Forums » Nekategorizováno

Kam to speje cele preboha ?

• 6. mája 2007 23:48:57 CEST
    No vydělat 3tisíce za hoďku, to je hodně velký fofr i na dominu :-))))
    • 2 posts
    6. mája 2007 23:01:33 CEST
    oni hlavne zabudaju aj na to, ze profi domina moze byt aj skutocne dominatna dama a myslia si ze vsetky su ako tie prostitutky vo verejnych domoch ktore sa rozhodli ze ze rakoskou (a drzia v ruke jazdecky bicik) predsa zarobia viac ako normalnou prostituciou
  • 6. mája 2007 20:45:00 CEST
    Pokud jsem byl u profidominy, pak měla prostory náležitě vybavené včetně pomůcek a odvedla skvělou práci a její dominance nebyla hraná. Takže nakonec jsem rád zaplatil dohodnutou částku.
    Dnes už by mi profidomina nestačila, jsem již někde jinde.
  • 6. mája 2007 18:13:51 CEST
    Je zaujímavé ako niektorý z vás rozmýšľajú...je normálne, že keď chce niekto robiť profi službu, musí za to pýtať peniaze.Za čo asi nakúpi všetky tie pomôcky, zaplatí prenájom priestorou a tak ďalej, nechápem, prečo to stále tu niekto na domine vyťahuje a prehrabáva sa v tom. Pokiaľ s tým nesúhlasíte tak si to proste nevšímajte. Musím povedať, že profi dominy asi nemajú ľahký chlebíček a nezavidím im robotu, ktorú robia.
  • 6. mája 2007 17:16:51 CEST
    Ohražování se některých místních pisatelů proti profesionálkám je podle mne velmi směšné a spíše to vypovídá mnohé o těch pisatelích samotných...

Předně, když hledám určitou službu, mám si ověřit, jak mi tato služba bude poskytnuta. In concreto: potřebuji-li zedníka, měla bych vidět co již postavil, než si jej najmu... dnes se tomu říká "reference" = vidím tu práci, nebo na toho člověka získám doporučení z důvěryhodného zdroje... Následuje ujednání o ceně, cena je věcí smluvního vztahu (ať již verbálního nebo písemného)... Jesliže zde je hovořeno o tom, že si profidomina řekne 3000 korun za hodinu, pak je jen věcí zákazníka, zda na tu podmínku přistoupí nebo ne. Trh (a erotické služby jsou trhem) funguje přesně tímto způsobem, jestliže se to zákazníkům nelíbí, mohou hledat jinou poskytovatelku služby a pokud by v takovém přístupu byli důslední, pak prostě nabídka služby za 3000 korun za hodinu z trhu zmizí, neboť dotyčná poskytovatelka nenalezne na tuto cenovou politiku ohlas... Následně pak také platí zásada, že jestliže nejsem se službou spokojena, pak prostě nezaplatím, tedy za podmínky, že předem bylo dohodnuto něco jiného...

Pochybuji, že nějaká profesionálka má takové množství klientů, že by musela mít minutovník, nehledě na osobní stránku věci, že by vystřídala takové množství klientů, že by byla utahaná jak horník a pak by to byly zasloužené peníze... Prošla jsem si schválně nabídky některých profesionálek, časové omezení jsem nenašla (možná jsem neviděla ty "správné") naopak jsem našla jasnou zmínku o tom, že čas není až tak podstatný...

Budu-li theoretisovat, pak ideální stav by byl, kdyby profesionálka měla jednoho klienta na den a mohla se mu plně věnovat a samozřejmě, kdyby to byla i pro ni příjemná zábava. Za takové podmínky by mi 3000 korun i více připadalo jako poctivě vydělané peníze.

Co zde již myslím trochu zaznělo a co bych ráda rozvedla je nepochopitelná soběstřednost (až jakási dominance) submisivů zákazníků. Zákazník očekává, že profesionálka sehraje roli dle jeho přání, tedy chce být uspokojen a ne uspokojit, což je velmi falešné chápání submisivity, to je podle mne jen znuděnost průměrného heteráka, který už prostě nemá na běžnou sexualitu a tek hledá nějaký extrém... Dominance a submisivita však jsou o způsobu života nikoliv o chvilkovém uspokojení. Kdybych k tomu přistupovala tak jako tito rádo-by submisivové, tak si můžeme vybírat slečny jako hračky do ložnice na pár hodin či dní, užít si a nechat jít, jenže normální dominant stejně jako normální submisiv touží po plnohodnotemém vztahu.

