Forums » Uncategorized

BLOGUL UNUI LABAR CUMMINTE

• 11. januára 2010 19:49:02 CET
    Nu iti face nimeni nimic stai calm... si nu trebuie sa iti fie rusine de tine niciodata, parerea mea.
  • 11. januára 2010 19:46:14 CET
    hahahhaa .... mi-ar place numai ... ca ... nu le pot arata ranjetul superior sau mai bine zis cum fac eu sa ii ignor total dar astea sunt posibile in realitate nu in reatitatea asta in care stau ascunsi dupa un monitor . Am poza mea la profil ... nu imi e teama ca cine stie ce mi-ar putea face , nu am rusine de cine sunt ... sau de ce sunt
  • 11. januára 2010 19:38:20 CET
    Razboiul nu foloseste nimanui, zambetul dat de sus cu superioritate irita mai rau ca sute de cuvinte
  • 11. januára 2010 19:34:34 CET
    lol ai sti tu dreptate da .. pana una alta .. iti dai seama nici el ( ea ) nu va iesi bine din acest "razboi" verbal
  • 11. januára 2010 19:31:10 CET
    Nu stiu in ce masura, daca dai de unul mai prost ca tine, chiar merita sa iti pui mintea cu el. In alta ordine de idei mai e o vorba " sanu te pui cu prostul ca are mintea odihnita" adica iti poate face rau mai usor decat crezi tu ca fiind prost nu ai idee ce ii trece prin cap si ce ar putea sa iti pregateasca
  • 11. januára 2010 19:24:32 CET
    as face asta daca as avea cu cine .. nu stii ca unui prost trebuie sa ii explici pe limba lui ? :)
  • 11. januára 2010 19:22:33 CET
    Daca lumea e asa cum e cauta sa fii tu intelept...asta iti e cel mai de folos...si razi frumos inteligent si elegant de cine vrei si arata-le ca esti peste ei !
  • 11. januára 2010 19:18:42 CET
    iti dai seama ca nu pot sa tac .. da , si eu am unele nemultumiri dar accept pe toata lumea asa cum e .. daca nu imi place o persoana nu am de a face cu ea .
  • 11. januára 2010 19:15:14 CET
    da aici iti dau dreptate !
  • 11. januára 2010 19:13:40 CET
    da dar nu ca aici cum a facut-o bdsmsklavy nu ?
  • 11. januára 2010 19:12:30 CET
    ehh.. aia mi se pare o maniera interesanta de abordare a nemultumirilor ... parerea mea !
  • 11. januára 2010 19:05:23 CET
    “fondatorilor comunitatii BDSM din Romania” hahaha cea mai tare faza .... partea trista ca e chiar adevarata .. adica .. asa se si autointituleaza .. si ca sa iti mai dau un exemplu de autoproclamare .. "Copyright © 2010 Comunitatea Fetish/BDSM din Romania. Toate drepturile rezervate." aici chiar nu ma simt afectat ... nu ma calific din pct meu de vedere la nimic din ce a scris Defunctu acolo si da chiar are stil.
  • 11. januára 2010 19:01:52 CET
    cauta Defunctu' pe paginile in romana cu google si zi-mi daca te-ai lamurit sa eliminam orice confuzie !si zi-mi daca la el te refereai .
  • 11. januára 2010 18:59:30 CET
    lol eu credeam ca de alt defunct e vorba.

ca sa lamuresc cu ce ma simt afectat ti-am zis mai sus .. cu ce a scris bdsmsklavy aici despre mine .. de mine nu de altcineva ca nu sunt purtator de cuvant sau avocat ... plus ca stiu sigur ca bdsmsklavy a scris la indemnul cuiva .. sau mai bine zis pus de cineva.

