6. decembra 2006 14:48:52 CET
Pri roznych zrazoch co som zabsolvoval v roznych kutoch ,aj ked som sa dobre citil a bavil, tak vzdy mi nieco chybalo/nejaky program,moznost akcnenia,ked bolo s kym , nebolo kde,v pripade ze som nieco popil-nemoznost sa dopravit domov a nutnost prespat na hoteli/,z toho dovodu robim prvy pokus zorganizovat stretnutie verejne, bez nutnosti registracie podla svojho obrazu.Uvedomujem si ze region Zvolena, nie je taky atraktivny ako Praha,Brno ,Bratislava,resp. Kosice,ale za pokus to stoji, a len od Vas mili priatelia zavisi , ci sa podobne akcie budu aj dalej opakovat , alebo ostaneme len pri nariekani zboznom snivani.
Vykrocme teda do noveho roka razne a PRVE VEREJNE STRETNUTIE bez nutnosti registracie-moze prist hocikto sa uskutocni uz prvy vikend v novom roku v piatok 5.1.2007. Na tento ucel ja zabezpecena sukromna chata v lokalite Zvolen , kde v pripade zaujmu sa moze prespat aj v piatok aj v sobotu a niekolkohodinove posedenie sa moze zmenit na celovikendovu akciu. Pocas tohto posedenia planujem pokial to bude technicky mozne/pritomnost laptopu/ premietnut videonahravku z nasej akcie PRVY VEREJNY VYPRASK.Ked vznikne dobra atmosfera tak budu aj zive ukazky z praktik spanking-vyprasky, bondage-zvazovanie, v pripade zaujmu aj o predvedenie inych ukazok, prekazky davat nebudem.
Nie kazdy ma v sebe zdravu , alebo nezdravu davku exibicionizmu/to je tiez na dlhsiu filozoficku debatu/a k svojmu akcneniu potrebuje urcite sukromie, tak kludne moze nasu zabavajucu sa spolocnost opustit a venovat sa blahodarnym ucinkom na jeho dusu v niektorej izbe , kde nebude ruseny.
V pripadeaj vikendoveho posobenia na chate napisem zopar tipov kulturneho a sportoveho vyzitia:
piatok , sobota diskoteky do 5 rana v zavedenom diskoklube , kde ucinkovali aj K-FAN-vzdialenost 7km
boowling, squasch,tenis,biliard-4km
miestne lyziarske stredisko-10km
zavedene lyziarske strediska-50km
prechadzky lesom-hned pri chate
potraviny-2km
autobusove a vlakove nadrazie-7km
Ucast zopar zien na akciu mam uz prislubenu ale to neznamena pani, ze svoje frajerky, manzelky, druzky , vanilky,subinky, dominy nemate zobrat so sebou. Neznejsie pohlavie/dievcata a zeny/maju CELY POBYT na stretnuti ZADARMO.
Ozaj je uz len na Vas, ci sa tato akcia , zapise ako jeden z neuspesnych pokusov , alebo sa nou zacne pisat nova historia BDSM na strednom Slovensku.Samozrejme privitame aj cezpolnych ,ci uz z inych regionov Slovenska, alebo aj zo zahranicia.
Tesim sa na vasu ucast, pripadne dotazy/zmyslupne/pisat sem do fora.