23. januára 2008 23:43:40 CET
PÍŠU Z PC 187.157.broadband7.iol.cz, Z Mladé Boleslavi a podle vás jsem Sombsa- nechám to na vašich bezduchých mozcích, ale chci vám jen říct, že jste vy pitomci ob´vlivnění několika drby, a nejde o přiblblý nicky, ale o to, že to je opravdu skvěá ženská a vy nemáte odvahu jí třeba jen zavolat, a zeptat se jí.
Snažila se zbytečně, a neposlala mě, jsem tu na návštěvě, protože policie konečně odešla.
Pokud jste si nevšimli, zveřejnila zde jména a IP adresy, které po několika ,snad 2 hodinách smazala a co ty dámy, co se jich to týká?
Obě chodí víc jak půl roku na její stránky psát anonymy. a nejen to, krást texty se jim také nepříčí, přesvědčte se o tom sa.mi,dnes tam ty kradené stránky byly. To je fuk, stejně jste tupí a nic vám oči neotevře, ani to, že jednu IP může používat několik lidí, a to aniž by o sobě věděli.
Jste hloupí, jak daleko vidíte, sami jí děláte reklamu, o kterou já, bych teda nestála.
A ještě něco, my jsme se dnes s policií nebáli ani podívat na údaje té zbožnované dámy, co je v tom přiblblym žebříčku první - asi by jste jí mohli závidět, co tato Lady dokáže vyprodukovat s jedním počítačem a o nickách ani nemluvím.
Chcete být slepí, budte, ale už ukončete tu trapnou kampan proti jedný ženský, která nikomu nic neudělala a zaměřte se na ty, co tu tak křičely a napadaly a ted´najednou ztichlhy a jejich další nicky také, proč asi???
Myslete hlavou tupci, koho si berete do huby, když ho neznáte, já ano,já soudit můžu, a soudím stejně, jako Sombse ted volá a píše spousta lidí a to co tady píšete, považují za stupidní, ne to, že ji někdo omezuje a okrádá,
Blbej českej národ
Sbohem