18. januára 2008 15:20:26 CET
Máš naprostou pravdu!
A všem ostatním- já mám slovenské a maďarské předky a nějaký rok jsem žila i v Anglii a ve Státech. Všichni lidé máme stejná práva , na to nezapomeňte!!
A ještě jednu věc- rýpete se tady do Dominy, která se provinila tím, že založila toto fórum, kde jí kdekdo napadá a nebudu se zmiňovat o tom, kdo má kolik nicků,
Ale ted´ jsem udělala jednu věc, vzala jsem si papír, a tužku, napsala si, kolik hlasů mají ONY dámy ,které jsou online, a dala jsem poprvé v životě v tomto žebříčku Madam Sombse 5 bodů. A co se nestalo? Okamžitě na to, dáma ve velení si připsala další body, a nejen sobě, ale i své krajance MA.
Kdo tu podvádí s nicky nechme stranou, jakož i napadání a zveřejňování osobních údajů, v čemž s Madam Sombsou nesouhlasím, stejně, jako s tímto stupidním fórem!
Proč jste zde? Aby jste sledovali, jak se jisté dámy a to v uvozovkách, samy sebe kvalifikují na nejlepší dominu a to ZCELA VEŘEJNĚ A TAK OKATĚ, ŽE JE TO ZARÁŽEJÍCÍ!!!Nebo proto, aby jste někoho napadali?
JAK JE TOHLE MOŽNÉ, ŽE VÁS ZAJÍMÁ JEDNA ŽENA, KTERÁ SEM JAK JSEM SI VŠIMLA ANI NECHODÍ, HODNOTÍTE JEJÍ ZJEV A TAK DÁLE A NEVIDÍTE, CO SE NA TĚCHTO STRÁNKÁCH DĚJE?? NEVADÍ VÁM TO? PAK JSTE VELMI ZVLÁŠTNÍ A JÁ, AČKOLI NECHCI NIKOMU STRANIT, V TOMTO SOUHLASÍM S KARLEM, ŽE TU JDE O MNOHEM VÍC, NEŽ O UBOHOU NAPADANOU DOMINU.JDE TOTIŽ O JMÉNO TĚCHTO STRÁNEK A O PODVODY, KTERÉ SE TU DĚJÍ, JSTE SLEPÍ? JSEM TU PO 2 MĚSÍCÍCH HODINU NEBO 2 A CO VÍM Z DOSLECHU A Z TĚCHTO A ANGLICKÝCH FÓR,MI UPLNĚ STAČÍ K TOMU, ABYCH ŘEKLA ANO- ALEXANDRA JE PODVODNICE, MA TO SAMÉ , TAKTÉŽ DVĚ NAŠE ČESKÉ DOMINY A JMENOVAT JE NEBUDU,ALE MADAM SOMBSA TO NENÍ!!
Totiž jedna z našich českých dam, která tu napadá kdekoho , a jedna, která měla prý před třemi dny 5 bodů a když se jí jeden subík vysmál- najednou je tady každou hodinu, předtím sem nechodila,a každou hodinu si připíše další body. To řešte!!! a ne nějaké osobní a nechutné věci
Znovu opakuji, žebříček je mi ukradený ale dnes to budu sledovat, abych si byla jista tím, že je to tak, jak jsem napsala a popřípadě se vám všem, nebo i dotyčným dámám omluvila.
MadamIvana