Forums » Nekategorizováno

Internetoví honiči

• 5 posts
    24. decembra 2007 9:44:39 CET
    Skorej IH pise podla nejakej sablony a nepozera na to akej domine pise, pretoze kazda domina je ina individualita. ...A taka mala otazocka, ked IH posle to iste desiatim dominam, je to sukromne, alebo verejne? Mne to skoro pripada ako spam,coz uz je pomaly vec verejna, aj ked dojde na sukromny mail.
    • 5 posts
    24. decembra 2007 9:37:56 CET
    No ked sa ti to zda chaoticky napisane, je to tvoj názor.Bude to mozno tym, ze nezvyknem vypisovat dlhe eseje o tom,co by som robil, ale v skutocnosti to robim. V tom asi bude medzi nami podstatny rozdiel.
    Co sa tyka anonymnych ludi,nevadi mi taki, co sa normalne baví a daju hned najavo, ze chcu zostat v anonymite a nemaju zaujem sa stretnut,s nimi sa v pohode porozpravam o vsetkom moznom.Vadi mi ludia, ktori neustale otravuju svojimi spravami typu, "si dom? ....chcel by so byt vas otrok ...spravim pre vas vsetko", a nereaguju na to, ze nemam zaujem a na druhy den mam od nich znova to same. A ked mu nahodou povies dobre, tak sa stretnime na kave, okamzite suhlasi, len problem je, ze potom ma stopadesiat vyhovoriek, preco nemohol. Taki ludia mi vadia.
    No a to co napisal Peter, s tym sa neda nic, len suhlasit.
  • 24. decembra 2007 9:22:42 CET
    V prvom rade by som uvítal, keby si uveril, že s tým nezverejňovaním súkr. správ neobhajujem seba, ani nikoho konkrétneho.
    Ide mi iba a len o pravidlo, princíp.
    Keď je raz niečo súkromné, nemôže byť verejné.
    A silno pochybujem, že takéto zverejňovanie by malo výchovný charakter.
    Skôr to bude mať charakter obavy a strachu zo zverejnenia.
    Čiže sa vlastne dosiahne opačný efekt.
    Doteraz Domina po prvej vete od subíka zhruba zistila o akú osobnosť sa jedná, keďže písali tak, ako to cítili.
    No keď budú písať podľa nejakej šablóny, návodu...

• 24. decembra 2007 2:14:43 CET
    Odpoviem na Tvoju otazku kam by viedlo keby ludia museli rozmyslat nad tym co poslu, viedlo by to ku tomu ze by ich mozno napadlo ze oslovovana dame nieje len kus masa a snazili by sa zacat s nejakou normalnou debatou. Spravy typu "Madam som tu len pre Vas a spravim pre vas cokolvek" sa za normalnu debatu nedaju povazovat, osobne by som mu asi odpisal nech skoci z okna.
    A netvrdil by som ze je mizive percento tych co sa poznaju osobne s vacsinou ludi co citam na fore sa poznam osobne a je medzi nimi aj vela priatelov ktori mozu u mna zazvonit kedykolvek a dvere maju otvorene.
  • 23. decembra 2007 23:27:55 CET
    Tak chaoticky pozliepané písmenka a slová...no nič.

Pozri sa, ak majú byť tolerantní k tvojej forme a štylistike písania
    všetci užívatelia, ktorí si tu zlátaninu prečítali a nič ti nevyčítali,
    prečo by nemohli byť Dominy milosrdné, zhovievavé a tolerantné
    k neobratným, ničnehovoriacim, poprípade provokatívnym osloveniam od subíkov?
    A ak ich nechcú tolerovať, sú spôsoby, ako sa ich zbaviť (delete, ignore).
    No v žiadnom prípade by sa nemali zverejňovať.

Predstav si, že by sa zverejňovanie súkromných správ stalo pravidlom.
    Tá korešpondencia by úplne stratila náboj, každý by si musel dávať sakramentský pozor na to,
    čo píše, aby v budúcnosti nebol náhodou skompromitovaný, zosmiešnený.
    Kam by to spelo?

Vadí ti, že sú to anonymní ľudia, že ich nikto nepozná - to je čo za argument - veď tí,
    čo sa poznajú osobne z "Dominy", tvoria iba mizivé percento z celkového počtu užívateľov.

