Forums » Nekategorizováno

Rady nápady tresty

    • 0 posts
    7. marca 2018 19:08:32 CET
    Ahojte všetci.. tak pred pár mesiacmi si muž kúpil pás cudnosti. Vysvetlil mi načo to je a ako sa to používa. Moc som o Tom nechcela počuť. A ani som si nepripúšťala že to niekedy skúsim. Ale ani som sa tomu nebránila. Minule keď som išla na pár dní k rodičom tak som mu povedala že vtáčik patrí do klietky. Muž na mňa nechápavo a zároveň prekvapene pozeral.. bez ďalších slov si pás nasadil. Vedela som že môjho muža to berie. Tak som si o Tom niečo čítala. Ked som sa vrátila od rodičov chcela som mu splniť jeho sen na ktorý som naberala dlho odvahu. Skôr ako sme sa začali milovať. Tak som ho zviazala a poriadne vycapala po zadku. Nechala som sa bozkavat. Taktiež som sa nechala vylízať a tiež som ho nechala pred sebou kľačať. Potom som knemu podišla bližšie a začala som stláčať jeho naliate vajíčka. Mali sme sex. A keď vyvrcholil mal strašne veľa ejakulatu a vtedy som zistila že si to poriadne užil. Po sexe som sa ho spýtala či si dá naspäť pás a povedal že nie že na citliví penis. Tak sme isly spat. Ráno som odišla doktorke a muž ešte spal. Vedela som že keď vstane tak sa bude chcieť ráno urobiť. Tak som ho predbehla a napísala správu aby sa neurobil a pekne späť si nasadil pás. Aj tak urobil. Keď som prišla kľúč som mala nachystany na stole. Kľúč som zobrala a začala si ďalej zisťovať o čo v tej dominancii ide. Na ďalší deň som mu povedala aby ma spravil. Spravil má a pritom poriadne vytekal. V Ten deň večer po sprche som mu povedala aby ma masíroval aj tak bolo ma masíroval. Potom som mu povedala aby sa pozeral na mňa ako sa drazdim a pozeral sa. Zostával nadržaný tiekol. Tak som mu nohou jemne kopala do pasu. Čakal či ho odomknem ale neurobila som tak. Nechala som ho uzamknuteho. Na ďalší deň som mu hneď ráno písala správu do práce že mu pripravujem pravidlá. Keď prišiel domou čakala ho káva a nachystané pravidlá. Pomaly som si začala zisťovať a objednávať prúty hrejivé gély a pod. A nakoľko som v tom ešte len na začiatku chcela by som sa spýtať ako vy trestate svojich mužov.
  • 13. júna 2019 12:15:20 CEST

    tak ta ryza je dost dobry trest :) ufff :D

  • 14. júla 2018 14:18:14 CEST

    Krááásne. Keby sa v mojej manželke prebudila takáto skrytá vášeň dominancie. Aaaach. Tak Vám prajem veľa vzrušenia  Skúste ho zviazať, nastaviť mu jemné elektrošoky na penis aby ho to budilo každú polhodinu , a ležať vedľa Vás celú noc. Vy sa určite vyspíte, no on bude čakať až do rána na Vašu milostť . :)

     

    • 1 posts
    8. marca 2018 7:33:16 CET
    Ahoj ☺ taká najväčšia rada je ze si ho budeš držať na krátko a stále pod zámkom.
    Nápady mozu byť všelijaké také aby si sa s toho zabávala.
    A tresty ☺☺ tie musia byť rázne, aby vedel ako ta ma uctievať a poslúchať.
    To bičovanie treba skúsiť ak si este neskúšala.S hrejivim gelom to bude pre teba zábava ale musíš si toho svojho mužíka riadne zviazať.treba si kúpiť análne kolíky a ísť do mesta na kávu a ty sa len pozeraj čo to s ním robí.