30. decembra 2007 2:34:08 CET
K tejto teme by som len chcel povedat, ze z pohladu novacika to vobec nie je jednoduche oslovit nejaku dominu (hociakeho zamerania). Zatial vsetko co som pisal som asi nepisal uplne spravne, a je to chyba? Asi nie ked neviem ako na to.
Urcite je vela takych internetovych honicov, co sa stretnutiu chcu vyhnut za kazdu cenu.
Zijeme ale vo svete kde sa nie vzdy vsetko da a ak niekto nemoze okamzite, alebo nemoze o pol noci ci po piatej rano, tak to nemusi hned znamenat ze nechce. Jednoducho, nemusi to ist vzdy a hocikedy, aj ked je mi jasne ze Pani to asi ocakava, no malokto da kvoli tomu vypoved alebo sa vykasle na rodinu.
Zaroven ma vela ludi obavy z osobneho stretnutia, co mi pride v dnesnej dobe normalne.
Tak vam vsetkym skusenym chcem povedat ze mozno by bol obcas lepsi ludskejsi pristup, skuste si uvedomit ze ten niekto je mozno uplne neisty, mozno nevie ako to spravne napisat, alebo ako sa spravne ozvat a mozno ma obavy sa len tak stretnut s niekym uplne cudzim. A pri tom vsetkom to ozaj moze chciet, len k tomu potrebuje spravne naviest - od vas ;-)
Kazdy z vas nejako zacinal...
Tym neobhajujem tych ktorych sa to netyka(skutocnych internetovych honicov), iba hovorim ze by bolo zle hadzat hned vsetkych do jedneho vreca a hned vsetko zavrhnut...aj ked samozrejme, to je iba na Pani, ako sa rozhodne, ma na to plne pravo.
Tak asi tolko. Ale inak suhlasim v tom, ze na nete sa pohybuje kopec sexuchtivych a xyz-chtivych ludi, ktory maju plno reci ale v skutonosti skutek utek a to je vzdy zle na takeho narazit.