Veselé Vianoce.
    • 5 posts
    23. decembra 2007 13:03:50 CET
    Stale sa tu rozculujete nad tym, ze sa zverejnila nejaka korespondencia. Ale pokial dobre citate vsetko v tomto foru ide o korespondenciu ludi,ktori len pisu a skryvaju sa pod nejakym nickom a nikdo je v zivote neuvidel a asi pravdepodobne ani neuvidi, tak ake spoznanie? Nejak som tu nevidel uverejneny prispevok od cloveka, s ktorym sa niekto stretol.Pisu sa sem len veci,kde ten dotycny vie, ze ten clovek sa len odbavuje pri PC a v svojej podstate otravuje zivot okolnemu svetu, aj ked to niekedy napise pomaly ako roman. ....Alebo sa mylim a takto vy prejavujete svoje predstavy a potom ich chcete realizovat aj v reali a obaja uz ste sa postretavali s niekym s tohto fora?
  • 22. decembra 2007 1:52:00 CET
    citujem "Ovšem pro mne je na jednom z prvních míst otázka důvěry. Potřebuji věřit protějšku, že mě nesejme, když se nebudu moc bránit, že mi nic neuřízne a nerozdrtí na kaši. Leckdo určitě uvítá i možnost věřit, že nebude kompromitován" v tom pripade si isto hodnu chvilu s clovekom pises (aby si ziskal doveru)nez mu napises basen alebo to ako by ta rozslapol pohladom na kasu a tvoj penis by sa na povel postavil.
  • 22. decembra 2007 0:23:50 CET
    Prosim ukludnite sa, toto forum je o niecom inom ako o vadeni kto sa ma alebo nema registrovat alebo odregistrovat. Cela tato stranka je urcena KAZDEMU komu sa tu paci, takze tu maju co robit ludia co ziju v partnerskom vztahu a nikoho nehladaju, taktiez tu maju svoje miesto aj ludia co si hladaju protajsok (ci uz na rozhovor alebo na vztah) a zial ze sa za tuto druhu skupinu schovavaju honici ktory si svoju pohodlnost zamienaju za submisivitu je dan za tu slobodu ze u mozeme hovorit.
  • 21. decembra 2007 20:13:47 CET
  • 21. decembra 2007 20:13:02 CET
  • 21. decembra 2007 20:05:41 CET
    Tak prepáč, ale prečo by sa mal niekto odregistrovať? Preto, že sa rozhodol ignorovať ľudí, ktorí od teba chcú, aby si im cez správy posielal "vzrušujúce" písmenká a oni si vyhonia pri PC? V profile mám jasne napísané, že nič nehľadám, ale to neznamená, že si nemôžem s niekým písať o rôznych veciach, prípadne sa inšpirovať, či vymeniť si skúsenosti o pomôckach, či spôsoboch viazania... Odregistruj sa ty a zaregistruj si stránku honici.sk...
  • 21. decembra 2007 19:52:11 CET
    Vkladáš mi do úst slová, ktoré som nevyslovil (zle si to pochopila).
    Rád by som uveril tvojmu tvrdeniu o zmysluplných príspevkoch vo fórach, no skôr nie.
    Je ich ako šafránu...(viď Sisula).
    • 2 posts
    21. decembra 2007 19:12:30 CET
    Nenufer I love you!
    • 2 posts
    21. decembra 2007 18:43:53 CET
    Kde si prisiel na taku ptakovinu ze domina.sk je len a len zoznamka? Ked niekto ma v profile ze si nezela byt otravovany tak otravovany byt nema. A preco by sa mal odregistrovat clovek co uz partnera ma? Navyse ked sa pozriem do auditiek tak vecsina ludi co komunikuju na forach partnerov maju a napriek tomu ci skor prave preto maju co povedat ostatnym.
    Vecsinou prave ti neregistrovany alebo ti co nekomunikuju si sem chodia akurat masirovat ego a prezerat obrazky.
  • 21. decembra 2007 14:27:33 CET
    Forum IH odhaluje IH vdaka ich hluposti a falosnej submisivite ktora im nedovoli nereagovat. Teraz na mna zautocia vulgarne a radoby vtipmi o hydine + tvrdenia (ktore nikto nikdy nespochybnoval) ze submisivita nevylucuje osobnost. :)Uz sme si zvykli.
  • 21. decembra 2007 14:15:47 CET
    Zverejnenie bolo so suhlasom autora.
  • 21. decembra 2007 13:40:49 CET
    Ano poziadal som Ta o odsuhlasenie citacie Tvojho prispevku, nakolko mi to pripada ako uplne normalne slusne spravanie, ale nebudem od nikoho ziadat aby robil to iste, to ze mne to pripada uplne normalne este neznamena ze vo vseobecnosti to plati.

noro
    Pokial sa citis tak strasne nad vecou tak skus neurazat niekoho na koho pises, nemozes predsa pisat o tom ze nieco je vhodne a nieco nie a zaroven urazat niekoho konkretneho.
    • 5 posts
    21. decembra 2007 10:41:30 CET
    Mno na niektore prispevky je asi mozne povedat len jedno. Potrefena hus zagaga.
  • 21. decembra 2007 10:24:08 CET
    Môj názor na ich zverejňovanie už poznáte.
    Kto tak činí, je úbohý bezcharakterný ignorant.
    Ja by som takej "leitlou" nenapísal ani riadok, keby bola jediná na celom portály.
    Jeden nikdy nemôže vedieť, kedy v tom kuracom mozočku zaškrípe koliesko a všetko zverejní.
    Ak by som mal ísť do extrému, navrhol by som všetkým subíkom, aby úplne ignorovali tie indivíduá, ktoré zverejňujú SS - ky.
    Otvorí stránku - žiadna pošta - spokojnosť.

