Forums » Nekategorizováno

Internetoví honiči

• 29. decembra 2007 20:50:46 CET
    ...čítajme pomalinky a pozorne :)
  • 29. decembra 2007 20:40:28 CET
    Komplex a ,,novy clen". Aha.
  • 29. decembra 2007 18:24:28 CET
    suhlasim s beeky a nenufer!

ked tu je clovek novy (najma domina), dostava hrby nevyziadanej posty.

cas ale vyselektuje aj tu a potom sa tu da dobre pozhovarat s priatelmi, ak opomeniem tych zopar zabludenych rp.

a btw. ak si das nieco "vystizne" do profilu, ti co profily citaju (a naozaj citaju), ta otravovat nebudu
  • 29. decembra 2007 18:03:04 CET
    Daj ty, prosím ťa, BEEKY pokoj.

Zdá sa, že je jedna z mála, ktorá nepodľahla skupinovému názoru, ale povie svoj vlastný, hoci riskuje opovrhnutie konzervatívnych dám.

Chce to síce kusisko odvahy, ale budú ju za to milovať všetci subíci, pretože má pravdu a nebojí sa, povedať ju.
    • 2 posts
    29. decembra 2007 17:15:44 CET
    Je fakt ze ked je tu clovek pod tym istym nickom uz dlho tak ho uz moc neotravuju hoci si zakladaju honici stale nove a nove nicky :-) Pametam si ale ked som na azet vliezla novym nickom tak som tam ponuk mala za 24 hodin asi 60 ks a len jeden clovek si pozrel profil aby zistil ze ten nick je ucelovy a som za nim ja (v profile to bolo napisane - slo o docasne riesenie chyby azetu v admin pravach).
  • 29. decembra 2007 17:08:10 CET
    že ty si tu nová v podstate? :)
    preto spamuju ostošest :)

btw. a k editu sa vyjadrovat nebudem - kedze mi to tak trošku zaváňa komplexom :) sú veci, ktoré sa porovnávať nemajú :) alebo nie som tak "náročná", aby som išla až za úplnú hranicu ...:)

• 29. decembra 2007 16:33:55 CET
    co to tu splietas? IH spamuje aj bez odpovede dokazom je moj archiv
    ale zaujimalo by ma co si myslis ze damy na to odpisuju ked by to malo byt zaujimave forum :)... kazdopadne by sa zverejnili oni sami
    edit:,,Kde ich pustia, tam si idú" mi pripada ako ked znasilnenej povies ze je to jej chyba-lebo sa s nim dala do reci, mala kratku suknu alebo s nim flirtovala
  • 29. decembra 2007 13:25:08 CET
    vzhladom k tomu, ze IH rozposiela svoje vyplody spravidla skupinovo, nemoze sa jednat o nejake porusovanie listoveho tajomstva, pretoze sme to uz vlastne vsetci citali vo svojich schrankach, nejedna sa o nic sukromne ani intimne. To je to iste,ako keby tu niekto zverejnil reklamny letak,ktory mu niekto nevyziadane hodil do schranky. To predsa nie je ziadne listove tajomstvo, su toho plne kontajnery Damy si zrejme len osviezili pamat ... jedini,pre ktorych su tieto literarne utvary novinkou,mozu byt muzski uzivatelia, no a tym zase neuskodi trochu negativnej inspiracie, prave naopak, maju moznost bezbolestne sa poucit z chyb inych.
  • 29. decembra 2007 0:51:05 CET
    Bola by sranda, keby si dotyční internetoví honiči vytvorili vlastné fórum a uvádzali tam prípadné odpovede či príspevky od dominantných dám.

Pretože aj ten "najšikovnejší IH" "NESPAMUJE" dotyčnej dáme do bezvedomia bez jej "odpovede".
    Ano, stane sa, že sa opakujú s PM, ale isto nevypisujú ako zbesniatka bez reakcie protajška :)
    Alebo sa to stáva len mne? Keď nereagujem, tak "moji IH" to hned alebo po čase pochopia, ze nemám zajem a neotravuju?? :)

Isto nestojím na strane IH - no to isto isto isto nie :) ... ale možno aj Dámy by sa mohli zamyslieť nad odpoveďou pre IH ... pretože "Kde ich pustia, tam si idú" .... a povedzme si rovno.... niektorí si tu "nehonia" ale dobre sa bavia nad reakciami či už v PM alebo tiež nad týmto fórom a .... všetci čakáme na prípadné vyhodnotenie :)

"Kdo z koho"

