22. januára 2008 11:28:45 CET
Nezlobte se, ale mám vážné obavy s čím jste skutečně v invalidním důchodu, neboť to co tu předvádíte je poněkud mimo hranici zdravého rozumu.
1) Operujte zde technickými pojmy, kterým evidentně nerozumíte a vůbec Vám to není trapné. IP je ve Vašich očích něčím skoro až "spasitelným" a přitom existuje řada způsobů jak jej obejít, byť každý je nakonec při intenzivnějším úsilí vystopovatelný, pokud ovšem nepřistupuje přes systémy, které jej mají chránit ze zákonných důvodů a tyto systémy jsou zase ale evidovány příslušnými úřady, ovšem není to tak jednoduché jak to zde Vy popisujete (byť i já nejsem technický typ, takže to nepopisuji přesnými termíny, ale každodenně se s těmito postupy setkávám při své práci, takže o tom přece jen něco vím)...
2) Vyhrožujete policií, ale je velmi těžké po tom co jste zde až dosud předvedla uvěřit, že jste vůbec někoho kontaktovala. A když, tak Vaše popisy situace budou policistům připadat jako trestný čin asi stejně, jako když jedna stará pani neustále telefonuje na jistou policejní služebnu, že se jí někdo vloupává do bytu jen proto, aby ji přeladil TV a ona nemůže najít svůj oblíbený program. Jenže ta paní má na podobný výstřelek vzhledem ke svému věku nárok a tak tam policisté, kteří hlídkují v té čtvrti dojedou a TV jí naladí - ostatně i policisté jsou lidé a často mají srdce na správném místě. Možná, že když jim zavoláte, tak si také se srdcem na prvém místě řeknou, hele už zas volá domina "Kosmonosy" půjdem si s ní dát pokec...
Není to tak dávno, co zde "Vaši přátelé a subíci" různě proklamovali, že Vás hájí o své iniciativě, nyní píšete:
"Co se týče mých otroků a známých - jak víte, byla jsem napadena, že jsem to já- všem jsem zakázala tyto stránky navštěvovat a někteří už i účet na můj příkaz zrušili."
Kdo jste, že zakazujete i svým "známým" chodit na některá stránky na netu a oni Vás poslechnou?
Nepřehnala jste to touto formulací už trochu? Ono to spíš vypadá, že jste to Vy, kdo ruší profily, aby zametl stopy, kolik multiidentit si zde vytvořil a zároveň přitom opět prokazujete fatální neznalost zákonných povinností správců stránek uchovávat i zrušená (=veřejnosti již nepřístupná) data několik měsíců pro potřebu např. policejního vyšetřování v rámci boje s různými formami extremismu...
Již jednou jsem Vám jinde napsal, že by bývalo lépe, kdybyste toho napsala méně, škoda, že jste se nad tím neobtěžovala zamyslet...
Nicméně mne tato Vámi předváděná fraška začíná bavit, je to už docela hezký sitcom, takže se těším na nějaké další díly až zase sepíšete Vaše další zásadní prohlášení, nebo až zase založíte Vy či někdo kdo s Vámi sedá pravidelně u klávesnice další fórum na téma nějakých Vašich problémů
Váš oddaný čtenář
Althoas