Tím neodsuzuji ty, kteří si chtějí jen občas užít, ale právě oni by tedy měli využívat ony profislužby, protože nehledají víc než chvilkové (občasné) uspokojení svých snů a svých pocitů, pak však bude jedině spravedlivé, když budou za to platit, neboť si více zřejmě užívají oni, než ona profesionálka, protože ta je vlastně v tu chvíli omezena přáními submisiva a přispůsobuje se jeho scénáři a tedy pokud je skutečně dominantní, tak se musí kontrolovat aby neudělala něco, co by zákazník nechtěl, tedy vlastně sama si až tak moc neužívá jak by jakožto domina měla... Takže milí subíci, zamyslete se, zda náhodou něděláte některé věci špatně a zda si nediktujete něco co je hodně mimo, že by Vaším zájmem mělo být, aby byla uspokojena paní kterou si v tu chvíli volíte a ne Vy podle Vašeho scénáře... Samozřejmě vše je věcí domluvy, takže předpokládám, že je rozumné, aby submisiv kontaktoval i více profesionálek, přednesl jim své představy a rozhodnout by se měl pro tu, kde budou scénáře co nejvíce vzájemně shodné, tedy kde je nevětší předpoklad, že si udělají navzájem dobře, protože si tedy nedovedu na druhou stranu představit skutečně submisivního jedince, kterého by hodně nevzrušilo a neuspokojilo již i jen to, že bude vnímat, jak spokojený a uspokojený je jeho dominantní protějšek...
  • 6. mája 2007 16:23:13 CEST
    A u kolika profi Domin jsi byl,že máš právo je všechny takto soudit?!
    • 2 posts
    6. mája 2007 12:26:56 CEST
    tak sa mi zada ze sa zase niekto rozhodol tu z profidomin spravit najvacsieho strasiaka. Nechapem ale preco. Ked si niekto chce a je ochotny taketo sluzby zaplatit nevidim dovod preco by nemal byt na druhej strane niekto kto taketo veci poskytne.
    Zial mam pocit ze vacsina subikov ma predstavu ze pre kazdu zenu ma byt nesmierna pocta a cest ze oni sa rozhodnu ze jej budu sluzit. Pod skluzbou si ale predstavuju to ze oni maju urcite preferovane praktiky, oni vyberu cas a miesto a ona sa postara o ich vzrusenie. Zial sa musim pripojit k ostatnym damam a potvrdit ze mat v profile dominantnost znamena haldy inzeratov od nadrzanych subikov co ti potom prikazuju aby si bola ich pani.
    Ked toto pripada niekomu v poriadku tak sme asi niekde inde.
    Hovori sa tu o tom ako profidominy inzeruju v casti ktora je urcena na vztah. To je sice fajn ale ked vacsina subikov napise inzeraty do on hlada ju, on hlada jeho, on hlada ich, ona hlada ju a proste vsade tak to vam pripada v poriadku. Viedla som niekolko diskusii ci uz verejnych aklebo sukromnych s adminmi dominy.sk a vysledok z nich je jasny. Bud zacnu korigovat vsetko a rovnomerne alebo do inzeratov nebudu vobec zasahovat. Obi dva pristupy maju svoje vyhody a nevyhody. Hlavnym problemom ale ostava potreba ludi co by sa o to starali a len malokto vie byt dostatocne objektivny aby to spravoval ako ma.

K tomu vybaveniu: ano vybavenie je drahe a su veci ktore by si subik mal nosit vlastne ale silne pochybujem o tom ze pi navsteve dominy si zo sebou subici prinesu dva kufre plne hraciek. Neviem ako vy ale ja ked s milackom ideme s partiou niekde mimo tak mame v podstate vacsiu tasku z hrackami a mensiu s oblecenim a ostatnymi vecami. A to uz nehovorim o tom ze vacsina subikov okrem samotnej bolesti su aj fetisisti a tych by asi vyprask prutikom velmi nepotesil ked chcu na svojom tele citit nieco kozene.
  • 6. mája 2007 8:58:09 CEST
    A je velmi trapne,vymlouvat se na vybaveni mucirny,bice,umelaky a ze to nebylo zadarmo ,tak at kouka subik zaplatit.Jeli muz opravdu submisivni,tak je mu jedno,zda mu namlatite prdel bicem za 2tisice,nebo ulomenym proutkem z lesa.A kdyz uz jste ochotne kupovat drahe pomucky a bdsm vas opravdu bavi,tak to pouzivejte pro poteseni a ne jen za ucelem,jak vytahnout ze subika prachy.Profidomina,kurva,slapka,hledajici solventost atd ,vyjde na stejno.Nevidim v tom rozdil.
  • 6. mája 2007 8:49:07 CEST
    dovolte mi vyjadrit svoj nazor,