*BEEKY
  • 28. decembra 2007 20:49:18 CET
    tiez nesuhlasim so zverejnovanim posty, i ked v tomto pripade je to o niecom inom, nech si kazdy "honic" aspon precita po sebe tie zvasty,.. ja som mal moznost si precitat dennu "produkciu" sukromnych sprav, resp. RPciek na azete a priznam sa, ze mi prevratilo zaludok... mala vyzva: skuste sa zamysliet nad tym co pisete a ako to pisete, su to dopredu stratene slova, ktore maju kontraproduktivny ucinok a akurat znizuju sancu zoznamit sa tym, ktori to myslia naozaj vazne...
  • 28. decembra 2007 19:27:06 CET
    Myslím, že takový boj je třeba svádět pro nějaké ideály....
    Obecně, nesouhlasím se zveřejňováním soukromé pošty, ovšem...to, co tady bylo zveřejněno byl jen kbelík spermatu, přeměněný na písmena, nic víc a nic méně.
    To, co tady bylo zveřejněno, to byla jen malá ukázka toho, jak nás tady někteří muži berete, za co nás máte a kam nás řadíte...
  • 28. decembra 2007 19:10:46 CET
    Už som chcel skončiť s touto debatou, no nedáš pokoj.
    Považuješ pravdepodobne to, že obhajujem svoj názor na zverejňovanie súkr. správ za "rýpanie na fóre".
    Vidím, že nerozumieš viacerým veciam, nielen tejto komunikácii.

Ale...nebudem bojovať proti veterným mlynom...(pre menej chápavé - túto vetu treba chápať ináč).
  • 28. decembra 2007 19:03:39 CET
    Čtu velmi pozorně toto fórum a musím říci, že jsem asi spadla z Marsu, protože začínám nechápat. Brojí se tady proti zveřejňování pošty....musím říci, že pokud by tady někdo zveřejnil poštu, která je jednoznačná pro dva na opačných koncích sedící lidi, neměla by se zveřejňovat...ovšem to, co tady šlo, promiňte mi, ale bylo to, jako by někdo prostě opsal kus nějakého Perverzu nebo jiného podobného časopisu a pak to prostě posílal ženám zde.

A mám, bohužel, jako asi všechny ženy zkušenost, že tito "subíci" posílají své výpotky skoro každé, ne-li každé ženě, která se zaregistruje. Pokud jde o mne, obvykle na to reaguji odpovědí, že mne to obtěžuje a nemám zájem...a když to nepomůže, šoupnu pisatele do ignorace. Stejně, jako skončí v ignoraci někdo, kdo na mé odmítnutí vypotí dotaz, zda tedy neznám nějakou dominu, která bude mít zájem...je mi líto, nejsem ani kus masa k používání, ani dohazovačka.

A tak jen musím konstatovat, že to, co zde bylo zveřejněno jako soukromá pošta byl jen prostý příklad toho, co se posílá ženám do pošty a promiňte mi,ale po něčem takovém v mé poště si obvykle připadám špinavá, poplivaná, pocákaná všemi možnými a nemožnými fujtajksly a je mi z toho obvykle na zvracení, tedy rozhodně ne na seznamovaní se s daným subjektem.
    • 6 posts
    28. decembra 2007 12:04:36 CET
    Máš úplnú pravdu, takýto spôsob komunikácie je mi skutočne cudzí, nerozumiem mu. Takze je jasné že ťa skutočne nechápem .

využívam iné formy odreagovania sa ,a v žiadnom prípade medzi ne nepatrí rýpanie na fóre.
  • 28. decembra 2007 1:20:45 CET
    ono trebars ta basen je identifikujuca pre konkretneho uzivatela ze vie ze ju pisal on, ale tiez to nemusi byt pravda.
    Preto som aj napisal ze nie zverejnovanie prispevkov. Ale ako vidis odvtedy ziaden novy prispevok ku teme. Mozno je to tym ze je jednoduchsie medzi tymi spustami posty co dotycnym damam pride najst naozaj nejaku tu perlu, ako si sadnut a opisat ako si ho predstavuje.
    Ono myslim ze tema toho ako zacat a pokracovat v rozhovore je tu pre mnohych velmi potrebna preto som aj zalozil forum kde sa o tom malo pisat seriozne, ale ak sa tam pozries bola snaha zacat debatu ale nikto z tzv. subikov sa nepytal proste nevznikla tam diskusia, coz je myslim skoda ale tiez to ukazuje na to ze tzv. subikom je tiez pohodlnejsie mat napisany jeden univerzalny text a ten rozosielat na vsetky strany.
  • 27. decembra 2007 23:31:07 CET
    Ej, ej, vôbec ma nechápeš, samozrejme že to "hor sa do boja" nebolo myslené v pravom slova zmysle.
    Tú výmenu názorov som ani nemohol považovať za boj, bola to skôr istá forma odreagovania sa od bežných povinností.

