Forums » Nekategorizováno

Velikonoce

• 30. januára 2008 18:09:11 CET
    Možná je to teoretická otázka,ale zajímá mne. Jak na velikonoční pondělí? Může domina dostat mrskačkou a nebo být oblita po případně vhozena do vany otrokem, subíkem atd? Když nedostane tak jak my říkáme na Moravě uschne.Velice rád si přečtu názory obou stran.
  • 24. marca 2008 7:36:48 CET
    Možná by nebylo od věci prdlému vysokoškolákovi vysvětlit, proč karabáč ze zeleného proutí nebo proč voda z potoka. Možná by se měl poučit, že nejde o to vyřádit se na tom ženském hadím pléměti, ale že je to symbolika jara. Proto proutí, ve kterém už proudí míza, proto jarní voda, která očišťuje.

Osobně si myslím, že tyto jarní zvyky se zvrhly. Děvčata jsou otrávená, že mají malovat vajíčka, když ti kluci nemají míru. A musím říci, že když ještě chodili kluci za mou dcerou na šmigrust, jak se tomu u nás říká, nejvíce mne vytočily poznámky, že by raději dostali peníze.

A z mého pohledu? Cítila bych se trošku ošizená, dokud bydlel syn u mne, když bych na velikonoční pondělí nedostala symbolicky pár šupanečků na zadek a nepřistálo na mně troška vody.

A ještě jeden zlozvyk, který někteří pánové mají - jalovec. Pominu, že je chráněný, ale když se sem tam objeví někdo jako já, kdo má alergii na jehličí ...tak to je potom zážitek.
  • 23. marca 2008 16:40:11 CET
    Já osobně vždy v pondělí časně ráno s přítelkyní vyrazím na proutky, následně upletu pomlázku přímo před ní a vyplatím jí. Po kamarádkách už moc koledovat nechodím, když nějaká chce, tak přijede na velikonoce k nám ;-) Volit kabel je na hlavu, vždyť čerstvým proutkem dát slečně na zadeček je krásné, u nás doma pro obě strany. Ale vysvětluj to prdlému vysokoškolákovi...
  • 22. marca 2008 17:26:35 CET
    Ale vo vseobecnosti...v ramci d/s bdsm hratok, podpichovania, alebo ako to nazvat, budete sibat? Za normalnych okolnosti uz nesibem :) uz som z toho vyrastol, ale pri teraz trosku vaham. Z recesia by to nemuselo byt zle...
  • 22. marca 2008 12:39:59 CET
    Tvůj spolužák by sám zřejmě potřeboval někde přivázat a dostat ochutnat z vlastní produkce...
    • 2 posts
    22. marca 2008 9:46:52 CET
    To su presne tie veci ktore su uz absolutne mimo povodnej tradicie. Tradicia predsa hovori ze to ma byt cerstve prutie plne miazgy (mizy) aby zeny dlho vydrzali :-)
  • 22. marca 2008 0:48:11 CET
    Můj spolužák z vejšky letos plánuje plést z UTP kabelů, jelikož klasická pomlázka nevydrží napřesrok Chudák slečna, kterou tím přetáhne.
  • 19. marca 2008 22:00:08 CET
    Tiez na to myslim...a v ramci recesie mozno nieco spacham...a mozno sa mi to potom vrati (v co dufam)
  • 19. marca 2008 18:04:32 CET
    Polít mě někdo studenou vodou, tak to nepřežije - tedy pokud bych to přežila já:)))Naštěstí žiju v kraji, kde hrozí skutečně jen pár přes zadek.. Souhlasím s tím, že se v posledních letech, či desetiletích stalo módou používání mrskačky nepřiměřenou silou a její výroba z nevhodných materiálů - nástroj splétaný z drátu v bužírce bych nevzala ani na psa.. No.. dnes už to asi nehrozí, oběťmi takového nemírného velikonočnho veselí bývají spíš dorostové ročníky, ale v mladším věku jsem překvapila nejednoho nesoudného koledníka tím, že jsem mu mrskačku sebrala a naložila mu jich pár ostrých zpět...:-))
  • 19. marca 2008 16:29:58 CET
    zelam vsetkym. Bez rozdielu, akym sposobom sa ich rozhodnete stravit.
  • 31. januára 2008 13:15:07 CET
    a polívání jimi patří také k tradicím ale tohle je pro mě představa horší, než-li dostat třeba jalovcem.Stejně jako napsala Nenufer, že čím horší, tím lepší a odér několika "vůní" dohromady musí způsobit několikadenní bolení hlavy a žaludeční nevolnosti a to už nemluvě o problému zbavit se tohoto smradu,brrr.
    Taktéž souhlasím, že někteří jedinci tzv.značně "pod parou" umějí být právě díky alkoholu krutí a chovají se s prominutím jako hovada.
    • 2 posts
    31. januára 2008 10:51:59 CET
    mne sa na sibacke v poslednej dobe nepaci prave ta krutost v alkoholovom opojeni :-) a to ze poniektori na slovensku akosi presli z polievania vodou na polievanie vonavkami ale mam pocit ze cim vecsi hnus tym lepsie. Raksej by som sa teda 10x prezliekala z mokreho ako potom 3 hodiny umyvala z hlavy ten strasny smrad co vznikne ked sa tie vone (bez ohladu na to ci neboli predtym prijemne) spoja do jednej hrozy
  • 31. januára 2008 10:41:29 CET
    Je to zajimava predstva,trosku na zadecek,velmi jemne,(mam na mysli pouze symbolicke posemrani na zadecku a ne ukrutanske biti napr,jalovcem,proto pisi velmi jemne)vidim ze dominy nektere to berou nektere ne,a predtava otroku a subiku ze by potom oni byli pozvani na vyprask.myslim fajn,urcite recese to je.Asi by to bylo fajn a nebranil bych s etomu.dik za precteni
  • 31. januára 2008 10:40:58 CET
    Cinderela
    Ja uz "uschynam" minimalne 18 rokov a da sa to vydrzat.
  • 30. januára 2008 21:33:28 CET
    a tak se žádný rok šibačka neobejde bez polití vodou(což tak neprožívám ale beru to zcela normálně pokud mi nechce někdo zrovna vyplavit byt v alkoholovém opojení )a výprasku se určitě nebráním, že jsem dominantní ještě neznamená, že mě neoslovuje i na mě samotné................krom toho, každá rozumná domina to určitě bere zcela přirozeně jako recesi
  • 30. januára 2008 21:10:28 CET
    Dodnes som nepochopila, co je zabavne na tom, spravat sa k zenam tak neuctivo,ako na velku noc. Dam prednost v tento den kludnej relaxacii a uprednostnim moznost,ze uschnem
  • 30. januára 2008 20:20:47 CET
    Nejen vzhledem k dominantní dámě je třeba v tomto případě myslet a nepřehánět :-)
  • 30. januára 2008 19:30:22 CET
    Jistěže ano :-) Každá rozumná dominantní žena, a zejména ta, pro kterou je D/S vztah především vztahem partnerským, to bere spíše jako recesi, než jako nějaké "zpronevěření" se hierarchii ... Samozřejmě, že je však potřeba v tomto případě myslet a nepřehánět :-)