Chtěl bych vám všem něco sdělit, a nechci se účastnit ani jedné té ubohé reakce jak na to, co je v žebříčku, tak na tu kampaň proti Madam Sombse.
Možná to bude znít zaujatě, a asi také je, jelikož jsem jejím otrokem již tři roky,ale prosím vás, smažte po mém sdělení toto fórum, protože je to jednorázové sdělení hlavně těm, co se opakovaně účastní těchto dvou fór a napadají ženu, kterou nikdy neviděli, ani neslyšeli třeba jen v telefonu.Nežádám ŽÁDNÉ REAKCE, berte to jen jako upozornění na to, že jste svými stupidními výpady způsobili něco, co už není jen hádka o to, kdo je vlastně kdo a kolik má nicků, nebo kdo podvádí v jakémsi žebříčku. Je to smutný příklad něčího zoufalství,či drzosti, neřku-li hlouposti, ale ujišťuji vás, že ani toto Madam Sombsu nezlomí, na to je příliš nejen inteligentní a rozumná, ale i povznesená, jelikož od vás, blábolilů, kteří tu rýpete do kdekoho, a to prosím bezdůvodně, jí to nemůže v žádném případě jakkoli ublížit, protože lidská hloupost nezná hranic a ti, co si tady hrají na nevinné a čisté, jsou právě ti, kteří nejvíce křičí,aniž by meěli důvod.A jak je známo ,hloupým a zlým lidem ,závistivcům, co nemají všech pět pohromadě, se ani bránit nedá, je to zbytečné přilévání oleje do ohně.
Je mi skoro 60. a mám svou Paní, rád, protože je taková jaká je a nikdo mi nenamluví a ani nemůže, že je zlá, ošklivá a tlustá a bůhví, co ještě! Jsem u ní 3 roky a nikdy jsem nezaregistroval, a to ani v případě, že k tomu byl důvod, že by někoho jakkoli napadla, nebo jakýmkoli způsobem podvedla ,či pomluvila a ponížila.
Věřte mi, strávím s ní hodně chvil a to i mimo lekce, a vy, rozumní, to prosím neberte jako vychvalování své zbožňované Paní, a vy ostatní, vy si myslete, co chcete, je mi to jedno.
Vůbec sem do jakéhokoli fóra nechtěl zasahovat, ale musím, protože se stalo něco, co už hraničí s kriminalitou a tohle já jen tak z povzdálí sledovat nehodlám a rozhodně udělám a už i dělám vše pro to, abych zjistil, kdo to byl.
Je pravda, že lidé dokáží být na internetu anonymní, ale myslím, že tohle zjistím, i kdybych to měl předat policii.
Co se tedy stalo včera, když jsem se vrátil ze zahraničí, kam jezdím pracovně:
Hned jsem jel za Madam, protože mi celá zoufalá volala, že se něco stalo a ať přijedu, že neví, co má dělat.
Zatímco vy tady řešíte, kdo je kdo, kdo je kdy přihlášený ,kdo kdy zaregistrovaný, nebo dokonce falešný, tak
Madam někdo SPROSTĚ ukradl její webovou stránku a nejen to, změnil i její údaje na Seznamu, takže se nemůže dostat ke svým údajúm a svým e-mailům, kterých jí chodí denně hodně!!! Ano, čtete správně.
Chtěla něco přidat na své stránky, nějakou povídku , kterou jí zaslal člověk, který jí píše velmi často, a co se nestalo? Nemohla se přes své přihlašovací údaje do administrace stránek dostat. Myslela si zprvu, že je hloupá a třeba si nepamatuje přihlašovací údaje, ale ověřila si je , jelikož si všechno zapisuje na několik míst a nejen v počítači, ale třeba i do diáře atd.
Pak ji napadlo, že se na stránky podívá a byla v šoku, když zjistila, že jsou sice na stejné adrese, vypadalo to zpočátku, jako chyba prohlížeče, ale zkusila další dva prohlížeče, zkusila notebook, počítač sousedky a všude byl výsledek stejný. Stránky na první pohled vypadají jako dříve, ale jsou odstraněny nejdůležitější rubriky a design stránek je úplně jiný.
Vy kdo jste je viděli, jistě víte, že byly celé černé,s bílým a červeným textem a najednou je pohled na ně jiný.
Jsou sice černé, ale v záhlaví mají obrázek, skin, který webgarden nabízí zdarma , zatímco ostatní vzhledy si musíte platit.
