Forums » Nekategorizováno

Upozornenie

• 27. februára 2015 9:37:23 CET
    Ze v sukromi je mors slusna dama a kludne sa zaradim aj k dalsim zenam ktore ju maju radi no a co? Pokial viem tak tie nenaviatne komentare tu v kuse vidim len od inej zeny tej MUDr. Co tu predpisuje lieky a vsetkych sikanuje. Dokonca spomina ludi ktori tu spominani byt nechcu a stara sa do zalezitosti o ktorych nevie ako boli. A prave to ju serie ze nevie! Mysli si ze mna donuti nieco prezradit
  • 27. februára 2015 9:34:37 CET
    Leon,tam mas. A rozmyslaj tuho ako to cele zacnes vnimat.
  • 27. februára 2015 9:32:51 CET
  • 27. februára 2015 9:31:52 CET
    ..musim sa zastat MORS...respektive ani nie zastat, ale podotknut, ze to, ze niekto nechodi na stretka este neznamena, ze o BDSM nic nevie a nemoze si ho riesit v sukromi...a fakt, ze teba poznaju vsetci a ju nikto(co tiez nemusi byt pravda)v podstate tiez nie je meritkom toho, kto je aky clovek....ti najlepsi, ktorych som spoznala, tiez nie su verejne znami..
  • 27. februára 2015 9:24:44 CET
    Voláky čurák z nicku pepkojeden mi pise ze ho vkuse vraj ziadam o stretko :D
    Takze aby bolo jasne a zretelne: ja tu
    Nikoho neziadam o nic,toboz ne o stretko. Nemam zaujem ,sama to odmietam,tak aby to bolo zrozumitelne kazdemu z vas ,zberba :D
  • 27. februára 2015 9:17:52 CET
    Upec si holuba. Je mi fuk ci toho z nosa vysparaneho alebo toho z holubnika.
    • 13 posts
    27. februára 2015 9:14:43 CET
    Kto som ja vedia všetci reálni BDSM+ na Slovensku. Kto si ty nevie nikto. A si jedna z tých čo zasierajú dominu nenávistnými nekonkrétnymi vyjadreniami. Tak mi dovľ na nich reagovať. Alebo nedovoľ. ak to vieš zariadiť.
  • 27. februára 2015 9:11:18 CET
    ..pecene holuby su vraj velmi dobre
  • 27. februára 2015 9:10:52 CET
    Ty si kto,ze mi tu davas nejake tvoje odporucania? Si nejaky moj mecenas, zivitel, ucitel,partner,dominant? Nic z toho,tak sa laskavo uprac, a pozoruj ma potichu a z dialky.
    Okrem toho mecenasov,zivitelov,ucitelov mi netreba,dokazem byt vsetko samej sebe.
    • 13 posts
    27. februára 2015 9:10:04 CET
    "Nechcem sa bavit s touto komunitou." Tak prečo sa teda bavíš. Ja sa nechcem baviť s chovateľmi holubov, tak sa s nimi proste nebavím. Je veľmi ľahké niečo nerobiť.
  • 27. februára 2015 9:07:02 CET
    CORAZ VIAC SA O TEN ODPOR ZASLUHUJETE,ANI SI TO NEUVEDOMUJETE.
    MNE VSAK NIK NEVEZME LASKU K BDSM,JEDINE MAM ODPOR K INDIVIDUAM,KTORE BDSM ZNEUZIVAJU A ZNEVAZUJU.
  • 27. februára 2015 9:04:58 CET
    Co na tom ze vie ze na hrube vreco patri hruba zaplata
    • 13 posts
    27. februára 2015 9:02:49 CET
    dosť by pomohlo ak by si šla príkladom a celkom tu prestala písať.
  • 27. februára 2015 9:01:30 CET
    Uz sa tu na to neda kukat. Hladam sposob ako zavret tie prasive klamarske papule tym,co si o to dlho koleduju.
    Nech uz zavru papule,lebo po nich dostanu kladivom,ze ich nezdrotuju ani za uplatok!
  • 27. februára 2015 8:58:50 CET
