Forums » Nekategorizováno

Hladam madam Karmiu

• 5 posts
    18. septembra 2007 16:50:11 CEST
    Prosim Madam karmia si rusila konto ako ju mozem kontaktovat???
    Madam ak to citate tak mi napiste prosim
  • 30. septembra 2007 11:53:52 CEST
    Mně tady taky připadaj whipperovy vstupy logicky konzistentní a nemam pocit, že by slovo kurva použil nemístně. Je to asi jako nazvat herce komediantem, lékaře lapiduchem. Všechno se dá napsat slušnějc, než se napsalo. Vždycky a všude. Ale na druhou stranu pro tu profesi existují i pejorativnější názvy než jen kurva. Whipper ho evidentně použil proto, že mu připadalo nejpřesnější, nikoli s úmyslem té dámě uškodit. Kdyby tady napsal prostitutka, věc by zamlžil, protože mnozí z nás mezi osoby živící se prostitucí zahrnují i profi dominy, ač by to označení třeba sami nepoužili. Navíc whipper později dodal i výklad.
    Btw. docela mě unavuje číst (teď nehovořím o tomto threadu) vstupy diskutérů, kteří se rozhodnou reagovat na některý z posledních vstupů a neobtěžují se přečíst příspěvky od začátku. Takže zpravidla opakují něčí dříve uvedenou myšlenku, rozmělňují téma nebo vrací do hry spor, který mohl být už dříve vyřešen nebo po dohodě zakonzervován. (vlastně ani zdaleka nehovořím o tomhle threadu, ale tohle mě na obsahu zdejšího fóra docela vadí)
  • 29. septembra 2007 22:07:31 CEST
    Jednoznačne. Má pravdu. Viac k tomu nemám čo dodať. A ak nie vy, tak za pravdu by mu dali jednoznačne VŠETCI ROMANTICI bez D/S chúťok. Takže vyhral súboj !
  • 26. septembra 2007 10:24:46 CEST
    Milý Jarmilko,
    ak ma nejaká ženská nechce, tak sa s tým viem vyrovnať bez toho, aby som jej nadával.
    Neviem prečo si myslíš, že som zásadne proti všetkým kurvám. Ja som len napísal, že karmia robí v súčasnosti len obyčajnú kurvu, t.j. robí len klasiku.
    A navyše necítim potrebu pretiahnuť všetko čo nevylezie na strom a neposkáče do vody.
    Ale ak chceš, tak si kľudne znovu rýpni, mne to nevadí.
    Niekoho obstarožné kurvy vzrušujú a ja nikomu jeho chúťky neberiem. Akurát na názory iných netreba byť alergický
  • 26. septembra 2007 8:32:35 CEST
    A tie, co o teba zaujem nemaju, ked im nezaplatis, tak su hnusne kurvy, ze. Urazia tvoju pychu, tak si tu nadavku zasluzia.
  • 26. septembra 2007 7:26:13 CEST
    Vieš, kto je kurva skurvená? To je kurva čo dá každému len nie Tebe aj keď zaplatíš.
  • 25. septembra 2007 20:35:17 CEST
    ...neviem ci o tom vies,ale existuju aj muzi, ktori za sex platit nemusia, lebo zeny maju o nich zaujem. :) Teda tie normalne, nie kurvy.
    • 5 posts
    25. septembra 2007 9:29:15 CEST
    Ludska spolocnost je velmi pomylena. Kurva je hanlivy vyraz muzov, ktory nechcu platit. Ak nejaku zenu bavi sex a predava ho, je na tom tak isto ako iny clovek, ktory predava to, co ho bavi, teda jeho povolanie je aj jeho konickom. Nemoralnost predavania sexu je taka ista, ako jeho kupovanie. A mozno ze este mensia, ak ten kupujuci tym podvadza svoju manzelku.
  • 24. septembra 2007 15:16:15 CEST
    Slovom kurva som nemal záujem nikoho urazit. Ako som už napísal, len som tým mimoriadne výstižne vystihol súčasné profesionálne pôsobenie "madam Karmie".
    Viem, že osoba ženského pohlavia živiaca sa sexuálnymi službami, ktoré poskytuje komukoľvek, kto má príslušný obnos sa dá nazvať aj inak ako kurva ( napr. prostitútka), ale ak napíšem kurva, tak to je myslím každému jasné.
    Keď vidím hovno, tak poviem, že je to hovno a nie exkrement.
    Jednoducho nepatrím k ľuďom, ktorých chytajú mdloby pri akomkoľvek nespisovnom výraze.

BTW ako by sa Karmia bránila??? Tvrdila by, že nie je kurva, keď šuká za prachy???
    Urážka by to bolo, keby som tak nazval ženu, ktorá za to neberie peniaze.
    • 5 posts
    24. septembra 2007 13:03:34 CEST
    Prepáčte mi všetci, že som Vás tu otravoval, ale išlo mi o trochu slušnejšie správanie sa medzi sebou. Tiež mi pripadalo nefér, keď whipper uráža karmiu s tým že dobre vie, že karmia sa nemôže brániť pretože na domine už dávno nefunguje a ani na tieto stránky nechodí.
    Ponygirl: neviem ako by sa tebe páčilo keby niekto o tebe písal , že si k...a?
    Ale teraz k veci Madam Karmia už na domine nefunguje a ani nemieni.

