Forums » Nekategorizováno

Internetoví honiči

• 16. novembra 2007 18:55:29 CET
    Vyhlasujem súťaž o najlepsi opist tzv. internetoveho honiča, kto nevie o koho sa jedna je to človek ktorého nikto nikdy nevidel, a len sedi pri internete a na roznych chatoch a forach rozposiela ponuky sexu apod. a pritom si ho honi.
    Tato súťaž bude vyhodnotená na "Šibačkovej veselici" ktoru som slubil usporiadat v Považskom Podhradi.
    Takže svoje opisy pište priamo do tohto fora a pokial sa citite lepsie pri kresleni tak obrazky mi posielajte na [email protected] (pozor neposielajte mi ich z telefonu neprejdu mi cez spamovy filter) uznavaju sa len kresby takže taktiež je zbytočne nenapadne fotit neprijemneho suseda.
    A ešte som zabudol napisat o ake ceny sa hra takže
    3. miesto: Diplom (velmi vhodny na zaramovanie a zavesenie do obyvačky)
    2. miesto: Pizza (tentoraz už bude pizzeria prestahovaná do objektu takže by mala byť aj teplá)
    1. miesto: Fajka od usporiadateľov (toto nebudem bližšie špecifikovať ;-) )
    • 13 posts
    7. januára 2010 23:33:04 CET
    určite by tento jeden výrok nestačil. Tých periel bolo o dosť viac.
    • 7 posts
    7. januára 2010 22:59:48 CET
    To čo ja chápem a nechápem,nechaj láskavo na mňa.
    Klamárom budeš dovtedy,pokial nesplníš,čo si sluboval a nemboj o titul neprídeš,len čo sa zídu povolaní na udelenie.
    Aby sme nezabudli,je to za výrok:"Wena-Tesco predavačka".
  • 7. januára 2010 17:55:09 CET
    smejem sa,lebo vela ludi si uz nevie rady,ked ma peniaze aj pod kozou,ale nie su vsetko!treba zostat clovekom...mna by si tazko dostal pod Tvoju "taktovku".... ze Teba netesi,ze sa smejem,to je Tvoj problem,lebo nevies na com som sa ,a hlavne preco smiala... a "koho nie kosela,ten si ju nech neoblecie" :))))
  • 7. januára 2010 17:33:45 CET
    "ja sa smejem rada,naahodou.. ...ja som myslela na temu: slaveworik...:)"....
    Tak ja som ti na smiech? To ma neteší. Ale aj zasmiať sa človek musí:)))Ten smiech by v mučiarni pod mojou "taktovkou" ale rýchlo prešiel do niečoho diametrálne odlišného..:)))))
  • 7. januára 2010 16:51:46 CET
    Príjemný Nový Rok. Som sklamaný že ste mi nedali titul "Honič Roku 2009".
    Píšeš,že som klamár lebo som nezverejnil fotky. V istom smere máš pravdu a aj ma to mrzí. Ale na druhej strane som bol pod veľkým tlakom mojich priaznivcov,aby som to nerobil tak som sa rozhodol. Stretnutie bolo a patrilo k tým "vydareným".
    Možno...ak niekedy pochopíš ZÁKLADY BDSM ťa radi privítame medzi nami.
  • 21. decembra 2009 18:36:21 CET
    az na to ze svojim prispevkom si poprel zmysel seba sameho...nehnevaj sa ale najprv skus citat a potom si robit nazor...na zaklade 3 prispevkov si nazor o diskutujucich ludoch nespravis
  • 21. decembra 2009 17:20:12 CET
    Ako by povedal klasik a ty si nam zas odkial vyliezol
  • 21. decembra 2009 14:11:46 CET
    ..ľudia ja vám neviem kde chodíte na ten pravopis..
    • 9 posts
    21. decembra 2009 13:14:56 CET
    Dalej ani nema zmysel reagovat...astala vista, hadajte sa tu krasne..
    • 9 posts
    21. decembra 2009 13:00:33 CET
