Forums » Nekategorizováno

Internetoví honiči

• 8. decembra 2007 22:52:42 CET
    • 5 posts
    8. decembra 2007 17:25:01 CET
    Preto je to internetový honič, že potrebuje niekoho otravovať aj keď vie, že nikdy sa s nikým nestretne. A keď nemôže otravovať slubmi co všetko spraví, tak sa odbaví aspoň tak, ako si to napísal v svojom príspevku ty.
  • 8. decembra 2007 14:47:22 CET
  • 8. decembra 2007 14:26:08 CET
    W prwej casti prispewku je citat z profilu mojej partnerky:

18.10.2007 @ 19:26
    "Vobec nic. som uplne a bezvyhradne ZADANA.. Nothing. I'm completely and wholeheartedly ENGAGED."

Tak co tady vopruzujes ty jedna nafoukana kravo.

06.12.2007 @ 18:37
    tak potom co hladas na domine..si na zlej adrese

Takze internetowy honic bywa znacne rozcarowany, ak si nejaka zena DOWOLI tu drzost nikoho (teda hlawne jeho) nehladat.
  • 3. decembra 2007 1:22:16 CET
    Jde o člověka, který opakovaně vypisuje zprávy a maily, presentuje se jako "superotrok" slibující vše možné i nemožné, vč.setkání, ke kterému ale nikdy nedojde.Když je odhalen pokouší osud zase chvilku u jiné Dámy.To je jeden druh.

Druhý druh (tento se hojně vyskytuje v diskuz.na perversu.cz)

Zakládá nová fóra nesoucí názvy poněkud morbidních praktik a posléze masturbuje u příspěvků.Jedná se o praktiky nesoucí známky trvalého poškození zdraví a pd. a takový jedinec nikdy(ne vždy) nenalézá odvahu podstoupit v reálu byť by v daleko lehčí formě tyto praktiky vůbec.

A třetí druh (na který jsem hodně alergická)

Tento poslední druh internetového honiče je spíše honičem telefonním,zavolá aby se objednal na lekci, má tendence vést dlouhý dialog o konkrétní praktice která ho vzrušuje ale na lekci bez omluvy nedorazí.Jde mu o to slyšet hlas Dámy a volat na erotickou linku je tak drahé..........

O serióznosti prvního a třetího druhu lze s jistotou pochybovat.
    Chápu, že může mít někdo jistý problém s komunikací, takovému člověku přece nedám nálepku internet.honiče, stačí totiž jednat i když neobratně ale zcela otevřeně, bez slibů nemožného, bez nadsázky a td.
  • 2. decembra 2007 22:49:28 CET
    ak niekto napise hlupu spravu dostane sa mu ignoracie ale nikto ho neoznaci za honica ovsem ak sa nechce zoznamovat napr. takto:

01.12.2007 @ 16:15
    Dobry den, rad by som sa stretol za akych podmienok je to mozne? mate krasny zadocek dokazal by som vam ho lizat cele hodiny ale najskor by som vam prstek po prsteku rozmaznaval vase nozky..vedel by som prijat akykolvek trest len aby ste mi to dovolila

Zoznamuje sa tak seriozny muz?
  • 2. decembra 2007 22:16:00 CET
    Podle mého názoru dostane nálepku "internetový honič" i mnoho zcela seriózních mužů, kteří se chtějí docela vážně a regulérně seznámit. Pravda, jejich SS které pošlou vyhlédnuté dámě neolývají bůhvíjakou duchaplností, Cyrano z Bergeracu by zřejmě zaplakal - jenže, problém je v tom, že ne každý muž se jmenuje Cyrano z Bergeracu, aniž by mu tento nedostatek ubíral lidských kvalit. Upřímně řečeno, co má takový člověk psát, když píše SS neznámé ženě? A pokud jí nenapíše, pak je zřejmé, že se neseznámí. Není to snadná situace a bylo by dobré, kdyby se ti, kteří jsou již za vodou, na ni dokázali podívat i očima těch, kteří za vodou ještě nejsou.
  • 2. decembra 2007 21:54:52 CET
    Nebudem sa uz k tomu vracat, tazko sa to vysvetluje a vyznieva to potom inak ale som napisal jasne, ze mam na mysli damy, od ktorych hned ako prva odpoved pride financna poziadavka...a nie vsetky pritomne damy...a posledny dodatok, nezastavami si IH, len som chcel naznacit, ze nie vsetci co vypisuju damam k nim patria....a to je vsetko prajem vela stastia...-)
  • 2. decembra 2007 20:04:33 CET
    (Sorry Peter)

avast
    Ak najdes cloveka, od ktoreho som chcela co i len korunu....mas u mna lekciu zadarmo.

