Forums » Nekategorizováno

Internetoví honiči

• 11. júla 2008 23:02:38 CEST
    Myslím, že je dvojí. Jedni ho vyplní pořádně a přesně vyspecifikují, v rámci možností co chtějí.
    Druzí jej vyplní jen proto, že musí, aby se mohli dostat tam, kam chtějí.
    Je to normální, a na takovýchto servrech běžné.

:-) já třeba nechápu, proč se někdo na můj profil dívá třeba 30x. Proč, když si nepamatuje, že ten profil už viděl si to prostě nezapíše :-)))
    • 5 posts
    10. júla 2008 7:49:14 CEST
    Ved , alebo to svedci o tom, ze ten dotycny absolutne nechape význam slov a nevie o d/s nic. ...a to znaci velku pravdepodobnost, ze to je len obycajny IH, ktory sa len odbavuje pri PC a v zivote ho nikto nikde neuvidi.
    • 5 posts
    9. júla 2008 18:49:49 CEST
    ja som nepovedal ze by si mal sam vystacit :)) len tolko ze nepotrebuje ineho dominanta. Poznam par subiniek co radi kusu a rovnako dominantov ktorym to robi dobre :)) a zvysuje to pritazlivost a vasen.
  • 9. júla 2008 18:17:36 CEST
    :)) Dobré... Já si ale myslím, že to je jen nedbale vyplněný profil.. Ovšem i to svědčí o "seriozních" úmyslech identity..
    • 5 posts
    9. júla 2008 16:41:32 CEST
    Nie :-) ..ale odhalit vsetkych IH
  • 9. júla 2008 16:31:24 CEST
    si si dal za ciel odhalit vsetkxych dominantov co hladaju dominu?
    • 5 posts
    9. júla 2008 16:07:15 CEST
    No aby sme sa vratili k tomu IH. Co poviete na tento profil?:

Hledam dominantni Pani, ktere nejde jen o bezduche biti a muceni ale rada si sveho otroka podrobi telesne i dusevne, ma fantazii i smysl pro humor a mnohdy komplikovany zivot. Ve volne chvili ji i rad pobavim... zboznuji plniyt ukoly a byt vydan na milost a nemilost

