Forums » Nekategorizováno

Nazor jedneho otroka

• 2. júna 2005 15:25:32 CEST
    "Su vobec na slovensku dominy?"Pravdepodobne si vela ludi pomysli ze si robim srandu ale ja to myslim uplne vazne. Nech robim co robim stale sa snazim dopisovat ale ani jedna mi neodpisuje, ani naznak ze by so mohol dufat v nieco take ako stretnutie. Ked sa pozriem na ceske weby citam tam o vela dominantnych zenach ale na slovensku akoby sa po skutocnych zem zlahla. Ked pozriem do podokna kto je online vecne je tam plno chlapav a ani jedna zena.viem ze sme vo vsetkom oproti vacsine vyspelych krajin pozadu ale este aj v tomto ved sa tolko o pocujem ze to zeny bavi byt dominantne, ked su muzi pri nich uboziaci, ale tie slovenske tie su asi celosvetova vynimka nevien ci su poznacene inym rezimom alebo sa hanbia,alebo co...no neviem ale dufam ze sa mi podari si najst slovenku, prosim Vas aspon mi napiste uz aj ked so mnou nechcete nic mat aby som mal aspon dobry pocit ze ste tu na slovensku budem cakat. Popripade my napiste navod ako si ju zohnat velmi by som to ocenilo,lebo uz som zufaly asi emigrujem niekam!
  • 7. augusta 2005 9:24:29 CEST
    Switchatko, mozna ze Ti nepsal proto, ze hledal vztah a nedokazal by Ti dat pro Tvoji druhou osobnost to, co potrebuje ;-)
  • 7. augusta 2005 9:17:19 CEST
    Este k stazovaniu sa na pocet domin online, ci celkovo. Okrem toho, ze zien na internete je proste menej a cast z nich su muzi, tak dalsia vec je penetracia intetnetu a moznosti pristupu. Dalej si musime uvedomit, ze proste zena ma mensi problem najst muz, ci niekoho ineho aj bez internetu, takze co by tu robila, ak ma vlastne to, co potrebuje aj bez registracie? Samozrejme, vyjimky su
  • 7. augusta 2005 9:08:39 CEST
    Zdarecek vsem

Chcel by som doplnit snad tolko, ze hladanie vyznam ma vzdy. Je jedno, aku formu si kto vyberie, dolezite je, ze necaka so zalozenymi rukami. Moze sa prejavovat sproste, aj rozumne, reagovat len na inzeraty, alebo si ich davat, komunikovat online, je to jedno. Ono, ako sa vravi, na kazdeho raz dojde. A najde si takeho, kta sa k nemu, alebo k tomu, co sa snazi predstavovat, hodi. To, ze "sprostak" natrafi na sprostakov je vcelku jasne, protoze inteligentne zmyslajuci clovek sa mu bud neozve, alebo ho slusne odporuce dalej. Problem je, ze je vela "travy" a kvetin je uz pomenej. Ale to neznamena, ze nie su.

Dalej je dolezite vediet, co hladame. Pisete tu, teda "hladaci", ze hladate dominu. Ste si isty? Nehladate dominantnu partnerku, zenu, pripadne dominantneho muza (to pre zeny, bi, homo)?

Dalsia vec je rozlisit, aku formu vstahu hladate. Vsetko je to vstah, pokial to nie je na jednu noc a podla toho aj hladat. Hlavne je, mat jasno v tom, co chcete. Iste, musi to byt realne, ale potom je dolezite ist za tym. Niekedy budete nuteni ju trosku poupravit, ale to nemeni nic na tom, ze by ste mali vediet, co chcete, koho hladate.