Takže, zmizelo vše, včetně jejích fotografií a zůstaly jen tyto rubriky Madam,
„About me“, „Moneyslaving“,,,Pratice“,různé bannery stránek zaměřených na BDSM , kde je Madam zaregistrovaná a zmizela „čistě náhodou „ rubrika diskuse- kde včera byl další anonym a zůstaly ankety , a většina textu těchto rubrik co zůstaly, je v angličtině.
Nebudu to zde déle rozebírat, ale je to nechutnost, i když na druhou stranu, jak jsem již říkal, všechny texty má Madam uložené, jako vše, je velmi pečlivá, takže není pochyb o tom že během pár dní na tyto stránky bude chodit jen ten ubohý člověk, který je odcizil, aby odcizil i to, co ještě zůstalo. Zřejmě mu angličtina není dost dobrá, takže ji tam nechal, protože ,zdá se neví, co by s anglickými texty dělal.
Tak vám jen chci sdělit, že jste všichni tady na tom fóru, které Madam neuváženě založila UBOZÍ a nebudu jmenovat ty, kdož mají s něčím podobným vlastní zkušenost , protože mi nestojí ani za odplivnutí.
Mimochodem jsme skoro celou noc strávili nad zjišťováním IP adres, které se automaticky ukládají do systému webgardenu a zjistili jsme zajímavou lokalizaci, odkud jich je nejvíce. Chce to trochu času, ale my to dotáhneme do konce, jako na Slovensku, kde se o to pokusil jeden mladík, kterému skoro rok procházelo to, že kopíroval veškerý obsah stránek Madam, než ona na to náhodou přišla, když si dala vyhledat do Googlu svůj nick. Je to zázračný vyhledavač-najde o vás třeba jen malinkou zmínku ať už pocházíte odkudkoli , takže osobní údaje Madam si každý může ověřit, jak již tady napsal člověk, kterého jste mimo jiné též napadli. Z toho že Madam Sombsu zajisté dobře zná.
Že, „madam“,? Nebudu jmenovat ,ale tato žena je s odpuštěním zahořklá, soutěživá a velmi zákeřná .Ihned ho napadla, jak si můžete všichni přečíst,má Madam v přátelích a proto je podezřelý. Pokud ji tam má, je to jeho věc a nevím, co je komu do toho, že zabíhá do takových malicherností,protože jak víme, každý si může na lidé.cz přidat koho chce. Hledat takovéto malichernosti svědčí o tom, že ona žena skutečně potřebuje psychiatrickou péči, jak jsem jí již jednou navrhoval.
Ale o tom jsem ani psát nechtěl, to jen pro obrázek, aby lidé tady otevřeli oči a nesledovali hlouposti, které píše jedna žena, pod několika nicky.
Takže cokoli se od této chvíle objeví na stránkách je podvod stejně, jako se to stalo již jednou na Slovensku, kdy někdo kompletně zkopíroval její stránky a dnes jsou už bohudík zakázané a pachatel , tedy plagiátor, nebo jak chcete, byl dostižen a potrestán. A myslím, že ho to velmi finančně vyčerpalo. A nejen to. Dnes už na serveru webovastranka.sk nic nenajdete.
Ostatně zde se o plagiátorství píše též,že ano.
Vaše případné reakce prosím ventilujte zde, a vy, co jste byli tak hodní a s Madam se spojili, aby jste ji podpořili,nebo ji dokonce navštívili, vám mám vyřídit, že vám děkuje, ale že tuto situaci zvládne sama, jako ostatně vše.
Loučím se s vámi všemi a stydím se za takové lidi, kteří nemají co na práci, než aby tu seděli celý den a pomlouvali kdekoho a to se netýká jen Madam, ale hlavně těch, a oni vědí sami nejlíp ,kdo se zde vydává za několik osob. Již jsem několikrát navrhoval jistému člověku, že by měl navštívit nějakého odborníka,mého kolegu psychologa, ale zřejmě té osobě nedochází, že kopání kolem sebe, je její parketa a ne Madam. Ta tímto vším hluboce pohrdá a já se jí nedivím,dobře dělá. Koneckonců-je to má bývalá žačka .
Sbohem a všem dobrým lidem krásný den a ti ostatní ať si ho prožijí podle svých zvyků-tedy zde.
Dr. Kalina