Dobra akcia, nie?

PS: Na margo toho, ze aj ty hadzes vsetky damy do jedneho vreca.
  • 2. decembra 2007 20:04:03 CET
    teraz som si precitala tvoj " toto je dufam posledny off topic prispevok do tohto fora" prispevok ktory sa mi po tom cukrovani uz citat nechcelo :)

edit: zaspamoval si ho sam a tusim to aj beries osobne.. ja som pridala vetu na zaver tak klidek
  • 2. decembra 2007 20:03:53 CET
    To co som pisal bolo urcene Avastovi a myslim ze tam bolo dost znacne napisane ze by som bol rad aby to bol posledny off topic prispevok, takze sa skus vratit na zaciatok tohto fora a precitaj si o com je a nespamuj ho zbytocne off topic prispevkami, pokial mas potrebu sa ku niecomu vyjadrit tak si zaloz vlastne forum.
  • 2. decembra 2007 19:59:23 CET
    nie nenasla :) len na zaver toho ospravedlnovania si este mozte pobozkat zadky :)
  • 2. decembra 2007 19:50:01 CET
    Nasla si sa v mojom prispevku?
    Bolo to pisane vseobecne tak to neber osobne.
  • 2. decembra 2007 19:44:59 CET
    a teraz si este pobozkajte zadky
  • 2. decembra 2007 18:06:47 CET
    toto je dufam posledny off topic prispevok do tohto fora
    ja velmi dobre chapem na co chces poukazat a ako uz napisali ini toto forum nieje o ludoch co seriozne hladaju, je to o otravoch ktori cez klipboard kopiruju prispevky a rozosielaju vsetkym zenam co tu najdu. Skus sa zamysliet nad tym aku reklamu robia ludom co skutocne seriozne hladaju. Ved tyto IH pripravuju mnoho ludi o ich sancu porozpravat sa tu s niekym cez postu a spoznat ho a spriatelit sa s nim a mozno v nom najst partnera.
    Toto forum nieje o ociernovani niekoho, je o tom aby sa ludia pobavili, ale to je iba prvy plan tohoto fora. Druhy plan je aby tu boli citovane vety ludi co niesu v svojom hladani seriozni, a potom je tu este treti plan.
    A to je poucenie pre ludi, ktori tu napriklad chodia len citat a boja sa prekrocit vlastny tien a oslovit niekoho ci uz na fore alebo cez PM. Tymto ludom sa moze velmi lahko stat ze sa zrazu rozhodnu ten krok urobit a miesto obycajneho kroku pobehnu a urobia vo svojej komunikacii vaznu chybu ktoru budu neskor schopny zvratit uz len tym ze si zmenia nick a ku tomu predoslemu sa nebudu priznavat. Pre tychto ludi moze byt toto forum poucenim kadial cesta nevedie.
    Co sa tyka toho ze na oslovenie pride odpoved stylom ze ak sa chce rozpravat musi zaplatit otrocku dan (formou financneho daru, kreditu alevo vecneho darceka) rucim Ti za to ze to nepisu profi dominy ktore su skutocne profi, tuto odpoved mozes dostžat od:

- Zien ktore chcu mat pokoj od otravnych PM a tymto stylom vylucuju vacsinu IH aj ked vylucia aj urcite percento skutocne zaujimavych ludi.

- Od obycajnych prostitutok ktore sa snazia na BDSM rychlo a dobre zarobit (skutocne profi dominy maju dost velku klientelu na to aby boli odkazane hladat si ju tu)

- a v poslednom pripade Ti pride taka odppoved prave od IH ktory sa vydava za zenu a caka ze budes zobronit a miesto darov budes posielat rozne scenare nad ktorymi si on bude v teple domova honit.

