Forums » Nekategorizováno

Internetoví honiči

• 17. decembra 2009 13:29:56 CET
    aj ten s tými únosmi bol dobrý
    • 7 posts
    17. decembra 2009 8:33:48 CET
    Máme nového adepta na INTERNETOVÉHO HONIČA ROKU 2009............
    ...............zaslúži si to........................v každom prípade
    slaveworik.
    P.S.Myslím že titul aj dostane a"snímeme mu ho z pliec"ked uskutoční tú slubovanú AKCIU.
    Kto je za,pripojte sa k môjmu návrhu.
  • 8. júna 2009 19:02:45 CEST
    ktovie na com ti chlapci ficia?
    • 7 posts
    8. júna 2009 18:30:12 CEST
    prípadne vyhlásiť novú súťaž.Adeptov na výhru je tu hned niekolko.
  • 8. apríla 2009 18:12:28 CEST
    • 9 posts
    8. apríla 2009 13:55:45 CEST
    ahoj
    vedel by som si predstavit vztah so submisivnou zenou, ktora by vsak bola alebo bola ochotna sa naucit, ako sa treba svojum partnerovi venovat noham a samozrejme aj pohlavnym organom.
    • 9 posts
    8. apríla 2009 13:40:19 CEST
    Ja hned pridam nieco z mojej posty z poslednych dni:-) Vzhladom na to, ako sa ma tu snazia chlapci zabavat, urcite nie je posledny:-))):

Ahoj,vyfajci mi a ked mi to spapas stanes sa mojou otrokynou ktoru budem zvazovat a nadavat jej a nutit ju robit zvratene sexi veci
    • 5 posts
    8. apríla 2009 13:38:52 CEST
    Na základe jedneho podnetu od nejmenovanej osôbky, ozivujem forum IH a vyhlasujem sutaz "O najhlúpejší zpôsob ako zaujať" .. som zvedavy, ci sa nam podari nasbierat dostatok podnetov na vyhlasenie relevantnych vysledkov
    • 13 posts
    7. januára 2009 13:52:20 CET
    Objavujem krásy D/s.
    • 13 posts
    7. januára 2009 11:50:27 CET
    a ako si to robila doteraz? Len že si nová tu. Je fajn, že sa tam u vás začínajú objavovať nové tváre.
    • 5 posts
    6. januára 2009 18:30:11 CET
    jednoducho .povec kedy a kam maju prist . IH povie ano a ked ma byt stretko najde 100 dovodov preco nemoze prist a co vsetko sa pokazilo . kedze sa ale obcas moze stat ze nieco dotoho voslo treba to skusit viac krat . osobne si myslim ze 3 krat a dost . a mas odpoved
  • 6. januára 2009 15:47:35 CET
    myslím, že po desiatich minútach čítania príspevkov v tomto fôre som aj tak neprišla na to, ako mám rozoznať otroka od IH? Až na niektoré príznaky IH, ktoré sú zjavné ihneď. Najnovšie všetkých podozrievam, že sú len IH.
  • 17. júla 2008 14:42:07 CEST
    A to si odkedy iba a len IH a este aj max?? Zeby bola zmena zivot?
  • 17. júla 2008 8:51:00 CEST
    no objavil sa nam tu novy druh IH...tzv. forovy spammer...jedna sa tvrdu az chorobnu uchylku, prejavujucou sa nekontrolovatelnostou vlastnych prstov a neovladanim vlastneho konania. chore na tom je ze mu to zjavne robi este aj dobre a celkom slusne sa odbavuje. Neprijemne pre vonkajsi svet je ze u neho uchylka po uspokojeni zjavne neuticha a po par hodinach spanku zacina odznova...

