Forums » Nekategorizováno

Internetoví honiči

• 1. decembra 2007 5:26:01 CET
    nemozes petra ani nenufer zaradit medzi honicov lebo nie su podla def.I.H.#1 privesok na penise

sam si povedal oni hladali.. internetovy honic nehlada preto ze by chcel spoznat .. on si honi... a ked niekto nepride do hodiny alebo nechce profi nikto ho tam nezaradi... citaj lepsie vyhovorky dotycnych a vedz ze to co citas je len zdibec z honicovej konverzacie
  • 1. decembra 2007 3:50:25 CET
    Nic osobne ale sakra,nezacinal si aj ty ako internetovy honic? nemyslim to v zlom ale boli casy kedy si aj ty zacinal z bdsm, a hladal partnerku a oslovoval viac dam na nete kym si nasiel tu pravu, urcite to nebolo na prvy krat co si ju nasiel a nikto ta neradil medzi internetovych honicov, potom co si oslovoval mozno tie damy cez net a teraz ked si sa nasiel usadil mas svoju stalu partnerku si na to zabudol asi? tak isto ako ty urcite aj napriklad nenufer/nic v zlom proti nej/, ale tiez ste zacinali postupne a nie kazdy co niekoho oslovi a stretnutie sa mu nepodari je hned internetovy honic. ze damy? ak vam niekot napise slusne oslovenie pripadne odpoved na vas inzerat a vy mu odpisete ako sa mi uz stalo ze hodina u mna stoji tolko a tolko tak neznamena ze ked vam na to neodpise je hned honic...zrejme asi nehlada platene sluzby a pripadne ked sa mu stane to ze oslovi niekoho a ten mu napise dokaz mi svoju oddanost a za hodinu budes tam a tam, tak treba sa zamysliet aj nad tym ze mozno nemôze kvoli praci pripadne potrebuje aj ked je subik prehodit par SS aby ziskal dôveru aspon ciastocnu, a nie len ked to odmietne alebo sa viac neozve ho zaradit medzi internetovych honicov ako ste to tu nazvali.....kazdy si chrani svoje sukromie a bezpecnost a je jedno ci je dominant alebo subik..... samozrejme cest vynimkam, netvrdim ze tu nie su aj taki ktorych sa toto forum tyka.....
  • 1. decembra 2007 3:19:34 CET
    Poprosil by som admina stranky, keby to skontroloval lebo sa nam tu bez dôvodne mazu prispevky z jednotlivych for, asi nejaka mala chyba....-)-)-)-)-)radi by sme vsetci vyjadrili svoj nazor ale ako si sa nam nezjavuje ze peter32???
  • 1. decembra 2007 3:16:54 CET
    vidim ze tu vladne cenzura a to co nie je po vôli sa maze??? ze by spravca fora alebo admin stranky???? alebo ze by to nebolo slobodne forum pre vsetkych alebo len vyvovlenych????? dnes som sem odpisal tiez a este vecer tu bol môj prispevok a zrazu tu nie je.-)-) ze by administrativna chyba a "nechtiac" zmizol????
  • 30. novembra 2007 13:37:14 CET
    No tak ludia podme, hadam mi nechcete tvrdit ze aj ostatni nemate skusenost s internetovimi honicmi ;-)))
  • 26. novembra 2007 1:38:28 CET
    ty si sice vypichol nejaku vetu ale nebyt teba asi by si to nikto ani nevsimol a zakladna definicia internetoveho honica by neuzrela svetlo sveta :)
  • 25. novembra 2007 16:10:55 CET
    no ja som to nevystihol to bola citacia a vypichnutie jednej vety z prispevku od Bosorky je fakt ze to Bosorkyn prispevok posunulo na predne miesta, ale rozhodovat kto bude oceneny budeme az pred Sibackovou veselicou. A este jedna poznamocka ja ako usporiadatel som vyluceny zo sutaze ;-)))
  • 25. novembra 2007 14:58:58 CET
    musim povedat že internetovi honiči sa žialniekedy spravaju agresivne.Jeden taky sa ma pytal co tu hladam..odpovedala som že nic a on že prečo teda klamem možno si myslia chudaci s odkrvenym mozgom,že ak tu mam profil znamena že niekoho hladam..najlepšie jeho
  • 25. novembra 2007 12:59:42 CET
    najlepsie to vymakol a napisal Peter32 ... co to vyhras?
  • 24. novembra 2007 22:27:31 CET
    mam skor obavu ze je to tam prirastene ;-)

po dokladnej autoprehliadke mozem potvrdit ze ku mojmu penisu nieje prirasteny ziaden internetovy honic ;-)
  • 24. novembra 2007 22:14:10 CET
    ...proste najlepsie sa vystihol sam...

