Forums » Nekategorizováno

DeeSka - BDSM DISCO v Bratislave

• 1. marca 2015 18:43:33 CET
    ..co ty vies, mozno to bol jeho prikaz, ze sa ma poobtierat o pritomnych....nieco ako pozornost podniku...:D

..a inac tiez nechapem, preco drunken pise ako ENVY, ked je rec o jeho subke...:)
  • 1. marca 2015 18:43:27 CET
    IDEM SI TO CELEEEEEE SKOPIIIROVAT,,,,LEBO SA TO O CHVIIILKU VSETKO STRATIIII...AK NIEKTO BUDE CHCIET,,,PREPOSLEEEM
  • 1. marca 2015 18:41:17 CET
    Tim ENVY ma na cele drunkenduda co je pan "macky" co ma obtazovala... tak sa nekryvaj za fiktivne pravidla a povedz, preco ako tvorca pravidiel nemas vychovane subinky k tomu, aby pravidla co si napisal-neporusovali...zlyhal si
  • 1. marca 2015 18:39:40 CET
    hej bohuzial tam neboli tie stuzky, tak nabuduce ak ma rovno neotocia pri vchode :)) ako persona non grata, si beriem meter dlhu a pol metra siroku cervenu masli na krk :)) ktora krici "nechytaj ma" :))) a respektuj moj osobny priestor...
  • 1. marca 2015 18:39:35 CET
    budeme obaja BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN,,,

A na vyše ja mám BAN aj na jeho akcie sa mi zdaaaa že už aj TY budeš mať
  • 1. marca 2015 18:39:25 CET
    Tolerantné správanie:
    - Účastník sa zaväzuje svojim slovom a skutkom, že bude tolerovať ostatných účastníkov a nenaruší ich intímny priestor počas prípadných verejných BDSM hier. V prípade, ak u neho také správanie sa vyvolá pohoršenie, prosíme účastníka aby pre svoje vlastné duševné zdravie priestory opustil.
    - V prípade nevhodného správania sa účastníkov voči Vám, oznámte túto skutočnosť organizátorom. V žiadnom prípade nekonajte na vlastnú päsť.
    - Organizátor sa zaväzuje riešiť prípadné nezhody na mieste a vyhradzuje si právo vykázať kohokoľvek z priestorov, ak dôjde k priestupku voči tomuto pravidlu.

Žial, o porušení pravidiel sa väčšina organizačného týmu dozvedela až keď bol narušiteľ mimo priestorov. Do konca týždňa dá ENVY svoje vyjadrenie verejne na svojom vlákne.

Tím ENVY
  • 1. marca 2015 18:37:55 CET
    Ano, je zaujimave, ze pre vacsinu tam asi bolo normlane sa osahavat lary fary... no pre mna je normlane sa neosahavat :)) prekvapive ale je to tak..okrem toho som dosla po 22:00hod, po programe, a aj keby ta "mala macka" patrila k programu, ja som sedela tak daleko od podia, ze by musela ist vedome za mnou takze v programe jej doliezanie nebolo... realne to nebolo mozne :)
  • 1. marca 2015 18:35:34 CET
    Dufam že čarodej pochopil správne,,všetko čo sa pokurví v BA musí byť vychválené ako jedinečné,,a všetko jedinečné vo zvyšku štátu musí stáť za hovno,,,už to chápem ináčbbudeme mať bim bam ban,buc,i
  • 1. marca 2015 18:35:01 CET
    Oni tam zabudli na plagát dopísať že to bude aj bdsm sex bordel a kurva párty.s orgiami,,,no darmo,,západ bol vždy výnímočný,,,tak ako pozvano neprítomní hostia,,,
  • 1. marca 2015 18:34:33 CET
    môj Pán je deunken. tomu vykam. ostatných rešpektujem, ale nie sú to moji páni.
  • 1. marca 2015 18:34:31 CET
    Aj ja cakam mega BAN :)))))))

• 1. marca 2015 18:34:09 CET

realne som ju nekopla... tym by som sa jej dotkla svojou cizmu-nezasluzene... bola odo mna tak na 50 cm ked som videla ze sa ku mne plizi a zhukla som na nu na celu salu... ludi nekopen ked n ejde o dovolene konanie... a kedze to bola moja noha a moja cizma tak presne viem co a koho som kopla :)))

a slovnik do p... nezvyknem pouzivat casto, co ale nevylucujem ze sa stalo

A cakam na realciu jej Pana, ten jediny moze so mnou dany preslap vyzehlit.
  • 1. marca 2015 18:33:47 CET
    sa nebojte,,,budete to čitať len chviiilku

pride admin a zmaže..

