Forums » Nekategorizováno

Internetoví honiči

• 5 posts
    7. júla 2008 10:10:07 CEST
    Alebo rozdvojena?
  • 7. júla 2008 9:38:04 CEST
    no to je fakt, to je divný, že by změna osobnosti?
    • 5 posts
    7. júla 2008 8:48:21 CEST
    Od veci to byt nemusi, v tom mas mozno pravdu, ale ked to budem chciet vyskusat, tak to asi nebudem davat do profilu, ale dohovorim sa cez SS.
  • 7. júla 2008 8:39:33 CEST
    Myslím si, že není od věci, že si druhá strana vyzkouší pocity svého protějšku. Uvědomí si prožitky, které může mít druhá strana, zintenzivní pak následné svoje prožitky, když bude zpátky ve své roli.
    • 5 posts
    7. júla 2008 7:55:27 CEST
    Začínam druhé kolo súťažeIH ..Všimol som si už vo viacerych profiloch, že dominant hlada, dominanta, pretoze chce dostat výprask. Je to iba náhlý rozmar dominanta, alebo ten človek vobec nevie o čom píše? ...Som zvedavý na odozvy a ci sa rozbehne tato tema.
    P.S.: Už viem o troch nickoch, kde to tak je
    • 5 posts
    17. júna 2008 20:56:15 CEST
    Aborgia clovek z nickom OCTOR bol na viacerych verejnych stretnutiach.

Dalej pre vsetkych by som bol rad keby urazanie a obvinovanie priame alebo nepriame skoncilo .poprosim teda nereagovat ani na ziadne prispevky daneho druhu
  • 17. júna 2008 20:55:28 CEST
    také jako velice zajímavá osůbka, se kterou by stálo za to být kamarádem. Mimochodem, již jsem se někde vyjádřil, že mladší Dámy dost často úspěšně nahrazují letitou zkušenost prudkou zuřivostí :) (to jsem si trochu vypůjčil z Kill Bill), skvělý je jejich stereotypy postrádající přístup k věci a ochota experimentovat. Líbí se mi jejich nefalšované nadšení z nových poznatků a zážitků.
    Mimochodem Madam Ewě děkuji i za pěkný (a podnětný:) příspěvek na mém webu.
  • 17. júna 2008 13:12:45 CEST
    BU BU BU BOJIM SE
    • 5 posts
    17. júna 2008 9:39:25 CEST
    Vies ona sa neda zablokovat len IP adresa, ale aj ine veci, len potom sa ti mozno zopar ludi podakuje ,-)
  • 17. júna 2008 9:31:46 CEST
    Zajímá tě má IP adresa? Tak tedy 193.200.150.45 ,ale ta 2 minuty můžu mít jinou.
    Opravdu se nesnažte mě dostat, nespadla jsem z jahody na znak, jako mnozí z vás, že ,Ewičko?
    Mistress Aborgia
  • 17. júna 2008 8:20:46 CEST
    Díky, pánové, za milá slova, ale snad to nezvýší spamy v mojich SS Každopádně děkuji za poklonu
  • 17. júna 2008 8:19:23 CEST
    Bavili jsme se, to je pravda :) pak jsem ještě Liborovi nasekala kopřivama :) škoda, že jste to neviděli! tak snad příště!
  • 17. júna 2008 8:16:02 CEST
    mnoooo, ohladom nasej Madam Ewi, mozem sa len a len pridat ku corwinovi a potvrdit co napisal:)
    • 5 posts
    17. júna 2008 7:17:55 CEST
    Mozem potvrdit, že Eva je krasna a mila normalna uchylačka
    • 5 posts
    17. júna 2008 7:16:28 CEST
    Ahojky Evi, my sa tu všetci urážet nechceme, len niekto tu oživuje fenomén sombsa a to už opravdu peni krev, lebo zasa tu bude zahlcovat stranku svojimi dristami, na ktoré nikto nie je zvedavy. Inak pocul som, ze ste sa bavili až do polnoci, škoda, že sme museli odist.
    • 5 posts
    17. júna 2008 7:11:02 CEST
    Vieš, čo je zaujimavé, že každy jej pseudosubik, prípadne nejaký jej klonovaný nick, písal, vždy podobné veci co ty. "Ja sombsu neznám, ale po telefonátu s ní musím povedat, že je skvelá a nikto jej nesahate ani po kotníky" ....To už si opravdu neumíte nájsť niečo originálne a neomielať stale to samé? ....Bolo by ešte zaujímavé vidieť IP adresu tvojho počítača
  • 16. júna 2008 23:25:27 CEST
    Asi jsi neviděl můj profil.Mimo jiné- sombsa rozhodně nejsem, znám se od malička, ale fandím ji,i když en po telefonu,je to fajn ženská a na vás všechny zvysoka kašle,to mi věř.
    A jinak děkuji, mám se skvěle a bavím se.
    Mistress Aborgia
  • 16. júna 2008 23:23:52 CEST
    milý zlatý,nevymazala jsem nic a taky nevymažu, jste tu všichni závisláci na týhle posraný stránca a nevíte,co je život.
    Ale já se skvěle bavím.
    Mistress Aborgia
  • 16. júna 2008 16:49:25 CEST
    No, do jaké míry jsem NORMáLNí úchyláček, to netuším, ale normální i úchyláček snad budu Je fakt, že IH se zřejmě velmi baví, když se s nimi někdo takhle dorafe... Mimochodem, také přeji hezký den
  • 16. júna 2008 16:44:50 CEST
    krásny dník Ti prajem,len Ti chcem povedať,že musíš poznať pozadie toho,čo"sa tu sem tam narodí".Mám rád všekých normálnych"úchyláčikov",aj Teba.CMUK/pokiaľ si normálny úchyláčik/.
  • 16. júna 2008 16:37:17 CEST
    Tuším zase jeden sombsovayý týpek sa zrodil.Máš"veľmi dobrú vlastnosť"mazať za sebou svoje"zmysluplné príspevky"a ešte zverejňovať súkromné správy.Škoda,že si dlhšie nenechala,čo som ti napísal do SS,nevadí,ja to sem doplním.Toto je reakcia na už zmazaný nechutný príspevok,plný vulgarizmov aborgie:"octor - 16.06.2008 @ 01:52
    Si jeden z ďalších internetových honičov?
    Vyzerá to tak.Nikto s trochou zdravého rozumu nevletí na stránku,ako je táto a začne súkať rukávy,ako posledný dlaždič.Ale nevadí,máme hned na teba svoj názor a neviem,či si ušla zo ZOO,alebo ťa ani tam nechcú?Len úbohý a zúfalý človek môže niečo tak prízemného napísať.Zamysli sa nad sebou a chod k sombse na dobré psychologické rady.Maj sa krásne a skoro sa vyzdrav."
    • 5 posts
    16. júna 2008 15:58:09 CEST
    Proč mám jen takový pocit, že se tu chtějí všichni urážet? Nechápu... A pokud někdo zájem o několikanásobnou identitu, ať si to zkouší jinde...
    • 5 posts
    16. júna 2008 8:09:23 CEST
    Och, padam udivom nad tvojou jasnozrivostou ....skoda len, ze si sombsa pod inym nickom,pripadne pseudo, ktori tu zvyknu iba otravovat, ale v skutocnosti by si sa nikdy na verejnosti neukazala.
    • 5 posts
    16. júna 2008 8:04:24 CEST

jsi také tupec,jako všichni chlapi
    Mistress Aborgia
    • 5 posts
    16. júna 2008 7:47:37 CEST
    pod kolkymi nickmi sa tu sombsa bude este premavat?