...takze piercing?
  • 24. novembra 2007 21:53:37 CET
    ked som precital Tvoj prispevok tak som si hned uvedomil ze je v nom najstrucnejsi a najvystiznejsi opis internetovaho honica:

"Niekedy sa mi vysmievate ze som uchylny
    a inokedy ste prisna a ked zvysite hlas sa trasiem a hambim sa az sa mi
    celkom scvrkne penis. Na Vas povel sa vsak vzdy znovu stopori a ako
    mucenik ticho caka na Vas dalsi krok. Je to Vas majetok a poslucha Vas na
    slovo, zatial co ja som iba jeho priveskom, ktory by Vam chcel rad patrit. Vas hlupacik, dlhe roky cakajuci na chvilu, v ktoru Vas na kolenach poprosi, aby ste si ho obmotali okolo prstu."

Zhrnutie:
    Definicia 1
    INTERNETOVY HONIC JE PRIVESKOM NA PENISE
  • 24. novembra 2007 21:51:43 CET
    nie, prave o to ide... keby sme mali komunikaciu... a vyplynulo by to z toho... znie to ako zboznovanie, tuzba a sluby... no toto bolo poslane po pozdrave... co uplne meni situaciu, aj pohlad na vec... a nie je to ziaden sladky prislub (aj ked ma celkom dobry sloh ), ale skor o smiesny nicim nepodlozeny vykrik do tmy...
  • 24. novembra 2007 20:53:06 CET
    Ano. Nyní je mi to jasné. Už vím, co domina míní tím, když píše: "pošli poníženou žádost o přijetí."
  • 24. novembra 2007 20:32:35 CET
    nedalo mi po precitani SS nepridat svoju skusenost...

xyz - 06.09.2007 @ 12:33
    dobry den, Madam

bosorka - 08.09.2007 @ 22:35
    dobry

xyz - 09.09.2007 @ 12:53
    som chudacik. nekonecny chudacik Madam. Bezpovsimnutia prejdete okolo mna a
    zasliapnete ma podpatkom. Zvyjam sa pred Vami na zemi ako cerv a prosebne
    hladim za odchadzajucou chodzou Vasho Velicenstva. Vasa krasa Pani je
    skutocne bozska a nasa povinnost oslovovat Vas Bohyna viac ako svata.
    Musime vsetci klacat, ked prichadzate a pozerat do zeme a zboznovat Vase
    nohy. Robime to automaticky a nik sa neodvazi vzopriet, lebo vieme ze ste
    Najvyssia Pani a najkrajsia Kralovna a z nas ze ste si spravili svojich
    otrokov, ktori Vas neustale obskakuju a poslusne zobu z Vasej kralovskej
    ruky. Vladnete nam bicom a my sa ochotne poddavame Vasej moci a k Vasej
    spokojnosti oblizujeme podlahu, po ktorej ste presli. Vasa Vysost, ked si
    sadnete a prelozite nohy, sme ihned jazykom nalepeny k Vasej podrazke.
    I ked nemozme zdvihnut oci hore k Vasej nadpozemskej tvari, citime Vas
    vysmesny a pohrdavy pohlad na otrockom chrbte a o to viac podliezame Vasej
    autorite, aby sme si udrzali Vasu priazen. Velebime Vas ze ste si nas
    podriadili a vycvicili ako babky na hranie, rychlo navykli za vsetko
    prosit a dakovat a prinutili pokorne prosit a dakovat aj za tresty,
    ktorymi nas vychovavate ako psov. Niekedy sa mi vysmievate ze som uchylny
    a inokedy ste prisna a ked zvysite hlas sa trasiem a hambim sa az sa mi
    celkom scvrkne penis. Na Vas povel sa vsak vzdy znovu stopori a ako
    mucenik ticho caka na Vas dalsi krok. Je to Vas majetok a poslucha Vas na
    slovo, zatial co ja som iba jeho priveskom, ktory by Vam chcel rad patrit. Vas hlupacik, dlhe roky cakajuci na chvilu, v ktoru Vas na kolenach poprosi, aby ste si ho obmotali okolo prstu.

bosorka - 24.11.2007 @ 20:17
    a?