Asdik pisal o dvoch moznostiach zoznamovania a hladania. Je to tak, len by som doplnil, ze pripadnych nasledkov a dosledkov je o nieco viac a zalezi vzdy na konkretnom cloveku, ktora moznost sa mu bude potom zda vhodnejsia (vyhodnejsia). Kacir k druhej moznosti reagoval, ze to moze byt zbytocna namaha. Asi to tak nemyslel, ale myslim, ze ziadna namaha, ktoru vykoname pre uspokojenie, radost ci ine prijemne prozitky pre seba, ci inu osobu, nie je zbytocna. Ja osobne volim moznost cislo jedna, nie preto, ze nechcem vykonac nieco zbytocne, ale preto, ze pre mna je BDSM+ na prvom mieste, na druhom su vlastnosti a to nezistim na druhej osobe pohladom od baru, ci z lavicky v parku, alebo v kine, ci divadle. A vzhladom na to, ze nase predsudky a predpojatost voci "spolocensky normalnym" ludom je, ze nas odsudia, ci nami budu opovrhovat (su aj dalsie dovody, hanba, neschopnost priamej a uvolnenej komunikacie hned na zaciatku...), nepytame sa pri prvom stretnuti, ci je osoba BDSM+. Iste, nepytame sa ani, ci ma rada sex, alebo ako ho ma rada, ale vzhladom na to, ze sex je "bezny" a prirodzeny, je to menej narocne a viac prijatelne, komunikovat hned na zaciatku, alebo v blizkosti zaciatku, o sexe. Sme zatial "odsunuty na kraj" spolocnosti, ako boli donedavna homosexuali (a vlastne este su, ale uz nie tak moc). Ale to sa zmeni.

Pisete tu, ze by to chcelo viac propagacie. Nic vam v tom nebrani. Staci malo, netajit sa zameranim. Nechcite, aby to robil niekto za vas, spravte to sami, necakajte na inych. Ono sa k vam niekto casom prida. Viem, ze si hned myslite, ze som blazon, ze ved to nie je mozne, ze by vas hned "ukamenovali". Nie, neukamenovali. Je len dolezite si vyberat, komu poviem, komu nie. Su ludia, co ich poznam roky, a netusia nic. Su ludia, co ich poznam mesiace a vedia viac. Ale aj toto malo nam mozne pomoct. Okrem toho, propadacia sa deje, viz. jeden diel Trni na Prime, niekolko relacii ala Laskanie a Pericko. Niekedy mam ale pocit, ze ani nechceme, aby to slo dalej. Je to mozno zo strachu, ze z komunity bude zrazu masa ludi a tym sa to zhorsi. Asi zhorsi, pretoze bude viac ludi, slusnych aj neslusnych, rozumnych i "nerozumnych", ale nic to nemeni na tom, ze to bude dobre. Teraz mame komunitu preto, ze je nas malo, resp. je nas malo, co sa "nebojime" to, aj ked pred uskou skupinou ludi, poodhalit. Komunita je preto, aby sme sa nebali. Vsetko neobycajne malo svojho casu komunitu a ta sa stratila s rozsirenim povedomia a prijatia tho nezvycajneho do spolocnosti a zmierenia sa s tym. Je to zle? Podla mna nie, ved vsetkym nam ide o jedno. Uspokojit svoje potreby. Co to pre koho znamena nie je podstatne, ale robime to pre seba. To, ze touto cinnostou tesime i dalsich a davame im zase to, co tesi ich, je len dalsia sucast.

No a na zaver mojej "kratkej" uvahy len tolko, ze pisanie "uz nehladam, nema to zmysel" su, aspon pre mna, ucelove. Bud mam zaujem a hladam, alebo zaujem nemam a potom je jedno, ci o tom dam niekomu vediet a v podstate to nikoho nezaujima. Ak ste vazne prestali hladat len preto, ze ste neuspeli, je velmi pravdepodobne, ze je to bud docasne, alebo ze ste az tak moc nechceli, alebo uz mate. To, ze neuspejete nema nic s tym, ze je niekdo BDSM "+", alebo "-", ci cokolvek ine, ale s tym, aky ludia su na oboch stranach, teda aky je inzerent a ten, co mu odpoveda, pripadne si spolu pisu, ci inak vymienaju informacie. Neodsuzujte, ked vam nie je odpisane, berte to tak, ze ste neboli na jednej vlne, alebo to bola smola. Ten, komu ste pisali totiz vas email, spravu, odpoved, nemusel ani citat, pretoze uz si vybral, alebo nasiel co hladal. Profesional (ka) vam odpise, nebojte (samozrejme, pokial jej nenapisete, ze hladate vstah, priatelstvo, kamaratstvo, poznavanie....). Rovnako, je to aj "ostatnom" svete. Dalsia vec je, ze nech su muzi na akejkolvek strane, oni lovia, predvadzaju sa, upozornuju na seba, zacinaju. Zeny, az na vyjimky (a zdaleka tento pocet nie je rovny poctu domin a Dominantnych zien), to nerobia. A zene za par dni prijde tolko odpovedi, dostava tolko navrhov a tolko ponuk, kolko muz nedostane za cely zivot (otazka je, kolko je realnych, ale to ona ani my nevieme, podstatne je mnozstvo). Takze nie je v ich silach ani kazdemu napisat, aj ked by to malo byt iba ospravedlnenie, ze uz si nasla niekoho ineho.

