ja teba po toľkých zisteniach už nie a čo som nech som nezáleží mi na tebe ja som skončila s tebou a to píšem už naposledy
je mi len ľúto že si vôbec nič nepochopil
mám ťa rád,ale si .....
ja som slušný človek,len neznášam,ked niekto do mňa rýpe.A baby fakt ste niekedy totálne jebnuté.....
Kardinála mi nespomýnaj,ked niekto nevie pochopiť udalosti,tak to je jeho problém..
trochu by si sa mal skľudniť lebo dnes ideš presne tak ako ked si si to posral s Kardinalom
sorry vlčko že ťa spomínam verejne aj ked tu nie si
a potom svoje vyjadrenia budeš zasa ľutovať aký si ti somár ale všetko raz konší aj trpezlivosť s tebou
u mňa teda určite lebo si nepoučiteľný...a ešte k tomu zlý človek a o slušnosti no to by som radšej nespomínala
si klamárka a vymýšlaš si sprostosti...mňa ľudia poznajú na rozdiel od teba.
Už mi neskríž nikdy cestu,ťa poprosím.
Som slušný človek...leda ak by si chcela byť v roli subinky....aj to by som ťa odmietol
máš pravdu ale u neho súkromie nezaberá tam len intriguje
a nezabudni že bude rád keď budeš na výslní
toto mi pripomína poslednú vetu ked sme odchádzali z Deesky
Jejda, a ten co fetuje? To mi nadaval Goro, co mi furt ruku podaval? Neverim :))) toto je tutovka dna, snad este lepsie ako ten hacker...dnesok je plny prekvapeni....
Gorko tebe začína opäť riadne prepínať sorry za úprimnosť...si v zlom rozpoložení a nerobí ti to dobre ja dnešným dňom nechcem mať s tebou nič spoločné ja intrigánov nemôžem ani cítiť a nechci aby som rozprávala viac...ži v kľude
len či si ty vážiš Lady keď zasieraš jej vlákno chudobou...práveže ja si ju vážim a preto som nemohla na tvoje zbohatlíctvo a nadradenosť len vďaka tvojim prachom nezareagovať
v podstate si zbytočne rypol do všetkých ale že úplne zbytočne my všetci vieme že ty chudobný nie si že máš peňazí nadostač...nezávidíme ti ich ale prosím ťa už to stále nepriamo neprízvukuj a ani mi zasa nenapíš ako ma máš rád dík