...tak myslim, ze ani k tomu toho vela netreba dodavat... ...zaujimalo by ma, kolko zien dostalo do SS rovnaku spravu
  • 24. novembra 2007 20:04:16 CET

-"prepáčte Madam, ale žiadna žena mi za to nestojí, aby som tak skoro vstával."
    the best...
  • 24. novembra 2007 17:42:41 CET
    takze som sa nemylil ze su tu aj honicky a je ich mozno podstatne viacej
    • 0 posts
    22. novembra 2007 20:50:53 CET
    LOL..moc jsem se pobavil...takoví exoti to kazí potom nám všem, kteří to "myslíme upřímně":-D je fakt neuvěřitelné, jak hloupě se vymlouvali...já po setkání vždycky dychtil...za to přeci člověk nic nedá....ale už jsem asi out off topic...
  • 22. novembra 2007 15:01:43 CET
    cital si toto forum od zaciatku???
    Je tam na zaciatku napisane ze pohlavie honica nehra ulohu!!!
    To len z prispevkov vyplyva ze je to skor zalezitost muzov.
    • 1 posts
    22. novembra 2007 8:05:06 CET
    je to o tom ze sa tu niekto vytrca a pritom je len pri pismenachalebo ani pri tych nie o tom je to pise sa tu o honicoch takych asi muzoch ale mozno by bolo dobre zalozit aj opacne forum
    • 1 posts
    22. novembra 2007 2:03:42 CET
    No podla mojho skromneho nazoru mame pomerne jednoznacneho vitaza..respektive vitazku...

-"prepáčte Madam, ale žiadna žena mi za to nestojí, aby som tak skoro vstával."

To je cista genialita. Tlieskam. :DDD
  • 22. novembra 2007 0:57:45 CET
    Chlapci citali ste vobec o com je toto forum??? STE ABSOLUTNE OFF TOPIC!!!
    Potom sa necudujte ze vas tu ludia maju za kretenov co nevedia ani citat, osobne problemy a krivdy si rieste niekde inde.
  • 21. novembra 2007 18:15:02 CET
    samozrejme ved je poslusny :) a poslusny poslusne posiela splnene ulohy na mail
  • 21. novembra 2007 18:11:15 CET
    dajme tomu ze si vsetci maju davat pozor na novacikov ale... ale! aj tak si myslim ze by sa mali aspon stretnut
  • 21. novembra 2007 16:01:14 CET
    Mám dojem, že by si niektoré tunajšie tzv. dominy, ale takisto aj subíci, mali prečítať niečo z časti "Pre začiatočníkov":

"
    Základné princípy BDSM vzťahu

Rovnako ako v každom inom vzťahu i tu je najdôležitejšia úcta jedného človeka k druhému a to ako podriadeného k nadradenému, tak nadradeného k podriadenému. Iba ťažko by sa niekto podriadil osobe, ktorú si neváži a ktorej nedôveruje a dôveru k nej získa iba ťažko, ak necíti, že si ho tá druha strana taktiež váži. Iba nováčikovia a tí, ktorí to nemyslia vážne, sa sami pasujú na pána či otroka už pri prvom kontakte. Na takých pozor! Tí, ktorí to myslia vážne, s Vami budú jednať ako rovný s rovným. Až potom keď si obe strany overia že si navzájom vyhovujú, že ich vzájomné predstavy sa zhodujú a že si môžu navzájom dôverovať, až potom môže submisívny jedinec ponúknuť kontrolu nad sebou jedincovi dominantnému a ten ju môže prijať. Rozhodnutie oddať sa niekomu je vlastne posledné rozhodnutie, ktoré podriadená osoba uskutoční. Od chvíle, keď dominantná osoba príjme toto ponuku, preberá na seba veľkú zodpovednosťza osobu jej podriadenú.
    "

Myslím si, že je to veľmi dobrá definícia, niektoré predchádzajúce príspevky sú ale od nej na míle ďaleko...