Nakolko sa mi zda tento rozhovor velmi zaujimavy a myslim si ze by bolo dobre v nom pokracovat a nepatri do tohto fora zalozil som nove forum pre tento rozhovor "Oddelme zrno od pliev"
  • 2. decembra 2007 13:01:46 CET
    Obaja máte pravdu..

Každý z nás je svojím spôsobom puritánmi a inymi subjektmi hádzaní na psychologiu alebo psychiatriu.

Peter, ja mam tiež občas ako aj ty možno ostrejšie názory a iste odvážnejšie vyjdrenia ale rovnako ako ty to neriešim obmedzovanim názoru a tiež sa zvyknem ospravedlnit ak som naozaj niekoho vážne nechtiac urazil a dotkol sa ho a to aj v realite a aj vo virtualnom svete...

Tiež máte pravdu, že každé forum je svojím spôsobom nezávislé, človek može slobodne vyjdrit svoj názor ...

Táto sloboda názoru však zaručuje aj druhú stránku veci a to tú, že naše názory budu hodnotené a občas konfrontované s dalšími slobodnými názormi..

ja voči avastovi nemám nič osobné, nesnažím sa ho súdiť.. zaradzovať ..
    Skôr som mu len položil pár otázok a to posledné odporúčanie ho nevyháňa z tohto fora a nezakazuje mu prejaviť v dalšej diskusii svoj postoj a názor.... a nejak neobmedzuje jeho další slobodný prejav a slobodný názor v tejto diskusii o net honičoch, ktoré má byť podla autora --- súťažou o najlepšiu poviedku, príspevok a prípadne aj s kresbou doplnené, opisovanie honičov ----- a je mi ľúto, že tu prišli ludia, ktori sa snazia súťaž pozmeniť a napádaju ludi, i ked nepriamo ale napádajú .. a to ludi, ktorí su mne blízky a ktorych si vázim...

áno, súhlasím s vami čo sa týka slobody názoru...

a ak som sa nejak avasta dotkol sa mu osprvavedlnujem.. nech to nebere osobne ale ako moj postoj len k jeho konkretnemu názoru na fore... a psychologa samozrejme vobec navstevovat nemusi..... no na svojom si trvám aj nadalej...

jeho obhajoba honicov a odklon od tematickosti sutaze, napádanie autorov a ludí, ktorí si to nezaslúžia je nanajvýš zvláštny jav...
    ... preto este teda doplnim moj komentar k jeho nazoru..

