31. januára 2009 22:38:29 CET
povazujem za absolutne pod pas ked sa niekto niekoho snazi ovplyvnit a po tej strane sa pridavam k nazoru heavenese...
kazdy si sam zvazi ci ma alebo nema chut prist na nejake stretko, ci akcne alebo kecacie...
v podstate su spravy ake spomenula Heavenese pod pas a myslel som, ze sa medzi nami jedna ferovo...sorry, z tohto som sklamany...
baracuda111
co do selektovania, je to absolutne jednoduche...na kecacie stretka su miesta a datumy verejne vyhlasene, ergo, prist smie kazdy kto ma chut,cas a trafi sa...
stretka akcnejsieho razu sa selektuju, to mas pravdu...ale selekcia nikdy neprebieha stylom ano/nie. musis si uvedomit, ze kazdy mame aj nejake spolocenske postavenie, svoj zivot a nie kazdy ma chut odhalit ho pred kazdym hubarom, ktory ide prave okolo. o tom je ta selekcia. kazdy ma sancu dostat sa medzi nas, nikoho nevyhadzujeme vopred. avsak vsetko ma svoje pravidla...neviem ako ine akcne stretka, mlyn funguje na odporucanie. t.j. napises mne alebo niekomu inemu kto na mlyne uz bol. nikto ti neodmietne kavu kde ta spozna a podla osobneho stretka uzna ci ta odporuci alebo nie. ci sa ti to paci alebo nie, toto sa nam osvedcilo a ja osobne to povazujem za absolutne nevyhnutne, vychadzajuc hlavne zo skusenosti
ale ako hovorim, dostat sa na akcne stretko nie je navsteva kina, jednoducho vzhladom na chulostivost zalezitosti je to jednoducho nutne si ludi aj selektovat...
co sa mna tyka, opytaj sa kludne ludi, nikomu som kavu ci posedenie na pive neodmietol...