Takze hladajte, ale s rozumom, tak, aby ste sa nemuseli hanbit za svoje konanie pred okolim, ale hlavne sami pred sebou.
  • 4. augusta 2005 16:11:12 CEST
    veľmi zaujímava debata, každy z nás má v sebe povestnú 13 komnatu, ktrej obsah pozná len daný jedinec, je zaujímavé, že mnohých prípadoch orientácia na subíka je tak troška v dvoch polohách, na tvrdo som o tom presvedčený, alebo tá druhá chcem to skúsiť, zažiť. a podľa mňa od tohto sa aj odvíja problém nájsť si ten kuzelný, spriaznený proťajšom. verím , že v druhom prípade ide o hru, a v každom v nás skôr či neskôr dôjde k chuti vymeniť si role a pozície. A pri samotnom hľadaní, ak ho vôbec chceme ide v skutočnosti len o svoju prezentáciu, závisí od podania a jej formy. takže nezúfajme a neplačme. kto hľadá nájde, tak ako bolo už napísané je to na nás.
  • 11. júla 2005 22:20:19 CEST
    Liina, 1skalvin1 blahozelam,
    mate naprostu ptravdu, ale plne chapem aj ostnych, neviem ako dlho som tu registrovany, ale nie par dni, a uz dlho len sledujem a citam, prestal som hladat na zoznamke, pretoze to nema zmysel, bud su t.c. nefunkcne, alebo je to o peniazoch a to nemusim byt tu aby som nasiel nieco za prachy. Ale naozaj po dlhsej dobe fakt dobry nsazor
    • 3 posts
    11. júla 2005 21:54:10 CEST
    K omezení trotlů podle IP: imho to není dobré - jednu IP adresu může (nevědomky) používat více lidí připojených přes jedno zařízení nebo jednoho poskytovatele. Bohužel.

K hledání partnera/ky: Oba způsoby uvedené Asdareelem mají něco do sebe i svá úskalí, při prvním nám jaksi protečou mezi prsty "neprobuzení úchyláčci" a to je přece škoda, v druhém zas riskujem zbytečnou "námahu" :-)
    Navrhuji (a snažím se) používat obojí :-)))

Východní moudro praví "Je -li žák připraven, učitel přijde !" V partnerství to vidím podobně - ale netuším, jak má vypadat příprava ... ;-)
  • 11. júla 2005 21:49:25 CEST
    Jsem proti omezení vytváření víc nicků z jedné IP adresy. Stejně jako jsem proti tomu, aby jeden nick se mohl přihlašovat jen z určité IP adresy. Je to z toho důvodu, že například při připojení přes mobil se IP adresa dynamicky mění a tutéž adresu může mít v průběhu času víc uživatelů, stejně jako jeden uživatel má vždy jinou IP adresu. Další věc je ta, že mnoho lidí se přihlašuje například ze školních učeben, internetu v různých knihovnách, internetových kaváren apod. Já sám jsem v dlouhém období své mezaměstnanosti byl odkázán téměř výhradně na internet Státní technické knihovny, Národní knihovny a pak občas i na internetové kavárny.
  • 11. júla 2005 20:20:35 CEST
    Ano maš pravdu, je to skutočne ťažké, nielen že je tu málo nových nickov, ale i z tých len málo kto hľadá reálneho partnera. Väčšinou ide o jedno stretnutie, alebo výcvik cez net. Myslím si ale, že ten kto to myslí vážne to nevzdá a časom sa mu určite partnera podarí nájsť. Je veľkou chybou, že nieje obmedzené a ošetrené vytváranie nového nicku z tej istej IP adresy. Vyhli by sme sa mnohým problémom. Pekný deň.
  • 10. júla 2005 15:23:37 CEST
    Pokud se týče seznamování BDSM pozitivních lidí, asi mi dáte všichni za pravdu, že je veliký problém, najít si odpovídajícího partnera. V podstatě jsou tyto dvě základní možnosti:

1) Hledat partnera/partnerku již s odpovídající bdsm - orientací - tj. hlavně ne internetových chatech a seznamkách a taky třeba v Annonci.

2) hledat partnera kdekoliv bez apriorního bdsm - filtru a spoléhat na to, že svého partnera postupně k bdsm přivedeme.

