22. februára 2011 23:00:41 CET
ahojcek...inak aj ja mam astmu ale neni to az tak zle, davnejsie som bral na to Alvesco ak poznas ten liek a ulavovacie kapsule Formovent, ale uz sa mi to o dost zlepsilo takze neberem uz vyse roka na to nic a este ked som mal 12 rokov tak mi prepukla dost silna senna nadcha, to je alergia na cerstvo pokosenu travu a pel a neskor mi robili testy a potvrdili mi pelovu alergiu na 4 kriziky, cize dost silnu ale potom mi davali injekcie Polinex-R, ktore mi najprv posielal stryko s Kanady a neskor sa uz dali aj u nas zohnat a trvalo to az 15 rokov pokym som sa s tej pelovej alergiu prakticky uplne dostal, len neskor mi prepukla ta astma a to pravdepodobne s fajcenia, lebo som dost kedysi fajcil, niekedy aj celu krabicku za den, inak v dnesnej dobe je vela astmatikov na svete, uz kvoli tomu znecistovaniu ovdusia exhalatmi a vseliakym plynnym svinstvom a este chcem upozornit na nick ktory pouzivam aj na pokeci a aj tu mam ten isty a to " miloskobubacik ", nechcem nic skryvat pred vami a naco, ved aj tak to uz vela uzivatelov vie ze som to ja.