Takže tak, čau...
  • 27. decembra 2007 21:58:53 CET

Ja nebojujem. Diskusia na fóre nie je boj ale vymieňanie názorov. Ak by názory neboli rozne, nebola by plodná diskusia a ani konstruktivna kritika, ktorá potrebná pre každu sféru života.

Prstíky mi samozrejme behali po klávesnici preto, lebo i ja som citila potrebu zareagovať. Samozrejme, je to tak logicke že?(pod pojmom iné potreby myslím potrebu bojovat, poprípade / a / alebo diskutovať )

Necítim hnev.Cítim sklamanie a smútok. A cítim to preto, lebo som presvedčená, že istá časť subikov jednoducho nevie , ako na to.

Takže ak si mal doteraz pocit, že bojuješ, tak fajn, ja som si doteraz myslela že si vymieňame postoje a názory

Mier v srdci a kľud robí človeka dôstojným.

• 27. decembra 2007 20:54:49 CET
    Uvádzaš, že som cítil potrebu znovu reagovať a tým sme úplne odlišní, že každý z nás cíti iné potreby.
    Zaujímavé...kedže som si to prečítal v tvojej reakcii na môj názor.
    U teba to nebol pocit potreby reagovať, ktorý viedol prstíky klepať po klávesnici??

Ináč, páči sa mi forma tvojej snahy o to, aby som pochopil, čo ťa viedlo k zverejneniu SS - ky.
    Cítiť tam síce trocha irónie, no hnev je potlačený na znesiteľnú úroveň.

Identifikátor nieje subík, ani žiadna osoba,
    je to pojem, ktorý vystihuje znak, alebo súhrn znakov identifikačných, charakterových, alebo iných,
    podľa ktorých sa dá priamo, alebo nepriamo určiť fyzická osoba.

Takže Horsana, hor sa do ďalšieho boja, alebo podpíšeme mier?
  • 27. decembra 2007 17:17:00 CET
    Myslím si, že každému čitateľovi bolo jasné , čo som tým chcela povedať. Evidente si cítil potrebu opät reagovat.

Holt, každý z nás cíti iné potreby.

Tvoje príspevky vo mne evokujú zopár vecí. Medzi ne patria:
    Je neetické uviesť rozhovor, napriek tomu, ze nik nevie o koho ide. (identifikátor, že je muž sub ?)
    Nuž, Ja som DOM, číslo nohy mám 38. čierne vlasy, hnedé oči. Mám rada syr a som radikálny odporca alkoholických nápojov. A predsa ma nik, ak to sama nechcem, identifikovať nevie.

Etický lapsus...

Milé.
    Etický lapsus nie je, ak ma niekto nazve kurvou, lebo odmietnem sm hru.
    Etický lapsus nie je, ak ma niekto okamžite osloví tým, že sa chce nechať pretiahnuť.
    Etický lapsus nie je, ak nesplním požiadavky subíka na netový výcvik, a ten ma pošle do P..e.
    Ale etický lapsus je, ak človek zverejní
    čo sa mu nepáči. Čo mu prekáža. Čo ho núti s odporom otvárať poštu.
    Som rada, že sa tu rozoberá tak vážna téma.Je potrebná pre každého, kto chce seriózne komunikovať a spoznávať ĺudí, názory a v podstate tento náš malý svet.

Aj tebe ďakujem za názor, a napriek tomu, že sa evidentne nezhodujeme, plne ho rešpektujem

• 27. decembra 2007 0:49:31 CET
    Zverejňovanie súkr. správ v našom prípade nemá znaky porušovania zákona o ochrane osobných údajov.
    Jedná sa skôr o etický lapsus.

Hoci táto veta, citujem literu zákona:
    "Spracúvať identifikátor, ktorý v sebe skrýva charakteristiky dotknutej osoby, alebo zverejňovať všeobecne použiteľný identifikátor sa zakazuje.",
    by sa dala vyložiť aj tak, že subíkov identifikátor charakteristiky je v našom prípade vlastne oslovenie dominantnej Dámy.
    A len tak naokraj, stačí zverejniť 1(jeden) či viacero charakteristík alebo znakov.
    Ale ako hovoríš - záleží od uhla pohľadu.

Apropó, dalo by sa polemizovať aj o tvojej unikátnej skúsenosti pri vstupnom pohovore do nového zamestnania so šéfkou (hoci pointa je správna).
    Ako píšeš, šéfka ti nepovedala čo sa jej nepáči, ale ti príkladovým spôsobom povedala, čo sa jej nepáči a nikoho pri tom nemenovala - zaujímavý slovný zvrat.
    Zažil už niekto, aby mu nový šéf pri vstupnom pohovore menoval svojich zamestnancov, ktorí nejakým spôsobom porušili prac. poriadok ? Nezmysel!
  • 25. decembra 2007 12:01:54 CET
    100%

Kratke zamyslenie
    Citanie tohto fora ma primalo opat k prelistovaniu doslej posty. Zisli mi pritom na um tri veci:

1. S IQ ucastnikov tohto fora to nebude az take zle, pretoze 90% chape, ze nie znamena nie.

2. Tych zvysnych 10% tomu nerozumie a tak pravidelne kazde 3-4 tyzdne poslu tu istu otrepanu vetu. Na druhej strane...daju sa supnut na Ignore list.

