19. novembra 2007 3:30:33 CET
Toto forum je sproste ohovoranie!
Moj honic (volam ho tak iba preto aby ste vedeli o koho ide a bolo to k veci)uz nejaky ten rok marne ponuka zdarma ubytovanie a otroka s autom dominantnej dame a nechape kde robi chybu. Tak si vstupte do svedomia ludia oni sa naozaj nevyhovaraju. Stalo sa mu prosto toto:
piatok poobede
+"dnes prides ako sme sa dohodli a ako si mi to slubil aj keby to malo byt na hodinku rozumel si?!"
-"ano a kam?"
+"kedy mozes prist?"
-"aj teraz ak by ste chceli?"[15:51]
+"o piatej, vysvetli mi jednu vec... ako mozes pani slubovat ked ide o taku dolezitu vec a potom to chces zrusit?"
-"nevyhovaram sa nozaj mi to nevyslo podla mojich predstav ale aspon na chvilu stretnut sa mylsim že mozeme..."
+vedel si to dva dni dopredu....
-"neviem aku akciu mate na mysli, mozem na chvilu vybehnut ale potom mam este jedno doležite pracovne stretko kvoli novej pracovnej pozici, tak neviem kde skor skocit, je to pre mna dolezite ide o prasule . )"
-"pisal som vam to uz doobeda lae asi ste tu neboli skor, len som este nemal presný termín, je mi to luto ze sa mi to takto nakopilo ale ide o moju financnu buducnost..."
+"dobre prid po mna"
-"prehodme to na pondelok..."
+"dobre.. pod po mna"
-"a ste aj ta stranka nejako blbnee"
+":) dobre prid po mna"
-"ste tu?"
+"ano som"
-"je pol piatej to uz nestiham k vam a spet na pol siestu prehodme to na pondelok" [16:25]
+"stihas... okamzite nech si tu"
-"ee nestiham a navyse mi tu behá sef za chrbtom..pondelok!!!"
+"dnes je spolocenska akcia na ktoru som pozvana .. tu kvoli tebe na pondelok neprelozia"
-"ja si nevymyslam fakt som vam to pisl uz doobeda ze to neviem ako nestiham, mrzi ma to naozaj ale nemozem byt na dvoch miestach naraz"
-"uhm rozumiem dokelu to ma mrzi ale ja myslim ze skor ide o nas ako o tu akciu ci nie?"
-"to nie je o tom ale nemozem byt aj tu v robote na pohovore aj na stertnuti s vami???"
-"nestiham to je mi to luto mam prac. povinnosti...pisal som vam to v dostatocnom predstihu, pred vcerom som o tom nemal ani potuchy"
-"???nechapete ze to niekedy naozaj nejde"
-"mozno sme si predsa len mali vymenit na seba tel. cisla, bol by som vam poslal smsku alebo zavolal no sem som to zavesil tusim okolo 10siatej ked som sa to dozvedel"
-"chapem ze sa hnevate...ale pisal som vam o tom"
Takze tu mate dokaz ze on za to nemohol!
Iny pripad.
-"som z kosic a nemam problem prist za Vami a robit Vam otroka so vstkym co len budete chciet. Som financne zabezpeceny a mam 29 rokov. Urcite budete spokojna, budem sa velmi snazit"
-"Madam, potrebujem si to naplanovat aspon 2 dni do predu, podnikam tak preto. Ale ked pridem tak urcite zrobim vsetko preto aby ste bola stastna"
+"dobre v utorok nech si v ba a stale cakam na to tel.cislo"
-"na buduci vikend sa neda v sobotu? prosim Madam. T cislo Vam dam v piatok. Dufam Madam ze sa nenahnevate, prosim o milost. Co mozem cakat pri stretnuty a aku financnu drobnost Vam mozem doniest Madam."
-"ste tu Pani moja. Urcite Vam mnoho nasobne posluzim a budete urcite velmi stastna"
-"aky Ste mali den Pani? Ako Vam mozem posluzit, prosim Pani moja"
+"no nijako... si na vychode"
-"ano to je velka skoda, ale vedel by som si napriklad na buduci vikend najst cestu do ba, hm?"
+"v tom pripade mi uz nikdy nepis"
-"nie Pani moja, nerobte to, preco som si to zasluzil, prosim ja sa polepsim aby ste boli so mnou spokojna, prosim velmi"
+"neverim ti"
-"ja to myslim naozaj vazne, v nedelu mam volno a ja pridem, aky chcete dôkaz? co by ma vsetko cakalo ked pridem Pani moja? Som ochotny spravit pre Vas vsetko"
+"pred chvilou si napisala ze nemozes a zrazu mas volno.. dobre v nedelu.."