    Keby vstávala s dvoma zadkami naraz bola by kludnejšia,,žiaľ ani ju rodinné veci nepustia to su tie povinnosti čo tu málokto chápe,a chce chápať,
    • 13 posts
    27. februára 2015 8:58:27 CET
    Jasné. Veď bola skoro na všetkých. Tak presne vie čo sa tam deje. Presne tak ako ty. len mi nie je jasné z akého dôvodu si niekto otvorí BDSM stránku ak má k BDSM+ vyslovene odpor.
  • 27. februára 2015 8:57:44 CET
    Dostala som konecne zo seba ten hnus.
    Ulavilo sa mi,priznavam sa cestne. Budem pokojne spavat.
    • 9 posts
    27. februára 2015 8:55:58 CET
    Nech je Mors aká chce aspon sa tu ako viem nikomu nepchá do zadku a má svoj názor na pár jedincov čo tu plachtia,a nečaká na zázraky len na jeden,
    • 9 posts
    27. februára 2015 8:55:44 CET
    Moja,Ty si dnes hore ritou vstavala????
  • 27. februára 2015 8:51:21 CET
    mám mu povedať, že ho spomínaš? Aj v tych sukromnych spravach jak si nenapadne zistovala. Ja mozem mat koho chcem a on nech si tiez robi co chce. Ale teba by sme nechceli ani jeden. A zo zaciatku co si robila na xchate viacerym zenam zle tak som sa pytala niektorych vyssie postavenych ludi preco to robis a povedali mi citujem "mam na nu svoj nazor a ty ries seba svoje vystupovanie a na nu sa vykasli". Neviem co jeho sem zatahujes. Co si to vobec dovolujes
  • 27. februára 2015 8:50:46 CET
    Ked tak premýšľam čo napísal,závidí babám pomocky,,
    No neviem či by bol nadšený pri iných činnostiach spojených so životom niektorých vybraných dám,keby mu tam do jedného otvoru vrazili 3 superdruky tak že by si týžden nevedel sadnuť na riť,,,,,, ,,
    Alebo že by si namáhavu pácu pri pc vymenil za porod dvojičiek,,?,/
  • 27. februára 2015 8:48:39 CET
    A to si pis,ze ani sa neuvidime.
    Nechcem sa bavit s touto komunitou. Len si pekne priznaj,ze je to tu BANDA OBRACACOV KABATOV, VYKRADNUTE GEBULE, PATOLIZACI,SPEHUNI.
    JE MI Z VAS ZLE VY INDIVIDUA,RUKA RUKU UMYVA A POD LAMPOU NAJVACSIA TMA.
    TOTO JE TA VASA POJEBANA KOMUNITA,CO CLEN TO SRAC. NIC HODNOTNE SI TU ANI NA TYCH VASICH SUKACICH STRETKACH NEDAVATE,LEN JEBETE A SLINTATE.
    Co je vela to je moc! Ste obycajna zberba a plevel!
    • 13 posts
    27. februára 2015 8:43:32 CET

A vieš že by som to občas bral? Ke´d vidím aké erotické pomôcky máte k dispozícii? A my skoro nič. Vákuová pumpa a umelá vagína .
  • 27. februára 2015 8:39:24 CET
    S tebou nikto neudrzi krok.. vacsina nie preto ze by nestihali ale preto ze nechcu..
    treba sa spamatat ako z jamesa tak aj z plesu.. uz si bola normalna tak nechapem co sa zasa u teba zlomilo ze takto vyvadzas... ale necuduj sa ze ta potom na akciach nechcu.
  • 27. februára 2015 8:39:24 CET
    S tebou nikto neudrzi krok.. vacsina nie preto ze by nestihali ale preto ze nechcu..
    treba sa spamatat ako z jamesa tak aj z plesu.. uz si bola normalna tak nechapem co sa zasa u teba zlomilo ze takto vyvadzas... ale necuduj sa ze ta potom na akciach nechcu.