Forums » Nekategorizováno

House boy

• 27. júna 2007 8:07:03 CEST
    Jo srandicky. Ono občas i úsměv ztuhne když Madam je důsledná
  • 24. júna 2007 22:55:55 CEST
    Takže to je i rychlosti Madam, tedy přesněji o rychlosti vytočenosti Madam?
    Pak ta důslednost není o bicích nástrojích, ale o tom co je zrovna po ruce, nepletu-li se??
  • 24. júna 2007 20:25:23 CEST
    důslednost musí být neustále a je pak tedy jedno v jaké pozici se zrovna služtička s "volšovýma rukama" nachází
  • 24. júna 2007 20:00:48 CEST
    A ta důslednost jde přes ruce, když jsou gramlavý?? nebo přes zadnici, když gruntuje po gramlavosti???
  • 24. júna 2007 14:54:54 CEST
    Důslednost musí být
  • 24. júna 2007 12:07:35 CEST
    ..ako trest za rozliatu kavu
  • 23. júna 2007 18:46:56 CEST
    Hmmm, bicí pomůcky na sluštičku, že by měla popoběhnout???
  • 23. júna 2007 11:06:19 CEST
    Myslite si, ze je vhodne aby house boy nosil v soukromi u Madam kozenou ci latexovou masku? Ja si myslim ze ano, protoze v pripade navstev a jeho sluzby jde o jeho anonymitu. Vim, hlas a podobne. Ta navsteva samozrejme z okruhu tech co vi, urcite ne pred maminkou Panicky
  • 20. júna 2007 14:43:32 CEST
    Zajimavy nazor, urcite si v nem kazdy nasel tu svou pravdu.
  • 20. júna 2007 13:40:13 CEST
    tiez si myslim, ze muzom, ktori sa prezliekaju za sluzku ide viac o ich fetis nez o sluzbu samotnu. Navyse sa mi zda, ze z pohladu femdom, tym zeny urazaju..mali by sa obliekat do uniforim lokajov - muzov..zeny sluzit nemaju :) ale to je len moj postoj ako vyznavaca femdom ..ine je, ak si Pani oblecie svojho house boya tak, aby to bolo pre neho ponizujuce a pre Nu zabavne.. pamatam si na skutocny pribeh, ked starsi manzel ktoreho si mlada manzelka omotala okolo prsta musel doma nosit zasteru s napisom: Tu som panom JA. a to aj pred navstevami, ktore vacsinou obsluhoval prave on..Madam Liina ma pravdu aj v tom, ze muzi vela veci nevedia..mna musela Madam, ktorej som sluzil, naucit ako spravne umyt okna..ale od vtedy sa na mna v tom mohla spolahnut :) ..a tak dalej..niet nad sluhu, ktory pozna Vase poziadavky a plni ich na pokyn Vasou brvou..ale tomu treba venovat tiez nejaky cas.
  • 20. júna 2007 11:39:35 CEST
    Mám raději napsat, že šlo o obvyklý a zavedený terminus technicus, že Madam ??
  • 20. júna 2007 11:37:20 CEST
    správněji by bylo subík názorově nadzvedává Dámy ze židle. A jak to, že nejde o nic, jde o nádobí, typickou "babskou práci" vhodnou pro suba
  • 20. júna 2007 11:25:31 CEST
    Tak koukam ze se tady subik snazi subit nazorove dominu Ale proc toliko povyku pro nic? To nadobi. Je to prostredek, ktery vzrusuje, proc ne kdyz je ukol terminovany, malo casu, nejde to precizne. Toliko prostoru pro uspokojeni obou.
  • 20. júna 2007 10:53:39 CEST
    "babské práce"nadzvedává ze židle i mě,ale v tomto případě šlo o slovní hříčku,že KAZOUHU ?
  • 20. júna 2007 7:42:32 CEST
    Já si to nemohl odpustit, když do mne Nelyss trochu rejpla s tím nádobím, tak jsem to musel vrátit. Uznávám, že to nebylo zrovna submisivní, ale svůj účel to splnilo. Mohl jsem napsat taky, že rád umývám nádobí, že?
  • 20. júna 2007 7:25:04 CEST
    Všimla jsem si smajlíků aa tedy vím, že to byl žert, ale termín "babská práce" je něco, co mě nadzvedává ze židle a co si u mně subík spolehlivě "vyžere":)))
  • 20. júna 2007 0:50:52 CEST
    Madam, to opravdu nehřeje, ale hřeje mne na duši pocit, že jsem to udělal, že jsem se překonal třeba právě pro Vás. Konkrétně u nádobí i fakt, že jsem musel překonat i jistou averzi vůči této konkrétní "babské práci"
  • 20. júna 2007 0:32:06 CEST
    nevím proč,ale nějak nemůžu věřit tomu,že by tě hřálo na duši mytí nádobí
  • 19. júna 2007 23:35:20 CEST
    No právě, to je to, co jsem popisoval, že mám špatný svědomí
  • 19. júna 2007 23:20:29 CEST
    řečičky,srandičky a dřez plnej nádobí
  • 19. júna 2007 22:30:35 CEST
    Ale já jsem přece taky egoistický. Myslíte, že bych to dělal, kdyby mi to nedělalo dobře na duši?
    • 2 posts
    19. júna 2007 22:20:25 CEST
    Ty stavias pani nad seba a jej potreby nad svoje ale vacsina ludi je silne egoisticka :-)
  • 19. júna 2007 21:56:13 CEST
    Idealistický? Uspokojení Madam je pro mne prvořadým zájmem, takže nejraději sloužím, než jsem obskakován, Pokud mám pocit, že Madam měla se mnou více práce, než já s ní (třeba masáž) nebo pro ni ( káva, úklid atd), pak mám výčitky svědomí a mám smíšené pocity.
    Takže to posuzuju podle sebe a vím, že podobných lidí jako já je více, pak to tak idealistické jistě není, ale musí se hledat, což není moc idealistické, ale o to více pracné.
    • 2 posts
    19. júna 2007 21:42:34 CEST
    Myslim ze tvoj nazor je v tomto velmi idealisticky. Podla mojich skusenosti vacsine sluzticiek nejde o sluzbu pani ale o vlastne uspokojenie a preto je predsa ovela dolezity odev ako vysledny pracovny efekt :-))
    Ono najst prijatelnu mieru medzi pracovnym efektom a eotickym efektom byva dost tazke
  • 19. júna 2007 13:05:39 CEST
    OPRAVDU doba "přípravy na službu"byla dlouhá na můj vkus a tak jsem stanovila jasné pravidlo,10 min.a pak případný trestík za neupravenost,a funguje to Tyto služtičky se v tomto fetishi přímo vidí a na dobu kterou věnují svému "parádění"by valila oči kdekterá žena