Forums » Nekategorizováno

Internetoví honiči

• 10. januára 2008 12:43:27 CET
    Pokial budes mat tak vyplneny profil ako mas tak sa necuduj ze Ti ziadna neodpovie (ona jednoducho nevie najst nejaku spolocnu temu a neprofesionalne domina potrebuje viac ako si len vrznut a cav uvidime sa za mesiac ked budem mat plne gule). A precitaj si skor forum "Oddelme zrno od pliev" tam su navody ako zvysit svoje sance.
  • 10. januára 2008 11:53:06 CET
    mozno mysli IH aj takto:

chcem sex a je jedno s ktorou dominou / rozposlem im vsetkým inzerat.

chcem nabrat sebavedomie a chcem sa citit ziadaný / rozposlem im vsetkým inzerat z viacerých nickov

chcem odozvu , nereagovala na 1-2 inzeraty / poslem im ich 50 a nielen z jedneho nicku

neviem co chcem ale mam zaujem sa im vtierat / budem pisat same slova, ktore nic nevravia, vety skopirovane z poviedok a z nerealnych clankov, ktore niesu realne a ktore zabudaju, ze domina je len zena a navyse jedinecna bytost s jedinecnymi potrebami ...ako kazda ludska bytost....

chcem oslovit dominu / budem sa chovat ako hlupak co nieje ani subik a ani muz, budem ako vtierka co sa zaujima len o seba a hra sa , ze je schopný spravit vsetko pre zenu, ktoru ani nepozna ....

domina nieje zena / je to domina a preto jej budem pisat nerealne dojmy- pojmy co ju neoslovia

dostanem kosom ? / nevadi.. budem ich bombardovat z iných nickov a nakoniec ich kruto pourazam ak ma odmietnu a nakoniec sa zacnem chovat nie ako muz a ani nie ako submisivny muz ale ako nevychovany a dotknutý rozmaznaný parchant

nevadi, lebo si zmenim nick

a nakoniec , po vsetkých neuspechoch, chybach a nezdaroch... / sa nepoucim.. ale namiesto toho zatrpknem a stane sa zo mna nerealny muz vo virtualnej zoznamke .. a moj strach sa stretnut vo mne zakorenie ..ukazat svoju pravu tvar

a namiesto toho budem prenickovaný, nerealny a otravný muz ? a nebudem realny muz a ona realna zena ?

a ja to vlastne ani nechcem.. bojim sa ukazat, som moc prenickovaný a dokonca niesom mozno ani submisivny ale sa len vyzivam v I honeni ? a tak budem IH ..lebo som uz raz v tých srackach az po usi ?

mozno aj toto je sucast IH .. ktovie

• 10. januára 2008 11:34:48 CET
    sutaz skoncila o naj poviedku/ clanok o IH ? namety a poviedky sa vycerpali ? to neverim.. to hadam nie :o)

ved toto je sutaz... a forum Odelme zrno od pliev diskusia o IH a zrnach ...