ma simt afectat pentru ca am incercat mereu sa ma tin departe de tot rahatul in care le place multora sa se scalde si in care m-au bagat si pe mine pentru ca nu am facut cum au vrut ei .
  • 11. januára 2010 18:56:21 CET
    Kakalaule ce ai ma ti-a fost dor de mine?? Ce i-ai promis ma Robertei ?? Bai visatorule care esti tare dupa tastatura si care nu ai pic de oua in tine taci dreaq din gura ma !Si unde ma bag eu ma pentru Daniela esti lovit la cap??? Hai ca iar o sugeti aiurea si vorbiti in nestire de cauza !
    Bisexual nu vorbi bai baiatule cu gura plina ca nu-i frumos si nu o mai suge aiurea !! Nu sunt Stapane in Romania sau esti tu muist de felul tau si te dai victima dupa ce faci pe smecherul cu femeile???bdsmsloboz daca ti-e foame asa tare ia dreaq ceva in gura si nu mai manca atat cacat faci tu topuri ca esti tu vre-un lindicu' pamantului va manaca in cur mai rau ca pe mate mai baietilor nu va sta bine intregi ! Pai ce sa va zic
    acu' scarpinati-va ca l-ati suparat tare pe Dan :))))) si cand se supara el sufera toti asa ca bafta !!!Am sa privesc ! Promit ca arbitrez;)!
  • 11. januára 2010 18:55:46 CET
    Il urmaresc extrem de atent ca imi place stilul lui si nu am vazut vreo referire la colarme in schimb am vazut referiri clare la ate site-uri de gen.. deci nu stiu in ce masura te simti tu afectat. Chiar m-ai facut curios poate imi spui si mie sa nu mor de curiozitate
  • 11. januára 2010 18:49:54 CET
    ma refer una e sa critici .. munca ( site-ul ) pentru ca am de invatat daca o faci .. cat despre model da ai dreptate e f interesant dar in unele cazuri ai vazut cum a facut nominalizari concrete si .. Defunctu' dar daca ai citit si banuiesc ca ai citit ... ma ia ca sunt peste .. ca sunt zi sa ii zic .. de asta de profita de fete ... sau ca poate mama e sau nu sclava .. daca pasajul asta ti-a scapat .. mie nu mi-a scapat .. si cum iti ziceam nu imi permit sa tac ... bine .. nici nu vreau sa tac :P
  • 11. januára 2010 18:45:41 CET
    nu iti critic eu nimic.. pana una alta sa fiu corect si sincer cu tine apreciez munca fie buna sau nu e tot munca. Aici nu m-ai nimerit cine are ceva cu tine si te critica da iti face reclama. Vezi partea buna
  • 11. januára 2010 18:42:48 CET
    cu alte cuvinte mie mi se facea reclama gratis ?

imi pare rau dar nu am nevoie de asemenea reclama :) as fi preferat sanu se scrie de mine .. nu iti place site-ul meu .. critica-l pana nu mai poti ... cu atat mai bine pt mine aflu ce nu place si poate schimb ... dar pana la alte afirmatii facute despre mine personal ... in care am fost nominalizat cu tot cu nume .... e cale lunga
  • 11. januára 2010 18:34:35 CET
    Ai vazut ca Defunctu' nu face referire la oameni..adica reclama gratuita nimanui fie buna fie rea ! Face valva sa trezeasca lumea din somn. E un model interesant felul in care abordeaza problemele . Fa si tu la fel !
    Daca e sa nominalizam cred ca fiecare are o problema cu o domina, daca o critica ii face reclama nu ? OK vrei sa creasca cota cuiva nu ai decat. La oameni functioneaza taman la fix zicala "curiozitatea a omorat pisica" .
  • 11. januára 2010 18:33:50 CET
    bisexual_romania tu esti ala din poze de la mara in care sugeai pula lu mitza ... o sa public pozele cu tine cat de curand
  • 11. januára 2010 18:28:34 CET
    ma refeream de blogul de care ziceai tu ca nu face reclama si critica mizeria .. eu am doar un site collarme.ro atat , si victima deja am ajuns ca se trage in mine sa ma exprim plastic .. si cred ca stii in ce societate traim ... avem modelul luminos in fruntea patriei noastre ... imi pare rau ca nu sunt ca majoritatea sa tac si sa inghit cand se arunca cu noroi in mine .. dai in mine dau si eu in tine .
  • 11. januára 2010 18:23:45 CET
    Inteleg ca acel blog e al tau. Inteleg ca faci reclama cui vrei. Da stii ce nu inteleg ? De ce te lasi schimonosit la suflet de rautate ? Iti hraneste spiritul asa ceva ? NU. Doar orgoliul. Si tot din experienta iti spun ca orgoliul de cele mai multe ori e fatal celor care nu il au cu masura, ii arunca in cele mai mizere unghiuri si in colturile cele mai ieftine ale societatii. Nu iti spun sa nu mai fii asa revoltat iti spun doar ca ar trebui sa te doara in cot si sa mergi pe drumul tau. Daca faci victime uneori poti ajunge la randul tau victima victimelor tale si cui ar folosi. Reflecta daca merita sa te aprinzi asa !
  • 11. januára 2010 18:06:19 CET
    alex .. pe mine pe tine si pe altii nu ii intereseaza un banner dar din experienta iti zic ca pe mara o intereseaza si bannerul ala .. si uite-te pe orice site din tara .. intra pe noi2 de exemplu sau orice site de socializare .. gen hi5 si zi-mi tu ca nu gasesti acolo persoane care fac sex pe 50 de lei .. asta nu poate fi impiedicat ... asa cum ziceai de un blog , pe blogul ala este opinia cuiva .. are dreptul de a o exprima acolo .. asa si pe collarme.ro si pe kink.ro sau mai stiu eu ce site .. fiecare e liber sa scrie ce vrea .. si la fel de liber e fiecare sa contacteze persoana aceea sau nu .. si cum sa vorbesc fara sa nominalizez cand stiu sigur de cine e vorba .. cand eu am fost nominalizat cu lux de amanunte ... cum pot avea eu decenta cand decenta nu exista ?
  • 11. januára 2010 17:56:53 CET
    bravo Dan .. m-ai lasat fara cuvinte .. m-ai demascat .. .asta ca sa va zic acum adevarul ca nu mai am incotro .. asa este sunt un prost si Dan are dreptate