Forums » Nekategorizováno

silikon

• 1. júna 2005 9:37:10 CEST
    Vie niekto poradit, ako vyrobit silikonovy a zelatinovy vibrator. Rad by som vyrobil pomocky pre partnerku podla jej predstav.
  • 29. júla 2005 9:27:19 CEST
    ... k dostání v drogériích za cca 150 Kč za 100 ml...
  • 23. júla 2005 13:58:21 CEST
    Myslim, ze sa udrzi.... Ten silikon je taka "gebuzina", ze drzi vsetko a na vsetkom.... Alebo priamo na ten "zaklad" s PU peny natiahnut 3-5 peknych ciernych prezervativov a pripadne medzi ne dat vzdy troska silikonu... hm???
  • 21. júla 2005 21:33:00 CEST
    v prvom rade vitaj :-) dlho som Ta necital.
    Co sa tyka toho silikonu na pur penu, to je mozno riesitelne nakolko 0,5cm vrstva v pohode vyschne. Len neviem ak by to bolo so spojenim. A neviem preco podla toho ako si to opisal mi vychadza ze pokial sa ten slilikon na pur pene neudrzi tak Ti vznikne priserne hruby prezervativ ;-))))
  • 20. júla 2005 9:48:34 CEST
    No, nemam to este odskusane ale rzmyslal som najprv vyrobit akesi jadro pozostavajuce z vystuze /najlepsie asi spletane ocelove lanko cca. 2-3mm hrube - je pevne a zaroven ohybne/ a okolo tzv. "stavebna pena" Ako formu pouzit hoci igelit vytvarovany do tvaru valca... A na to potom naniest vrstvu cca 0.5 cm silikonu /najlepsie cierneho
    y/ Ak by to malo mat nejake detaily na povrchu tak pouzit tvarovanu formu formu z dvoch casti /najlepsie asi sadrovu - da sa tam lahko rydlom urobit cokolvek. Potom uz len nechat vytuhnut... Podotykam zatial neodskusane ale malo by to ist...
    • 2 posts
    19. júla 2005 19:31:07 CEST
    Obavam sa ze by to potom listkovalo a nedrzalo pokope
  • 19. júla 2005 17:26:23 CEST
    Silikon - Mozno by bolo dobre nevyplnit formu naraz, ale po vrstvach, ktore pred nanesenim dalsej vyschnu.
  • 16. júla 2005 11:51:45 CEST
    prirodny latex predavaju v sexshopoch ale je to dost draha sranda.
  • 3. júla 2005 23:52:11 CEST
    dentakryl uz tak lahko nezozenies, naposledy som ho videl pred 5timi rokmi :/ Prirodny latex si kde videl? myslim v predaji :-))
  • 30. júna 2005 18:52:56 CEST
    myslim si ze skor by vam pomohol prirodny latex ako silikon, alebo este by ste mohli skusit lukopren. To je co sa tyka pruznych materialov, pokial by bolo treba tvrdy material tak asi dentakryl
    • 2 posts
    29. júna 2005 22:36:56 CEST
    Bezny sanitarny silikon ma ostat vlacny aby tesnil, nema vytvrdnut cely objem takze to velmi nevidim.
  • 29. júna 2005 13:08:01 CEST
    To som skusal aj ja, ale aj malych objemoch cca 5x5x5 cm to velmi dlho tuhlo, radovo niekolko tyzdnov. povrch bol tuhy a pruzny, ale vo vnutry bol stale makky a mazlavy...
  • 12. júna 2005 12:40:02 CEST
    Nuž ja som skušal a mal dobre vysledky z bezným sanitárnim silikonaom čo sa predava v tybach na tesnenie. su aj farebne a číre ... spraviš si formu, kvalitne opracuješ, striekneš kvalitným mazivom a naplniš silikonom, nechaš vytvrdnuť (podla odhadu cca 5-6 dní) a maš čo si chcel ... opracovanie vyrobku už je komplikovanejšie .. a pri večeších veciach treba dovnutra vystuž aby to nepraskalo a neroztrhlo sa ...
  • 7. júna 2005 7:17:30 CEST
    Ja som nasiel na nete vyrobok MistralSil, silikonovy kaucuk. Tiez to stoji viac ako 1000. K tomu este potrebujes aktivator na vytvrdenie a aj ten je drahy. Potom sa to uz oplati radsej kupit v shope a vyjde to lacnejsie. Ale domaca vyroba je domaca vyroba.
  • 6. júna 2005 19:06:26 CEST
    v piatok som objavil v jednom shope taku nadobku obsahujucu silikonovu tekutinu, ktora sa da striekacou pistolou nastriekat na telo a mas kvazi silikonovy oblek priamo na tele. davka na cele telo (odhadom 2,5-3 dcl) stala tusim 2100.- mali to iba v ciernej farbe. mozno by stalo za pokus to vyskusat na odlievanie, alebo kontaktovat vyrobcu ohladom podobnych produktov...
  • 2. júna 2005 13:28:08 CEST
    Mas pravdu, je to silikon. Miesa sa to tusim z prasku a tekutiny. zhanal som uz aj ja kontakt cez filmarov, ale bohuzial... urcite to pouzivaju na vyrobu masiek a tak. keby si nieco nasiel, daj vediet. priebezne to hladam aj ja...
  • 2. júna 2005 7:02:51 CEST
    Raz som videl dokument na jednej zahranicnej stanici, len som vtedy tomu nevenoval pozornost. Tam vo vedre zamiesali nejaku zmes a odliali do formy. Po nejakom case, ked to stuhlo to vytiahli a hotovo. Vysledok bol dokonaly. Ja potrebujem vediet, co to vlastne zamiesali.
    • 2 posts
    1. júna 2005 22:48:14 CEST
    obavam sa ze tieto veci sa lisuju takze pri opracovani nedostanes potrebne hladky povrch