tak sutazte dalej ludia :o) padli tu podla mna super " clanky" o IH .. len tak dalej :)
  • 10. januára 2008 1:55:45 CET
    nemyslim si ze IH je treba respektovat, tato stranka nieje urcena im, tato stranka je urcena ludom co maju zaujem o informacie a o rozhovor na niektoru temu.
    Ono totiz IH ako taky pre tuto stranku nic nerobi, nekomunikuje s ludmi a len posiela mnozstvo ponuk na vsetky strany, a pokial sa rozhodne prispiet do nejakej diskusie tak vacsinou su to len vykriky do tmy typu "som, subik kedy si ma vsimne nejaka domina" alebo podobne, takze by som skor povedal ze IH ako taky je vlastne dan za slobodu prejavu.
  • 8. januára 2008 23:27:29 CET
    Ja to neberiem osobne - ak mam pravdu napisat, nic proti nim nemam..ak si niekto s nimi pisat nechce, nech ich ignoruje - taky je moj nazor.
    • 5 posts
    4. januára 2008 17:46:52 CET
    No ked si pises s jednou tak to urcite spam nie je,ale ked posles to same viacerym? A problem je, ked dotycna si s tebou pisat nechce, ale ty jej stale vypisujes o tomto ako jej chces sluzit :-))A o tom sa tu pise na tomto fore.
    P.S.: Je to pisane obrazne v druhej osobe, nie je to o tebe, aby si si to spatne nevysvetlil :-)
    • 2 posts
    1. januára 2008 2:00:06 CET
    Nikto netvrdi ze medzi osobami co sa predstavuju ako Damy nie su IH akurat zatial ziaden profil ako taka "dama" vyzera nenapisal.
    A spamovanie po zenskych nickoch bez ohladu na vek, bydlisko ci preferencie je proste jednym zo znakov IH. Ostatne debaty patria do ineho auditka.
  • 1. januára 2008 1:51:25 CET
    A kto este, okrem teba, to nepochopil? Chyba je veruze v tebe - ty si cely off...lezies do niecoho, na co nemas.
  • 31. decembra 2007 19:32:19 CET
    ale ocividne niesom jediny kto Ta nepochopil, takze mozno ta chyba nieje vo mne.
    AA samozrejme stale si OFF TOPIC ako uz je u Teba zvykom.
  • 31. decembra 2007 16:33:03 CET
    Náročná - s tebou je fakt náročné komunikovať.
    Človek ťa slušne osloví a ty takto...nadávky, osočovanie...
    Nevadí...odpúšťam ti...
    Veľa šťastia v Novom roku.
  • 31. decembra 2007 15:55:20 CET
    Ja som ale pisal o inom pripade - ked jeden tzv.IH pise jednej Dame - snazi sa o jej priazen, aj viacerymi spravami. To za spam nepovazujem. Okrem toho, nehrajme sa na prilis vazne d/s vztahy, platia tu ekonomicke zakony ako vsade inde, zakon vzacnosti, trhovej rovnovahy...vsetko je otazka ceny. Nevravim, ze vzdy - ale v mnohych pripadoch ano...
  • 31. decembra 2007 15:49:24 CET
    Uplne najjednoduchsie je napisat - si off topic...bez akehokolvek vysvetlenia...tak mi vysvetli, mudrc, o com to je? Ved ty si absolutne nepochopil, co som v skutocnosti napisal, citanie medzi riadkami ti nic nevravi, uz v predoslom prispevku si bol mimo, lebo si vobec nepochopil, co som napisal a preco som to napisal...je smutne, ak niekto takyto zacina forum, komu treba vsetko po lopate vysvetlovat...si out of sanity. A ta tvoja reakcia na Zeny - to je len dokaz toho, co som napisal...
    • 5 posts
    31. decembra 2007 9:26:10 CET
    Pochopil si dobre, ze ten clovek moze vyjst z anonymity, lenze on to nikdy nespravi, preto "Internetovy honic", dokaze sa odbavit len pri internetu. . Ked chodi rovnaky mail na x adres, povazuje sa to za spam. Ked dojde rovnaky list od IH, niekolkym dominantnym, tak to spam nie je?
  • 31. decembra 2007 2:35:39 CET
    A pozrel si si o com je toto forum??? Odpoved tam je, nieco v tom zmysle ze pokial si presvedceny ze je to zena tak opis zenu. Si totalne OFF TOPIC
  • 31. decembra 2007 2:17:50 CET
    Pozrel som si - a zamerne som to napisal, co som predtym napisal..lebo to slo niekam inam...
  • 31. decembra 2007 1:58:54 CET
    precitaj si aj historiu tohoto fora, hned medzi prvymi spravami sa to na co sa pytats preberalo.
  • 31. decembra 2007 1:07:47 CET
    Ako som pochopil, IH je clovek, ktory stale vypisuje, ma moznost ist na stretko - do realu, vyjst z anonymity. Potom ale nechapem, co to ma spolocne s tzv.spamovanim - ved to je "len" uchadzanie sa o priazen Damy...v tomto kontexte ma skor napada ina vec - ze kolko tu je vlastne takych "IH" - ale v Zenskom, tzv.dominantnom prevedeni...Myslim, ze by viaceri sub mohli rozpravat o tom... Tym ale nevyvraciam to, ze nepochybne su IH.
  • 30. decembra 2007 22:46:25 CET
    Tu vo fore sa povie toho tolko ze kazdy riskuje niekoho opovrhnutie ale ze by to niekoho stvalo? Ze by na tom niekomu zalezalo? Pripomina mi to mojsejovcov.
    Tu sa zeny boja povedat svoj nazor lebo ich ine zeny presnejsie akesi nicky ktore nemaju nic spolocne s ich zivotom odvrhnu? :-) Nazyvas konzervativnymi zeny ktore vo svojich profiloch priraduju cisla k slovam ako footfetish, pissing, ponyplay, mucenie, ponizovanie.

