Forums » Nekategorizováno

vysmech alebo potreba znamkovania doveryhodnosti

• 19. marca 2009 17:57:53 CET
    Ta odpoved je pekna ... Zverejnis aj co jej predchadzalo ? Normalny clovek asi bez priciny nieco take nevypusti ..
  • 16. marca 2009 9:40:53 CET
    nespravne si vyberate, to je vsetko, je to tu riadne defektne paradoxne,
  • 16. marca 2009 2:19:26 CET
    exactly like You ;)
  • 15. marca 2009 16:47:44 CET
    may be, troll, may be
    • 9 posts
    15. marca 2009 11:23:08 CET
    Ale na druhej strane musíte uznať,ze bez takýchto ekzotov by tu bola trochu nuda ... :-)
  • 15. marca 2009 10:36:07 CET
    Internet je volný pro všechny, tedy i pro hlupáky a cílené provokatéry - vari to vysvetluje ako si sa dostal na toto fórum? ;) No offense, ale práve diskusie o tom kto je "troll", alebo kto má dostať BAN su živnou pôdou pre hádky. Horší ako provokatéri sú štatisti, ktorí majú potrebu okomentovať každý čo i len drobný spor a mať jedinú pravdu.

Sisula: Toto fórum neponúka dostatok technických prostriedkov na funkčné a jednoduché riadenie prístupu do jednotlivých nôd. Každopádne podľa mňa a mojich skromných skúseností s inými diskusnými servermi, kde tieto reštrikcie možné sú hovoria že to nie je riešením. Musíš sa s tým zmieriť, alebo nechodiť na fóra.

M.
  • 15. marca 2009 8:09:06 CET
    pro všechny, tedy i pro hlupáky a cílené provokatéry. Blacklist je neodradí a stejně než přijdete na to, že ten kdo napsal nějakou jedovatost, je na blacklistu, tak už vás ta první hovadina zlobí. Stejně překonatelné jsou i překážky typu povoleného přístupu a heslování. jediná účinná obrana je trpělivost a ignorování, společné ignorování jedovatého nicku, což už tady docela zafungovalo několikrát
    • 1 posts
    14. marca 2009 22:41:38 CET
    ja myslim ze netreba chranit len damy, ale aj panov:-)) blaznivych je to prave tolko ako blaznov. Blacklisty sice su,ale ak by mali byt na muzov mali by byt aj na zeny a ked sa miestna sebranka nevie ubranit rieseniu osobnych veci vo forach, nemyslim ze by to bolo inak v ignore listoch.... a ktovie Sisula, ci by si sa tam neocitla aj Ty sama:-))

A navyse, ak niekomu robi dobre otravovat zalozi si jednoducho novy nick. Tento boj ma asi take sance na uspech ako svata vojna proti IH
    • 9 posts
    14. marca 2009 22:18:33 CET
    Ked píšeš z mobilu tak sa nemusíš odhlasovať,vypnes WnW a automaticky ta to odhlási.
    Skôr ked sa neodhlásis niekde v netkafe,tak niekto môže písať za Teba. Ale to asi nezostane pri nezmyselných písmenach.
    Ale som presvedčený ze problém je naozaj medzi stoličkou a klávesnicou.
    • 1 posts
    14. marca 2009 22:12:12 CET
    @Sisula:

Niekde tu myslim uz tato tema preberana bola, niekde sa tu povaluju minimalne dva blacklisty. V jednom si nespokojni subici stazuju na dominantne damy a v druhom zas naopak.

Co sa tyka povodneho prispevku, moja skromna teoria je zhruba v nasldovnom zneni. Mozno dotycny chodi na tuto stranku cez mobil, neodhlasi sa (alebo rovno necha otvorenu stranku so sukromnou postou) a neblokne si klavesnicu...a potom sa proste pritrafi. Tiez som svojho casu nechctiac posielal SMSky, pripadne volal ludom cez rychlu volbu bez mojho vedomia.

