 21:44:34 CET
    Jak dlouho nás tady boudou ještě otravovat různí chytráci. To jim v tom nedokážeš admine zabránit, aby nemanipulovali s různými žebříčky?
  • 2. marca 2008 16:44:34 CET
    nad Althoasovou pripomienkou by som sa asi zamyslel,ja sa pripájam,ale čo chudáčik Sombsa?Prežije to?Veď to bol"vrchol"čo v živote dosiahla.
  • 2. marca 2008 11:54:59 CET
    si Ty ale chuderka malá,zobrali Ti to jediné,čo Ťa v živote napĺňalo.Prosím Ťa,nezrúť sa nám z toho,bolo by nám veľmi ľúto.
  • 1. marca 2008 20:40:24 CET
    Děvčico zkus plkat jen pod jedním nickem, je únavné reagovat na všechny nicky, které produkuješ. Díky
  • 1. marca 2008 12:56:00 CET
    Ty pako a vy všichni ostatní, nezdá se vám že to dost přeháníte?
    Potřebovali byste naplácat huby, abyste veděli jak se mate chovat.
    pres net se to nadává ,co,to jste frajeři
    jdete s temma kecama do hajzlu kreteni
  • 29. februára 2008 22:53:52 CET
    mať taký jednotvárny život...Len REBRIČEK,aj v spánku len REBRÍČEK,a keď budeš hore,nieže nám z neho spadneš,to by bola veľká škoda a tá hamba.......
  • 29. februára 2008 19:17:54 CET
    a neviem či jej to neublíži,čo ked to nerozdýcha?Mám o ňu starosť.
  • 29. februára 2008 8:44:02 CET
    mno, na to ze si prihlaseny od vcera toho vies ozaj dost o tom co sa tu pisalo...

takze sombsa nas dalej zaplavuje novymi identitami a v podstate je to nevyziadany spam ktory sa tiez da riesit pravnou cestou...

jitka, trenciansky kraj co?:) o mesiac je tam stretko tak sa prid ukazat ak teda si tak presvedcena o tom ze nie si sombsa a dokaz nam opak...

ak nie jednoducho zalez a nespamuj to tu
  • 29. februára 2008 0:55:05 CET
    to jej už na behanie po nett-caffé už asi nebude bicykel stačiť,Bože,ja som zabudol,veď ona má metlu.
  • 29. februára 2008 0:24:35 CET
    Jitka switch 28.02.2008 ve 12:33

"Tu paní neznám a může mi být úplně ukradená,ale znám Kateřinu a to mi bohatě stačí na celej život."

Jitka switch 28.02.2008 v 18:05

"Kluci, já si srandu nedělám a tý ženský-myslím Sombsy , je mi docela líto, protože co já vím, život se s ní moc nemazlil a může být ráda, že je mezi živými a to jí není co závidět."

Matěj_dom 28.02.2008 ve 20:01

"Slyšel jsem o tom a dneska, když to tady čtu sem se prostě musel zaregistrovat, protože i já znám Kateřinu a je to pěkná čubka proradná."
  • 28. februára 2008 20:50:46 CET
    Tak teda to je potom ich osobný spor a sem určite nepatrí...

