Forums » Nekategorizováno

Zloději a hackeři

• 22. januára 2008 8:56:22 CET
    Neverím že sa ti niekto nabúral do počítača. Čo tam máš za OS? Aspoň ServisPack2? Nejaký antivírus? Neodklikla si niekedy sama nejaký trójsky kôň, čo otvoril dvierka do tvojho počítača a vyzbieral heslá, čo si mala z pohodlnosti uložené v správcovi hesiel v MSExploreri, Mozile či Opere? To je bežná vec a bacha na to. Takéto programy behajú veselo po internete a nemyslím si že by si dal niekto tak chytrý toľkoto práce len kôli nabúraniu práve tvojho počítača. Na nete bežia oveľa lepšie lahôdky, ako trofeje pre hackerov, a majú dokonca pevnú IP adresu narozdiel od teba. Zavírenie tvojho počítača teda vôbec neber ako útok neznámeho páchateľa práve na tvoju osobu...

Ako vieš podľa IP adresy zistiť že je páchateľ odtiaľto? To som teda nepochopil...

Mysím že policajti sa ti na to vykašlú, dávanie pokút je pre nich oveľa lepšia zábavka, sori :o)

K ostatnému sa radšej nevyjadrujem...
  • 26. októbra 2009 14:13:25 CET
    Do schránky mi začínajú chodiť správy od užívatelov zo senegalu a iných spriatelených krajín, požadujúci emailovu adresu
    Text je preložený z angličtiny translátorom.
    Najnovšie sa však rovnaká správa objavila aj od užívatela registrovaneho na Slovensku, takže sa niekto snaží
    love36
  • 31. januára 2008 12:04:55 CET
    Opravdu duvod nemám,dlouho jsem zde nebyl,chtěl jsem se pouze vyjádřit a poděkovat všem rozumným lidem,nic víc nic míň Budu jenom rád když se budeme zabývat serozními věcmi.Možná ,že jsem to vytáhnout neměl,bude určitě lepší,když se to prapadne.Omlouvám se.
  • 30. januára 2008 18:08:14 CET
    Mas asi velmi vazny dovod preco vsetky tieto fora vytahujes navrch pravda?
  • 30. januára 2008 18:05:43 CET
    Již jsem se vyjádřil v podobném tematu,nejlépe je neodpovídat,nejsem hodnotitel,ale jsem rád žš převažuji téměř jednoznačně rozumní ainteligentní lidé.
  • 27. januára 2008 18:58:04 CET
    som si prečítal vaše príspevky a stačilo mi to. To čo tu rozoberáte je prášenie čistej slamy, hovadiny a keci najvyššieho kalibru. IP adresy, keylogy, a kvázi "technické" keci ktoré vedú jedine k znesveteniu tohoto msboardu.Sombse poradím vyhodiť pecko do koša a prestať z tými kecami. A vám ? Radšej nepíšte nič ako keby ste mali písať takéto žvásty.
  • 27. januára 2008 4:34:33 CET
    Ake maju komplexy?
  • 24. januára 2008 0:32:52 CET
    načisto vám šibe.Nie sme zvedavý na tieto somariny.Pekne si to napísala:"Blbý český národ",ale vsťahuj to na seba a všetky zakomplexované dominy a ich kamošky,čo sem píšu/vo všeobecnosti si to nemyslím,ale o vás áno/.Hentá AKOŽEMADAM už svätosväte sľúbila,že sem písať nebude,budem rád,ked to bude platiť pre všetkých.
  • 24. januára 2008 0:29:25 CET
    vono to snad nikdy nechcípne
  • 23. januára 2008 23:43:40 CET
    PÍŠU Z PC 187.157.broadband7.iol.cz, Z Mladé Boleslavi a podle vás jsem Sombsa- nechám to na vašich bezduchých mozcích, ale chci vám jen říct, že jste vy pitomci ob´vlivnění několika drby, a nejde o přiblblý nicky, ale o to, že to je opravdu skvěá ženská a vy nemáte odvahu jí třeba jen zavolat, a zeptat se jí.
    Snažila se zbytečně, a neposlala mě, jsem tu na návštěvě, protože policie konečně odešla.

Pokud jste si nevšimli, zveřejnila zde jména a IP adresy, které po několika ,snad 2 hodinách smazala a co ty dámy, co se jich to týká?
    Obě chodí víc jak půl roku na její stránky psát anonymy. a nejen to, krást texty se jim také nepříčí, přesvědčte se o tom sa.mi,dnes tam ty kradené stránky byly. To je fuk, stejně jste tupí a nic vám oči neotevře, ani to, že jednu IP může používat několik lidí, a to aniž by o sobě věděli.

Jste hloupí, jak daleko vidíte, sami jí děláte reklamu, o kterou já, bych teda nestála.