PS: ALL

hadam to zas bude dalej o sutazi, ktoru Peter 32 vytvoril
  • 2. decembra 2007 12:46:03 CET
    Ohladom mazania prispevku ok beriem to ak si to nebol ty, bol som v tom ze to bolo z tvojej strany.
    Co sa tyka tej osobnosti, nebolo to nic mierene proti tebe osobne, len som chcel poukazat na to, ze je tu vela subikov, ktory sa snazia najst niekoho a myslia to v dobrom, ale je uz skoro pravidlom, ze dostane odpoved, ze mu dama odpise, ze bez "otrockej dane" sa s nim nestretne, alebo stretnutie s nou je automaticky platena zalezitost a kedze aj subik ma pravo na vyber, kedze ide o osobnu vec a odpoved "madam", ktoru oslovi a on prave nehlada platene lekcie, tak samozrejme sa jej viac neozve a oslovuje dalej a skusa to a tu zacina ten problem, ze potom vznikne forum kde sa dotycne "damy" stretnu a zrazu je zo subika internetovy honic, ktory len vypisuje a skutek utek i ked pravda je niekde inde...Netvrdim, ze tu nie su ti tzv. honici ano su a je ich vela ale netreba hned vsetkych hadzat do jedneho vreca, pokial sa s nejakou damou komunikacia nevyvija tak ako si to ona hned predstavuje a potom ho hned oznacuje za honica.....Chcel som len vyjadrit to aby sa rozdeloval ludovo povedane honič a ten čo seriozne hlada...
  • 2. decembra 2007 3:31:31 CET
    Draku dost dlho som rozmyslal ci Ti mam odpisat na tento prispevok. Lebo to uz tu bude za sebou hodne off topic prispevkov, ale nakoniec mi to nedalo.
    Dost ma prekvapuje prave od Teba veta v ktorej posielas Avasta ku psychologovi. To by sa v zjednodusenej forme dalo aj nazvat tak ze ho posielas aby sa dal liecit lebo zdiela iny nazor. A pokial s Tebou budem ci uz len mlcanim suhlasit, tak musim suhlasit aj s puritanmi ktori by nas tu vsetkych najradsej zavreli na uzavrete psychiatricke oddelenie.
    Avast ma presne take iste pravo byt rozhorceny obsahom tohoto fora ako mas Ty pravo byt rozhorceny jeho prispevkom. To ze bol vo svojom prispevku voci mne osobny si vystrngam s nim ja, ale snaz sa byt aj Ty neosobny voci nemu.
  • 2. decembra 2007 1:58:19 CET
    Bodovy system na www.domina.sk Ti za kazdy zverejneny prispevok prida jeden 1 bod. Ty mas dohromady 4 body, a to za 3 prispevky v tomto fore a 1 prispevok vo fore pravidelne stretnutia, takze kde mas bod za ten prispevok co Ti bol zmazany???
  • 2. decembra 2007 1:48:17 CET
    Az dnes som sa pozrel na forum od mojho posledneho prispevku. Takze sa az teraz Ti pokusim odpovedat na vsetko.
    AD: MAZANIE
    Ak si precitas forum O stránke www.domina.sk tam sa mozes docitat ze som pisal Shotgunovi ze by bolo dobre aby zakladatel fora mal moznost mazat OFF TOPIC prispevky naco mi admin odpovedal ze toto mozne nebude a ze administraciu slubil Nenufer ale zatial sa nedostal ku tomu aby jej tieto prava dal, cize v sucasnej dobe moze mazat prispevky iba Shotgun, ale pri jeho vytazenosti pochybujem ze tu chodi po forach a maze vsetko co sa mu nepaci. Samozrejme ako zakladatel fora by som ho mohol poziadat o zmazanie konkretneho prispevku ale pravdepodobne by mi vyhovel iba v pripade keby tento prispevok porusoval zakony platne na uzemi SR. A vlastne v ziadnom inom pripade by som ho o to ani neziadal. Z toho vyplyva ze ak bol Tvoj prispevok zmazany tak sa to asi podarilo Tebe samemu lebo Ty mas pravo zmazat svoj prispevok.
    AD: ROZNE NAZORY
    Mozno keby si cital viac mojich prispevkov alebo ma poznal osobne vedel by si ze napriak tomu ze si dost vehementne presadzujem svoje nazory tak si vazim aj nazory ostatnych, som velmi liberalny clovek a na rozdielny nazor od mojho reagujem argumentami a nie mazanim, niekedy sa mi stane ze som v argumentacii ostrejsi a ujdu mi slova ktore som nechcel tak uplne povedat a na to nereagujem editovanim svojho prispevku ale ospravedlnenim sa dotycnemu.
    AD: TVOJ POSLEDNY PRISPEVOK
    Ked nieco pisem nesnazim sa byt osobny ako to predvadzas Ty v Tvojom prispevku, ale mozno Ti pomoze ked Ti dam trosku nahliadnut do historie. Ozenil som sa v roku 1989, svoje prve pokusy na poli bondage uz som mal vtedy za sebou aj ked len pri self bondage a masturbacii, s manzelkou som mal pokus o bondage ale nevyhovovalo jej to. Az v roku 1996 som sa dostal ku internetu a tam som nasiel viac informacii o tom co ma zaujimalo (moj pokus s manzelkou bol pred rokom 1996) a pozeral som si stranky ale bol som len citatel, pravidelne som chodil na Desperium na vtedajsej mamedii ale neprispieval som len som si cital a nazory druhych som si v sebe konfrontoval z mojimi, na chat som zacal chodit az v rokuz 2001 a rovno som sa zacal stretavat s ludmi z BDSM komunity, stretavat na kave a nie pri sexe. Nikdy som na chatoch nehladal sexualne dobrodruzstva, z mnoho ludmi si pisem a stretavam sa s nimi a neviem nic o ich sexualnych preferenciach. Proste povazujem to za kazdeho osobnu vec a ked mi chce nieco povedat kludne nech povie ale nebudem vyzvedat. V roku 2003 sa moje manzelstvo rozpadlo a ja som zacal zit vo vztahu so zenou ktora ma rok predtym nahodne oslovila cez ICQ lebo sa v nedelu poobede nudila a casom sa medzi nami vytvorilo velmi silne priatelstvo, vdaka tomu ze sme mali velmi podobny pohlad na svet a casom milenecky vztah lebo sme mali velmi podobny pohlad na sex. A sme doteraz spolu a nas vztah nieje o ziadnom BDSM nas vztah je o laske a tolerancii. Takze tolko ku mne.
    A teraz ku tomu "urazlivemu" foru, v tomto fore sa vobec nepise o ludoch co sa snazia najst si nejaky vztah, tu sa pise o nadrzancoch co vo svojej nadrzanosti si sadnu za pocitac a na vsetky cervene sipky cez clipboad nakopiruju ponuku na sex alebo tu primitivnu vetu "AHOJ, si D alebo s?" tymto sposobom otravuju az do momentu kedy sa uspesne nespravia a potom je par tyzdnov od neho pokoj kym sa mu zas nenahromadi sexualna energia.
    A este sa raz vratim ku tomu ze nechcem byt osobny. preto som sem napisal ze si neprajem aby ku citaciam boli uvadzane nicky, ale podla Tvojho rozhorcenia som zacal rozmyslat o husiach. Prepac ale toto som si nemohol odpustit
  • 1. decembra 2007 20:21:50 CET
    proces hladania partnera a prvoplanove sebaukajanie sa su dve rozlicne veci.
  • 1. decembra 2007 19:26:24 CET
    avast prostě vyjádřil svůj názor jako kdekdo jiný ve fóru, myslím že není nutné hnát ho kvůli tomu k psychologovi.
  • 1. decembra 2007 18:38:39 CET
    Mno, ono se na každého, kdo je sám a někoho hledá, tak trochu apriorně nahlíží jako na internetového honiče. Jakmile takový člověk svůj protějšek nalezne, zařadí se mezi vážené občany a může se na internetové honiče začít dívat svrchu
  • 1. decembra 2007 16:08:07 CET
    chlape,