Tvoje vysvetlenie, že sombsa (akože profidomina = dominantná kurva, šlapka) tu týmto vlastne bojuje o priazeň a vernosť svojich otrokov (klietov) ma fakt pobavilo :o)
    Som si vždy myslel že za profidominami chodia subíci na platené lekcie ako do bordelu, keď to potrebujú a nedokážu nájsť niekoho normálnym spôsobom na stretkách. Majú pritom právo výberu a voľby podľa kvality poskytovaných služieb a možností ich peňaženiek, čo je vlastne trhový mechanizmus. A kurvadominám na nich záleží z profesionálneho hľadiska až dovtedy pokým zaplatia. Ale tu sa zdá že bordel/mučiareň je maximálne občas prenajatý v gayklube, kde o tom však ani nevedia. Takže mi vychádza že sombsa neni ani tak profidomina, ale so svojimi subíkmi má podľa teba vzťah (doslovne "jsou oba s důchodkyní") a nechce o nich prísť keď tu osočuje konkurenciu.
    To si mi chcel povedať, okrem toho že čo zač je ďalšia profidomina (kurva, šlapka) Kareřina? Mna a myslím že ani nikoho na tejto stránke nezaujíma, že prečo, začo a z akého dôvodu sa tieto české kurvadominy medzi sebou bijú a aké v skutočnosti sú. Toto je domina.sk a navyše fórum "O stránke www.domina.sk" tak konečne sa choďte navzájom osierať alebo pritakávať si sami niekde doprdele odtialto, aspoň do nejakého svojho vzájomneosieracieho či pritakávacieho subfóra...
  • 28. februára 2008 20:30:31 CET
    No, tak to asi neumíš číst,jeden čas, než to bylo smazáno, tu napsala, že jí KATEŘINA POD RŮZNÝMI PŘEZDÍVKAMI PSALA POŘÁD TU SAMOU VĚTU DOKOLA, AT´UŽ SE POJMENOVALA JAKKOLIV, NEBO JÍ PSALA HÁMOTINY NA STRÁNKY.
    TA VĚTA ZNĚLA: "No jo, ty jsi čistá, jak lilie a to tu kytku urážím"
    A kromě jinyho se jí snažila přebrat otroka, kterej s ní byl už dost dlouho a on se nedal...po pravdě, kdybych si měl já vybrat, pujdu za invalidní důchodkyní radši, než za tou krůtou prolhanou.
    A druhej otrok se na milou zlatou Kačenku taky vysral a dodnes jsou oba s důchodkyní a prej velmi spokojeni.
    Mě tohle jako ujištění
    o tom, že tlustoška je zlodějka a podvodnice se kterou nikdo nevydrží stačí. Vyprávějí si o tom i vrabci na střeše.
  • 28. februára 2008 20:05:42 CET
    A v čom konkrétne má tá ženská pravdu? Som nepostrehol nikdy nikde žiadnu pointu jej príspevkov, asi som pitomec...
    Zatial prezentovala samé klamstvá, obvinenia, vyhrážky a absolútne nepresné a nepodložené dôkazy či skôr dohady. Aj tie IP adresy skončili tak, že sa jej podľa všetkého na stránky a do počítača nabúrala clusterová webhostingová mašina - server ktorý nemá pravdepodobne ani klávesnicu. Asi nejaká nová počítačová umelá inteligencia :o)
    Čím a kde na týchto stránkách jej tá Kareřina ublížila?
  • 28. februára 2008 20:01:32 CET

chlapi,to jste tak blbí, nebo vám nedochází, že ne vždycky je všechno tak, jak to vidíš, nebo slyšíš?
    Přemejšleli jste někdy vo tom, že ta ženská at je jaká chce, taky může mít pravdu?
    Slyšel jsem o tom a dneska, když to tady čtu sem se prostě musel zaregistrovat, protože i já znám Kateřinu a je to pěkná čubka proradná. Tu druhozu neznám a ani snad nechci, ale v tomhle teda držim s ní. A klidně si myslete, že to tpíše vona, vy se totiž asi na nic jinýho nezmůžete. Jste hovada a kačena je vobyčejná kráva a čubka, která by potřebovala vyšukat a nikdo naní nevleze, tak prudí, kde se dá
  • 28. februára 2008 19:53:17 CET
    A v Trenčíne se mluví, hovorí, vyprávjá, říká, žvaní alebo nebodaj rozpráva? To jsem pitomec když to nevím...
  • 28. februára 2008 19:52:52 CET
    JA UZ LEN DODAM, ZE JE VAZNE POZORUHODNE ako tato zenska vzdy velmi rychlo zareaguje na svoju obhajobu. Vzdy MAXIMALNE DO DVADSTAT minut. Ona asi vazne v zivote nic ine nerobi, len sedi pri pocitaci.

Pamatate si este to forum, ktore myslim zakladal Peter--- INETRNETOVI HONICIA?
    A ked sme sa bavili ci moze existovat aj internetova honicka,,, hehehe..
    No myslim, ze nam to Sombsa jednoznacne potvrdila.