Oba dva přístupy mají výhody i nevýhody. Výhodou prvního přístupu spočívá v tom, že komunikace může od první chvíle plynout volně a se vzájemnou znalostí věci. Podaří-li se nám pak domluvit si schůzku a začít vztah, víme, že máme odpovídající bdsm - protějšek. Nevýhodou je, že náš výběr je velmi razantním způsobem omezený, zejména hledáme-li na chatech apod. Počet nicků zde se pohybujících je velice nízký a obměna žalostně pomalá, takže šance najít si takto někoho jsou prakticky nulové.

Pokud si nezužujeme výběr stanovením filtru na bdsm+ lidi, máme podstatně větší šanci se s někým seznámit. Ale nastává jiný problém - jak se náš partner postaví k naší bdsm orientaci. I když samozřejmě zdaleka ne všichni ze "šedé zóny" jsou kované vanilky, existuje zde velká pravděpodobnost toho, že se našemu parterovi/partnerce nebude naše orientace zamlouvat, buď z důvodů výše zmíněné vanilkovosti, nebo třeba proto, že by nebyl/a proti podobným hrám, ale jeho/její znaménko je beznadějně stejné, jako to naše.

Takže, co s tím? Jaké máte zkušenosti? Co lze hledajícím lidem doporučit?

• 10. júla 2005 9:09:57 CEST
    prepac, ale asi nie si moja krvna skupina-takze nic. Mam nemily dojem ze si nick Milos- nicic vsetkych diskusnych prispevkov
  • 10. júla 2005 1:11:46 CEST
    dodavam este ze byvam momentalne z rodicmi a maju o mna dost velke obavy aby sa mi nieco neprihodilo,uz davnejsie som raz dopadol ze som sa dal dokopi z nejaky chalanmi ktory mi zohnali prostitutku ako pre mna za 1000SK,nemal som na to pristat lebo ta ona nechcem sa vyjadrovat vulgarne mi namiesala do pitia nieco na spanie a potom ked som usnul tak ma obrala o peniaze vo vyske 25000SK,zamozrejme ze som o nich nevedel uplne nic co to bola za banda lebo v krcme som ich prvy raz videl,bol som na policii a oznamil to,zamozrejme ze ked ich dopadli tak peniaze u nich nenasli,a nemohol uz nic robit aby sa mi vratili a odvtedy si davam sakramensky pozor aby sa to nezopakovalo,tak neviem co sa na tom neda pochopit,ved v dnesnej dobe sa pacha tolko kriminalnych cinov ze je to uz pomali ako v Amerike.
  • 10. júla 2005 0:50:16 CEST
    Mam nejake informacie od niekoho ze hladanie dominy prostrednictvom inzeraty je uplne k nicomu,ze vraj podal inzerat niekolko krat a nik sa mu neozval,tak preto to riesim tymto sposobom,ja som dost opatrny a nechcem sa niekomu zverit pokial aspon niekolko dni nepoznam,takze najprv kontak s tou osobou a az potom ist na vec,to predsa musis pochopit,mne nejde o nejake priatelstvo,to si zle pochopila,len o docasny kontakt aby som si tu osobu preveril,iny by tiez takto uvazoval,je to to iste ako keby som neznamemu cloveku zveril velky obnos penazi a pritom ho vidim len raz,to by dokazal len hlupak,alebo velke dobracisko.
  • 10. júla 2005 0:21:36 CEST
    prečítala som si Tvoj príspevok a súčastne aj Tvoj profil. Na domine si registrovaný len pár dní. Ne dokážem pochopiť spôsob Tvojho myslenia, tak ale uvažuje veľa mužov. Predsa nikto Ti nemôže dať kontakt na niekoho iného. To predsa musíš urobiť sám, hlavne pokiaľ hľadáš niečo viac ako stretnutie s profi dominou. Zamysli sa nad tým, čo si vlastne napísal.Píšeš o spoznávaní, priateľstve. Ano je to určite správne, ale dominu Ti nikto nenajde. Každý má predsa svoje predstavy, túžby a podľa toho hľadá partnera na D/S vzťah. Alebo tú neprofi dominu berieš len ako odrazový mostík?
  • 9. júla 2005 23:22:17 CEST
