Forums » Nekategorizováno

Stretnutia BDSM v Banskej Bystrici

• 11. decembra 2012 13:40:03 CET
    to by aj mna zaujímalo
    • 5 posts
    11. decembra 2012 13:07:12 CET
    ..a akú si mal odozvu od majiteľov?
  • 11. decembra 2012 12:21:23 CET
    Veľmi rad by som sa tiež poďakoval všetkým zúčastneným a organizátorom. Bolo to ozaj veľmi dobre stretnutie v príjemných priestoroch s veľmi dobrým programom. Pevne verím že takéto stretnutia budu na Slovensku čoraz častejšie, rad k tomu prispejem aj ja.
  • 11. decembra 2012 1:24:04 CET
    V prvom rade chceme podakovat organizatorom (Leon a Riderka) za vytvorenie prijemneho prostredia s prijemnymi ludmi a organizacnoprogramove zvladnutie Mikulasa.
    Sme radi, ze sme spoznali novych ludi, nadviazali nove priatelstva, zabavili sa, poakcnili (vyskusali svoje naradie nielen na Leonovi, ktory drzal statocne ako hluchy dvere).
    Konecne sa to na Slovensku trosku rozhybalo a dufame, ze to naberie pekny spad. Tesime sa na dalsiu akciu a dakujeme taktiez vsetkym akterom akcnych scenok, ktori prispeli svojou trochou do mlyna. Annie a Goro (Aninie.ba a 1BaDeSaM)
  • 10. decembra 2012 22:30:38 CET
    Jedno veľké ďakujem...:-)))Toto ďakujem patrí v prvom rade Leonovi a Riderke,ktorí nám dovolili prísť, rovnako veľké ďakujem patrí aj môjmu úžasnému Pánovi,bez ktorého by nebolo vystúpení,ktoré hádam podľa reakcií potešili a v neposlednom rade patrí toto ďakujem aj všetkým zúčastneným,ktorí vytvorili nádhernú atmosféru...Mirage,Dadulka,Silver,C.aramelka,Ken...mám Vás rada...Pán môj,milujem ťa...
  • 10. decembra 2012 20:58:49 CET
    Teda priatelia, proste sanka dolu a wooow. Tento celovikendovy film si budem v hlave premietat este dlho. Dakujem i ja za uzasne straveny vikend z tymi naj naj ludmi akych poznam a to som mnohych z Vas videl prvy krat. Ako tu uz bolo povedane, proste ludia, atmosfera, prostredie a proste vsetko na jednicku. Organizatorom a vsetkym jedno velke Dakujem
  • 10. decembra 2012 19:24:31 CET
    keď vás tu tak všetkých čítam mám slzičky v očiach..toto bola aj moja premiéra na akčnom ani neviem do čoho som šla a čo nás tam čaká ale xixi predčilo to moje očakávania....a aj som akčnila že Leonko xixixi ....ďakujeméééé veľmi ďakujem aj za môjho drahého Pána....ľúbim vás všetkých a posielam pusinyy...
  • 10. decembra 2012 19:09:17 CET
    najlepšia akcia na akej som doteraz bola
  • 10. decembra 2012 9:40:42 CET
    Aj my sa chceme poďakovať hlavne Leonovi za jeho "náradie", ktoré priniesol a tým umožnil iným sa realizovať. Za skvelý zraz, nestihli sme sa rozlúčiť so všetkými, lebo sme odchádzali skôr. Tak aj ostatných zúčastnených zdravíme a ďakujeme aj im za príjemnú atmosféru.
    J+M
  • 10. decembra 2012 5:58:59 CET
    Dakujem Ti leonik, za to, ze si zvladol stretko uplne perfektne aj za mensi subojik kde som si na tebe posedkala a pohladkala ta bicikom . Som strasne rada, ze som vystiskala badesamka, spoznala Ani a aj corvinka vyobijmala po dlllhych rokoch . No a dakujem bracekovi, jeho krasnej zienke, mojmu steniatku, ktore vymyslelo zase novy vyraz na mna a mojej dobrej kamaratke, ze tam boli so mnou. Som rada, ze som spoznala novych ludi, bolo uuuplne fajnovo
  • 10. decembra 2012 4:51:20 CET
