Drazí přátelé,
Jsem tu jen proto, abych vám sdělila několik informací,jelikož Sombsa, mimochodem moje velmi dobrá kamarádka mi dnes referovala o tom,co se tu děje.
Sešly jsme se po dlouhé době a docela mne mrzí, že byla tak otrávená z toho všeho,co se kolem ní děje. A řekla bych,že právem.
Vezmu to zkratkou.
Mé jméno je Marie a jsem z Prahy.Nejsem domina,ani subinka,jsem vdaná žena a mám celkem dost svých zájmů,takže takovéto stránky nenavštěvuji.
Sombsa je člověk,kterého znám pár let a troufám si říct, že velmi dobře.
Poznaly jsme se na chatu lide.cz a obě jsme tam přestaly chodit ze stejného
důvodu ,a to proto,že se tam jen nudící se slepice nebaví o ničem jiném,než koho by ponížily. Také jich sem pár chodí a to jsou právě ty anonymy, co píšou Blance na stránky zhovadilosti a urážky.
A kyž už byla řeč o hlasování- tak dělají totéž, jenže se snaží být nenápadné,což se jim nevede-
Začaly jsme se tedy stýkat a jedno vám řeknu, ty kydy tady napsané, jsou tak ubohé, že ani jeden z vás,až na pár vyjímek , si nezaslouží ani pojmenování.
Ty,KovbojiKarrlosi ,
ty jediný jsi měl odvahu jí zavolat a zeptat se přímo.Byla překvapena, protože tě nezná a já byla u toho,takže vím, co bylo předmětem telefonátu.
Dále
-"Madam" Nelyss, alias
Darina.CE,alias
Komorník a
fattum a další a další nicky-
ty si "dámo" rozmysli, co píšeš, protože to, že umíš být STRAŠNĚ„tvrdá ženská“ to už jsi o sobě napsala Blance do tvé návštěvní knihy,a zakázala jí na to reagovat tím, že její IP adresa nesmí přidávat příspěvky do diskuze, na kterou ti asi došly argumenty a proto zuříš.
Přesto neustále posíláš anonymy na její stránky aby jí urážely a jsi to ty, i my si dokážeme zjistit IP, ale ona se tě nebojí,piš si co chceš a kam chceš, ráda se totiž pobaví a já nakonec taky.
Stejně jako tady jsi pod několika jinými nicky a vše jsi začala zprávou ,kterou jsi jí poslala a ona ji tady zveřejnila, aby ukázala, jak jsou lidé zlí a hloupí.
Ona sama se nemá za co stydět, ani za to, co je a ani za to,co je jen její soukromou věcí a co dělá,či nedělá a ty se v tom veřejně hrabeš.
O tvé soukromí se nikdo nestará, asi ví proč, tak nech být ostatní lidi v klidu.
A ne, že bychom toho v poslední době neslyšely dost,to se pleteš-naopak a nic moc hezkého,tomu věř.
Aby toho nebylo dost, je tu ještě jedna „rádoby domina“, a ta je to samé ,co ty.
Jen s tím rozdílem, že je tak hloupá, že tu tráví celé dny pod svým nickem a hlasuje sama pro sebe.A dělá to proto, že jí jeden subík upozornil na to, že je plagiátorka, konečně ty víš, o čem mluvím
Pro ty naivnější-kopírování nebo v tomto případě napodobování někoho jiného.
Registruješ se přes Blančiny stránky na websurf, Autorhits Czin,kam ostatně také píšeš urážející názory a ubohé, jak jinak a tak bych mohla pokračovat.
A to nemluvím o těch stupidních smajlících, které měla Sombsa o vánocích na stránkách a ejhle, kdo je tam nemá ted?
Mimochodem,když se takto přes někoho registruješ,nejen že se mu to jméno,nebo nick objeví na účtě,ale připíšou mu na účet body za to, že přivedl referenta přes své odkazy. A má procenta ze všech tvých výdělků kreditů, a ještě mu pošlou děkovný email.
Jsi prostě „ dáma,která zná svět“
A peter666:
Viděl jsi ji někdy naživo,že jí tak urážíš??
Jak si můžeš něco takového dovolit? Ty že jsi subík? Jsi pouhý rejpal,nic víc.Nestojíš ani za odplivnutí
Berayekz:
S tebou jsem měla možnost se setkat Ahmede,a vím, jak jsi Sombse oddaný, ale nevvšímej si těch žvástů tady, ty sám dobře víš, jak to je a jaká je ona.
Nenufer:
Tak to udělej, uděláš to nejlepší rozhodnutí v životě!
Asdareel :
Ty se snad stydíš, za to, že máme v čele češku? Měl bys být hrdý!
Ostnatec:
Zdáš se mi nezaujatý a hlavně to máš v hlavě v pořádku
MartinaSnap
jsi objektivní a rozumná, nemám co dodat, jen je asi zbytečný to těnm tupounům vykládat.
sMALLsLAVE :
Asi jsi zdá se jeden z mála, kdo to pochopil,koukala jsem,že jsi tu dost dlouho, tak mi asi dáš za pravdu, že nikdo se nemá šťourat v cizích věcech
A všem rejpalům a idiotům, co neví, o kom mluví- NIKDO vám o to nestojí, jen přivádíte ženskou, která si to nezaslouží do situace, kdy jí asi z toho vašeho blábolení je zle! Jste zlí a nevědoucí o ní
NIC!!!
a závistiví lidé a nelezte tam,kam vás nikdo evidentně nezval,když se vás to přímo netýká.
Jsem tím vším znechucená a koho jsem vynechala, tak at´mi promine, ale myslím, že to hlavní jsem napsala.
Starejte se lidi o sebe a neubližujte lidem,kteří si vís nevšímají a vůbec je neznáte!
To je obecně, ne jen kvůli Sombse
Vím,že mi Sombsa vynadá, ale já to nějak snesu, hlavně že to nemusím dusit v sobě!
Sbohem a utřete si máslo z hlavy, vy neviňátka
Marie