    Reagujem momentalne na tvoj prispevok,ja tiez mam problem si najst dominu,zatial som nemal stastie a ziadna ma nenapisala,chem sa ta opytat ci by si nemohol zohnat dominu,nemusi byt profi,staci na zaciatok ze by sme mohli o niecom pokecat na zaciatok,cize len priatelsky vztah a keby sme sa uz dlhsie poznali tak by som sa mohol s nou dohodnut na nejakych lekcia ktore by som absolvoval u nej,jeden dovod preco nechcem ist na ostro je aby som tu osobu troch spoznal pokym budem u nej absolvovat tie lekcie,na zoznamenie by stacila doba max 1tyzden,ovsem ak s tym suhlasis,zatial ahoj.
  • 9. júla 2005 19:28:25 CEST
    Neviem ci sa moj prispevok hodi prave sem ,ale nic lepsie som nenasiel a zakladat nove auditko koli takej banalite sa mi zda bezvyznamne.
    Vela muzov sa v podstate stazuje ze sa im nedari najst vhodny protajsok pre s-m.
    K JADRU:
    reagoval som na jeden inzerat na domine , kde dotycny hladal partnerov na praktiku, ktora mi je dost blizka. Hladal muza, zenu. Povedal som o tom mojej priatelke a rozhodli sme sa ze si sprijemnime vecer. Dotycnemu som zavolal ,dohodol sa kedy prideme a podobne. Po prichode na dane miesto sme sa s nim opat skontaktovali a povedal ze do 15 minut je tam. Cakali by sme tam bezvysledne urcite do dnes. Neprisiel.
    Chcel by som apelovat na vsetkych ,,zaplnovacov" inzertnych rubrik , ze pokial maju to stastie ze sa im niekto na ich inzerat aj ozve , dohodnu si stretnutie tak aby nan aj isli. Je samozrejme ze nie kazdy-kazdemu padne do oka, ale mozu si to povedat na tvare miesta a priatelsky ist kazdy svojou cestou.
  • 2. júla 2005 20:58:01 CEST
    Reagujem na tvoj prispevok,je vela ludi ktory sa nemozu nazvat ako BDSM+ lebo muju urcite specificke uchylky ktore sa nedaju zaradit proste nikde skratka su niekde v nezname alebo hlada len docasny styk len pre tom aby si uzili a pritom su BDSM+ a v tomto pripade by bolo dobre keby sa aj pre tychto ludi nasiel nejaky priestor pre komunikaciu a pripadny vztah,dalej co sa tyka domin tak podla mna na Slovensku su ale urcite ani jedna neni profi lebo ked som niekolkym pisal tak niektore si nedali ani taku namahu aby mi odpisali spat a ak sa mi aj ozvala nejaka tak mi napisala dvoma slovami ze ak sa mi nieco nepaci tak sa mozem otocit spat a pri tom som je slusne z maximalnou diskretnostou napisal o co mi ide,tak aspon vidite ako to na Slovensku chodi a aky pristup maju nase dominy k ostatnym,co sa tyka ceskych domin tak je tam rapidny rozdiel a to nielen v spravani sa voci tym druhym ale aj v ochote komunikovat.
  • 12. júna 2005 14:48:44 CEST
    Asi som to napísal dosť nezrozumiteľne. Pokiaľ je niekto BDSM+ vie to tu zvládať v pohode. Možno aj to je tým, že je jedno pod akým nickom si tu, ale asi sa trochu navzájom poznáme...a ostatok čo príde len za účelom "úletu" s reálneho života, že BDSM považujú za niečo čo doma nedostanú - zážitok v sexe - to tu majú ťažké, nei preto, že by tu neboli dominy, alebo že by sa neozývali naspäť, ale preto, že nikto BDSM+ tu úlet nehľadá.
    Mali by sme stránku preferovať aj na vonok, ale mala by sa nejako dať rozčleniť táto stránka na tie dominy, dominantov switchov, subíkov a subinky ktorý sem prídu len za účelom úletu a na tých, ktorý sú tu ozaj za tým, že patria niekam, niekam, čo nie je pre normálnych ľudí normálne /väčšina - menšina/

A TO NIE JE MOŽNÉ, TAKŽE JE ZBYTOČNÉ SŤAŽOVAŤ SA.

