2. decembra 2007 12:46:03 CET
Ohladom mazania prispevku ok beriem to ak si to nebol ty, bol som v tom ze to bolo z tvojej strany.
Co sa tyka tej osobnosti, nebolo to nic mierene proti tebe osobne, len som chcel poukazat na to, ze je tu vela subikov, ktory sa snazia najst niekoho a myslia to v dobrom, ale je uz skoro pravidlom, ze dostane odpoved, ze mu dama odpise, ze bez "otrockej dane" sa s nim nestretne, alebo stretnutie s nou je automaticky platena zalezitost a kedze aj subik ma pravo na vyber, kedze ide o osobnu vec a odpoved "madam", ktoru oslovi a on prave nehlada platene lekcie, tak samozrejme sa jej viac neozve a oslovuje dalej a skusa to a tu zacina ten problem, ze potom vznikne forum kde sa dotycne "damy" stretnu a zrazu je zo subika internetovy honic, ktory len vypisuje a skutek utek i ked pravda je niekde inde...Netvrdim, ze tu nie su ti tzv. honici ano su a je ich vela ale netreba hned vsetkych hadzat do jedneho vreca, pokial sa s nejakou damou komunikacia nevyvija tak ako si to ona hned predstavuje a potom ho hned oznacuje za honica.....Chcel som len vyjadrit to aby sa rozdeloval ludovo povedane honič a ten čo seriozne hlada...