Blade - problém teba a tvojej partnerky má jednoduché riešenie.
    Ak je pravdou, že nikoho nehľadáte a nič nechcete, iba chodíte čítať fórum na Dominu a tak neskutočne vás otravujú SS - ky,
    odregistrujte sa.Čítať môžte ďalej a nikto vás nebude otravovať.
  • 21. decembra 2007 7:57:24 CET
    Ale to si nerozumíme, já nebudu považovat někoho za nedůvěryhodného, až sem hodí něco ode mne. Já nemám za důvěryhodného každého, kdo nectí zásadu, že co bylo předmětem soukromé korespondence, se nezveřejňuje. Motivace takového zveřejnění je mi lhostejná. Může jít i dobré důvody, ale prostě ne. Jestliže jednou něco poruším z dobrých důvodů, otevírám cestu těm špatným (tohle jsem si trochu vypůjčil z Terryho Pratcheta).
    Dovedu si snad přece jen představit akceptovatelný motiv. Varování před nečestným jednáním odesílatele.
    Sám jsem dostal spoustu zpráv, které mohu považovat za výplody duchem chudého autora, můžu mít legraci z toho, jak neobratně jsou napsány, kolika chybami se hemží. Byly však určeny mně. Nikdo jiný je mým přičiněním číst nebude. Jestliže ano, pak se souhlasem toho, kdo mi je poslal.
    Ty sám jsi mne žádal o odsouhlasení citace mého příspěvku na tomto fóru. V tomto případě jsi se zachoval slušněji, než bylo třeba. Proč tedy nepovažovat slušnost za normu?
  • 21. decembra 2007 1:32:29 CET
    a domina.sk je portal pre honicov :))
  • 21. decembra 2007 0:57:29 CET
    IH dostal meno :)
  • 20. decembra 2007 22:44:56 CET
    Ta asi ja som ten internetovy honic. Na domina.sk som sa zaregestroval za tym ucelom, ze si rad pisem o footdom a pod. Ak mi vyhovuje profil tak napisem. Nemozem za to, ze pise na ten profil tych ludi viac a je to uz pre dotycnu otravne. Mne nenapise sama od seba ziadna, mozno je to kvoli profilu, mozno ze si moze vyberat. Rad by som svoje sny prezil aj v reale ale ked nenapisem nemam. Ak sa to zvrhne na sukromnu postu a velmi imtimnu, spojim to s galeriou a fantaziou a rad si pri tom vyhonim a myslim, ze nie som sam . Ved ak by som si chcel len tak pokecat o zivote idem na pokec.sk a zavriem sa "Do pohody", ak by som si chcel menit recepty tak recepty.sk.
  • 20. decembra 2007 0:23:07 CET
    Ale to ze si tu najde niekto nieco co pisal, ho tiez nemusi viest rovno ku tomu ze bude povazovat osobu co to sem hodila ze nedoveryhodnu, ale mozno ho napadne ta myslienka "Aha tadialto cestanevedie" ale to je asi len moja neskonale optimisticka predstava. Ale ono to moze priviest ku zamysleniu len ludi co skutocne hladaju a hladaju si priatelku (casom mozno dobru priatelku). Ono totiz pravy IH ma jednu zasadnu vlastnost "CHYBA NIEJE V NOM, TO LEN TIE KURVY SU NAMYSLENE" alebo nejaka podobna myslienka.
    PS: Ospravedlnujem sa za vulgarnost, ale ono to do tej vety neoddelitelne patri. Uz som si za to aj vymeral trest takze bezim si na 10 minut poklacat ;-)
  • 20. decembra 2007 0:05:24 CET
    rownako som tomu neweril, ale po zhliadnuti inboxu mojej partnerky som prisiel na to, ze mat na tomto webe zensky nick znamena byt doslowa bombardowany spamom od muzskyx uziwatelow, ktori (bez ohladu na to ci zena odpowie alebo nie) wypisuju stale tie iste prosby, ziadosti, pripadne wyhrazky. toto tu bolo myslene pod pojmom internetowy honic. taki IH potom poriadne stazuju (alebo znemoznuju) najst tu niekoho naozaj serioznym zaujemcom.