toto je typicky pristup tohoto naroda, frflat frflat a frflat. tiez som nazoru, ze za korunky nie, ale predsa teda zato nebudem rozoberat tie Damy, ktore za to korunky chcu. Nerozumiem, ked s tym nesuhlasite, preco to tu takto rozoberate? nechajte tak a hladajte dalej
    pekny den
  • 6. mája 2007 8:46:17 CEST
    Změnil jsem si v profilu orientaci ze "submisivní" na "switch." Jednak to lépe vystihuje moji skutečnou orientaci, jednak doufám, že mi tato změna zajistí více slušného jednání ze strany domin. Jestliže samotné označení za submisiva zakládá právo na arogantní a povýšené jednání, pak tady podle stejné logiky předpokládám, že se stejnou automatikou bude respektována i dominantní stránka mé osobnosti.
  • 6. mája 2007 8:42:56 CEST
    Mně nevadí profi dominy, které za svoje služby berou peníze. Je to otázka nabídky a poptávky, nikdo není nucený jejich služeb využívat. Byznys je byznys. To, co mi vadí je apriorně arogantní a povýšený způsob jednání těchto "dam." Stalo se mi to v minulých dnech na aglickém fóru. Jedna mladá domina se tam na něco ptala, přátelsky, ale ne submisivně, jsem jí odpověděl. Asi za dva dny jsem dostal arogantní, až výhružnou SS, jak se opovažuji oslovovat dominu neformálním tónem a ať se jí koukám hned omluvit. A to mě příšerně vadí. Pro mě je submisivita o erotickém prožívání a naprosto odmítám čím dál tím rozšířenější tezi, že erotická submisivita znamená automaticky i společenskou submisivitu.
  • 6. mája 2007 8:40:53 CEST
    Uspesna zena,ktera to v zivote nekam dotahla,ma praci,slusny vydelek a bavi ji bdsm,nepotrebuje zadavat inzeraty v kterych by nabizela sluzby za penize.Zeny,ktere nabizeji sluzby,jsou mrchy,kterym se nechce delat,jsou line,neuspesne a za penize ti udelaji dominu,subku,ci cokoliv jineho. Jak by se asi dominy tvarily,kdyby se to na netu hemzilo inzeraty:Hledam solventni dominantni zenu,Nabizim sluzby dominantni zene, atd atd? Posraly by se vzteky.Protoze to jen ony mohou tahat prachy z chlapu???
  • 6. mája 2007 8:21:11 CEST
    Proc by meli byt ti,co odsuzuji profidominy hned zenati muzi?Samozrejme,kdo je zenaty a jeho manzelka odmita bdsm aktivity,tak si muz radeji zajde k nejake jine,ktera mu to splni.To uz potom ale zalezi na nem,jestli si najde zenu, ktere se bdsm take libi a nebo si vyhledne nejakou kurvicku za penize.Profidominy(kurvicky) v tom vidi hlavne vydelek,prachy,prachy,prachy,prachy,prachy,prachy a nekde hodne daleko mozna trochu toho bdsm.
  • 6. mája 2007 7:25:34 CEST
    Ne každý má momentálně tvoje možnosti, tedy svoje pomůcky a svou Paní, láká ho to, ale je omezen současným svazkem, kde třeba partnerka nemá pochopení a co pak? A těchto případů je hodně. A je hodně těch co si chtějí vyzkoušet reál, co jim kurvička nemůže nabídnout. Ve skutečnosti ani domina ne, protože se navzájem neznají, ale ten co to požaduje to neví a profidomina ho obvykle spíše jen otestuje, což není opravdový reál, ale zkoušenému to většinou stačí. Pak i zaplatí, protože to bere jako provedenou službu. A že jich je opravdu hodně svědčí letošní boom s novými "dominami" a dveře salonů se netrhnou.
    Opravdový reálný vztah, kde submisiv opravdu slouží a je k ruce Domině se odehrává jinde a jinak a o uvedené peníze v tom opravdu nejde.
    Proto si myslím, že se bavit o penězích , tak jak to naznačuješ ty, je nesmyslné. Především proto, že porovnáváš hrušky s bramborama. Tedy nemůžeme porovnávat neporovnatelné. Doufám, že rozumíš, jak to myslím.
  • 6. mája 2007 1:33:31 CEST
    abych se nezapojila do vaši diskuse,tak jak to povětšinou nedělám.Souhlasím s Abelou,Lady Drago a Kazouhem,s těmi ostatními už ne.Dali by se psát o tomto tématu romány,ale budu stručná.Ti co tady tak plivou po profi dominách,jsou povětšinou ženatí chlapy.At si zkusí najít přítelkyni a chodit s ní třeba na hotel za účelem těchto praktik,asi by je to vyšlo měsíčně na mnohem víc než si dokáží připustit.Druhá moje připomínka je k submisivitě těchto mužů,protože člověk který se skutečně cítí být otrokem,nemá problém při troše trpělivosti sehnat dominantní dámu bez placení,protože ji má co nabídnout.A za třetí,ne každá profi domina si účtuje takto horentní sumy a má přístup zaplat a vypadni.Existují i dámy které i přes komerci jsou přátelské ke svým subům,nehledí na čas a BDSM je opravdu jejich životním stylem,ale je to i o přístupu té druhé zúčastněné strany,protože lidem co si myslí že tyto praktiky jsou jen o seřezání zadku a olizání noh,takový pak může navštívit i šlapku a vyjde ho to mnohem levněji,nebot takovy člověk ani neví o čem tyto praktiky jsou pokud něco takového vysloví.
