6. mája 2007 17:16:51 CEST
Ohražování se některých místních pisatelů proti profesionálkám je podle mne velmi směšné a spíše to vypovídá mnohé o těch pisatelích samotných...
Předně, když hledám určitou službu, mám si ověřit, jak mi tato služba bude poskytnuta. In concreto: potřebuji-li zedníka, měla bych vidět co již postavil, než si jej najmu... dnes se tomu říká "reference" = vidím tu práci, nebo na toho člověka získám doporučení z důvěryhodného zdroje... Následuje ujednání o ceně, cena je věcí smluvního vztahu (ať již verbálního nebo písemného)... Jesliže zde je hovořeno o tom, že si profidomina řekne 3000 korun za hodinu, pak je jen věcí zákazníka, zda na tu podmínku přistoupí nebo ne. Trh (a erotické služby jsou trhem) funguje přesně tímto způsobem, jestliže se to zákazníkům nelíbí, mohou hledat jinou poskytovatelku služby a pokud by v takovém přístupu byli důslední, pak prostě nabídka služby za 3000 korun za hodinu z trhu zmizí, neboť dotyčná poskytovatelka nenalezne na tuto cenovou politiku ohlas... Následně pak také platí zásada, že jestliže nejsem se službou spokojena, pak prostě nezaplatím, tedy za podmínky, že předem bylo dohodnuto něco jiného...
Pochybuji, že nějaká profesionálka má takové množství klientů, že by musela mít minutovník, nehledě na osobní stránku věci, že by vystřídala takové množství klientů, že by byla utahaná jak horník a pak by to byly zasloužené peníze... Prošla jsem si schválně nabídky některých profesionálek, časové omezení jsem nenašla (možná jsem neviděla ty "správné") naopak jsem našla jasnou zmínku o tom, že čas není až tak podstatný...
Budu-li theoretisovat, pak ideální stav by byl, kdyby profesionálka měla jednoho klienta na den a mohla se mu plně věnovat a samozřejmě, kdyby to byla i pro ni příjemná zábava. Za takové podmínky by mi 3000 korun i více připadalo jako poctivě vydělané peníze.
Co zde již myslím trochu zaznělo a co bych ráda rozvedla je nepochopitelná soběstřednost (až jakási dominance) submisivů zákazníků. Zákazník očekává, že profesionálka sehraje roli dle jeho přání, tedy chce být uspokojen a ne uspokojit, což je velmi falešné chápání submisivity, to je podle mne jen znuděnost průměrného heteráka, který už prostě nemá na běžnou sexualitu a tek hledá nějaký extrém... Dominance a submisivita však jsou o způsobu života nikoliv o chvilkovém uspokojení. Kdybych k tomu přistupovala tak jako tito rádo-by submisivové, tak si můžeme vybírat slečny jako hračky do ložnice na pár hodin či dní, užít si a nechat jít, jenže normální dominant stejně jako normální submisiv touží po plnohodnotemém vztahu.
Tím neodsuzuji ty, kteří si chtějí jen občas užít, ale právě oni by tedy měli využívat ony profislužby, protože nehledají víc než chvilkové (občasné) uspokojení svých snů a svých pocitů, pak však bude jedině spravedlivé, když budou za to platit, neboť si více zřejmě užívají oni, než ona profesionálka, protože ta je vlastně v tu chvíli omezena přáními submisiva a přispůsobuje se jeho scénáři a tedy pokud je skutečně dominantní, tak se musí kontrolovat aby neudělala něco, co by zákazník nechtěl, tedy vlastně sama si až tak moc neužívá jak by jakožto domina měla... Takže milí subíci, zamyslete se, zda náhodou něděláte některé věci špatně a zda si nediktujete něco co je hodně mimo, že by Vaším zájmem mělo být, aby byla uspokojena paní kterou si v tu chvíli volíte a ne Vy podle Vašeho scénáře... Samozřejmě vše je věcí domluvy, takže předpokládám, že je rozumné, aby submisiv kontaktoval i více profesionálek, přednesl jim své představy a rozhodnout by se měl pro tu, kde budou scénáře co nejvíce vzájemně shodné, tedy kde je nevětší předpoklad, že si udělají navzájem dobře, protože si tedy nedovedu na druhou stranu představit skutečně submisivního jedince, kterého by hodně nevzrušilo a neuspokojilo již i jen to, že bude vnímat, jak spokojený a uspokojený je jeho dominantní protějšek...