    Dajme tomu, ze som uplne nepodstatny obycajny chlap, ktory si tu ako kazdy iny normalny clovek chce raz za cas v klude precitat nieco rozumneho..a znechucuje ho, ked namiesto rozumnej diskusie vidi len osocovanie, hadky, zlomyselnost, urazanie a podobne detinske prejavy...ako chytat za slovicka a kluckovat - hrat sa nato, kto je aky skvely a aky je ten druhy ubohy a obojstranne teda - prispievat k atmosfere na bode mrazu - a preto som svojim skromnym prispevkom poprel zmysel celej tejto diskusie na tuto bezmyslienkovu temu a vratil vsetkych rojkov spat do reality..
    • 9 posts
    21. decembra 2009 12:57:51 CET
    Mali by sme sa dobre poobzerať. Tý dementi tu niekde musia mať hniezdo :-)
    • 5 posts
    21. decembra 2009 12:55:01 CET
    maly,chudy moze byt tvoj penis,ked uz...chlapci su maliiii... pojem ,dojem,vies co to zhrna? asik nie,lebo teplos je nieco ine...
    • 5 posts
    21. decembra 2009 12:52:03 CET
    Navrhujem tuto debatu na teraz ukoncit. za prve teraz organizovat stretnutie by bolo neproduktivne. Kto by tam siel ? ja osobne nemam cas ani peniaze na take aktivity aby som sa presvedcil o niakom tvrdeni. za dalsie kto znas dal slub ze nieco vybavi a nevyslo to ?? stava sa . Nick je tu novy popisal toho vela ale realne sancu nieco ukazat ma az buduci rok dovtedy to netreba riesit a komentovat
    • 7 posts
    21. decembra 2009 11:26:46 CET
    Javíš sa ako človek,čo si vymýšla a klame,lebo si dňa: 18.12.2009 @ 20:25 napísal:"Zajtrra dám na net kde. Ja som tam nebol len som videl foto a prikázal som svojmu agentovi "to zabezpečiť",pretože sa mi to páčilo. Chceš ešte niečo vedieť? Už nemám veľa času."
    Dnes je 22.12.a nič si z toho nesplnil a ešte si sluboval,že dáš do svojho profilu fotky z toho miesta,samozrejme tam žiadne nie sú.
    A pokial by si aj chcel spraviť stretko a mať tam profi-kurvy,ako subinky,tak s takým BDSM sa môžeš strčiť vieš kam.
    Zatial ašpiruješ na titul kecálek-internetový honič roku 2009 za hlášku,ako napísal Profesor6":Wena-tesco predavacka" .
  • 21. decembra 2009 8:58:56 CET
    ale...to predsa nebolo tebe, ale nejakým tepľošom a to ty a Petrík predsa nie ste :o)
  • 21. decembra 2009 7:12:06 CET
    a ty si nam zas odkial vyliezol ze nam chces davat po pauli?
  • 21. decembra 2009 2:37:01 CET
    chlapci maly chudy, strelit vam teplosom par po papuli a je svaty klud
  • 20. decembra 2009 22:44:07 CET
    mno...slaveworik teda mozes mat pravdu..to velmi na smiech nie je...
    • 5 posts
    20. decembra 2009 22:29:13 CET
    ja sa smejem rada,naahodou.. ...ja som myslela na temu: slaveworik...:)
  • 20. decembra 2009 20:45:27 CET
    neber vsetko vazne, obcas sa treba vediet aj zasmiat...snad by to nezaskodilo ani tvojmu majestatu...

s Petrom sa uz pozname celkom fajn dlhu dobu a vieme co si k sebe mozme dovolit a co nie...
    • 5 posts
    20. decembra 2009 20:01:47 CET
    o com je bdsm,teda?
    nechutne...
    • 5 posts
    20. decembra 2009 19:59:12 CET
    ako deti v skolke....
  • 20. decembra 2009 19:20:07 CET
    no od kedy viem, ze chudatenko musi spat v Opli tak si dovod ani netrafil
  • 20. decembra 2009 18:17:21 CET
    no ja neviem, neutocis na mna pretoze som nesuhlasil s tym aby Tvoj Hugo fikol moju Ciaru?
  • 20. decembra 2009 12:52:03 CET
    vsak chudak pes...mas barzojku a chuda musi spavat v opli...