  • bo
    6. mája 2007 1:33:28 CEST
    pes33 suhlasim az na tu gramatiku ;)
  • 5. mája 2007 23:39:20 CEST
    podepisuju
    • 8 posts
    5. mája 2007 23:37:22 CEST
    Draha abela myslim ze moc tomu fotru nerozumies, pochibujem o tom ze by tu bol clovek ktory by si nemohol dovolit dat kurvicke 2000 za fajku, pripadne kvazi domine za potrapenie.. sak ale maj rozum SM nieje o kesovani, aspon nie takym sposobom akym to robite za 1 /2000 a uz musis odist lebo o 15 min pride dalsi a dalsi, toto je fakt humus... ide tu iba o kes a nie o BDSM...
    Vies keby slo o zabavu, hru, stil hoc co beriem, ale peniaze...
    Vies ak uz dominy za kes klesli tak hlboko ze sa zrovnavas s vysokopostavenymi panmi ktori aj casto navstevuju bordeli, tak OK... Ale v takom pripade to nieje styl ale zarabanie a busines a v tako pripade by ste mali mat reklamu niekde kde sa za to kesuje a nie v sade.. pocnuc azet konciac domina...
    • 8 posts
    5. mája 2007 23:23:05 CEST
    Ono skor by bolo pekne keby zeny ktore poskytuju sluzby za kes davali svoje inzeraty pod inzerciu platenu a nie do normalne a nezatazovali s nou normalnych ludi ktori hladaju niekoho s kym sa stretnu pokecaju zajdu na kavu a "pohraju sa"...
    Taktiez sa priklanam ku tomu ze vacsina z ludi tu nehlada dominu za peniaze, takych je vsade dost a ked tu uz aj je myslim ze by za umiestnenie inzeratov na ktorich chcu zarabat mali platit...
    Je to humus vy si nadiktujete co chcete a dominka za 2000- 3000 vam to urobi, bez akehokolvek kamaratstva, rozpravania, fakt cista kesovka sa da prirovnat ku kurvicke, kde toho druheho nezaujimate ide iba o kesovku.
    No a osobne si myslim ze ide o vzajomny kompromis a urobenie si obom dobre a pokial by domina chcela po mne peniaze za to ze ma potrapi, tak ja ich budem chciet za to ze si na mne urobila dobre... Ovsem nevravim ze mame byt jak hovada-- vecera ci nejaka kvetinka potesi... Ale 3000 na hodinu...a vlastne nejde ani tak o tie peniaze ako o ten postoj zaplat a ja ta zmlatim...FUJJ jak u predajnej slapky na dialnici nechat si ho vyhulit, co je moc to je moc.... a ked sa bavime o vybaveni... poviem Vam mame ho doma pozehnane a pritom sme nikoho nemmuseli ani zdierat ani sa zapredavat... je to proste zivotny stil a a bavi nas to....
  • 5. mája 2007 22:59:13 CEST
    o pomůckách jsem nemluvil.každý subík by měl mít svoje.protože třeba se nechat šukat připínákem po někom jiném není zrovna sexy.ale domina to má dělat pro to že se jí to líbí.ne proto že je to snadná cesta k penězům.ale profidominy a zdejší pseudodominny je něco zcela jiného.u profi je zaručena jistá uroven.zázemí.výbava atd... ale u těchto?přineseš si svoje hračky.ona vyleze v teplákách a první co chce je dva tisíce a at jí políbíš bačkoru...
  • 5. mája 2007 22:09:36 CEST
    Zůstane tento výkřik pouze výkřikem? Myslím, že ano. Sám za sebe nemám nutkání něco radikálně měnit. Každý tu oblast BDSM cítí posvém a každý je přesvědčen, že ta jeho pozice je jedině správná, aspoň podle ráznosti a jednostranné jednoznačnosti jednotlivých reakcí především submisivů, otroků.
    Ze strany subíků mi tam pak chybí nadhled a především pokora, tolerance a pochopení, které je vlastní lidem submisivním, tedy sloužícím. A tu touhu po službě, pomoci a úctě vůči osobě dominantní, jsem nenalezl vůbec. Bavit se o třech tisícovkách je ponižující , degradující a nesmyslné. O ně zde přece vůbec nejde. Pokud někdo hledá životní styl, a to konkrétně životní BDSM styl, musí najít spřízněné duše, musí o tom hovořit, ale ne sám pro sebe,musí hovořit pro někoho. Pak jsme u dohody a u konsensu. A když už se někdo dostane až sem, pak už o peníze vůbec nejde.
    A na počátku všeho je ta trpělivost a odvaha a vytrvalost při hledání.
  • 5. mája 2007 21:53:51 CEST
    Načo toľko kritiky? Ži a nechaj žiť! Veď ani jedna dáma na silu k sebe žiadneho subíka neťahá. Sú to temer všetko intel. vysokop. zadaný páni, prečo ich odsudzovať. Prečo odsudzovať dámy, ktoré im to poskytujú? Mne toto fórum pripadá, ako pre subíkov, ktorí chcú ..., ale nemožu. Bohužiaľ, to nie je naša chyba. Ako tak čítam fórum, stále narážam na tie isté mená nespokojencov. Každý má svoj životný štýl, prečo to treba kritizovať? Nechajte nás žiť, veľa subíkov, by vás zatratilo, nebyť nás. O čom by ste potom písali? Asi o politike, že? Vždy sa nájde niečo, do čoho by ste vrtali!
  • 5. mája 2007 19:51:56 CEST
    ...kde je poptávka tam vzniká i nabídka, pokud někomu vyhovují profi služby, tak je jedině dobře, že existují... Pochopitelně se takové služby pak logicky nabízejí tam, kde vzniká ona poptávka...