a naviac aj týmto už komunikuješ s niektorými dominami, skús ich osloviť teraz na túto tému aj privátne.....aj to je jeden spôsob
  • 12. júna 2005 11:34:34 CEST
    a co si urobil preto aby si ju nasiel?
  • 11. júna 2005 18:22:46 CEST
    mne sa tiež nedarí najsť dominu v žiline
  • 11. júna 2005 15:43:41 CEST
    Prepáč nedá mi neodpovedať na Tvoj príspevok. Píšeš, že si oslovil všetky dominy. Nieje to pravda. Tiež som dom - vlastne switch. Ale switch asi pre Teba nieje dosť dominou. Zrejme máš zlú formu výberu, preto si myslím, že by si sa sťažovať nemal.
  • 11. júna 2005 14:32:46 CEST
    Nie všetky si zaškrtli kolonku dom. za komerčným účelom.Už som to raz napísala aby ste všetky nehádzali do jedného vreca.Aj medzi vami sú strašné rozdiely.
    • 1 posts
    11. júna 2005 10:26:05 CEST
    takychto typkov zboznujem co si vytvoria zenske nicky.... skor ci neskor vsetci pochopite ze stazovat sa je uplne zbytocne.... presne tak ako som to pochopil ja.
  • 11. júna 2005 0:15:49 CEST
    Vážení!Prečo vznikla táto stránka?Aká je jej podstata? Aby sa tu filozofovalo na tému "BDSM"? No dajme tomu - trocha teórie nezaškodí.Ale myslím si, že každý "BDSM+" vie veľmi dobre čo chce a po čom túži, či je to muž, alebo žena.Nepotrebuje na to žiadnu nápovedu, proste to cíti a snaží sa nájsť si formou tejto stránky partnera(ku) ktorí mu aspoň čiastočne vyhovujú.A to je problém.Neustále tu totiž prevládajú submisívny muži(pozri sa kto je online) a tých zopár žien, ktoré si škŕtli kolónku, že sú dominantné,(zrejme za komerčným účelom), sú také namyslené kôli spústam ponúk na SS,že si nedajú tú námahu odpovedať aspoň dvoma slovami každému pisateľovi.Moje story:Keďže som takisto "BDSM+", uchádzal som sa o priazeň viacero slovenských "domín" zaregistrovaných na tejto stránke, no ani jedna mi neodpovedala.Ako nováčik na takejto stránke som nevedel prečo.Veď vyjadrujem sa pomerne slušne, aj gramatiku ovládam,nechápal som to.Je pravda, že ako nováčik na takomto fóre, nepoznám presný formát oslovenia dominy,ale absolútny nezáujem som nečakal.Tak ma napadlo urobiť trocha neetický pokus.Zaregistroval som sa pod ženským "nickom" na pár dní ako "domina" a žasol som.Spústa ponúk zo Slovenska aj zahraničia na SS.Až mi bolo ľúto tých záujemcov o kontakt, že im nemôžem vyhovieť(týmto sa im ospravedlňujem).Takže Vážení, pokiaľ nedosiahneme, aby sa na tejto stránke prezentovalo viac žien, ochotných komunikovať, nemá to celé zmysel.Môj typ:Nevtieravou formou navodzovať tématiku BDSM pri rôznych vhodných príležitostiach s poukázaním na možnosti intrnetu.Motto:"Je to v nás, len to dostať na povrch".
  • 10. júna 2005 16:40:02 CEST
    Môžem oponovať ale aj súhlasiť. V každom prípade ide o jednoduchý problém:

sú tu stránky, ktoré sú orientované BDSM, ale chodia na ne aj tí, ktorí nehľadajú vzťah ale úlet zo života, sex. Je dokázané, že vzťahy k sub. majú tí, ktorí sú v zamestaní dominantný. U nich sa nejedná o alebo nehľadajú vzťah ale úlet s práce.
    Bolo by mozno potrebné, aby sa rozlišovalo medzi wwwstránkou pre BDSM orientovaných na vzťah a BDSM orientovaných na "úlet" z reality.

V ďalšom je tiež pravda, akonájsť niekoho na BDSM vzťah, keď je toho zasa dosť veľa a treba komunikovať? RADA: komunikuj ako inokedy, odstráň si z mysle BDSM k tomu sa tak nejako na týchto stránkach dostaneš automaticky.
    UPOZORNENIE: Bacha na tých, čo si sem chodia robiť srandu...návod neexistuje
    A dostávame sa k podstate. Komunikuj, spoznávaj, bav sa, a ono sa to vytriedi samo. Každý šlovek má rád úlet z reality, tak kľudne skúšaj všetko čo uznáš za vhodné...a že to niekoho otravuje? Nech to povie, a ty ho rešpektuj
  • 10. júna 2005 12:50:53 CEST
    Velice vystížné.