a pre istozu sa s vami rozlučim už teraz,,,lebo čakaaam BAAAAN
  • 1. marca 2015 18:32:50 CET
    Ja s ňou plne súhlasím s tým o psychike, je to o tom, nie o fyzičnu - jednoducho tieto dve veci treba odlišovať. Jediné čo ma zarazilo bolo že ju normálne ODKOPLA so slovami kšááá si nechutná. Tak ako odtiaľ potiaľ, keby ju kopla do oka a ona oslepla a podala trestné oznámenie neviem. Treba sa správať k človeku ako k rovnocennej ľudskej bytosti. SSC s vami priatelia.
  • 1. marca 2015 18:32:39 CET
    ..no kym lokis nenapisal "Anna", tak si to mohla byt aj ty...:) a ja neviem, kto vsetko su drunkenove subky napriklad...a neviem ani, ktore zeny si tam lizali rozkrok, takze....navyse ak si ho tam naozaj lizali, tak to, ze je to zverejnene bez ich mien na bdsm stranke je ich najmensi problem...:D
  • 1. marca 2015 18:32:36 CET
    Akym pravom zverejnujem co som na akcii videla? :) Pravom oci a rozumu... a toho ze si vazim samu seba a inych ludi.

Uved mi, preco by som to robit nemala.

• 1. marca 2015 18:31:57 CET
    No ved áno lenže admin mi to doobedu vymazal ked som napísal o reflexných vestách,,možno by to bolo zabrslo,,také kevlarové vzadu keby narazili do kráľovnej aby si nabili hubu,n
  • 1. marca 2015 18:30:19 CET
    pri napisani baby čo si lížu rozkroky si nevieš predstaviť čo sa tam asi dialo? podľa mňa to je dosť podrobný opis. na čele S drunkenom je tiež menovanie. rovnako ako každí vie, kto sú jeho subky. omyl je vylúčeny
  • 1. marca 2015 18:29:09 CET
    Drunkentrtkove suky si asi myslia,ze ak je sef akcie tak automaticky mozu vsetko.
    A este nieco-len nech Kralovna pekne napise aky to bol kurvinec. Nech sa len ludia dozvu,co za podradne party robi Drunkentrko.
  • 1. marca 2015 18:29:08 CET
    Oni tam zabudli na plagát dopísať že to bude aj bdsm sex bordel a kurva párty.s orgiami,,,no darmo,,západ bol vždy výnímočný,,,tak ako pozvano neprítomní hostia,,,
  • 1. marca 2015 18:27:21 CET
    to si nemyslel važne však ??? je mi jedno,,,kde kedy ,,,ale ak by sa niekto čo len dotkol mojej suky,,,bez toho aby som mu to dovolil,,,tak by som ho SPRASKAL BICOM,,, a taky isty vzťah ma kralovna k svojim čižmičkam,,,ved to pochop

nik nemôže bez dovolenia
    • 9 posts
    1. marca 2015 18:26:09 CET
    Tuším si si tú vestu zo značkou zákazu mala naozaj vziať :-):-):-):-)
  • 1. marca 2015 18:26:08 CET
    Dufam že čarodej pochopil správne,,všetko čo sa pokurví v BA musí byť vychválené ako jedinečné,,a všetko jedinečné vo zvyšku štátu musí stáť za hovno,,,už to chápem ináčbbudeme mať bim bam ban,buc,i
  • 1. marca 2015 18:26:02 CET
    A Kralovna spravila dobre,ze ju uzemnila takym stylom. Mal si Drunkentrtko svoje suky poucit o tom,ako sa maju spravat. Teraz nech neskucia,este papucu by som po nej hodila!
  • 1. marca 2015 18:25:47 CET
    "Takisto si ju ani nikoho neupozornila, že si nepraješ aby sa ťa niekto dotýkal." - to ked nechces, aby sa ta chytali cudzi ludia, tak na to mas dopredu upozornovat?...zaujimave...