27. januára 2008 12:28:27 CET
je údajně orgasmus tzv.na povel.Jde o metodu kterou je potřeba "natrénovat" a dotyčný subík pak musí v čase který mu stanoví Domina přijít k orgasmu.Pokud se nestihne uspokojit před ní např. do dvou minut, má prostě smůlu a pak zákaz.
Já ze zkušenosti mohu potvrdit, že pokud jde o moji čubku, pak si je schopna v co nejdelším čase užívat masturbaci u mých nohou a pokud uznám za vhodné "že všeho moc škodí
", stanovím mu termín a skutečně se je schopen do té doby udělat.
Pokud jde o stimulaci penisu spojenou s drážděním prostaty, která je nějakým způsobem stlačena, pak se mi asi dvakrát a neúmyslně stalo, že dotyčný sice došel k orgasmu, ale bez výstřiku a nebyl to pro něho až tak "příjemný prožitek" jako s výstřikem.
Milking praktika: Jedná se o dráždění semenných váčků které jsou za prostatou a není vůbec snadné se "k nim dostat".Při této praktice jde o vyvrcholení bez stimulace penisu, jen čistě drážděním oněch semenných váčků(musí tedy onoho subíka oslovovat anální praktiky) a při vyvrcholení dotyčný nevystříkne, ale sperma z něj doslova vykape.
Jinak já velmi ráda používám metodu Oddalování vyvrcholení.Střídám dráždění s mučením a vychutnávám si tuhle metodu jak dlouho to jen jde.Je však zapotřebí znát schopnosti partnera.
Nelze to ale s každým jedincem a také pozor na příliš dlouhé oddalování, při kterém se může dostavit výsledný efekt v podobě nemožnosti se udělat.