Ku zmiznutým nickom: ďaľšie nicky, ktoré zmizli "chahaya, smashin, a iné. Žiadne škoda
  • 24. septembra 2007 10:13:20 CEST
    taka strata...
  • 24. septembra 2007 7:44:16 CEST
    No, napr. Sadia.... :)
  • 23. septembra 2007 13:08:36 CEST
    no a kolko dalšich nickov zmizlo s madam karmiou?
  • 21. septembra 2007 21:59:39 CEST
    Tak ty si iny zakomplexovany tutmak. Suhlasim s whipperom. Venuj sa teme a nebuzeruj ostatnych.
  • 21. septembra 2007 11:51:06 CEST
    Bingo
  • 21. septembra 2007 11:48:26 CEST
    Grobianstvo a hrubá sila všetko zdolá.
  • 21. septembra 2007 11:43:31 CEST
    Neviem síce čo je to k...., ale ak myslíš kokot, tak to kľudne napíš, vôbec by som nevyletel, pretože by som to cez fórum nevyriešil. Keby si mi to povedal "face to face", tak by som Ti jednu pridrbal, ako správny ožran v krčme.
    A nepleť jedno cez druhé.
    Ja som nenapísal, že Karmia je p..ča, ja som napísal, že je kurva a to je absolútna pravda, pretože sa živý sexom za peniaze.
    Môžeš namietať len toľko, že som mal použiť vhodnejšie synonymum. Ale podľa mňa, ak napíšem kurva, tak to pochopia aj ostatní rovnako vygumovaní ľudia ako ja, pretože predpokladám, že túto stránku nenavštevujú len takí fantastickí intelektuáli ako si Ty.
  • 21. septembra 2007 11:26:43 CEST
    Konečne si napísal niečo rozumné. Máš, ale čiastočnú pravdu pretože ja osobne poznám aj Madam Karmiu, ale aj Teba. A reagoval som na Tvoj príspevok pretože si myslím, že to všetko sa dalo napísať slušnejšie a nie používať vulgarizmy. Neviem ako by sa Ti páčilo keby som o Tebe napísal, že si k.... to by si vyletel ako divý, preto nerob druhým to čo nemáš sám rád.
  • 21. septembra 2007 10:41:20 CEST
    Na rozdiel od Teba sa nevyjadrujem k ľuďom, ktorých osobne nepoznám. V každom fóre sa nájde niekto taký ako ty, čo nerobí nič iné len útočí na ostatných účastníkov fóra za ich názory. Fórum je preto fórum, že tu ľudia vyjadrujú svoje subjektívne názory na určité témy a nie je na to, aby sa účastníci fóra navzájom napádali.
  • 21. septembra 2007 10:33:51 CEST
    mozog máš riadne vygumovaný, nič iné nevieš len urážať, ako sprány ožran v krčme.
  • 21. septembra 2007 9:16:24 CEST
    Na vysvetlenie:
    1. Kurva, čo tlčie, súbíkov za peniaze = domina
    2. Kurva čo fajčí vtáky a súloží za peniaze = obyčajná kurva

Svojou krátkou a vulgárnou reakciou som mimoriadne výstižne vystihol aktuálne profesionálne pôsobenie "madam Karmie", ako aj to, že S/M už nerobí.
    Karmia mi pred siedmimi rokmi robila subu....a potom zistila, že je plno blbečkov, ktorí sú za to ochotní platiť, takže asi ako všetky dominy čo to robia za prachy. A nemám si prečo liečiť ješitnosť, pretože som s ňou stále v kontakte.
    Vulgárne sa vyjadrujem preto, že jednoducho kurvy neznášam. Dôvod? Sú to kurvy :)
    A ešte k tým dominám za prachy, len toľko, že to sú lenivé kurvy, ktorým sa nechce ani súložiť...
    Ak neveríš spýtaj sa Profesora6, pozná mňa aj Karmiu a vie, že som s ňou mal opačný problém. Bola do mňa buchnutá a narobilo mi to dosť problémov, takže asi toľko.
    Inak čo sa týka Karmie ako dominy, tak to posúdiť neviem, ale ako suba bola super, mala (má) to rada, vedela to prežívať...., ale prachy sú prachy :)
    Jej problém je v tom, že si myslí, že môže s každým vyjebať (ospravedlňujem sa za výraz, ale vhodnejší som vo svojej obmedzenej slovnej zásobe nenašiel), vedeli by Ti o tom rozprávať baby čo pre ňu robili (tiež kurvy).
    A ešte niečo na záver. Neznášam blbečkov, čo na mňa skúšajú amatérsku psychológiu.
    To čo som napísal je môj názor ( netvrdím, že objektívny), ktorý vychádza z osobných skúseností, z toho, že Kamiu poznám 7 rokov a to je myslím dosť.
    Howg
    • 13 posts
    21. septembra 2007 9:06:41 CEST
    Podľa tvojej krátkej a vulgárnej reakcie ma napadajú dve možnosti :
    1. si namakaná hora svalov s vygumovaným mozgom,
    2. liečiš si tu urazenú mužskú ješitnosť.
    Ale oboje si myslím nie je hodné tvojho kalibru.
    • 2 posts
    20. septembra 2007 22:09:14 CEST
    a kto to bola ta karmia??
    • 2 posts
    20. septembra 2007 20:11:02 CEST
    • 2 posts
    19. septembra 2007 18:02:30 CEST
    Madam karmia bola super
  • 19. septembra 2007 15:14:11 CEST
    Madam Karmia už robí len obyčajnú kurvu