Honica si predstavujem presne ako teba.
    Hlupy, otravny, nudny, nechapavy a zakomplexovany.
  • 30. decembra 2007 17:41:03 CET
    rozbehla sa tu krasna diskusia, ale zial je off topic, na serioznu debatu o probleme ako zacat som otvoril forum "Oddelme zrno od pliev" tam su rozobrane urcite veci ako zacat komunikaciu na co si dat pozor a comu sa uplne vystrihat.
    Toto forum je venovane sutazi o tom ako asi tak BIH (bezny internetovy honic) vyzera.
  • 30. decembra 2007 17:28:03 CET
    Uvedu příklad z chatu...mnoho lidí mne tam osloví(jako ostatně každý ženský nick)...a tak půlka napíše něco ve smyslu...dobrý den madam, paní...nemohli bychom si psát? Má obvyklá odpověď je - pokud to nebude o sexu, pak klidně...a je několik reakcí, jedni jsou rádi, že si s nimi je někdo ochoten psát a vezmou na vědomí, že to bude o něčem jiném...a pak se třeba stane, že si píšeme často, další mne pošlou do jiných dimenzí s konstatováním, co tam pohledávám, když se nechci bavit o sexu...a třetí- ten, kdo mne oslovil už se neozve.
    Prostě místnost, ve které se potkáme nebo v tomto případě diskusní fórum prostě jasně říkají, že jsme každý trochu něčím potrefený...tak proč o sobě nezjistit nejprve to ostatní...třeba zda na druhém konci je někdo s mozkem???
  • 30. decembra 2007 11:51:17 CET
    s tym suhlasim, uz z par slov sa da o cloveku dozvediet vela, len to treba vediet aj interpretovat v kontexte s inymi okolnostami :), ale moze to byt samozrejme zavadzajuce, tiez som uz par krat zle odhadol cloveka... ale to uz predpoklada to, ze ten clovek ma aspon zakladne znamky inteligencie a slusneho vyjadrovania, v opacnom pripade ti odhad velmi ulahci,.. :)
  • 30. decembra 2007 11:21:11 CET
    a ini novacikovia ... Co tak zacat konverzaciu otazkou typu Dobry den Madam,aky ste dnes mala den? S tym nic nepokazis, das najavo zaujem a pokial je aj tvoj profil v poriadku, tak je nadej na odpoved daleko vacsia, ako opisovanim svojich masturbacnych fantazii. P.S. Upozornujem citatelov,aby mi nepisali do posty,aky som mala den, pretoze to budem povazovat za tendencne vyuzitie mojej rady
  • 30. decembra 2007 11:18:38 CET
    mozno sa ti to nezda, ale ono sa to z prvej spravy spoznat naozaj da ... Pisomny prejav je rovnako kvalitny ako hocijaky iny druh kontaktu. Ked sa s niekym stretnes, je ti jasne, ci ti ten clovek zaimponoval v priebehu prvych troch sekund. To je vedecky dokazane A pisomny prejav napovie tiez vela. Odhliadnuc od obsahu vela napovie gramatika a stylistika, aj ked som sa stretla aj s tym,ze uplny analfabetko bol skvely clovek ... A z obsahu je to velmi lahko spoznat. Ked niekto zacina kazdu vetu slovkom JA, nemozu byt jeho umysly poctive. Takisto siahodlhe traktaty v radoby podriadenom duchu su len trapne zlataniny, na ktore vlastne nemas co povedat. Zena oceni skutocny zaujem o jej osobu, vtipnost, duchaplnost a niekoho,komu skutocne zalezi na jej pohodli a nie na vlastnom vyrone. A to sa celkom dobre z prveho prispevku spoznat da :-)
  • 30. decembra 2007 2:34:08 CET
    K tejto teme by som len chcel povedat, ze z pohladu novacika to vobec nie je jednoduche oslovit nejaku dominu (hociakeho zamerania). Zatial vsetko co som pisal som asi nepisal uplne spravne, a je to chyba? Asi nie ked neviem ako na to.

Urcite je vela takych internetovych honicov, co sa stretnutiu chcu vyhnut za kazdu cenu.
    Zijeme ale vo svete kde sa nie vzdy vsetko da a ak niekto nemoze okamzite, alebo nemoze o pol noci ci po piatej rano, tak to nemusi hned znamenat ze nechce. Jednoducho, nemusi to ist vzdy a hocikedy, aj ked je mi jasne ze Pani to asi ocakava, no malokto da kvoli tomu vypoved alebo sa vykasle na rodinu.
    Zaroven ma vela ludi obavy z osobneho stretnutia, co mi pride v dnesnej dobe normalne.
    Tak vam vsetkym skusenym chcem povedat ze mozno by bol obcas lepsi ludskejsi pristup, skuste si uvedomit ze ten niekto je mozno uplne neisty, mozno nevie ako to spravne napisat, alebo ako sa spravne ozvat a mozno ma obavy sa len tak stretnut s niekym uplne cudzim. A pri tom vsetkom to ozaj moze chciet, len k tomu potrebuje spravne naviest - od vas ;-)
    Kazdy z vas nejako zacinal...

Tym neobhajujem tych ktorych sa to netyka(skutocnych internetovych honicov), iba hovorim ze by bolo zle hadzat hned vsetkych do jedneho vreca a hned vsetko zavrhnut...aj ked samozrejme, to je iba na Pani, ako sa rozhodne, ma na to plne pravo.

Tak asi tolko. Ale inak suhlasim v tom, ze na nete sa pohybuje kopec sexuchtivych a xyz-chtivych ludi, ktory maju plno reci ale v skutonosti skutek utek a to je vzdy zle na takeho narazit.
  • 30. decembra 2007 0:55:18 CET
    Niektori sa tu dokonca mozu zamilovat a spamuju dotycnej az kym to jej opovrhovanie subikom neprejde
    a mozno aj on sub dosiahne po com tuzi

ale ked som uz tu...
    Damy prosim ako viete z prvej spravy ze ten ci onen nie je hoden Vasej ctenej pozornosti? Ved spravy nas subov sa moc teda nelisia.