A ještě něco, my jsme se dnes s policií nebáli ani podívat na údaje té zbožnované dámy, co je v tom přiblblym žebříčku první - asi by jste jí mohli závidět, co tato Lady dokáže vyprodukovat s jedním počítačem a o nickách ani nemluvím.

Chcete být slepí, budte, ale už ukončete tu trapnou kampan proti jedný ženský, která nikomu nic neudělala a zaměřte se na ty, co tu tak křičely a napadaly a ted´najednou ztichlhy a jejich další nicky také, proč asi???

Myslete hlavou tupci, koho si berete do huby, když ho neznáte, já ano,já soudit můžu, a soudím stejně, jako Sombse ted volá a píše spousta lidí a to co tady píšete, považují za stupidní, ne to, že ji někdo omezuje a okrádá,

Blbej českej národ
    Sbohem
    • 2 posts
    23. januára 2008 19:30:02 CET
    vybodnite sa na toto forum a prestante ho stale vytahovat z odpadu
  • 23. januára 2008 19:02:29 CET
    jestliže nejde o keylogger, kterému by se podařilo infikovat i hlavní zaváděcí záznam (MBR) disku. Pak by nemusela reinstalace OS rošťáka zničit. Je potřeba popřemýšlet, jak se tam keylogger dostal, a zamezit mu, aby se v přeinstalovaném PC zahnízdil znova. Připomínám, že je nutné při práci s PC dodržovat určité dobré zvyklosti, k nimž patří nepřihlašovat se k systému jako administrátor či jiný uživatel s administrátorskými právy, není-li to nutné, být ostražitý při instalaci potenciálně nebezpečného software (upozorňuji zejména různé sranda programy a zvláště na spořiče obrazovky, jedná se o spustitelné soubory, které mohou kromě své obvyklé činnosti provádět naprosto cokoli. Kdybych chtěl rozšířit škodlivý program, použiji právě tento způsob.), jako jsou různé cracky a další programy z ne zcela důvěryhodných zdrojů.
    Je vysoce pravděpodobné, že se keylogger dostane do PC zneužitím nějaké chyby webového prohlížeče či mailového klienta. Je rozumné poohlédnout se po produktech jiných firem, než je microsoft. Toto doporučení nevyplývá ani tak z mé averze vůči kvalitě těchto aplikací, jako spíše z toho, že jde o nejpoužívanější produkty, tudíž exploitace jejich chyb má za následek napadení více PC, než je tomu v případě minoritněji používaných aplikací.
    Užitečným zvykem je používání firewallu po předchozím alespoň zběžném seznámení se způsoby jeho nastavování a používání, záplatování systému pomocí automatických apdejtů.
    A jak zjistit, zda je keylogger aktivní? Zkuste se podívat do Správce procesů a jednotlivé položky seznamu, běžící procesy, podrobit průzkumu googlem, tak by se vám mohlo podařit zjistit potenciální škodily. Není špatné občas zkontrolovat síťový provoz, nejlépe samozřejmě pomocí grafického rozhraní firewallu. Jemným dolaďováním nakonec dosáhnete toho, že síťová komunikace bude povolena pouze aplikacím, které to potřebují k tomu, aby sloužily, a ne těm, které se o to pokoušejí z jiných důvodů.
    Na závěr. Moc nevěřím v kompromitaci hesel použitím keyloggeru, jestliže se nejedná o situaci, kdy má útočník fyzický přístup k PC oběti. Jsem více nakloněn možnosti odchycení hesla osposlechem síťového provozu (záleží na místních podmínkách). Jsem si však téměř jist, že k prolomení došlo jiným způsobem.
  • 23. januára 2008 15:35:03 CET
    ja radim iba jedno.. ked to je fakt keylogger, tak ja by som preinstalloval OS,Spywer Terminator nenajde keylogger ani nod ani panda iba avast ale nie kazdu verziu najde .. takze REINSTALL WIN
    • 2 posts
    22. januára 2008 23:23:13 CET
    Prosím vás, proč té dámě (bomba somba) tak všichni škodíte! Vždyť je nejlepší, nejchytřejší, nejhezčí, nejdominantnější, nejublíženější, ... prostě nej. Tak už jí to prosím vás všichni uznejte! P.S.: a potom už třeba dá pokojdá pokoj
  • 22. januára 2008 20:50:52 CET
    Já myslela že naposledy znamená naposledy...obzvlášť u dominy...a ono nic....budeme jí číst pořád a pořád...no potěš:o)))
  • 22. januára 2008 20:44:55 CET
    KONEČNE,snáď už navždy!!!
    • 2 posts
    22. januára 2008 19:41:01 CET
    To by ma musela o to najskor sama poziadat a potom riadne zaplatit. A zajtra nemozem, bo idem do kina :o) Ale myslim ze po takejto reklame sa jej zakeyloggerovaneho PC ujme rad niekto neukojeny za protisluzbu :o)

