Forums » Nekategorizováno

Názvoslovie spankingových nástrojov

• 2 posts
    23. januára 2008 15:46:40 CET
    na obrazok si musime pockat kym ho admin alebo shotgunm neautorizuju
  • 23. januára 2008 14:51:10 CET
    v detskom šarkanovi tenučký laminátový prútik,je to také ľahšie,ale štípe tiež pekne a dá sa s ním realizovať po celom tele.
  • 23. januára 2008 14:51:08 CET
    na spestrenie tohto fora som pridal jeden album verejne pristupny , s nazvom ,,bytovy doplnok" ako by ste pomenovali tento nastroj?
  • 23. januára 2008 14:49:31 CET
    s tymto nastrojom- kozeny obusok naplneny pieskom som sa stretol v mladosti u jendeho mojho kamarata doma , u neho visel zaveseny na stene a a ko mi tvrdil tak nim dostaval od rodicov
    • 2 posts
    23. januára 2008 14:28:37 CET
    Tak tu vec este v ponuke nemam ale uz to mam nachystane :-)
  • 23. januára 2008 14:20:43 CET
    no ja co mam skusenosti velmi silne a blizke (pouzivala ho nasa telocvikarka) tak to bol kozenny podlhovasty vacok naplneny pieskom pomerne bolestive a nezanechava stopy
    • 2 posts
    23. januára 2008 14:16:07 CET
    Niektori ludia hovoria pešek tomuto http://www.bdsmshop.sk/images/obusok.jpg ale neviem ci je to spravne
  • 23. januára 2008 14:08:38 CET
    Strapaty bic by sa v slovniku nasej mladeze tiez tazko ujal :-)

A ked sme pri tych spankovych nastrojoch co vam hovori "Pešek"
  • 23. januára 2008 14:01:53 CET
    by som nechal dútkami,leda vy sa páčil"STRAPATÝ BIČ".Roubík by mohol byť:"ÚSTNY ŠTUPEĽ".
  • 23. januára 2008 13:37:31 CET
    ked sme pri tych slovenskych slovach tak octor ma pravdu devatchvost macka je spravny nazov, ale zaujimalo by ma ako by sa prelozili dutky to je tiez bohemizmus a to uz vobec nehovorim o roubiku.
    Roubik som sa pokusil prelozit pomocou roznych anglicko slovenskych slovnikov najcastejsie mi vysli vtip (gag) ale v par pripadoch mi vyhodilo aj frazu "Otvarac huby" ale takato fraza sa v slovniku nasej mladeze asi tazko ujme ;-)
  • 23. januára 2008 12:01:17 CET
    Myslím,že naj názov pre ZAPLETANÉ DÚTKY alias KOČKU je:"Deväťchvostá mačka".
    • 2 posts
    23. januára 2008 11:50:06 CET
    lenze kocka je ak sa nemylim bohemizmus takze by t chcelo nejake pouzivane slvoenske slovo :-)
  • 23. januára 2008 11:37:52 CET
    dutky s pletenymi koncami ja kocka, myslim ze to je hlavny rozdiel
    • 2 posts
    23. januára 2008 10:47:53 CET
    robis nam v tom bordel :-) ked tm nie je nic vpletene je to kocka alebo dutky? :-) alebo dutky s pletenymi pramenmi su kocka?
  • 23. januára 2008 9:26:14 CET
    kočku som vyskúšal bez niečoho vpleteného do koncov a je celkom fajn.S tým vpleteným by to asi bolo dosť ostré.A dútky mám troje,jedny hladkajúce,stredné a ostré-ked s nimi dostaneš poriadnu ranu,kočka je malina.
    • 2 posts
    23. januára 2008 9:01:34 CET
    takze by ste navrhovali oznacovat dutky ako cosi v podstate prijemne a kocku v momente ked to ma cosi vpletene do koncov a v podstate je to vrazedna (ci kozu zobliekacia) zbran?
  • 23. januára 2008 3:22:10 CET
    Veľmi"príjemný"nástroj,pevná rúčka a nej vsadený obdľžnik z gumy/hrúbka 2-5mm/rozmer asi 30x10.Štípe ako čert.Čím hrubšia guma,tým je ostrejšia.
  • 23. januára 2008 2:16:20 CET

Ještě pro upřesnění: Kočka je nejznámnější jako devítiocasá, ale jsou i verze 3, 5 či 7 ocasé.Nástroj už "těžšího kalibru".
    Padlle jsou dřevěné, různých tvarů, nejznámnější jsou obdélníkové tvary různých rozměrů s krátkou rukojetí a pro "malbu na pozadí" mající i různé tvary průřezů, např.srdíčko či více kulatých otvorů atd.Myslím, že jak jsi zmínil ono kuchyňské prkýnko,efekt je v podstatě stejný.Vzhledem k větší ploše nástroje, pro mne velmi nepříjemná bolest.Osobně mám raději tu štípavou, od rákosky čí proutku.
  • 23. januára 2008 1:50:01 CET
    zatial co som cital sa vzdy uvadzala devitiocasa kocka, podla zdrojov v roznej literature som si urobil asi taku predstavu je sa jedna o nastroj ktory ma podovne ako dutky niekolko pramenov (9) tieto pramene su spletane z viac kusov koze alebo spagatu a na konci su opatrene kovovimi gulickami, tieto gulicky podla niektorych knih mozu byt opatrene hacikmi, toto je uz samozrejme dost brutalna uprava ktora asi v nasich spalnach nenajde uplatnenie tam by som to skor tipoval na uzliky.
    Padlle
    je v podstate veslo, ale tiez by som to nebral doslovne skor sa jedna o drevenu placacku s polelipsovou udernou plochou a kratkou ruckou, moze sa miesto nej pouzit kuchynska dosticka ;-)
  • 23. januára 2008 1:31:22 CET
    sice nedoložím obrázky ale myslím, že zrovna tohle jsou trestné nástroje které nečiní problém zřejmě nikomu.
    Hůře bych to viděla třeba s padlle nebo kočkou, ale mohu se plést.
    • 2 posts
    23. januára 2008 1:00:44 CET
    Tu je pár základných vecí (obrazky su cez odkazy):
    Jazdecký bičík http://www.bdsmshop.sk/images/jazdecky.jpg
    Bič http://www.bdsmshop.sk/images/pleteny%20bic.JPG, obcas sa pre neho puziva aj vyraz pleteny bic ale myslim ze na slovensku sa castejsie pouzival vyraz korbac
    Dutky http://www.bdsmshop.sk/images/dutky%20jemne.jpg maju rukoväť a niekoľko prameňov