Forums » Nekategorizováno

Internetoví honiči

• 16. júna 2008 6:33:02 CEST
    Chlapečku,tebe dostat do ruky, tak mi věř, že na to, co bych ti provedla je spanking,nebo podobný výraz málo,jsi neskutečně hloupý a drzý,že to svět neviděl.

P.S. Ale ať si to všichni přečtou sami, jaké jsi hovado drzé a posoudí, jestli máš co mluvit do toho, co já napíšu.Jestli je někdo internetový honič, tak jsi to především ty, protože kecáš absolutně do všeho.A hlavně do toho, do čeho ti nic není.

octor - 16.06.2008 @ 01:52
    Si jeden z ďalších internetových honičov?
    Vyzerá to tak.Nikto s trochou zdravého rozumu nevletí na stránku,ako je táto a začne súkať rukávy,ako posledný dlaždič.Ale nevadí,máme hned na teba svoj názor a neviem,či si ušla zo ZOO,alebo ťa ani tam nechcú?Len úbohý a zúfalý človek môže niečo tak prízemného napísať.Zamysli sa nad sebou a chod k sombse na dobré psychologické rady.Maj sa krásne a skoro sa vyzdrav.

Mistress Aborgia - 16.06.2008 @ 02:00
    RE: Si jeden z ďalších internetových honičov?
    Fuck You!!

Pozn.-myslím, že na názor má právo každý, ale tenhle je jen tvůj. a ještě něco, ty bys mohl Sombse závidět, co dokázala, zatímco ty umíš jen kritizovak kohokoli, kdo tě napadne.
    BĚŽ DO PRDELE?když nerozumíš anglicky,tak tady to máš česky.
    Ty "dominante" Jsi jen trn v prdeli každého druhého člověka tady.
    Mistress Aborgia
  • 28. apríla 2008 0:18:15 CEST
    Vyhral výrok:"Internetový honič je príveskom na penise".
    Titul "Čestný internetový honič"dostala
    sombsa/internetová hoňula/.
    Zdravím všetkých IH,len hoňte ďalej.
  • 27. apríla 2008 13:27:58 CEST
    "Ale nesúhlasím v tom, že neexistujú internetové honičky. Veď ženy to majú pri masturbácii za klávesnicou oveľa jednoduchšie. Stačí im na to len prst, zato muži potrebujú celú ruku, takže prečo nie? :o) "

Ja ti neviem ... Myslim ze ta ruka s ktorou si to prave robia je v danu chvilu viacmenej nepouzitelna na udieranie do klavesnice ...
    Nikdy by som si nedovolil spochybnovat ich existenciu - a ich pritomnost tuna - len si nemyslim ze by to mali v niecom lahsie ...

Aloha ))
  • 27. apríla 2008 11:02:02 CEST
    Ako dopadla sutaz?
  • 21. marca 2008 12:46:10 CET
    Užijme si pohodu, projděme se a zamysleme se nad tím, čím pro každého z nás Velikonoce jsou.

A od zítřka za týden se těším na to, že se potkáme :-)
  • 12. marca 2008 15:55:38 CET
    Rad by som Vas upozornil na uzavierku sutaze!!!

Taktiez na blizsie informacie o konani Sibackovej veselice

Prihlasujte sa nakolko miesta sa minaju!!!
  • 2. marca 2008 15:43:09 CET
    schovaný na veky za nickom,vo svojej anonymite.Na nete sa javí aktívny,oslovuje ľudí,píše,ako on toto,aj hento,ako by chcel výprask,pomučiť a chce,aby ste mu to opísali.Tvári sa,že je za osobné stretko,sľubuje poslušnosť a všetko čo od neho chcete počuť,len aby vás dostal kam chce.Keď mu naletíte/a to sa stalo asi každému/a napíšete,čo chcel,v spoločnosti svojho PC vytiahne brko/robertka/a honí,honí,až sa urobí.Môžete čakať,že na dohodnuté stretko niekto príde HAHA.Zazvonil zvonec a opisu je koniec.
  • jka
    29. februára 2008 13:54:32 CET
    Mám rád inzeráty. Představuji si konkrétního človíčka a inzeráty domin mě prostě vzrušují.
  • 20. februára 2008 0:26:16 CET
    este by som rad upozornil vsetkych pripadnych zaujemcov o prispenie do tejto sutaze ze 15.3.2008 o 00:00 bude uzavierka sutaze.
    Zatial su nominovane vsetky prispevky z ktorych vysla definicia, ale do nominacii postupuju aj ine prispevky ;-)
  • 28. januára 2008 20:45:00 CET
    Takže priatelia aj ja uz dam do obehu pozvánku na Šibačkovú veselicu.
    uskutoční sa 29. 3. 2008 začiatok o 20:00 v priestoroch Hostinca pod Hradom v Považskom Podhradí.
    Hostinec bude pre túto priležitosť uzavretý a budú vpustený len nahlasení ludia (pripadne ľudia ktorých osobne poznáme a nestihli sa nahlásiť) koho nepoznáme a nebude v zozname hostí ten nebude vpustený.
    Hostinec bude uzavretý už od 19:00
    vstupné 0,- Sk, konzumné 300,-Sk