Zazněla tu také reakce, že by nabídek takových profi služeb nebylo tolik, kdyby neexistovalo takové množství mužů profilujících se jako submisivové...

Mohu potvrdit, že mužů hledajících tvrdší zacházení je mnoho, z počátku jsem byla překvapena a pokoušela jsem se jim alespoň slušně, byť odmítavě odpovídat, nyní již jejich vzkazy jen mažu, protože odpovídat na ně je pro mne přece jen poněkud ztrátou času...

Po této osobní zkušenosti s nabídkami submisivů dost dobře chápu, že se množí nabídky dam, které rády sehrají svou roli pokud jim to přinese i ekonomický prospěch...

Z mého pohledu škoda, že se tu nepotuluje alespoň desetina skutečných subinek, ve srovnání s tím kolik se tu potuluje různých subíků...
  • 5. mája 2007 19:31:41 CEST
    Raz som natrafil na jednu stranku na ktorej ked si chcel pisat musel si vyplnit dotaznik a pockat ci ti ho admini schvalia. Potom tam az budes moct pisat. Najviac ma zaujalo na tej domene prave to ze sa tam pisalo ako keby oni boli nadludia a vstup bol povoleny len pre nadludi. he he Neurazte sa ale Forum je prekazdeho nesnazte sa zmenit na takych K. ako je to v ich pripade.
  • 5. mája 2007 19:23:10 CEST
    Financne zneuzit se da temer cokoliv.Muzska nadrzenost trojnasobne.Zeny jsou si toho vědomy.Maji k tomu patricne vybaveny smysl a zbrane,ktere slabomyslne jedince donuti k tomu ,aby jejich finance z penezenek mizely nadprumernou rychlosti.Zvlaste jednali se o bdsm,kdy zene staci parkrat svihnout chlapa po prdeli,nechat si olizat nohy a je vydelano.