Forums » Nekategorizováno

Internetoví honiči

• 20. decembra 2009 12:46:03 CET
    Ale ved ja ten opel pouzivam ako psiu budu.

PS: A uz vidim aj tie reakcie nakupi si auta a na psiu budu nema
  • 20. decembra 2009 10:27:51 CET
    Pre tých, ktorí nemajú auto, príde stíhačka
    Ale tak veď už ho nechajte, nech má teda šancu niečo predviesť. Ak keď sa z toho nejakým spôsobom vyvlečie, potom ho roznoste.
    A ty slaveworik, tiež by nebolo odveci, keby si tu neurážal a "neselektoval" ľudí furt, ono by potom aj tie reakcie boli iné...
  • 20. decembra 2009 9:21:04 CET
    a co ti jedinci , co auto nemaju????...

PS: tak dobre som sa uz davno nezasmiala..vyjde to aj v kniznej a audio podobe???.....prosiiiiiim..
  • 20. decembra 2009 1:33:53 CET
    Ten Opel ti to ťahá dole.
  • 20. decembra 2009 1:30:32 CET
    Iba high society? Kurnik a ja som myslel ze uz som BDSM boh :-)
  • 20. decembra 2009 0:19:21 CET
    petrik, mas 3 auta a 4 notebooky???? to uz si medzi nami high society
  • 19. decembra 2009 23:48:34 CET
    prosim Ta som dost dobry v BDSM? Mam Opel Corsu, Mazdu3 a Hondu CRV (ta je v plnej vybave), dalej vlastnim dom, mam LCD 107", blueray, video, akvarium, fenu Barzoja, asi 4 notebooky, stolne PC a ako telefon pouzivam HTC Touch HD (zatial HD2 si kupim az po novom roku)
    • 9 posts
    19. decembra 2009 23:45:31 CET
    To netvrdím. Ale asi to bude nejaká podobná zaujímavá destinácia :-)
  • 19. decembra 2009 23:22:30 CET
    Slaweworik, musim Ta zarmutit, pan Viliam Veteska zomrel tento rok na jar, sa mi zda, ze v aprili. To len tak, aby rec nestala. Mimochodom jagoo tvrdi, ze to stretko robis v Bangladesi.
  • 19. decembra 2009 17:31:12 CET
    Máš veľmi nepresné údaje o kaštieli vo Vozokanoch. Len sekáš frajera ale vedomosti...? Kaštieľ doteraz patrí SAV.tj. SLOVENSKÁ AKADÉMIA VIED. Aj keď oficiálne už nie ale Pán Všete...a ho má v dlhodobom prenájme a pivničné priestory sú neskutočné.Idem to nafotiť a dám si to do profilu,aby som raz a navždy-:))) skončil so Slovenskými BDSM "legendami" ako si to mnohí o tebe myslia.
    Nehnevaj sa,ale chcem "vyselektovať" ľudí ktorí chodia do zafajčeného ZEMANA a priaznivcov skutočného BDSM.
    A v tomto budem pokračovať,či sa to niekomu páči alebo nie.
    Označili ste ma ako int.honiča sorry a to si ho mám honiť na tvojich príspevkoch? Tak to by so mňa do smrti "nevyskočila" ani tá najsprostejšia spermia:-))))
    • 5 posts
    18. decembra 2009 20:41:44 CET
    ...ale kludne ti to uverim, ale ked sem das nejake relevantne udaje, ale zatial tu placas nesmysly .....inak kolko by si rad pozval ludi? :-) 20,30,40?
  • 18. decembra 2009 20:32:30 CET
    nejako sa veľmi usmievaš. dúfam,že nie bezdôvodne veď vieš,čo sa vraví:-)))
  • 18. decembra 2009 20:29:35 CET
    čo k tomu?? keď si to myslíš- vyvráťiť to asi nedokážem.len keď prídeš na stretko,ktoré usporiadam.
    • 5 posts
    18. decembra 2009 20:19:59 CET
    ....no, keby si tu celou dobu neklamal, tak by som tomu aj uveril