-"myslel som ze by bolo lepsie prist do BA na cely vikend, v sobotu nemozem ale v nedelu ano. O ktorej mozem prist a ako by mal prebiehat den a lekcia s Vami Pani moja."
Aj ked neprisiel nemozete ho odsudzovat ved co ak mal autohavariu?! Infakt?!
Dalsi.
-"Dobrý deň, rád by som splnil to čo žiadate v profile, úplne do bodky, myslím to vážne a naozaj by som dnes večer chcel dokázať to o čom bolo vo vašom profile písané."
"Je to možné? prosím.."
-"Ak by to bolo možné, prišiel by som za Vami a pokúsil sa splniť želania, ktoré by ste mi dala. Inými slovami, byť otrokom Vašich nôh. Naozaj to myslím seriózne."
-"Pani, ak to bude mozne, naozaj pridem a dokazem Vam ze to myslim seriozne"
+"co robis teraz? mas cas? pod mi otrocit :)"
-"hm, slo by to v nedelu v noci?? ;-)"
+"pozrime sa... sluby v reale uz nie su take realne... v nedelu vecer sa mozes akurat tak po kopanci pratat spat do svojej budy"
-"veru, toto je ponuka ktorá sa nedá odmietnuť..."
+"plati aj v pondelok"
-"Napis mi adresu a ja pridem aj teraz..."
+":) tak to som zvedava...no ale idem radsej kamoske "
-"Takze tam nebudes sama? Velmi rad by som ta navstivil..."
+"no navstiv ma... tak ako som to napisala vcera.."
-"das mi nejake cislo, na ktore mozem zavolat?"
+"nie povedz za kolko tu budes a nevyjednavaj :)"
-"zhruba do 1h, povedz mi ako ta najdem, ... mozem cakat aj nieco viac? ;-)"
+"nie nemozes ... co si myslis ze bude o polnoci asi robit??? ti vrazim taku vychovnu zzaa to ze nevies chodit v rozumnom case"
-"Stacilo by klacat pri tvojich nohach, a pokorne sa pokusit obmäkcit tvoje city..."
+":) o polnoci? :) to sa budes musiet riadne riadne moc snazit :))))))"
-"Nemam problem prist, ale ako ta najdem ??"
+"nechapes ze ked budes na tej ulici asi tam budes jediny??? ja si ta najdem ty trubka :)"
-"Telefon som nechal v sluzobnom aute, tak mi nemas ako zavolat... Preto chcem vediet ako ta najdem"
+"ok maj sa"
-"zle si ma pochopila, auto je v areali firmy, kym skocim po telefon a pridem k tebe tak to bude trvat asi 1h... takze mi povedz o ktorej mi budes volat, aby som bol tam."
+":) nac ti budem volat ked nemas telefon"
-"ved ti pisem, ze pokym skocim po telefon, bude to chvilu trvat... chcem len vediet cas o ktore mi budes volat, ak mi budes volat. aby som vedel o ktorej mam byt na ul."
+"kde si teraz?"
-"dubravka..."
+"tak to si tam do pol hodiny... ja som tam do 20 minut... nechod po telefon pod rovno sem.."
-"Ok, nechajme to teda na inokedy, nechcem Ta vyrusovat. Napisem ti kedy budem zas v BA. Prajem Ti krasnu noc s krasnym snom, v ktorom bude uplne vsetko po com tuzis."
+"ok"
-"Nemyslim to tak, naozaj ta nechem vyrusovat, telefon je naozaj v aute a myslim ze bez neho sa nemame ako najst, nechces predsa ist po ulici a nahodne oslovovat okoloiducich. Pokial mi dovolis plazit sa pri Tvojich nohach a byt Tvojim nastrojom pre Tvoju rozkos, budem k tebe stedry. Prosim nemysli si ze ta klamem, nemam to preco robit..."[o polnoci]
+"neboj toto je ulica na ktorej budes iba ty sam.. ja nikoho oslovovat nemusim tak nevyrabaj umele problemy a mazaj na udanu adresu!"
-"Ok, o pol hodinu som tam pridem taxikom, dobre?"
+"takze 00:17 vystup z taxiku a cakaj v brane aby si nezmokol ak by prsalo :)"
-"ok, budem tam"
+"som zvedava ako to bude prebiehat"
-"Tak... a pruser je na svete, nemozem zohnat taxik. Do certa..."