Základné informácie orientácia Dominantný/a
    Stav: Slobodný/á
    Druh zoznámenia Virtuálny vzťah
    Pijete nepoviem
    Vzťah k fajčeniu Nepoviem
    • 5 posts
    9. júla 2008 12:48:18 CEST
    Je to asi o tom presnom definovani, ale ked niekto napise do profilu aky je tvrdy dominant a pritpm o tri riadky nizsie hlada dominu, tak co si o tom mysliet?
  • 9. júla 2008 12:39:39 CEST
    Naprosto s tebou souhlasím.
    Osobně to vidím stejně. Nevím jestli je to dáno tím, že lidé neumějí správně definovat, nebo slovo subík zní méně "úchylně" než masochista
  • 9. júla 2008 12:33:56 CEST
    Zajímala by mě správná definice slova switch
    Je považován za switche i dominant, který má, velmi zřídka kdy,masochistické choutky, ale nepotřebuje při nich, kromě bolesti nic jiného(žádné ponižovaní a pokoru)?
    Není nic neobvyklého potkat dominanta který má rád oboustranně spanking.Proč by si to nemohl uvést do profilu,na tom nevidím nic špatného,spíše naopak,na nic si nehraje.
  • 9. júla 2008 12:28:08 CEST
    No pokud tě zajímá co si o tom myslím - tak podle mě nejde o submisivy, ale o masochisty. Sice jedno nevylučuje druhé, ale nemusí se nutně vyskytovat společně..
    Otázkou zůstává, proč se sami jako submisivové prezentují, kdyby se prezentovali jako masochisté, měli by jistě více šancí najít partnerku, která je spíše zaměřená sadisticky, než dominantně...
  • 9. júla 2008 8:27:03 CEST
    Mne samotného napadlo zkusit roli dominanta, ale více méně jsem cuknul, protože mám, skoro bych to nazval strach, že mohu dotyčné osobě ublížit, že to přeženu. Přitom jako subík, ten strach, že mi bude ublíženo vyhledávám a ochotně nastavuji tělo.
    • 5 posts
    9. júla 2008 8:17:51 CEST
    Pri niektorych ludoch sa ti ani necudujem
  • 9. júla 2008 8:15:42 CEST
    přiznám se dobrovolně, že ač jsem subík s masochistickým zaměřením, když jsem před časem zabloudil do některých zdejších fór, z ničehož nic mne přepadly hodně sadistické dominantí choutky
    • 5 posts
    9. júla 2008 8:10:13 CEST
    • 5 posts
    9. júla 2008 8:06:46 CEST
    No a myslis si, ze to je opravdu sub, ked diktuje co by chcel a nebodaj mu spravis aj nieco ine?
  • 9. júla 2008 2:23:49 CEST
    Dominant který má masochistické choutky, proč by si je nemohl uskutečnit s jiným dominantem ?
    Myslíš, že by si měl vystačit sám:-)?
  • 9. júla 2008 0:30:01 CEST
    Povím ti, co se mi zde na domině.sk stalo před nedávnou dobou - několika měsíci. Bylo to v anglické sekci. Jedna začínající domina se tam na něco ptala - nevím už na co. Odpověděl jsem jí ve slušném, přátelském a věcném duchu, bez jakýchkoliv poníženeckých tirád. Prostě kolegiálně. Výsledek byl, že jsem dostal velmi hrubou anglickou SS od jiné dominy, která zněla v překladu takto:
    "Jak se opovažuješ mluvit s Paní XY v přátelském duchu? Okamžitě se jí omluv!"
    Ojedinělá arogantní blbka, dalo by se říct. Kdyby totiž podobná reakce byla vskutku ojedinělá. Bohužel, reakce podobného typu ojedinělá není.
    • 5 posts
    8. júla 2008 22:39:50 CEST
    KEd dominant hlada dominanta na trestanie to je asi tak ako ked subik hlada subika :)) Dominant kludne moze mat masochysticke chute ale urcite nepotrebuje ineho dominanta aby aby si prisiel na svoje potesenie
    • 2 posts
    8. júla 2008 14:29:54 CEST
    Ja nemam pocit ze by b mojej spolocnosti sa vyskytoval submisiv s ktorym by okolie zametalo len preto ze priznal ze je submisiv. ked uz sa to deje tak je to otazka uplne inych charakterovych crt daneho jedinca.
    A povedala by som ze ked niekto o sebe tvrdi ze je dom tak si nema co pisat do profilu ze chce skusit sub .-) Tak nech napise Switch a basta :-))))
  • 8. júla 2008 13:28:19 CEST
    No a proč by nemohl mít dominantní člověk i masochistické choutky, to se přece vůbec nevylučuje:) Konečně, hodně těch, co se prezentují jako submisivové, si umí hezky dominantně diktovat, jaké praktiky od partnerky/partnera požadují:)))
    • 5 posts
    8. júla 2008 7:22:21 CEST
    Tak v tom maš pravdu.
  • 7. júla 2008 16:00:05 CEST
    Většina lidí je normálních, ale pár blbečků dokáže pěkně otrávit život.
    • 5 posts
    7. júla 2008 14:40:42 CEST
    Moze byt. Aj ked zasa v ba som si nejak nevsimol, ze by sub mal snizenu spolecensku prestiz, ked dosiel na nejake stretko.
  • 7. júla 2008 13:29:25 CEST
    K tomu bych měl jeden zajímavý postřeh. Během doby kdy se pohybuji v bdsm komunitě jsem si víckrát všiml toho, že mnoho tzv. dominantů jsou ve skutečnosti submisivové, kteří se ovšem nechtějí jako submisivové veřejně deklarovat, neboť se obávají snížení společenské prestiže v případě takového prohlášení. Ze svých zkušeností mohu potvrdit, že tato obava je do značné míry oprávněná. Přijít s rozvinutými plachtami a z mosta do prosta prohlásit: "jsem submisivní" opravdu není úplně nejšťastnější přístup.