  • 18. decembra 2009 20:16:18 CET
    Premysli si čo píšeš ja naozaj nepotrebujem sex po nete to by som asi nepísal takému človeku ako si ty.
    • 5 posts
    18. decembra 2009 20:12:40 CET
    ..a opravdu stale cim dalej viac potvrdzujes svoju nominaciu na honica roku 2009, uz si prekonal aj offroada a jeho 6 hodin cakania na parkovisku
    • 5 posts
    18. decembra 2009 19:51:35 CET
    ....uz som ti napisal odpoved :-)
  • 18. decembra 2009 19:48:32 CET
    Ani nemáte tušenia,čo je to niekoho ovládať,alebo byť ovládaný. Hráte sa na dominy-dominantov,alebo na sub. a subky ale neviete o čom je reč. A mňa chce nejaký akože-dominant označiť za internetového honiča? Keď má "gule" tak mu za dva dni rozkoše so subinkami alebo ak je orientovaný ináč-so subíkmi 500-600 euro nespôsobia "ujmu". Tak teraz buďte machri a hláste sa! Poskytujem aj nadštandard,ale... to už je vec osobného kontaktu. Prajem príjemné sviatky.
  • 18. decembra 2009 19:31:18 CET
    Práve som napísal do tohoto fóra,kedy usporiadam STRETNUTIE TÝCH PRAVÝCH. presný dátum ešte upresním. Prečítaj si o profi dom. čo som napísal zairane a možno to pochopíš...
    • 5 posts
    18. decembra 2009 19:21:22 CET
    ..mas pravdu, absolutne nevieme o co ide, ty si takovy chudacek, ktory tu chce zaviest kvalitu a ti blbci na slovensku ta nechcu chapat, to je hrozne vid? .....poradim ti precitaj si komplet toto forum a mozno pochopis co je mysleno tym "internetovym honicom" ....aj ked podla mna, to aj tak nepochopis...a ako si na konci napisal, net je same klamstvo, tak skus sa ukazat na nejake relevantne akcii, nech vieme co si zac
    P.S.: ..mimochodom velmi by ma zaujimalo, kde si prisiel na to, ze kvalita BDSM sa meria podla toho ake ma clovek auto?
  • 18. decembra 2009 18:52:58 CET
    Dosť komplikovaný "nick" je tvoj jediný? Dedukujem to z toho,že si ho musel dlho vymýnšľať.
    Čo je to "internetový honič"? Ja si na svoj net nehoním ... a ani nikoho teda žiadnu dominu a ani dominanta nenútim,aby ma robila cez SS-ky,alebo net-kameru. Za to,že som náročný na profíkov neznamená,že si honím pri nete... Ja Vašu komunitu nepodceňujem,len by som chcel KVALITU. A to asi corwin a jemu podobní s nablýskanými 120cinami nechápu.
    Môžete ma radiť kam chcete aj do honiča roka,hoci sa opakujem toto fakt nechápem,ale možno si mladá pipulka,ktorá sa potrebuje niečo podučiť. Net je samé klamstvo!
  • 18. decembra 2009 17:54:18 CET
    ..na týchto fórach je zakázané používať vulgarizmy??
    • 5 posts
    18. decembra 2009 16:01:49 CET
    ..tak toho som zrovna nemyslel :-)
    • 5 posts
    17. decembra 2009 20:30:28 CET
    ..hm offroad nie je typ na IH, ale mozno by bolo zaujimave vytvorit aj rebricek nebezpecnych ..on by patril na velmi vysoke miesto. Vyuziva, resp. zneuziva moznosti, ktore mu dava jeho pracovne zaradenie.
    • 7 posts
    17. decembra 2009 14:22:13 CET
    ale mám informácie od človeka,ktorý sa s ním reálne stretol,že existuje a možno aj niečo z toho,čo napísal,spravil.