+"02xxxxx, 02xxxxx, 02xxxxx"
-"skusal som... hnevam sa, prepac...
obvolal som vsetko co mam v telefone..." [uz je asi v aute tak vola z telefonu taxik]
-"Musime to fakt nechat na inokedy, mna porazi... tak som sa tesil... asi mi neveris, vsak? toto sa moze stat iba mne.. "
+"daj adresu ja ti zavolam taxik :)"
-"Dakujem, si zlata, ale to nemozem"
-"Kazdopadne sa ozvem, a ak to vyjde, tak slubujem ze nebudes lutovat..."
+"tak to nevzdavaj ja ti taxi zozeniem :)"
[odhlasil sa]
+":) este ze som uz na takych ludi zvyknuta :) .. radsej sa odhlasis ked nemas guraz :)"
[o hodinu neskor]
-"Nie su to vyhovorky... vedel som ze ma budes podozrievat..."
-"O guraz tu nejde, len sa mi proste nevidelo, ze dojst len tak naslepo, bez toho aby si ma mohla akokolvek kontaktovat, ked ten mizerny tel. ostal v aute... Naozaj ma to hneva, velmi som ta chcel spoznat..."
-"Nehnevaj sa prosim, vynahradim ti to, naozaj mi zalezi na tom aby sme sa stretli..."
+"a preto si sa rychlo odhlasil"
-"Trochu chapem tvoj hnev, ale nie je to tak ako si to vykladas, moj zaujem je seriozny, nedokazem pochopit, ze nedokazes zobrat do uvahy nepredvidatelne okolnosti, ktore sa proste stali ci tomu veris alebo nie. Vsetko co som ti napisal je pravda, neziadam ta vsak uz o to, aby som ti to mohol dokazat, pretoze si ma zaskatulkovala na zaklade toho, co si si domyslela. Pritom sme sa este ani nevideli... Neviem, kazdopadne stale dufam ze sa dokazes na to cele pozriet seriozne a mozno sa unuvat o dalsie naplanovanie stretka. Nic viac nechcem, len splnit to o com sme si pisali. Ale ak si myslis ze som klamar a ojebavac, kludne si to mysli dalej, ludia v mojom okoli ma poznaju, dominantne zeny s ktorymi som sa mal v minulosti cest stretnut takisto nemali v komunikacii so mnou ziaden problem. Takze je to na tebe a je mi to aj uz trochu jedno. ... Nemam potrebu ani chut vobec niekoho ojebavat ani klamat, na take veci som uz dost daleko... Ak chces tak sa ozvi... Pekny den."
+"taketo zvasty necitam casto."
-"Neviem ci ma zmysel takto si o tom stale pisat, pritom mam pocit ze mi jednoducho neveris a ze sa len bavis. Stalo sa jednoducho to co som ti popisoval, telefon bol v aute, taxisluzby obsadene. To bola velmi zla kombinacia uz sama o sebe, kazdopadne sa do toho priplietlo aj to ze notebook, ktory pouzivam, potrebovala pouzit aj ina osoba, cize preto existovalo to odlogovanie. Neviem ci to z pismen dokazes zobrat tak aby si mi aspon trosku verila... Verim ti v tom ze na takomto type fora sa dost casto stretavas s takzvanymi ojebavacmi. Ale to uz k takemuto typu komunikacie asi patri... Noa, samozrejme zabudol som ti dodat, ze v poslednej dobe dost casto cestujem, cize preto aj tie moje nepravidelne navstevy dominy.sk Prezrad mi nieco o sebe...? Dokazes mi jednoducho doverovat len na zaklade pismen? Dovtedy az ked sa stretneme? Existuje milion predsudkov, ktore ti urcite viria hlavou... Viem som len nick na domine.sk ... Snad nie na dlho.
-Pravdivy obraz situacie by si ziskala az keby si ma spoznala. Skoda, mohlo to byt fajn a ver ze by si to nelutovala.. ahoj."
+":))))dobre kedy by si navrhoval sa stretnut?"
-"Hm, naozaj to chces? Po tom vsetkom ako si ma tu odpisala? Nejde mi o ojebavanie atd... Chcem ti len dokazat ze jednoducho neojebavam...
Mohlo by to byt priblizne o nejake 2-3 tyzdne... Momentalne som na sluzobke vo F..."
+"no jo..."
-"a to ti mam poslat fotku eiffelovky??? ci kedy mi uz zacnes verit ;-)) ??????????????????????? ;-)"
+"kludne bude stacit bankovy prevod :-)"
- "to problem nie je, len ci by mi to stalo za to."
Vidite ako sa chudak pasuje s nevyspytatelnym osudom? Ako sa snazi ale nic mu nevychadza a este aj v poslednej dobe moc cestuje? Horkyze honic!
Vy prasce!