Nuz v mojom pripade musi byt aj graficka karta riadny kus zeleza :o)
  • 22. januára 2008 19:14:43 CET
    dufam ze to bol prejav ze si to vysvetlenie pochopila
  • 22. januára 2008 19:14:00 CET
    dufam ze to bol prejav ze si to vysvetlenie pochopila
  • 22. januára 2008 19:09:23 CET
    graficka karta je taky kus tvrdeho papieru vo formate A3 alebo castejsie A4, normalnom pripade sa dodava ako prislusenstvo sada farebnych ceruziek a guma pre ulahcenie funkcie DELETE

jaaaj a da sa na nu pomocou tych ceruziek napisat IP adresa...v 256 farbach
  • 22. januára 2008 19:02:45 CET
    hihi, ona ta odporucila len aby si Sombse dal dokopy pc
  • 22. januára 2008 17:35:44 CET
    No tak v tomto mám prezmenu úplne jasno. Určite chodiť do bordelu, respektíve inak, či už finančne alebo materiálne slúžiť nejakej cudzej osobe pre pár pekných chvíľ nemusím. Užívanie si nieje za každú cenu a nadovšetko v mojom živote. Je to celé len neúprimné klamstvo za prachy. Takto zúfalý nebudem asi nikdy, to radšej budem behať maratón, aj keby dotyčná vyzerala ako modelka a bola v svojom remesle neviem aká "dobrá".
    Navyše mám priateľku, mám všetko čo potrebujem, je to tentokrát vzájomné, a každopádne stačí mi to čo mám. Dávam a pomáham predovšetkým tam kde to má význam a kde mi to oplácajú. Som v podstate spokojný a šťastný človek a radšej budujem spoločný hrad vzťahu z ktorého mám radosť, akoby som mal behať užívať si a rozhadzovať kade tade...
  • 22. januára 2008 16:02:56 CET
    dělá tahle žena především sama sobě.Její povahou bych si ji dovolila přirovnat k tvorům druhu bezobratlích.
    Tahle bezpáteřní a bezcharakterní osoba se zjevně jak se ukazuje, presentuje všude způsobem ji vlastním.

• 22. januára 2008 15:28:45 CET
    Přijde mi nedůstojné,co tady "Madam Sombsa" tropí...Myslím že každou normální dominu z Čech musí zamrazit až v kostech,když si čte,co z ní padá za perly...Nejde mi o body,jsem jen obyčejná domina,které tohle dohadování přijde nedůstojné,a od kterého se distancuji.Prosím,abych nikdy nebyla dávána do jednoho pytle s touto madam,věřte,že většina domin z Čech je normální.Ale tato paní se zřejmě řídí heslem,že i špatná reklama je reklama,hlavně že je zadarmo.Oni věděli na seznamu na lidech,proč jí zakázali vstup do některých místností...a já už se opravdu nedivím.Píšu sem za nás ostatní dominy....opravdu je "Madam Sombsa" výjimečná...tohle se totiž opravdu jen tak nevidí.Gabrielle.Stone
  • 22. januára 2008 15:08:00 CET
    Takých psychologov naserem za noc plný šerbel.Tvoja diagnóza je psychiatrická a tou je sebalútosť,ktorá prejde do debky a zase naskočí sebalútosť a tak to ide u Teba dookola.Ale máš to v hlave také domotané,že asi nepochopíš,čo som chcel napísať.
    Apropó,softwer,ktorý máš načierno nainštalovaný v PC si tiež oznámila polícii?Ak nie,môže sa stať.
  • 22. januára 2008 15:02:32 CET
    Jsem se doslechl, ze somsicka dela dokonce mezinarodni ostudum,, uz nevi kam prdel schovat, tak se usadila na slovensku. Slovenstinu ovlada jako ja jazyk Urdu, ktery se neupouziva 5k let od zalozeni letopoctu. Takze holko mila rozmila a taky zcela trotloidni, jsi opetovna lharka a hrajes si tady na psycholozku. Psychologi ovladas jako ja rust vlasu na me hlave, jsi zcela nemocna na hlavu a pokud se zacnes navazet do lidi zde sedicich, ver, ze se da zaridit dle toho, kde co vykladas. Vim kdo jsi a me neznas, ale setkali jsme se, lhala jsi mi opakovane jako male dite kdyz udela pruser. Takze si to ve sve hlavicce mile preber, rozhodni se , co ches delat dal. Jak se rika, kamenem by na tebe bylo skoda. Urovnej si sve pocuchane nervy a nestezuj zivot nikomu !!!