Forums » Nekategorizováno

Internetoví honiči

• 17. novembra 2007 19:39:02 CET
    Správny internetový honič je vyznávačom tzv. "interaktívneho honenia", čo ho technicky posúva v hierarchii honičov na popredné miesto. Internetový honič nie je žiadny honič raňajší, posteľný, či dokonca záchodový... je to typický honič firemný. On totiž svoje honenie povýšil na záľubu a šport zároveň. Nabudí sa v práci pohľadom na nejakú sexi kolegyňu a potom sa naloguje na svoju obľúbenú stránku a číha na svoje obete. Prichytia ma - neprichytia ma? Stihnem to kým príde upratovačka? Kto mi zo stola ukradol hygienické vreckovky! Toto sú typické problémy, ktoré ho trápia. Môže mať tak pred päťdesiatkou, odrastené deti a mierne frigidnú ženu - najlepšie kariéristku. Jeho telo je mľandravé, alebo mierne obézne, je prešedivelý až plešatý. Nedisponuje ani potrebným šarmom, ani potrebným finančným obnosom na to, aby si honiť nemusel sám. Ale hlavne mu chýba odvaha. Chce si spestriť svoj upadajúci sexuálny život a zároveň nemeniť nič na tom reálnom. Je to typický predstaviteľ nižšej strednej triedy, stredný riadiaci pracovník v upätej košieľke s kravatou, na ktorej je vidieť nielen vzorky jeho jedálneho lístka, ale aj známky nevkusu s ktorým bola vyberaná. (obrázok dodám)
  • 17. novembra 2007 15:53:11 CET
    vidim ze nejako nepribudaju opisy, asi by som mal jeden napisat len tak pre inspiraciu.

AKO VYZERA INTERNETOVY HONIC
    Je to muz vo veku 16-22 rokov, cele dni sediaci za svojim ulepenym monitorom a rychlo tukajuci svoje riadky pravou rokou. Ma splyhle mastne vlasy (nieco take ako profesor Snape v Harry Potterovi), a tmave kruhy pod ocami so staleho striehnutia na zeny ktore sa zrovna prihlasia. Dostatok sportu je vidiet iba na jeho lavej ruke kde ma vyrazny biceps a tenisovy laket, v tejto ruke zviera svoj nastroj a prevadza cinnost ktora mu dala meno honic.
    Vo vela pripadoch ma pri svojom profile fotku svojho nastroja aby kazdy videl aky je to kus ...

PS: poprosim Vas od tejto chvile sa uz plne venujte teme sutaze a nepiste off topic
  • 17. novembra 2007 15:41:21 CET
    Tvoju otazku myslim uz dost dobre vysvetlila Narocna Pani.
    Ale v tomto fore sa vobec nejedna akeho pohlavia su honici, pokial skutocne veris ze si pises so zenou tak ju kludne opis.
  • 17. novembra 2007 15:21:32 CET
    to budu opat muzi-honici
  • 17. novembra 2007 13:26:00 CET
    ...nazyvaju take zeny???

len pises pises a nic...hmm...??
  • 16. novembra 2007 21:32:38 CET
    Dakujem za prejavenu podporu :-)

este male upozornenia:
    1. Pokial niekoho budete vo svojom prispevku citovat citaciu vlozte do uvodzoviek ale prosim nepiste ani nick ani plne meno!
    2. V pripade ze sa v niektorych prispevkoch spoznate, vedzte ze je to vas osobny problem a usporiadatelovi sutaze je to totalne u prdelky :-)))
  • 16. novembra 2007 20:23:34 CET
    uz aj sa idem zapisat do skoly umenia a po veceroch zacnem pracovat na tomto projekte :))
  • 16. novembra 2007 20:17:52 CET
    fajny ulet :o) iste bude dost sutaziacich ... na tej teme sa da dobre vyžádiť
    • 2 posts
    16. novembra 2007 20:10:05 CET
    Nejakou cenou ti na toto prispejem kludne aj ja :-) Urcite sa dohodneme .-))))))))
    • 2 posts
    16. novembra 2007 19:28:08 CET
    Tak to bude něco, od dnešního dne to začnu dokumentovat...a hlavně posílat, protože diplom ještě v obýváku nemám :-))))