19. januára 2008 18:18:51 CET
Dobrý deň,
Ak možem, niečo vám poviem, Nikoho z vás neznám a a verte,že ani nechcem.
Nikoho nebudem vyvyšovat a hájit´ ,ale zo pár slov vám tu zanechám ,aj ked viem ,že ma budete považovat za niekoho iného,po právde- je to dozaista váš zposob myslenia,
Ale pretože ja, na rozdiel od vás všetkých, sa nemám za čo skrývat, napíšem, čo si myslím:
Nuže: Ak je Ta Madam v dochodku- dobre, nikto z nás nevie prečo a aj mne osobne je to jedno.
To ovšem nie je dovod ju napadat´,že je zlá domina.
Ako ty tu píšeš Althoas a celkom jasne.
Jste všici voči nej zaujaty, pretože ona radšej povie otrokovi chod´a napíš tam , lebo sama na to nemá at už charakter, ale o tom pochybujem., alebo na vás na všetkých z vysoka kašle.
Ta madam, čo tu je napadaná tú lutujem na jednu stránku, ale tiež som sa trocha poohliedla po jej stránkach a tak dálej.
právda je taková , že ja som rada, že som sa neprihlásila do tohto rebríčku, lebo ked vidím tú závist´ ktorá je tu evidentná a na druhej strane reklamu, či už zlú, či dobrú ,je mi zle.
Ani jedna z týchto dám by sa nemala takto chovat´, na druhú stranu at´si každý robí, čo mu lubo, je to každého právo.
´Já bysom neriešila nejaké nicky alebo dochodok,či stupidný rebríčok.
Ale ak je právda, že niekto prišiel na heslá tej dámy a odcudzil jej stránky, to už je celkom vážna vec, nemyslíte?
A počula som tiež, nikto to tu zatial nenapísal, krom dajakého chlapca, že jedna kopíruje druhú.
No ak chcete, pozrite sa obym damám na stránky a porovnajte ich, Ja naozaj neviem, kto je voči komu viacej zaujatý, ale nemyslím, že to je ta pani, čo ju niekto okradol a to vel´mi sprosto.
Urobte si´úsudok sami, a nechajte tých urážok , určite ani jedna z uvedených dámn nemá čisté svedomie.
Majte sa fajn a preboha overte si najprv veci, ked o nich nič neviete.
Lady Sirael