Inak si to vysvetlit neviem, iba zeby bol problem naozaj medzi klavesnicou a stolickou... :)
    • 9 posts
    14. marca 2009 22:09:24 CET
    Tak,uznávam ze tá jeho odpoveď bola neadekvátna.
    Problém je asi v tom ze títo 'inteligenti' sú pri rozhovore naživo tichý a utiahnutý. Potom sa pri anonymnom pismenkovani nevedia kontrolovať.
    • 9 posts
    14. marca 2009 21:49:52 CET
    Osobne by ma zaujímalo co pekné si mu napísala ked Ti takto odpovedal :-) .
  • 14. marca 2009 20:17:20 CET
    From: subicek23
    14.03.2009 @ 20:01

ty svina ok obliž zchuti a nula si sama
    ...................................
    Aj takto niektorí jedinci odpovedajú, komentár nie je potrebný.
  • 12. júla 2007 9:08:25 CEST
    Zaprvně byste nevěděly, zda známkujete nick nebo člověka za ním.
    Zadruhé my bychom nevědeli, zda známkuje nick nebo člověk za ním.
    Byl by problém s opakovaným přidělováním známek (k tomu se vrátím).
    Nemělo by to žádnou vypovídací hodnotu (chci si udělat názor na někoho, o kom nic nevím, podle zprůměrovaných názorů lidí, o kterých nic nevím? já určitě ne)
    Kdyby se našel někdo se špatným vysvědčením, prostě by se přeidentitil.
    Snad by šlo něco jako obdoba komentářů k nicku, jako je na lide.cz, mít v profilu mé komentáře k ostatním a komentáře ostatních ke mně (ovšem pak těžko bránit tomu, že poslední instancí, která rozhoduje o tom, co chce v profilu, je jeho vlastník). Tenhle nápad nechávám tady, nepředhazuji ho jako návrh na určená místa, protože já o tohle ani nestojim.
    Myslím, že nejlepší místo, kde se podělit o názor na někoho jiného a také za takový názor nést větší zodpovědnost než za někde anonymně přidělené body, je přesně zde.
  • 12. júla 2007 8:08:59 CEST
    Jakékoliv "známkování" by bylo a také velmi často bývá zneužito k vyřizování osobních neshod. Nepovažuji je ani za přínosné, ani za správné a myslím, že může nadělat víc škody než užitku.

• 2 posts
    11. júla 2007 22:19:57 CEST
    navrh na znamkovanie je vzdy velmi osemetna zalezitost, ani nie tak programatorsky ako tym ze je velmi lahko ovplyvnitelny. Kto bude znamkovat? LUdia co sa tu nejaky uz tyzden pohybuju a su znamy na internete ale aj v reale alebo aj osoby co si tu zalozia novy nick kazdy tyzden?
    • 2 posts
    11. júla 2007 22:17:41 CEST
    Neviem ci je vhodne aby si na servri ako je tento pouzival slovo uchylak v pejorativnom vyzname, debil mi tam sedi akosi viac :-)))
  • 11. júla 2007 21:43:57 CEST
    To je nejaky uchylak, ale su tu aj normalni muzi...Je tu presne tolko normalnych muzov ako normalnych zien a presne tolko uchylakov ako uchylaciek...
    • 2 posts
    11. júla 2007 19:35:50 CEST
    je pravda,ze clovek si obcas precita vselico,ale ono od tohto tu netreba privela ocakavat ako vsade na takychto miestach, vela balastu na zrnko zlata Inak neviem,ci by taketo verejnepraniere mali nejaky zmysel okrem toho,ze to ego zopar jedincov neprezilo aj tak by to nepochopili. Staci,ze mam funkcny ignore list Na to,aby som vedela,co je dotycny zac, mi spravidla staci prehodit jednu,dve vety ...
    • 2 posts
    11. júla 2007 15:42:12 CEST
    Je to dobry napad. Mozem dolozit okopirovanu postu kde minimalne dvom z nas cartier pisal a po stretnuti prvom ci tretom sa proste odmlcal aj ked prijal u nich sluzbu.
    Potom nick jimmy8 nadava do prostitutiek kamaratke za jej dominanciu.
    • 2 posts
    11. júla 2007 14:23:42 CEST
    Na navrhy ako by tato stranka mala vyzera t a co k nej doplnit existuju fora spravovane adminmi. Nemyslim si totiz ze maju cas a povinnost citat vsetky debaty.
    On takyto navrh by mal ale aj obsahovat presnejsi popis ako si to predstavujes. Slova nejake znamkovanie maju skoro nulovu vypovedaciu hodnotu.
    Niektori subici sklamu niektoru damu, dama sklame subika, dominant subinku, subinka, dominanta, nic z toho mi nepripada ako nelogicke. To ze sa nas obcas cosi dotkne viac sice chapem ale to je zivot:-)
    Budes si pisat do komentara k nicku kazdeho chlapa co ta sklamal?