cudne, myslel som ze taky ludia by mali byt niekde pekne zavrety
    • 5 posts
    17. júla 2008 8:46:54 CEST
    Booooooooooze vyhodte niekto toho blbce co tu teraz zamoruje fora
    • 5 posts
    16. júla 2008 10:15:20 CEST
    Mas pravdu ..radsej to necham, bol by to boj s veternymi mlynmi
  • 15. júla 2008 17:02:30 CEST
    nechcem byt na Teba hnusny ale to co tu pises o odhalovani IH mi trosku pripomina Hon na carodejnice, iba s tym rozdielom ze honis honicov ;-) nechaj to radsej na nich oni si honia radi a asi aj lepsie predsa len maju podstatne vacsi trening ;-)
    • 5 posts
    14. júla 2008 12:22:13 CEST
    ako dlho ignorujes, ked ti zamoruju stale schranku nejakymi dristami? ..nebavi ma stale vymazavat nejaku postu, pretoze niektori si potrebuju honit pred PC
  • 14. júla 2008 3:17:25 CEST
    Plny suhlas - pripada mi to take - akoby tu slo skor o sebaprezentovanie tym, ze zalozim taketo forum... nech ich je kolko chce. Kto chce - ignoruje... Kto chce - komunikuje. A ostatnych do toho nic nie je.
    • 2 posts
    12. júla 2008 20:04:38 CEST
  • 12. júla 2008 19:44:26 CEST
    Jo, to je dobrej názor. Taky mi to odhalování íhá nepřipadá jako dvakrát plodná činnost.
  • 12. júla 2008 18:49:09 CEST
    A mne je to desat ci je niekto IH alebo nieje.. keep rollin guys
  • 12. júla 2008 10:01:14 CEST
    Myslím, že to, co nazýváte IH, není potřeba hledat v každém nebožákovi, který nedokáže odhalit všechna existující klikátka na stránce nastavení profilu a rozkódovat jejich smysl a význam.
    IH poznáte spíše podle způsobu komunikace, jejímž cílem je získání co největšího balíku masturbačního materiálu a zajištění jeho stálého přísunu.
    Tuto motivaci vidím například za zakládáním fór anotovaných větami typu: "popište vaše představy a zážitky", "co si myslíte o...", které obsahují podezřele podrobně uvedené mantinely, v nichž se má fórum odvíjet.
    Typický IH vede se stejným cílem i soukromou korespondenci. Snaží se získat co nejvíc šťavnatých detailů, jeho dotazy jsou stručné a přímočaré, vyhýbá se jakýmkoli konkrétním vyjádřením o sobě, na dotazy reaguje vyhýbavě nebo je ignoruje, na smluvené schůzky se nedostavuje. Často komunikuje ve více vláknech a nestačí udržovat kontext, ztrácí se v tom, co už napsal, opakovaně klade ty samé, v lepším případě alespoň obměněné dotazy.
  • 12. júla 2008 5:45:59 CEST
    Ale i já občas nakouknu do profilů :-) a je to obvykle po přečtení nějakého příspěvku . A občas místo abych rozklikla poštovní okno, rozkliknu profil - člověk by si řekl, že snad umím poslat poštu, prostě se jen netrefím. Já dumala právě nad těmi, kteří se stávají rekordmany :-)Kteří prostě 1,2x týdně nakouknou do mého profilu, a že mám profil, který musí každého odstrašit, který říká jsem protivná baba a koukni na foto, ještě nic moc :-)))
  • 11. júla 2008 23:38:05 CEST
    Chápu, že u mne je situace malinko jiná než u Vás. Ale já už jsem vysledoval, že existuje pár lidí, kteří se do mého profilu čas od času podívají. Rekordman v počtu návštěv mého profilu (není to nikdo, kdo by se zde pohyboval v této jazykové verzi) v současné době atakuje skóre 100. Beru ty lidi jako určitým způsobem své známé a jsem rád, že na mě nezapomněli.
    Když se ptám, proč to dělají, napadne mne, že snad koukají, co se změnilo, ale spíše můj profil berou jako zkratku do mých galerií. Někteří cestu přes profil používají k tomu, aby mi poslali zprávu. No a někteří kliknou na můj nick u některého z mých nepřehlédnutelných příspěvků na fóru.
    Já sám si ukládám texty z profilů do poznámek v buddy listu, ale přiznávám, že se bez skrupulí mrknu do profilu, když si nejsem jistý, o koho jde. Samozřejmě že bych to uměl udělat tak, abych se při tom nepodepsal, ale zřídka kdy to použiji.