sa spamataj....

...... zda sa, ze mas nejaky problem a chces si ho na tomto fore "liecit" ...

no posobi to, ze si ukrivdeny a ze ti z toho " hrabe " ...

obhajujes honicov ? vadi ti, ze je toto forum o nich ?

navstiv prípadne psychologa... a povedz mu o tom ... prípadne sa vyspovedaj mentorovi, svojej laske, milenke, ucitelovi ci priatelovi... alebo založ vlastné forum s názvom --- Internetoví honiči a ich odsudzovanie... prípadne daj tému svojho fora ---- Nárúšanie súťažného fora o net honičoch .. Prípadne ma este napada aby si slobodne vyjdril svoj názor na svojom fore --- net honici vs. bezní "nesťastníci" čo sa im nedari nadviazať vzťahy...

a na tomto fore prispej ak uz tak radsej nejakou poviedkou, obrázkom, komentárom o net honičoch.. a bude to tématické .

neber to ako moje nabadanie ťa, odsudzovanie, nedajbože, že ta niekam hádžem a navádzam, ale len ako moj slobodný názor ohladom tohto jedneho konkretneho súťažného fora na tvoje príspevky na nom a nic ine v tom nehladaj mimo tohto fora .....

• 5 posts
    1. decembra 2007 12:10:34 CET
    Ked si vsimnes o com je toto forum, tak o ludoch, ktori dokazu iba pisat a vnucovat sa na skle a RP, alebo v mailoch, ale ked uz ma dojst k realnemu stretku, najdu si hned 150 vyhovorok preco to nemoze byt, alebo preco nemohli dojst. A robia to stale. V zivote takeho cloveka neuvidis nazivo. Ked niekoho hladam s tym, ze ked to bude mozne, tak sa aj stretneme v reali,tak to zo mna nerobi honica, ktory sa dokaze uspokojit len pred obrazovkou pocitaca a nikdy nevylezie z domu, alebo netcafe.