Program:
    19:00 - 20:00 príchod a usadenie
    20:00 - 22:00 voľná zábava + prezentácia www.bdsmshop.sk
    22:00 - 23:59 sútaže + program
    24:00 - Vyhlásenie výsledkov súťaže "Internetoví honiči"
    24:00 - ##:## voľná zabava, ukážky bondage a samozrejme šibačka

Prihlášky posielajte na [email protected] pripadne kto vie moje telefonne cislo moze sa hlasit aj cez SMS (prosim podpiste sa, omylom som si zmazal zoznam)
  • 17. januára 2008 12:51:47 CET
    Sori že som prispel a vyjadril svoj názor ktorý bol spočiatku myslím k veci a neosobný 10.01.2008 @ 14:06. cinderela ho doplnila o ďaľšiu skupinu ľudí čo sem chodia za spriatelenými nickmi, za čo som jej vďačný, lebo som to skutočne opomenul.
  • 17. januára 2008 9:41:08 CET
    Toto je teda projekcia. :-)

Sisula zrejme reagovala na tvoj prispevok bez osobnych pohnutok. Vsetci tu piseme lebo sme sa nasli v tvojom prispevku aha.

Jeden druh IH bol v detstve uzavretejsi alebo bol obmadzovany zo strany autorit.
    Tento typ si chodi tak ako mojsejovci do telky povedat svoj nazor lebo to je to najdolezitejsie pre narod. Vzdy je prekvapeny ze nejaky ma a dokonca vzdy iny nez vsetci ostatni. Pritom je dolezite spravne nasrat zvysok zbytocnych prispievatelov nelogickymi a osobnymi komentarmi a mat svoju pravdu aspon do chvile kym sa rychlo neodhlasi a neodkraca so zdvihnutym perom a pocitom borca. Na com si ho honi to uz je asi jedno. Slavi triumf. Sex je druhorady.
  • 14. januára 2008 15:17:07 CET
    Prosim prispievajte len ku teme, toto je sutaz o predstavach ako IH vyzera a nie forum na riesenie kto je a kto nieje IH, jedna sa tu o fantaziu prispievatelov
  • 14. januára 2008 13:36:19 CET
  • 14. januára 2008 10:40:30 CET
    Ale jasné, ani ja sa neskrývam za žiaden anonymný nick. Každý s kým si píšem vie kto som, odkiaľ som, a čo robím. Preto sa ani necítim byť IH, skôr tá názorovo čierna ovca respektíve baran :o)
  • 14. januára 2008 9:13:59 CET
    Řekl bych, že na anonymitu se už nehraje, ještě tak před 6 - 7 lety. Já osobně jsem si na ni nehrál nikdy.
  • 14. januára 2008 9:07:36 CET
    Ale veď som nemal na mysli konkrétne teba v mojom príspevku. Prečo si sa teda ozvala? Jasné že, si správna baba na správnom mieste a ja som podľa teba BIHF, ibaže obe tieto veci mám úplne u prdele, sori :o)
  • 14. januára 2008 1:09:41 CET
  • 13. januára 2008 15:31:57 CET
    to ako myslis ze zeny mozu jednym prstom masturbovat a ostatnymi 9 klepat do klavesnice? a muz na to potrebuje celu ruku a tak moze klepat len 5???
    a dalsia vec pre vacsinu zien je pri masturbacii dolezita atmosfera je pre ne dolezitejsia nez pre muza, ale to tiez neznamena ze nemozu pri PC masturbovat
  • 13. januára 2008 10:40:36 CET
    Jasné, si Dáma čo si chce len pokecať s nickmi a pritom nevýsť z anonymity. Veď nakoniec každý tu len kecáme s nickmi a nevychádzame z anonymity, aj ja :o)
    Ale nesúhlasím v tom, že neexistujú internetové honičky. Veď ženy to majú pri masturbácii za klávesnicou oveľa jednoduchšie. Stačí im na to len prst, zato muži potrebujú celú ruku, takže prečo nie? :o)
    Inak poznať ženy sa mi nepodarí asi nikdy, to máš pravdu, vždy ma niečím prekvapia, ale bez toho by to nebolo ono :o)
  • 12. januára 2008 23:15:53 CET
    ehm,... to by ma zaujimalo na zaklade coho si to myslis,.. :) ze by vsetky zeny jedna mater mala.? :P
  • 12. januára 2008 18:21:40 CET
    a propo, pouzivat v suvislosti s damskou castou osadenstva termin internetova honicka mi pride trochu zcestne, zeny pri takychto pokecoch predsa nemasturbuju Kto si toto naozaj mysli,tak pozna zeny velmi malo ... az by som povedala ze z rychlika
  • 12. januára 2008 18:18:34 CET
    z tvojho celeho prispevku budem komentovat len tuto citovanu cast:

Pokiaľ by ale Dámy čo sú tu nechceli dostávať pravidelne hŕby správ, a chceli by sa len baviť s priateľmi, tak sa myslím bavia cez ICQ, mailom, telefonicky alebo osobne. Nie?
    " koniec citatu ...

Som dama,ktora sa sem chodi bavit s priatelmi, resp.so spriatelenymi nickmi. Som malo technicky zdatna, ICQ nepouzivam, skype mam nastavene na svoje skutocne meno ... a spriatelene nicky, napriek tomu,ze su fajn, nie su v kategorii, kde by som im davala svoje telefonne cislo alebo odkryvala svoju identitu a necakam to ani od nich. Pokec na azet sa mi nearchivuje a nemozem sa k svojej poste neskor vratit, takze mi domina.sk vyhovuje prave taka,aka je ... Dufam,ze som ti dostatocne vysvetlila,ze dama sa tu moze zdrzovat aj bez bocnych umyslov ukajat si komplexy na nevinnych ubohych subikoch
  • 10. januára 2008 14:32:51 CET
    musim s Tebou suhlasit ze medzi IH sa mozu nachadzat aj zeny, aj ked moj osobny nazor je ze 90% tychto IH zien su len IH muzi co si urobili profil zeny aby im chodili prave PM od roznych dalsich IH.
    Z toho vychadza ze IH "zeny" najradsej komunikuju s IH a vymienaju si fantazie, zial je popri tom ako sprievosny fakt to ze IH zaspamuje aj schranky realnych zien a tie tak znechuti ze ludia co skutocne seriozne hladaju u tychto zien nemaju sancu.
  • 10. januára 2008 14:06:25 CET
    Viem že som tu čierna ovca svojimi názormi, ale som toho názoru, že by sa rozsah IH dal rozšíriť aj o niektoré Dámy.

Mnohé sem chodia preto, že sú večné filantropky, a chcú ďalších a ďalších pistáciových priateľov, s ktorými by to mohli robiť a zažiť niečo nové. Tie ale spravidla odpovedajú na SSky, pokiaľ majú tie SSky aspoň trocha hlavu a pätu, a nie sú IH pretože sa chcú ak je na druhej strane klávesnice slušný človek aj reálne stretnúť. Možno sú single, možno neverné, a možno im to ich partner, ktorého to nejak neberie aj toleruje, ale to je už ich vec. Každý je strojcom svojho šťastia a v niektorých prípadoch možno aj šťastia svojho partnera, ale sebec to nepochopí.
    Profi prípady odpovedajú spravidla cenníkom.

Ale nájdu sa iste aj také, čo sem chodia práve ako IH, preto že ich baví anonymne ponižovať, zosmiešňovať a odkopávať ľudí, čo im v nádeji že sú tu preto aby sa zoznamovali píšu. Je to tiež pekná zábavka a dá sa pri tom riadne uvoľniť, pobaviť a možno sa aj urobiť. Povedal by som taký virtuálny DS vzťah cez net, nič viac :o)

Pokiaľ by ale Dámy čo sú tu nechceli dostávať pravidelne hŕby správ, a chceli by sa len baviť s priateľmi, tak sa myslím bavia cez ICQ, mailom, telefonicky alebo osobne. Nie?

Inak ja som sa tu zoznámil s viacerými práve spôsobom, že som SSkami nadviazal na ich príspevky tu vo fóre, a debatili sme hneď konkrétne k veci, takže som vlastne to hromadné spamovanie nechtiac preskočil, sori všetci IH :o)