3. Ktovie kolkym zaujimavym ludom som napisala nie, len vdaka nevhodnej formulacii ich spravy. Lebo spravu typu: "Pod ma mucit a urobim vsetko, co budes chciet."... naozaj nepovazujem za originalnu. A na druhej strane, ktovie ako by to dopadlo v pripade stretnutia "v civile" bez sipocky dominantny alebo submisivny. V beznom zivote sa povazujem za asertivnu, nie dominantnu a to by sa zase mohlo niekomu malit... In summa: Mozno by bolo prospesne priliat trochu civilu aj do konverzacii na tuto BDSM stranku.

PS: Hovori sa: Mudremu nerad, mocnemu nepomahaj. Verim, ze toto forum pomoze tym 90% spomenutych v bode 1. Myslim, ze IH to tak ci tak nepochopi.
  • 24. decembra 2007 15:48:48 CET
  • 24. decembra 2007 15:14:54 CET
    osobných udajov a zákona vyplívajúceho , k tomu, aby bola samotná ochrana porušená, potrebujete minimálne 2 údaje. Ani jedna z D neuviedla ani nick osoby, nieto ešte meno.
    Iste, dá sa čokoľvek ináč podať, ale ono to nerieši problém samotný. Spomínam si, ako ma príjmala kedysi šéfka do zamestnania. Namiesto toho, aby mi povedala, čo sa jej nepáči , volila príkladový spôsob,čiže uviedla, ako to nemá rada , spôsobom, jedna baba povedala. Ja som sa cítila dobre, pretože nikoho nemenovala. Ona sa cítila dobre, lebo nemala pocit, že útočí dopredu na moje nedostatky. A v konečnom dôsledku, ja som bola spokojná, pretože som vedela, čomu sa mám vyvarovať, aby sme si zachovali nadalej dobrý vzťah, ktorý trvá dodnes, napriek tomu, že som zo zamestnania išla svojou vlastnou cestou, o pár kilometrov ďalej.

Stále platí jedno pravidlo. Ak niekto ide do ds vzťahu, nemôže... alebo nemal by natláčať pri prvom kontakte svoj úd do dlaní Pani. Pretože pani sa tak cíti ako úžitkový predmet. Lebo takých správ je denne až až dosť.

To, že sme Dominantné, ešte neznamená, že sa nevieme rozprávať aj o iných veciach. Ak by som išla do vanilkového vzťahu, rovnako by ma pobúrilo, ak by ma osoba opačného pohlavia ihneď bombardovala sexuálnymi návrhmi. Neboli tu porušene žiadne id znaky, nikto nevie, o koho ide. Len on sám.A chlapi, nehnevajte sa, česť výnimkám, ja verím že ich je tu dosť, ale ak sa muž nedokáže rozprávať o ničom inom, len o vlastných sexuálnych fantáziách, jeho miesto nie je vo vzťahu
    s Dominantnou dámou, ale u profi Dominy, pretože potrebuje iba občas dostať po zadku.

Pretože vzťah je o živote a Ds. Ale on je najprv o tom živote. Až potom o Ds. Tak si myslím, že niekoľko mužov proste nevie, čo chce. Alebo to vie veľmi dobre. Len sa mu nechce platiť. Pretože ak mi niekto napíše, že chce vzťah, a dalšia správa je o tom, ako ho budem preťahovať, bičovať a mučit... tak čo vlastne chce?
    • 5 posts
    24. decembra 2007 13:56:47 CET
    Urcite databaza nefunguje, ale len tak dedukujem. Lebo, keby IH rozmyslali, tak mi kazdy druhy mesiac nechodi od nich tie same spravy,do posledneho slova rovnake.
  • 24. decembra 2007 10:18:08 CET
    Nevidim dôvod, prečo by mal písať to isté desiatim dominám...snáď len taký, že dúfa v aspoň jednu odpoveď...
    Mimochodom, odkiaľ niekto vie, kto komu koľko a akých správ napíše?
    Funguje tu nejaká databáza, do ktorej môžu vyvolení nahliadnúť?
    Alebo mám tomu rozumieť tak, že tí čo sa poznajú si súkromné správy spolu preberajú a dobre sa bavia?
    To by bol vrchol neserióznosti!