    normlne som sa zaregistrovala len aby som sa mohla podakovat za uzasnu atmosferu , nielen organizatorovy ale aj vsetkym zucastnenym ...a v januari by trebalo zopakovat:D :D
    • 13 posts
    10. decembra 2012 0:09:49 CET
    Akcia je taká ako sú účastníci. Myslím že bolo jedno kto je na prvej, alebo sa zúčastnil viacerých. Všetci sme prispeli k zábave ako kto chcel a mohol. V mene organizátorov vám všetkým ďakujem za účasť a aktívny prístup. Zo všetkých vypichnem možno našich českých hostí ktorým sa neťažilo merať takú vzdialenosť a Devilmirušku, pri vystúpeniach ktorej by bledli závisťou aj producenti ElitePain.
    • 13 posts
    9. decembra 2012 23:24:09 CET
    No to bolo. Aj spät. Zablúdil som už na prvej križovatke.
  • 9. decembra 2012 23:02:45 CET
    perfektne stretko sto bodov , krasne prostredie perfis ludkovia uzasna zabava Dakujemm
  • 9. decembra 2012 20:41:57 CET
    Corwinko....teba pridem pozrieť najblizsie aj do Ba, si zlaticko....
    • 5 posts
    9. decembra 2012 20:26:16 CET
    ...neda sa nic ine, ako potvrdit skvelu atmosferu na stretku a som rad, ze som stretol opat starych znamych a poznal aj nove tvare ....a moje male sa uz tesi na dalsie Leon s Ridus sa proste prekonali a verim, ze sme nasli mistecko na dalsie zabavky ..ono ked to vezmete, uz cesta tam bolo dobre sado
  • 9. decembra 2012 20:23:32 CET
    To teda muselo byť niečo, toľko likov
  • 9. decembra 2012 20:18:25 CET
    dakujem
  • 9. decembra 2012 20:16:07 CET
    ....musim priznať, ze este dlllllho budem spracovávať zážitky z tohto stretnutia. Mnohých som Vas poznala z písania a stretnúť Vas mi ozaj bolo cťou....Leon bol úžasný organizátor a riadne sa namakal, Kardinál je este charizmatickejsi ako cez pismenka a so svojou ženou sú neskutocni pohodaci, Lucka bola neskutočná, proste nás všeobecný miláčik, Tengu je Pán umelec, Devilmiruska jedna úžasná baba, Pekné chvile a maroš snad uz navzdy ostanú našimi priateľmi...a ďakujem, ze sa u nich našlo v posteli pre mna miesto-)))))..no proste ste tí najuzasnejsi ludkovia a ja sa tesim az zas Leon nieco spiska a dufam, ze nás nenechá čakať rok....dakujem všetkým
  • 9. decembra 2012 17:38:36 CET
    V prvom rade by som rád poďakoval organizátorom za skvelý výkon. I keď to bolo moje prvé akčné stretko, hodnotím ho ako nadpriemerne kvalitné :)
    Ďalej, by som sa rád poďakoval všetkým, ktorí sa predviedli akčno - verejne a dodali mi odvahu k tomu, aby som sa trošku ukázal aj ja :) a ešte chcem poďakovať ľuďom, ktorí sa mi venovali, za ich čas a ochotu. Veľmi si to cenním.

Som plný nových dojmov a pojmov a pevne verím, že toto prvé stretko sa mi vryje do pamäti navždy.

Bolo mi cťou a potešením vás spoznať :) ďakujem
  • 9. decembra 2012 11:13:26 CET
    tak a už doma po mikulašskom stretku ,,,,ale ludia moji,,,toto bolo jedno z naaaaj stretiek,,,,paraaada,,,skvelý ludia sa stretli,,,skvelaaaaa atmosfeeera,,,skraaatka paraaaada,,, ale maličky bodik dam dolu za jedlo ,,,,ale aj personal bol skvely,,,,ale inak
    • 13 posts
    5. decembra 2012 22:06:54 CET
    aj ja
  • 5. decembra 2012 18:38:27 CET
    ..no jasneeeeeee;-)))
  • 5. decembra 2012 18:12:41 CET
    No co ludkovia, tesite sa?
    • 13 posts
    6. novembra 2012 23:58:28 CET
    Nejaké to miesto by sa ešte našlo, pár ľudí stornovalo účasť.